2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok üzüldüm canım başın sağolsun amin canım inşallah nasipten ötesi yok maalesef

Bizde Sakaryaliyiz orası da çok iyiymiş soba yakıyoruz diyorlar fındıklar geç mi toplaniyor sizin orada? Bizim de çoğu kişi topladı annemler falan topluyor hala

Bizim findigimiz geçen sene dikilecekti kayinpeder vefat edince kalmisti. Bu sene kasim gibi dikecek insallah . Cocugumuzun bereketiyle... toplayanlar var ama gec baslayanlar da var. Pazartesi baslayacak kisiler var köyde... tam dokulmedigi icin malum .. Ama bir iki gündür yagan yagmur yaramistir sanirim

Bel agrilariniz kacinci hafta basladi kizlar 34. Haftadayim basladi benim. Ayakta durdu mu yarim saat basliyor. Oturunca da tabi. Cocugun camasirlarini yikamistim. Askiligi asana kadar canim cikti ki bir askilik dolu. Eklemlerde guclesti. Simdi biraz uzaniyorum bakalim. Sonra bir is daha yaparim da ütü nasıl yaparim bilmiyorum

Akıntı yaşayan var mı?kizlar beyaz akıntı olmaya başladı arada ileri hafta daki arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim aynı hafta olanlarda var mı?
Ben varım özellikle çok ayakta durduğumda oluyor.
Canm bel ağrım benmde çok kötü ben ütüyü koltuğa oturdum ütü masasını ona göre ayarladım oturarak yaptım :)

Ben varım özellikle çok ayakta durduğumda oluyor.

Canm bel ağrım benmde çok kötü ben ütüyü koltuğa oturdum ütü masasını ona göre ayarladım oturarak yaptım :)
Ben de artik öyle yapacagim gibi... ne zormus yemek de bu halde nasil yaparim bugun bilmiyorum.. utu isi olursa 2. Is zor oluyor :) kacinci hafta basladi canim

Öyle deme bak 20’lerden 40’lara çıktım geçen sefer. İnşallah çıkmaz stresten senden önce doğuracağım yoksa.
Çıkmaaaz düz çizgi 20 deyse onu sıffır kabul edebilirsin hem ne kadar sancı çıkarsa çıksın önemli olan bebeğin kalp atışı sanırım. benim dr a son kontrolde 100lük sancıya ne diyorsunuz hocam dedim güldü ben ona bakmıyorum ki diyo
19.haftadan beri kasılmalarım var başkası olsa şimdiye doğurmuştu.
yooo
Doğurmadım

Ay kızlar şu yaprak sarmasını hangi işsiz ev hanımı icat etti bilmem ama buzluğa koyayım diye 4 saat sardım belim sırtım koptuuuu
1 senedir sarılmayı bekleyen yaprağım var ama bende asla o döt yok, bebek olmasa da yok anneme vericem götürsün yemem daha iyi modundayım

Ay kızlar şu yaprak sarmasını hangi işsiz ev hanımı icat etti bilmem ama buzluğa koyayım diye 4 saat sardım belim sırtım koptuuuu
O işi bende yapacaktim da toplamasi da var . O kalabalik olunca zevkli oluyor. Sigara boregi sarar gibi .. onu da aldığımda 3 kilo filan alıyorum. Sonra olme esegim olme :)
Ama kacis sendromunda olmani yeğlerdim :)

O nasil bebiş ya Allah kurtarsin da dogduktan sonraki halini merak ettim :) benimki de o siralar asagidaydi Ne araba surebiliyorum ne de yuruyebiliyordum 40 dk ise gidip geldim o helde... Allahtan kendi arabamla idim

Dondunuz muu inanamıyorum
En son ayrılırken yanıyordu memleket, zaten bende soğuk olacağını tahmin ediyordum bakalim bir de Diyarbakırı görelim

Gözün aydın canım. Ağlama sakın. Kayınvaliden iyi bir dilekte bulunurken kelimeleri yanlış seçmiş sadece. Bosveeerrrr hep gülelim inşallah

Alinganlik zamanlarindayiz. Gonul isterdi ki kelimeler duzgun secilsin ama o da farkinda degildir ya... guzel dusun guzel hisset her sey guzel istedigimiz sekilde olur Canini sıkma onun icin
A

Trendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
Ama aldim ben pijama gecelik ya Bu bana yapilmaz ki... bir de suwen ... canimi sikti simdi . Alacagin olsun suwen ☺ Gel de bakma simdi. Ben kendi camasircimdan aldim gidip

Trendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
Bende sana dagide 3 al ode kampanyasi var desem. Emzirme sutyenlerinde ... baska da vardir belki

Kız maşallah maşallah.. bende üşendiğimden tövbe ellemiyorum yaprağım bile yok annem getirecek.. gelwn sarar yeriz modundayım hatta köyden dolmalık biber geldi napcam ben bunu diye düşünürken kayınbabam sağolsun temizledi astı balkona ondan da öyle yırttım dün yeşil fasulye attım dolaba onda da sadece yıkayıp temizledim krdım öyle.. azdı Alah tan ama belüm koptu.. bunalrı yapınca dirwk geçiyorum..

Şuan ütü yapmam lazım kendime ama o kadar gözümde büyüyorki

Merhaba kizcelerrrrr. Bugün bizimde kontrolümüz vardı. Kızım 2885 Gr olmuş ve kafası tam sol kaburgamın altında. Şu an için sezeryan görünüyor. Sanırım dün konuşmuştuk kasılmaları hareket sanıyoruz diye. Benimkiler hareketmiş. Kafasını ve sırtını hissettiğim yerler doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…