2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eğer ki onlar kasılmaysa biz çok gülünç bir durumdayız . Ayrıca ben yatana kadar kasiliyorum.

Biz de bari az yakına gelelim dedik tayin daha da uzağa çıktı uzak vallaha geri dönünce naparim idare edebilir miyim diye düşünmüyor değilim
Uçak varda işte aniden gelme ihtimali de olmuyor
Dua et dua sag salim insallah hep birlikte kucagina alirsin

Kızlar hastane çantasına mama koyucak mısınız hangi marka yani ne olur ne olmaz koysam mı anne sütü olmaz yada içmezse hastanede verecekler ama hangi marka verecekler bilemedim napsam

Az daha dursun da gerçi babası da uzak gününü beklesin oğluş
Ben de farkederim diye umuyorum bakalım
Hoh hoh devam bakalım yine gece çöktü vücudum tepki vermeye başladı
Ben de bugün listeye bakmıştım
Bayadır girmemiştiniz her şeyin yolunda olmasına cok sevindim sağ Salim kavuşun inşallah
Bu arada bebişin Cinsiyeti ismi nedir listeye ekleyeyim

Merhabalar hanımlar bir şey soracağım bebeğin 5 günde sadece 150 gram alması sizce nasıl bana biraz az gibi geldi de
Gayet iyi :) son haftalarda 37 den sonra kilo alım hızı azalacak ama Şuan gayet iyi
bugun nst gunumuz masallah yalniz ben bu sefer iki saat kaldim hanfendi cok hareketli oldugundan duzgun bir cizgide iki dk sabit kalp atisi alamadilar
Yüzler gülüyor maşallah sonuçlar iyi sanırım

Iyiyim kuzum annemin oraya geldim kalp kalbe karşı derler
Bende sezeryan günü alıcam nasipse 19una az kaldı

Teşekkürler canım kızımız olacak bizimde :))

Ne sıkıntı varsa gece çöker zaten insana
Sende şöyle bi rahatlasann valla karşıdan bile hissediyorum çektiğini sabrın çok büyük

Ne sıkıntı varsa gece çöker zaten insana
Sende şöyle bi rahatlasann valla karşıdan bile hissediyorum çektiğini sabrın çok büyük
Öyle gerçekten
Sağol kuzum insan her şeye alışıyormuş rabbim kötü sonuçlarla sınamasın, yeterki çaresiz dert vermesin hep böyle dua ettim hep de bi şekil ucundan yırttık gibi bununla geçmiş gitmiş olsun diyoruz artık evde

Ben yeni evliyim ama fenayım sanırsam gerçi o kadar da fena değilim yemek yapıyorum ya kiymetimizi bilsin bu kocalar çocuğu biz doguruyoruz kaygısını biz çekiyoruz baba oluyorlar oh

Ben yeni evliyim ama fenayım sanırsam gerçi o kadar da fena değilim yemek yapıyorum ya kiymetimizi bilsin bu kocalar çocuğu biz doguruyoruz kaygısını biz çekiyoruz baba oluyorlar oh
Hiçç, yok öyle bedavadan baba olmak.

Ben de yemeği yapıyorum, becerebilse onu da yaptırırdım.

Orası öyle canım bu zamana kadar geldik artık doğumdan sonra bi sıkıntı olmasın diye dua ediyorum ben çok dirayetlisin cumartesi de artık 36 olacaksın onu da beklesin de geriye bisey kalmıyor annesi artık

Kaderdaşım :) daha birbirimize doymadan hamiş oldum simdi cocugumuza doyamicaz ... Ben de kiyamiyorum kocişime ama yardimci sag olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…