Trendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
Ben şuan 33+1 im 2 haftadır bel ağrım artışta özellikle iki gündür baya fena.Ben de artik öyle yapacagim gibi... ne zormus yemek de bu halde nasil yaparim bugun bilmiyorum.. utu isi olursa 2. Is zor oluyor :) kacinci hafta basladi canim
Çıkmaaaz düz çizgi 20 deyse onu sıffır kabul edebilirsinhem ne kadar sancı çıkarsa çıksın önemli olan bebeğin kalp atışı sanırım. benim dr a son kontrolde 100lük sancıya ne diyorsunuz hocam dedim güldü ben ona bakmıyorum ki diyo
yooo
Doğurmadım
1 senedir sarılmayı bekleyen yaprağım var ama bende asla o döt yok, bebek olmasa da yok anneme vericem götürsünyemem daha iyi modundayım
Ya çağıracak kalabalığım yok maalesef keşke 3-4 kişi olaydık Tüm seleyi sarardımO işi bende yapacaktim da toplamasi da var . O kalabalik olunca zevkli oluyor. Sigara boregi sarar gibi .. onu da aldığımda 3 kilo filan alıyorum. Sonra olme esegim olme :)
Ama kacis sendromunda olmani yeğlerdim :)
Allah kurtarsın bizi valla butun isler bende . Artik geldiginde de yemek hazırlığı ikramda anamdan olsunBen şuan 33+1 im 2 haftadır bel ağrım artışta özellikle iki gündür baya fena.
benm normalde kv sarıp verir hep ama onlarınki baya ince oluyo dedim bu sefer ben içini doldurucam kendi zevkime göre yapıcam
Ya çağıracak kalabalığım yok maalesef keşke 3-4 kişi olaydık Tüm seleyi sarardım
Benimde yaklaşık 1 aydır duruyodu yapraklar bugün bi cesaret birazını yaptım. Ya misafir olur bebiş durmaz yemek yapamam falan derken şimdiden atayım buzluğa dedimKız maşallah maşallah.. bende üşendiğimden tövbe ellemiyorum yaprağım bile yok annem getirecek.. gelwn sarar yeriz modundayımhatta köyden dolmalık biber geldi napcam ben bunu diye düşünürken kayınbabam sağolsun temizledi astı balkona ondan da öyle yırttım dün yeşil fasulye attım dolaba onda da sadece yıkayıp temizledim krdım öyle.. azdı Alah tan ama belüm koptu.. bunalrı yapınca dirwk geçiyorum..
Şuan ütü yapmam lazım kendime ama o kadar gözümde büyüyorki
Dinlen yat da bende de oluyor da o kadar olmayabilir. Kendini dinlendir . Sonra bak bakalim yine agriyor mu m yattigin yerde kucuk hareketler yap bacak ac kapa gibi... rahim bu rahat durmuyor... kac hafta ki yordu usen dun ondan da olabilir . Rahim acilmasi midir bilmem ama bende yorulunca sizliyorya sabah uyandığımdan beri vajinama bıcak saplanır gibi sancı giriyor hareket ettikçe kızlar neden olur bu
Valla cok garibiz he :))) Cocuk doğacak biz neler düşünüyoruz.. valla gelenlere yaptircam kusura kalmasinlar. Ben bir de onlarin yemekleri ile ugrasamam ki .. nasil olucam bilinmez .. bir haftaya kendime gelirim herhalde .. ondan sonra yapariz agrisiz sizisiz . Oh misBenimde yaklaşık 1 aydır duruyodu yapraklar bugün bi cesaret birazını yaptım. Ya misafir olur bebiş durmaz yemek yapamam falan derken şimdiden atayım buzluğa dedim
34+5 im sürekli olmuyor şuan daha iyi ama hareket ettikçe bi oluyor bi olmuyor açılma olduğunu sanmam ya daha 4 5 gün önce bakıldı yarın kontrolüm var zatenDinlen yat da bende de oluyor da o kadar olmayabilir. Kendini dinlendir . Sonra bak bakalim yine agriyor mu m yattigin yerde kucuk hareketler yap bacak ac kapa gibi... rahim bu rahat durmuyor... kac hafta ki yordu usen dun ondan da olabilir . Rahim acilmasi midir bilmem ama bende yorulunca sizliyor
içim dışım emzirme atletı, anne pijamaları, emzirme sutyenı dolduTrendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
Ama aldim ben pijama gecelik yaBu bana yapilmaz ki... bir de suwen ... canimi sikti simdi . Alacagin olsun suwen ☺ Gel de bakma simdi. Ben kendi camasircimdan aldim gidip
Emzirme sütyeni aldım geçen 2 tane kendi çamaşırcımdan diyorum bi deneyimliyim naısl bir şey sonra alırım devamını. Ben atlet almadım ya atlet alanınız var mı hangi marka aldınız. Doğum yapanlar sütyenden col atlet daha fazla lazım oluyor dışarda emzirirken hele üstten düğmeli bir şey giymediysen göbeğin açılmadan emzirmek daha rahat oluyor diyorlar.Bende sana dagide 3 al ode kampanyasi var desem. Emzirme sutyenlerinde ... baska da vardir belki
Ayy çok güzeller baktımda almamış olsam alırdım
Ben bu ara aşırı pijamalara taktımAaa bakim ben aldım ama bir tane daha alabilirim belki
içim dışım emzirme atletı, anne pijamaları, emzirme sutyenı dolduartk guzel şeler görmek istiyorum
Oy maşallahMerhaba kizcelerrrrr. Bugün bizimde kontrolümüz vardı. Kızım 2885 Gr olmuş ve kafası tam sol kaburgamın altında. Şu an için sezeryan görünüyor. Sanırım dün konuşmuştuk kasılmaları hareket sanıyoruz diye. Benimkiler hareketmiş. Kafasını ve sırtını hissettiğim yerler doğru çıktı
Bu yaprak sarması da tam kalabalık aktivitesi en kötü eşinle Saracaksın tek başına hiç çekici değilBen şuan 33+1 im 2 haftadır bel ağrım artışta özellikle iki gündür baya fena.
