Popo değil mi doktor bana poposunu da o tarafta demişti. Eğer popo değilse ben de sürekli kasılıyorumO kasılmalar bende son haftalarda neredeyse 5-10 dakikada bir oluyor başta ben de popo sanıyordum
bgn sbh girdim 2048 den 2057ye sayfa girince hıh dedım guneş mi geldi herkes yazmışAz daha dursun da gerçi babası da uzak gününü beklesin oğluş
Ben de farkederim diye umuyorum bakalım
Hoh hoh devam bakalım yine gece çöktü vücudum tepki vermeye başladı
Ben de bugün listeye bakmıştım
Bayadır girmemiştiniz her şeyin yolunda olmasına cok sevindim sağ Salim kavuşun inşallah
Bu arada bebişin Cinsiyeti ismi nedir listeye ekleyeyim
Gayet iyi :) son haftalarda 37 den sonra kilo alım hızı azalacak ama Şuan gayet iyi
Yüzler gülüyor maşallah sonuçlar iyi sanırım
Yok kuzum bebek içerden dayanınca anlıyorum doluluk oluyor dokununca hemen tepki veriyor çekiyor vs.bgn sbh girdim 2048 den 2057ye sayfa girince hıh dedım guneş mi geldi herkes yazmışacaba senın sancın bebeğın olmasından kaynaklı mıdende yada bşka bir bölümden mi geliyor olabılır mı acaba
İnşAllah hepimizinki kolayca olsunBu hafta benimde çok sık oluyor. İlk doktor randevumda görüşeceğim. Bugün nst yapıldı temiz çıktı
Ayy o zaman o an karar verelim epidurale. Dayanamayacak kadar acı çekersem isterim mecbur. Hepsi tecrübe işte. Sen daha önce doğum yaptığın için bu sefer daha çabuk olur bir şey hissetmezsin inşallah
Yok kuzum bebek içerden dayanınca anlıyorum doluluk oluyor dokununca hemen tepki veriyor çekiyor vs.
Hareketleriyle sancılandıklarım var bir de, kasıklardan çekiyor geriyor onlar da çok sızlıyor.
Ama bir de kasılmalarım varki artık Allah ne verdiyse. Bugün iki kürek kemiğimin arasından bir krampla başladı ki sorma ayak parmak uçlarıma kadar indiher gün yeni güncelleme
Yorgunluğu bile güzel Allah hepinize nasip etsin inşallah zaten konuşucaz anlıcaksınız izliyorum, kokluyorum,en çok burnunu öpüyorum. Biraz bunalcaksınız kızlar boşuna 40 ı çıksın demiyorlar.Ekim yavrunu böyle bir güzel öpüp kokla ay çok özeniyorum sana ya inşallah bizde sağlıkla alalim kucağımıza
yine cok şukur elhamdülillah ıyı geldık bu gunlere ben 20li haftaları hatırlıyorum geldi gelıyor diyeYok kuzum bebek içerden dayanınca anlıyorum doluluk oluyor dokununca hemen tepki veriyor çekiyor vs.
Hareketleriyle sancılandıklarım var bir de, kasıklardan çekiyor geriyor onlar da çok sızlıyor.
Ama bir de kasılmalarım varki artık Allah ne verdiyse. Bugün iki kürek kemiğimin arasından bir krampla başladı ki sorma ayak parmak uçlarıma kadar indiher gün yeni güncelleme
Oyy diloşum Senin şafak daralmış iyice. Hadi hayırlısı bakalım. Ben de sen diyene kadar pek ciddiyetine varmamıştım durumun biliyomusun.
