2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bgn sbh girdim 2048 den 2057ye sayfa girince hıh dedım guneş mi geldi herkes yazmış acaba senın sancın bebeğın olmasından kaynaklı mıdende yada bşka bir bölümden mi geliyor olabılır mı acaba

bgn sbh girdim 2048 den 2057ye sayfa girince hıh dedım guneş mi geldi herkes yazmış acaba senın sancın bebeğın olmasından kaynaklı mıdende yada bşka bir bölümden mi geliyor olabılır mı acaba
Yok kuzum bebek içerden dayanınca anlıyorum doluluk oluyor dokununca hemen tepki veriyor çekiyor vs.
Hareketleriyle sancılandıklarım var bir de, kasıklardan çekiyor geriyor onlar da çok sızlıyor.
Ama bir de kasılmalarım varki artık Allah ne verdiyse. Bugün iki kürek kemiğimin arasından bir krampla başladı ki sorma ayak parmak uçlarıma kadar indi her gün yeni güncelleme

İnşAllah hepimizinki kolayca olsun doğum yaptım ama aradan 8 sene geçti 8.5 hatta herşey sıfırdan başlıyor ve vücutta ayrı bir güncelleme mevcut.. bende unutmuşum herşeyi..

ben ilkinde kasılma nedir bilmedim at gibiydim afedersin ordan oraya sürekli bir gidip gelme halim vardı son güne kadar gezme halindeydüm hey gidi günler bunda da ev kuşu oldum mevsim ve yaşın etkisinin olduğunu düşünüyorum.. bide bu sene şansımıza baya sıcak geçti..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yaa.. güneş hanım zorluyor bakalım az daha dursun 2 gün sonra 36.haftayıda dolduracaz inşAllah

Ekim yavrunu böyle bir güzel öpüp kokla ay çok özeniyorum sana ya inşallah bizde sağlıkla alalim kucağımıza
Yorgunluğu bile güzel Allah hepinize nasip etsin inşallah zaten konuşucaz anlıcaksınız izliyorum, kokluyorum,en çok burnunu öpüyorum. Biraz bunalcaksınız kızlar boşuna 40 ı çıksın demiyorlar.
Kucağında olduğunda her şey unutuluyor

yine cok şukur elhamdülillah ıyı geldık bu gunlere ben 20li haftaları hatırlıyorum geldi gelıyor diye

@KIR PAPATYASII umutlugunler10
Liste başlarında biz varız
36+4 doğuma 12 gün oyy

Oyy diloşum Senin şafak daralmış iyice. Hadi hayırlısı bakalım. Ben de sen diyene kadar pek ciddiyetine varmamıştım durumun biliyomusun. Daha doğrusu kendimi düşünüp de strese sokmamak için pek kafamı vermiyorum
Birde pek giremiyorum artık topiğe yaa. Mesaideyken daha çok aktiftim vallahi. Evde işler ancak bitti. Çok şükür sağlığımız yerinde yarın kontrolümüz var bakalım. Ama sancılarımız yerinde arada da olsa yokluyor. Karnımda desen harp var sanki artık bebeğin hareketleri mi kasılma mı bilmiyorum bol bol aşağıya baskı yapıyor. Birde ellerim acayip uyuşmaya başladı sabahları falan zor açıp kapatıyorum parmaklarımı. Ama az zamanımız kaldı Allahın izniyle 38 den sonra gelse benimkide fena olmaz yani

Sen normal doğum olarak bekliyorsun ya canım 40a kadar yolu var ondan az gelmemiş olabilir ama tabi ne geç ne erken inşallah çokta bekletmesin kuzu
Evet evet evde işler bitmiyor bende bi taşınma diye çıktım bi türlü işleri bitirememistim çok normal sende bütün işleri izinden sonraya bıraktın zaten gayet normal.
Yarın görüş günü he nstye de alırlar seni belki bakalım bisey çıkacak mı. Bende salı günü gidicem son kez kontrole. Sonrası doğumu beklemece

kızlar yuzunuz değişti mi, ben aynada resmen farklı birini görüyorum sanki
Bende hiç değişiklik yok ya goren karnını görmesek hamile olduğunu anlamicaz diyolar hani burnu yanaklar sisermis doğum yakınsa sürekli izliyorum şişen eden hicbiryerim yok keşke belirti gösterse

Aynen canım benim normal istiyorum bakalım yarın onu da konuşucam doktorla netleştirelim en azından bende ona göre hareket edeyim. Hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucaklarımıza her birimiz. Koca 9 ayı bitirdik nerdeyse azıcık daha bekleyelim heyecanı bile güzel dimi
Sorma vallahi iki hafta oldu az az yata kalka temizlik yapınca ancak bitti çok şükür evde taşınma işi daha zor canım yaa neyseki atlattın sende onu sağ sağlim

Sorma vallani görüş günü ya ben nst ye 32. Haftadan beri giriyorum bu 3. Olacak. 2. Girişimde biraz çıktı galiba ama doktorum yolunda herşey dedi bakalım yarınki falımızda ne çıkacak

oyyy seninde az kalmış hadi son kez daha ekrandan gör de sonra kucağında seversin paşayı Rabbim hepimizin doğumunu sular seller gibi sağlıkla geçiriversin inşallah. Artık her birimiz biraz minnak bebiş annesi olucaz

Eveet. Daha da güzelleştim sanki.
maşallah walla yok ben baya baya çirkinleştim
Bende hiç değişiklik yok ya goren karnını görmesek hamile olduğunu anlamicaz diyolar hani burnu yanaklar sisermis doğum yakınsa sürekli izliyorum şişen eden hicbiryerim yok keşke belirti gösterse
bnm yuzum ay çöreği gbi oldu diyebilirim, hamilelik yuzu geldi sanki. kimse anlamıyordu ama şimdi hamile gbiyim. karnım bile yoktu şimdi yukarı cıktı sanki daha bi şişti, aslında tam tersi olmalıydı aşagıya inmesi gerekirken yukarı cıktı

E ne tatlı pofuduk yanakların olmuş iştee, en sevdiğim.

Kızlar hastane çantasına mama koyucak mısınız hangi marka yani ne olur ne olmaz koysam mı anne sütü olmaz yada içmezse hastanede verecekler ama hangi marka verecekler bilemedim napsam
Ben koymayi düşünmüyorum dün bi ebeyle konuştuk. Asla yanina emzik, biberon,mama alma dedi. Bu zamana kadar almayi düşünüyordum ama yanima almayacagim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…