benm normalde kv sarıp verir hep ama onlarınki baya ince oluyo dedim bu sefer ben içini doldurucam kendi zevkime göre yapıcam
Ya çağıracak kalabalığım yok maalesef keşke 3-4 kişi olaydık Tüm seleyi sarardım
Yemin ederim düz çizgi çıktı ahahahhaÇıkmaaaz düz çizgi 20 deyse onu sıffır kabul edebilirsinhem ne kadar sancı çıkarsa çıksın önemli olan bebeğin kalp atışı sanırım. benim dr a son kontrolde 100lük sancıya ne diyorsunuz hocam dedim güldü ben ona bakmıyorum ki diyo
yooo
Doğurmadım
Şimdiden iflahımızı kuruttular, çıktıktan sonra daha çok ağlayacağız biliyorum.O nasil bebiş ya Allah kurtarsin da dogduktan sonraki halini merak ettim :) benimki de o siralar asagidaydi Ne araba surebiliyorum ne de yuruyebiliyordum 40 dk ise gidip geldim o helde... Allahtan kendi arabamla idim
Yok bende ilk bir iki hafta için değil 40ından sonra gelmek isteyen olursa diye koydum yaValla cok garibiz he :))) Cocuk doğacak biz neler düşünüyoruz.. valla gelenlere yaptircam kusura kalmasinlar. Ben bir de onlarin yemekleri ile ugrasamam ki .. nasil olucam bilinmez .. bir haftaya kendime gelirim herhalde .. ondan sonra yapariz agrisiz sizisiz . Oh mis
Amaaaan eşim hiç beceremezOy maşallah
Bu yaprak sarması da tam kalabalık aktivitesi en kötü eşinle Saracaksın tek başına hiç çekici değil
Kv destekliyoruz devam
Yemin ederim düz çizgi çıktı ahahahha
Sen ne kendini kıyaslıyon sen istisnasın, hepimizden sonra doğuracaksın sen.
Benim eş kişisi de 2 tane sarsa senden güzel sarıyorum diye hava atmaya kalkar ama yapsın da nasıl yaparsa yapsın modundayım hepYok bende ilk bir iki hafta için değil 40ından sonra gelmek isteyen olursa diye koydum yailk kırk gün kabul etmem kimseyi hem kış zaten. Ağrım var kötüyüm falan dicem herkese
Amaaaan eşim hiç beceremezondan kaynaklı sağolsun kv yapar boş bırakmaz ama evlerin arası mesafeli o sebeple bende de hazır bişeyler bulunsun dedim. Yarında biber dolması yapıp atıcam aslında 4-5 tepsi poğaça yapıp atasım var ona da haftaya bakarım artık
Dedim ki, zaten son haftayı bekleteceksiniz bari normal olsun doğumum.öf işte yine ben ne dedim.
37 dolunca doktor beni zorla doğurtacak, sen hiç heveslenme
60-70 ten sonrasını doğum sancısı olarak sayıyorlar diye biliyorum bende bir de düzenli olması lazım tabi ben hastanede yatarken 60 larda çıkıyordu sancım doktor da diyordu zaten sancin var diye ilaçlar falan veriliyordu kesilsin diyekaç sonrası sancı sayılıyor canım benim 30 31 lerde çıktı geçen girdiğimde ama sanırım bir şey ifade etmiyor nst kağıdında hiç çıkıntı yoktu dümdüzdü resmen sancı gösteren kısım
Allah Allah ya çok zor bir durum sancı ve kasılma olmasi bilirimVar valla bebeğim, bir haftadır sabah 4 5 civarı sancıya uyanıyordum, dün gece uyutmadı saatlerce sürdü. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Benim gebelik biraz garip geçiyor. 19.haftadan beri kasılmalarım var başkası olsa şimdiye doğurmuştu.