Sen normal doğum olarak bekliyorsun ya canım 40a kadar yolu var ondan az gelmemiş olabilirOyy diloşum Senin şafak daralmış iyice. Hadi hayırlısı bakalım. Ben de sen diyene kadar pek ciddiyetine varmamıştım durumun biliyomusun.Daha doğrusu kendimi düşünüp de strese sokmamak için pek kafamı vermiyorum
Birde pek giremiyorum artık topiğe yaa. Mesaideyken daha çok aktiftim vallahi. Evde işler ancak bitti. Çok şükür sağlığımız yerinde yarın kontrolümüz var bakalım. Ama sancılarımız yerinde arada da olsa yokluyor. Karnımda desen harp var sankiartık bebeğin hareketleri mi kasılma mı bilmiyorum bol bol aşağıya baskı yapıyor. Birde ellerim acayip uyuşmaya başladı sabahları falan zor açıp kapatıyorum parmaklarımı. Ama az zamanımız kaldı Allahın izniyle 38 den sonra gelse benimkide fena olmaz yani
Yok henüz tam karar veremedik bı iki isim var bakalımİsim belli değil mi :))
Bizim de kızçe geliyo sabırsız biraz
Eveet. Daha da güzelleştim sanki.kızlar yuzunuz değişti mi, ben aynada resmen farklı birini görüyorum sanki
Geldiler kuzum yanımdalar malum eşimin işler çok yoğun acil bişey olsa dahi baslarimdalar şükürAmiin hepimize canım benimailem gelecek diyordun geldi mii
Bende hiç değişiklik yok ya goren karnını görmesek hamile olduğunu anlamicaz diyolarkızlar yuzunuz değişti mi, ben aynada resmen farklı birini görüyorum sanki
Aynen canım benim normal istiyorum bakalım yarın onu da konuşucam doktorla netleştirelim en azından bende ona göre hareket edeyim. Hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucaklarımıza her birimiz. Koca 9 ayı bitirdik nerdeyseSen normal doğum olarak bekliyorsun ya canım 40a kadar yolu var ondan az gelmemiş olabilirama tabi ne geç ne erken inşallah çokta bekletmesin kuzu
Evet evet evde işler bitmiyor bende bi taşınma diye çıktım bi türlü işleri bitirememistim çok normalsende bütün işleri izinden sonraya bıraktın zaten gayet normal.
Yarın görüş günü henstye de alırlar seni belki bakalım bisey çıkacak mı. Bende salı günü gidicem son kez kontrole. Sonrası doğumu beklemece
maşallah walla yok ben baya baya çirkinleştimEveet. Daha da güzelleştim sanki.
bnm yuzum ay çöreği gbi oldu diyebilirim, hamilelik yuzu geldi sanki. kimse anlamıyordu ama şimdi hamile gbiyim. karnım bile yoktu şimdi yukarı cıktı sanki daha bi şişti, aslında tam tersi olmalıydı aşagıya inmesi gerekirken yukarı cıktıBende hiç değişiklik yok ya goren karnını görmesek hamile olduğunu anlamicaz diyolarhani burnu yanaklar sisermis doğum yakınsa sürekli izliyorum şişen eden hicbiryerim yok keşke belirti gösterse
E ne tatlı pofuduk yanakların olmuş iştee, en sevdiğim.maşallah walla yok ben baya baya çirkinleştim
bnm yuzum ay çöreği gbi oldu diyebilirim, hamilelik yuzu geldi sanki. kimse anlamıyordu ama şimdi hamile gbiyim. karnım bile yoktu şimdi yukarı cıktı sanki daha bi şişti, aslında tam tersi olmalıydı aşagıya inmesi gerekirken yukarı cıktı
yaa ne tatlı ne tatlı, doğumdan snr bunlar bni tırmalıcakE ne tatlı pofuduk yanakların olmuş iştee, en sevdiğim.
Ben koymayi düşünmüyorum dün bi ebeyle konuştuk. Asla yanina emzik, biberon,mama alma dedi. Bu zamana kadar almayi düşünüyordum ama yanima almayacagim artık.Kızlar hastane çantasına mama koyucak mısınız hangi marka yani ne olur ne olmaz koysam mı anne sütü olmaz yada içmezse hastanede verecekler ama hangi marka verecekler bilemedim napsam
Saçma bir şekilde bunu kafaya taktımBence iyi canım haftalık 200gr arası deniliyor şuan.. 5 günde 150 gr iyi bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?