2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Minnoşum benim, senin sürecinle kıyaslanamaz bile. Bu yaşadıklarının mükafatını en hayırlı en güzel şekilde alacaksın inşallah.

Senin yazdiklarini da yakindan takip ediyorum canim benzer seyler cunku. Haftasi doldu diye rahatim cok sukur organlari da iyi artik dogarsa da hayirlisi olsun napalim iyi olsunlar yeter
Canım öyle Kağan Kocatepeyi dinledim biraz içimi rahatlattı organları iyi olsun napalim üç yüz dört yüz Gr küçük olsunlar

Ellerine sağlık valla maşallah enerji gelmişken yap yapabildiğini bana bazen enerji geliyor o an yaptım yaptım sonra kalıyor
Sağlıklı gelsinde kuzum normal sezeryan vs düşünme artık. Hamilelik ilerledikce insan o kafadan çıkıyormuş. Ben hep psikolojik olarak kendimi bir şeylere hazırlamak için doğum şeklim netleşsin istiyordum artık o moddan da çıktım ha sezeryan ha normal neye psikolojimi hazırlıycam ki her ikisinin sonunda da Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsiin ona odaklanıyorum artık. Aynı bedende son zamanlarım onunda tadını çıkarmaya çalışıyorum

Minnoşum benim, senin sürecinle kıyaslanamaz bile. Bu yaşadıklarının mükafatını en hayırlı en güzel şekilde alacaksın inşallah.
Hepimiz aslında hamileyiz, hamileydik ama baksana herkesin farklı süreçleri oluyor sadece benzerlikler oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sizler sağ salim kucaklarınıza alın bebislerinizi Ekim anneleri kadar sıkıntılı hamilelik geçiren var mı acaba çok merak ediyorum hepimizde bir sıkıntı neredeyse
Ayyy inşallah inşallah

Sen kendine dikkat et canım vücudun hala hassas çünkü

Sen kendine dikkat et canım vücudun hala hassas çünkü
Bazen unutuyorum açıkçası sonra lavaboya falan gidince dikişi görünce aklıma geliyor ama daha fazla dikkat etmem lazım sanırım.
Bir de diş kontrollerinizi aksatmayin kızlar yeterli vitaminleri kalsiyumları falan almayı unutmayın. Dişlerim çok ağrımaya başladı dün dişçi ye gittim 3 tane doldu 2 tane 20lik diş çekimi çıktı başıma dün 2 dolgu yaptırdım haftasonu da ötekini yaptıracak sonra da dış çektirme ve benim dişçi fobim var dün koltuğa oturunca resmen kalbim attı fazla sezaryene girerken böyle olmamıştım daha doğrusu sezaryene girerken anı olduğu için anlayamadım şoka girmiştim o ayrı konu da

Sorma çiçeğim geçenlerde dedim, ya biri abdestsiz geziyor ya da nazar var bu topikte.

Şaka bir yana çok acı çekti ekim anneleri. Canı yanan her arkadaşımızla canımız yandı, hepimizin hakkında en hayırlısı olsun.
Amin inşallah minnoşum.

Hem dikiş yerlerine hem üşütme açısından dikkat et canım
Sorma o dişler benimde aklımda kalsiyum vücudumuzdan çekiliyor zaten
Bi ara mide bulantısından dişlerimi zor fircaliyordum bende bi girsem cikamicam gibi

ahaha başağım ya
Neyse şaka bi yana her şey yolunda oğluş iyi kalabildiği kadar kalsın içerde de en güzeli

bni ozmn etiketleyın cnkü bu gdiş hiç iyi sona cıkmıyor
Pentiden dantelli emzirmeli olanlardan aldım bi tane, son çırpınışlarım

Bence çoook normal daha vakit var insallah alirlar daha. Ben de hareketliyim benim de 2200 cikti bu sali. Dinlenecem artik yeter, uykuya da dikkat edelim birseycik olmaz insallah

ahaha başağım ya
Neyse şaka bi yana her şey yolunda oğluş iyi kalabildiği kadar kalsın içerde de en güzeli

Pentiden dantelli emzirmeli olanlardan aldım bi tane, son çırpınışlarım
Evet minnoşum çok şükür.

Ben de aldım o dantelli emzirme sütyenlerinden. LOHUSA VE SEKSİ.

Yalnız arkadaşlar
doğumlar yaklaştı hala bebelerinin isimleri söylemeyenler var
bakın doğurdum doğuracağım
çok sık bakamam buralara.. etiketleyin de tabloya ekleyeyim artık
Sezaryen tarihleri kesinleşenler de belirtirse beraber gün sayabiliriz, tablodan takip yaparız

Bedeni olsa 2. Yi de dantelli alcaktım da stokları tüketmiş gebeşler fitilli görünümle idare etcem şimdilik
2-3 ay bebiş emzirmeye alışalım bii asıl işe yarayan atletmiiş doğum yapanlar öyle söylüyor atlet daha çok al o lazım oluyor diye. Sığabilirsek eski sütyenlerimize kavuşuruz

2-3 ay bebiş emzirmeye alışalım bii asıl işe yarayan atletmiiş doğum yapanlar öyle söylüyor atlet daha çok al o lazım oluyor diye. Sığabilirsek eski sütyenlerimize kavuşuruz
Evde yarı çıplak da dolaşırız ya dışarda seksili olmaya çok gerek yok
Ama atlet konusu doğru zaten kış olacak hasta olmamak lazım bakayım bi indirim denk gelirse bi atlet bakıcam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…