Allah razı olsun canımÇok üzüldüm canım başın sağolsunamin canım inşallah nasipten ötesi yok maalesef
Bereketli olsun inşallahBizim findigimiz geçen sene dikilecekti kayinpeder vefat edince kalmisti. Bu sene kasim gibi dikecek insallah . Cocugumuzun bereketiyle... toplayanlar var ama gec baslayanlar da var. Pazartesi baslayacak kisiler var köyde... tam dokulmedigi icin malum .. Ama bir iki gündür yagan yagmur yaramistir sanirim
Aynen benim sırtım falan tutulmuş bogazlarim ağrıyor bugün sezaryenden dolayı hemen soğuk çekiyorum sanırımDondunuz muuinanamıyorum
En son ayrılırken yanıyordu memleket, zaten bende soğuk olacağını tahmin ediyordum bakalim bir de Diyarbakırı görelim
Senin yazdiklarini da yakindan takip ediyorum canim benzer seyler cunku. Haftasi doldu diye rahatim cok sukur organlari da iyi artik dogarsa da hayirlisi olsun napalim iyi olsunlar yeterAnjm benim karın çevresi ölçümü iki hafta dört gün geride bana doktor bir buçuk hafta dedi acaba onlar ortalama mi hesapliyor bilmiyorum organlarında bir sıkıntı yoksa korkma inşallah
Evet doktorda disarida olmasi iceriden daha avantajli hale gelirse aliriz dedi. Rahim uygunsa suni sanciyla degilse sezeryanla diye. Ona da moralim bozuldu cok hevesliydim normal doguma ama cani sagolsun bebegim iyi olsun yeter. Tesekkur ederimZamanında azalmış zaten canım doktorlar bekletmeyedebilir 37. Haftayı gördüğünüzde de alabilir. Organ gelişimi önemli olan bence bu durumlarda organlar iyiyse boy kilo da doğunca pamuklara sarıp bol bol emzirip kilo aldıracaksın annesi artıkRiskli haftalarda değilsin çok şükür strese girmek daha çok sıkıntı olur hem sana hem bebeğine. Pazartesi günü güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim. Bizleride habersiz bırakma dualarım seninle
Yok yok kisalmadi tabi kemik de oncesinde haftasiyla uyumluyken gerilemeye baslamis onu kastettim. Ama burada da demislerdi duz durmadiklari icin yanlis olculebilir diye pazartesi tekrar bakicam iste.Kuzum akıntın çoksa doktoruna söyle vajinal muayenede bakarsa eğer belki fitil filan verir.
Benim su gibi bazen de beyaz aşırı akıntım vardı. 3 gecelik fitil verdi su an çok daha normale döndü. Yine akıntım oluyor tabi ama daha az.
Tabi Bu haftalarda doğum yaklaştığı için artık artmaya başlaması normal. senin gelen miktarı bilemediğim için böyle bi öneride bulunmak istedim.
Öğrenicez tabi arkadaşım karşılıklı dilimizi çözeceğiz sonra el kadar bebekler bizi parmaklarında oynatacak
Hem Sonuçta bebeye anasından iyi kim bakabilir :)
Aynen su olsa akmaya devam eder dedi bak yukarıda da yazdım doktora bi söyle istersen sen de.
Kuzum hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla doğacak bebeğin inanıyorum ben
sen kafanı bunaltma stres yapma. Doktorum bana ısrarla sakin olmamı söyledi kanlanmayı bozuyormuş sıkıntı stres.
2500 ü geçtiyse zaten sıkıntı yok haftası önemli bu saatten sonra. O da güzel çok şükür.
Sen zaten nasıl beslenmelisin biliyorsun, bebito kilo da almış, kendi takibini de yapıyorsun için ferah olsun
Kuzum doktorun en iyisini bilir tabi ki, sen beslenmene özen göster. Pazartesi Güzel haberler verirsin bizlere inşallah
Fl uzunluğu sonuçta kemik uzunluğu, kısalma olması çok imkansız bi olay kendin yorumlayıp neden moral bozuyorsun.
Ki bebeler kocaman oldu suan en çok yanılma payı fl uzunluğunda oluyor sanırım.
Hgb dediğin Demir ile alakalı onun da düşmesi çok çok normal. Çok düşükse ekstra Demir serumu verir doktorun gerekeni yapar.
Son trimesterda bebeler Demir depolarını boşaltıyorlar. ben 1.5 senedir aralıksız takviye kullanıyorum ona rağmen çok düştü.
Bir de
Demir takviyesini bir iki yudumda olsa meyve suyu ile tüket. Ya da üstüne bi meyve at ağzına. C vitamini Demir emilimini artırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?