Minnoşum benim, senin sürecinle kıyaslanamaz bile. Bu yaşadıklarının mükafatını en hayırlı en güzel şekilde alacaksın inşallah.Allah Allah ya çok zor bir durum sancı ve kasılma olmasi bilirimbenim de 19. Haftamda nişanım falan geldi 20 ve 21 de serklaj yapıldıktan sonra sürekli kasılma ve sancılarım oluyordu ama şiddetli değil tabi doğurana kadar böyle geçti benim de
Canım öyle Kağan Kocatepeyi dinledim biraz içimi rahatlattı organları iyi olsun napalim üç yüz dört yüz Gr küçük olsunlarSenin yazdiklarini da yakindan takip ediyorum canim benzer seyler cunku. Haftasi doldu diye rahatim cok sukur organlari da iyi artik dogarsa da hayirlisi olsun napalim iyi olsunlar yeter
Ellerine sağlık valla maşallah enerji gelmişken yap yapabildiğini bana bazen enerji geliyor o an yaptım yaptım sonra kalıyorYok bende ilk bir iki hafta için değil 40ından sonra gelmek isteyen olursa diye koydum yailk kırk gün kabul etmem kimseyi hem kış zaten. Ağrım var kötüyüm falan dicem herkese
Amaaaan eşim hiç beceremezondan kaynaklı sağolsun kv yapar boş bırakmaz ama evlerin arası mesafeli o sebeple bende de hazır bişeyler bulunsun dedim. Yarında biber dolması yapıp atıcam aslında 4-5 tepsi poğaça yapıp atasım var ona da haftaya bakarım artık
Sağlıklı gelsinde kuzum normal sezeryan vs düşünme artık. Hamilelik ilerledikce insan o kafadan çıkıyormuş. Ben hep psikolojik olarak kendimi bir şeylere hazırlamak için doğum şeklim netleşsin istiyordum artık o moddan da çıktım ha sezeryan ha normal neye psikolojimi hazırlıycam ki her ikisinin sonunda da Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsiin ona odaklanıyorum artık. Aynı bedende son zamanlarım onunda tadını çıkarmaya çalışıyorumSenin yazdiklarini da yakindan takip ediyorum canim benzer seyler cunku. Haftasi doldu diye rahatim cok sukur organlari da iyi artik dogarsa da hayirlisi olsun napalim iyi olsunlar yeter
Evet doktorda disarida olmasi iceriden daha avantajli hale gelirse aliriz dedi. Rahim uygunsa suni sanciyla degilse sezeryanla diye. Ona da moralim bozuldu cok hevesliydim normal doguma ama cani sagolsun bebegim iyi olsun yeter. Tesekkur ederim
Yok yok kisalmadi tabi kemik de oncesinde haftasiyla uyumluyken gerilemeye baslamis onu kastettim. Ama burada da demislerdi duz durmadiklari icin yanlis olculebilir diye pazartesi tekrar bakicam iste.
Meyve suyunu ogrendigim iyi oldu oyle yapayim bundan sonra sagol canim.
Hepimiz aslında hamileyiz, hamileydik ama baksana herkesin farklı süreçleri oluyor sadece benzerlikler oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sizler sağ salim kucaklarınıza alın bebisleriniziMinnoşum benim, senin sürecinle kıyaslanamaz bile. Bu yaşadıklarının mükafatını en hayırlı en güzel şekilde alacaksın inşallah.
