Çok üzüldüm canım başın sağolsunRabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün canımben cerio belki hatırlarsın bende 14.07.2022 de doğum yaptım 27 haftalık 2 gün yaşadı bebeğim kaybettik. Bu grubun ilk doğum yapan annesi benim sanırım
Bizde Sakaryaliyiz orası da çok iyiymiş soba yakıyoruz diyorlarfındıklar geç mi toplaniyor sizin orada? Bizim de çoğu kişi topladı annemler falan topluyor hala
Bende acik sarı akıntı var kuzumAkıntı yaşayan var mı?kizlar beyaz akıntı olmaya başladı arada ileri hafta daki arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirimaynı hafta olanlarda var mı?
Şimdilik beyaz benim senin hafta büyük sanırım gidince yine sorucam pztsi bakalımBende acik sarı akıntı var kuzum
Ben varım özellikle çok ayakta durduğumda oluyor.Akıntı yaşayan var mı?kizlar beyaz akıntı olmaya başladı arada ileri hafta daki arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirimaynı hafta olanlarda var mı?
Canm bel ağrım benmde çok kötü ben ütüyü koltuğa oturdum ütü masasını ona göre ayarladım oturarak yaptım :)Bel agrilariniz kacinci hafta basladi kizlar 34. Haftadayim basladi benim. Ayakta durdu mu yarim saat basliyor. Oturunca da tabi. Cocugun camasirlarini yikamistim. Askiligi asana kadar canim cikti ki bir askilik dolu. Eklemlerde guclesti. Simdi biraz uzaniyorum bakalim. Sonra bir is daha yaparim da ütü nasıl yaparim bilmiyorum
Ben de artik öyle yapacagim gibi... ne zormus yemek de bu halde nasil yaparim bugun bilmiyorum.. utu isi olursa 2. Is zor oluyor :) kacinci hafta basladi canimBen varım özellikle çok ayakta durduğumda oluyor.
Canm bel ağrım benmde çok kötü ben ütüyü koltuğa oturdum ütü masasını ona göre ayarladım oturarak yaptım :)
Çıkmaaaz düz çizgi 20 deyse onu sıffır kabul edebilirsinÖyle deme bak 20’lerden 40’lara çıktım geçen sefer.İnşallah çıkmaz stresten senden önce doğuracağım yoksa.
yooo19.haftadan beri kasılmalarım var başkası olsa şimdiye doğurmuştu.
1 senedir sarılmayı bekleyen yaprağım var ama bende asla o döt yok, bebek olmasa da yok anneme vericem götürsünAy kızlar şu yaprak sarmasını hangi işsiz ev hanımı icat etti bilmem ama buzluğa koyayım diye 4 saat sardımbelim sırtım koptuuuu
O işi bende yapacaktim da toplamasi da var . O kalabalik olunca zevkli oluyor. Sigara boregi sarar gibi .. onu da aldığımda 3 kilo filan alıyorum. Sonra olme esegim olme :)Ay kızlar şu yaprak sarmasını hangi işsiz ev hanımı icat etti bilmem ama buzluğa koyayım diye 4 saat sardımbelim sırtım koptuuuu
O nasil bebiş ya Allah kurtarsin da dogduktan sonraki halini merak ettim :) benimki de o siralar asagidaydi Ne araba surebiliyorum ne de yuruyebiliyordum 40 dk ise gidip geldim o helde... Allahtan kendi arabamla idimVar valla bebeğim, bir haftadır sabah 4 5 civarı sancıya uyanıyordum, dün gece uyutmadı saatlerce sürdü. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Benim gebelik biraz garip geçiyor. 19.haftadan beri kasılmalarım var başkası olsa şimdiye doğurmuştu.
Dondunuz muuRabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün canımben cerio belki hatırlarsın bende 14.07.2022 de doğum yaptım 27 haftalık 2 gün yaşadı bebeğim kaybettik. Bu grubun ilk doğum yapan annesi benim sanırım
Hakkariyi bilmiyorum da Kars ve Erzurum çok fena onu biliyorumgelince anlarsın dün akşam baya serinledi hava ilk defa akşam 24 dereceleri gördük sabah karşı hele buz gibiydi namaza kalkınca donduk cam açık yattigimiz için
Bizde Sakaryaliyiz orası da çok iyiymiş soba yakıyoruz diyorlarfındıklar geç mi toplaniyor sizin orada? Bizim de çoğu kişi topladı annemler falan topluyor hala
Geçmiş olsun canım sancin falan mı var yoksa
Gözün aydın canım. Ağlama sakın. Kayınvaliden iyi bir dilekte bulunurken kelimeleri yanlış seçmiş sadece. Bosveeerrrr hep gülelim inşallahGünaydın kız kardeşler
Bir güzel haber eşimin biletini aldık 15 ekime zamanında olursa herşey doğumda yanımda olacak
Dün annesine gitmiştim eşimin yeğenleri karnımı öpüyorlar hep kayınvalidemde inşallah bu sefer ziyan olmaz doğar dedi çok mu alınganız ya kadın iyi niyetli ama beni bir ağlama tuttuÖnceki bebeğim alınmıştı doğamadı ondan mı hassasız anlayamadım
Neyse bu günümüz ağlamasız sızlamasız güzel geçsin
Günaydın kız kardeşler
Bir güzel haber eşimin biletini aldık 15 ekime zamanında olursa herşey doğumda yanımda olacak
Dün annesine gitmiştim eşimin yeğenleri karnımı öpüyorlar hep kayınvalidemde inşallah bu sefer ziyan olmaz doğar dedi çok mu alınganız ya kadın iyi niyetli ama beni bir ağlama tuttuÖnceki bebeğim alınmıştı doğamadı ondan mı hassasız anlayamadım
Neyse bu günümüz ağlamasız sızlamasız güzel geçsin
Ama aldim ben pijama gecelik yaTrendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
Bende sana dagide 3 al ode kampanyasi var desem. Emzirme sutyenlerinde ... baska da vardir belkiTrendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
Ayy çok güzeller baktımda almamış olsam alırdımTrendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
Kız maşallah maşallah.. bende üşendiğimden tövbe ellemiyorum yaprağım bile yok annem getirecek.. gelwn sarar yeriz modundayımAy kızlar şu yaprak sarmasını hangi işsiz ev hanımı icat etti bilmem ama buzluğa koyayım diye 4 saat sardımbelim sırtım koptuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?