Sen kendine dikkat et canım vücudun hala hassas çünkü60-70 ten sonrasını doğum sancısı olarak sayıyorlar diye biliyorum bende bir de düzenli olması lazım tabi ben hastanede yatarken 60 larda çıkıyordu sancım doktor da diyordu zaten sancin var diye ilaçlar falan veriliyordu kesilsin diye
Allah Allah ya çok zor bir durum sancı ve kasılma olmasi bilirimbenim de 19. Haftamda nişanım falan geldi 20 ve 21 de serklaj yapıldıktan sonra sürekli kasılma ve sancılarım oluyordu ama şiddetli değil tabi doğurana kadar böyle geçti benim de
Allah razı olsun canımevet öyle rabbim böyle yazmış napalim
Bereketli olsun inşallahfındık bu sene çok geç oldu dokulmuyor evet ama yağmur yağınca da çürüme ihtimali oluyor ama daldakileri de döküyor kafamda deli sorular
Aynen benim sırtım falan tutulmuş bogazlarim ağrıyor bugün sezaryenden dolayı hemen soğuk çekiyorum sanırımhaftasonu falan aşırı sıcaktı ya daha geçen gün vantilatör açıp yattım dün de baya soğuk olmuş
Bazen unutuyorum açıkçası sonra lavaboya falan gidince dikişi görünce aklıma geliyorSen kendine dikkat et canım vücudun hala hassas çünkü
Sorma çiçeğim geçenlerde dedim, ya biri abdestsiz geziyor ya da nazar var bu topikte.Hepimiz aslında hamileyiz, hamileydik ama baksana herkesin farklı süreçleri oluyor sadece benzerlikler oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sizler sağ salim kucaklarınıza alın bebisleriniziEkim anneleri kadar sıkıntılı hamilelik geçiren var mı acaba çok merak ediyorum hepimizde bir sıkıntı neredeyse
Ayyy inşallah inşallah
Hem dikiş yerlerine hem üşütme açısından dikkat et canımBazen unutuyorum açıkçası sonra lavaboya falan gidince dikişi görünce aklıma geliyorama daha fazla dikkat etmem lazım sanırım.
Bir de diş kontrollerinizi aksatmayin kızlar yeterli vitaminleri kalsiyumları falan almayı unutmayın. Dişlerim çok ağrımaya başladı dün dişçi ye gittim 3 tane doldu 2 tane 20lik diş çekimi çıktı başımadün 2 dolgu yaptırdım haftasonu da ötekini yaptıracak sonra da dış çektirme ve benim dişçi fobim var dün koltuğa oturunca resmen kalbim attı fazla sezaryene girerken böyle olmamıştım daha doğrusu sezaryene girerken anı olduğu için anlayamadım şoka girmiştim o ayrı konu da
bni ozmn etiketleyın cnkü bu gdiş hiç iyi sona cıkmıyorDantelli, transparan üretenlerde vardır1 ay sonra almaya başlarız onlardan
ahaha başağım yaDedim ki, zaten son haftayı bekleteceksiniz bari normal olsun doğumum.
Bir sıkıntı olmadıkça daha erkek almam, istersen normal de deneyebilirsin dedi. Belki geri adım atar diye şey yapmıştım az kalsın normal doğuracaktım.Neyse 5 Ekim iyi dedim çıkarken.
Pentiden dantelli emzirmeli olanlardan aldım bi tane, son çırpınışlarımbni ozmn etiketleyın cnkü bu gdiş hiç iyi sona cıkmıyor
Bence çoook normalGeçen hafta perşembe 2000 kiloydu salı günü gittim işte 2150 gram çıktı kilo alımı yavaş geldi bana yararlı şeyler yesem de çok hareketliyim ondan mı diyorum gerçi bide ben zaten 1800 2000 kilo arası doğmuşum
Evet minnoşum çok şükür.ahaha başağım ya
Neyse şaka bi yana her şey yolunda oğluş iyikalabildiği kadar kalsın içerde de en güzeli
Pentiden dantelli emzirmeli olanlardan aldım bi tane, son çırpınışlarım
Bedeni olsa 2. Yi de dantelli alcaktım da stokları tüketmiş gebeşlerEvet minnoşum çok şükür.
Ben de aldım o dantelli emzirme sütyenlerinden.LOHUSA VE SEKSİ.
bni ozmn etiketleyın cnkü bu gdiş hiç iyi sona cıkmıyor
2-3 ay bebiş emzirmeye alışalım bii asıl işe yarayan atletmiiş doğum yapanlar öyle söylüyor atlet daha çok al o lazım oluyor diye. Sığabilirsek eski sütyenlerimize kavuşuruzBedeni olsa 2. Yi de dantelli alcaktım da stokları tüketmiş gebeşlerfitilli görünümle idare etcem şimdilik
Evde yarı çıplak da dolaşırız ya dışarda seksili olmaya çok gerek yok2-3 ay bebiş emzirmeye alışalım bii asıl işe yarayan atletmiiş doğum yapanlar öyle söylüyor atlet daha çok al o lazım oluyor diye. Sığabilirsek eski sütyenlerimize kavuşuruz
2.için ben de takipteyim ama stokları yenilemediler bir türlü.Bedeni olsa 2. Yi de dantelli alcaktım da stokları tüketmiş gebeşlerfitilli görünümle idare etcem şimdilik
Yapma, yanar ortalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?