2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de artik öyle yapacagim gibi... ne zormus yemek de bu halde nasil yaparim bugun bilmiyorum.. utu isi olursa 2. Is zor oluyor :) kacinci hafta basladi canim
Ben şuan 33+1 im 2 haftadır bel ağrım artışta özellikle iki gündür baya fena.
benm normalde kv sarıp verir hep ama onlarınki baya ince oluyo dedim bu sefer ben içini doldurucam kendi zevkime göre yapıcam
O işi bende yapacaktim da toplamasi da var . O kalabalik olunca zevkli oluyor. Sigara boregi sarar gibi .. onu da aldığımda 3 kilo filan alıyorum. Sonra olme esegim olme :)
Ama kacis sendromunda olmani yeğlerdim :)
Ya çağıracak kalabalığım yok maalesef keşke 3-4 kişi olaydık Tüm seleyi sarardım

ya sabah uyandığımdan beri vajinama bıcak saplanır gibi sancı giriyor hareket ettikçe kızlar neden olur bu

Allah kurtarsın bizi valla butun isler bende . Artik geldiginde de yemek hazırlığı ikramda anamdan olsun yitir ya :) her sey benden beklenmez ki

Benimde yaklaşık 1 aydır duruyodu yapraklar bugün bi cesaret birazını yaptım. Ya misafir olur bebiş durmaz yemek yapamam falan derken şimdiden atayım buzluğa dedim

ya sabah uyandığımdan beri vajinama bıcak saplanır gibi sancı giriyor hareket ettikçe kızlar neden olur bu
Dinlen yat da bende de oluyor da o kadar olmayabilir. Kendini dinlendir . Sonra bak bakalim yine agriyor mu m yattigin yerde kucuk hareketler yap bacak ac kapa gibi... rahim bu rahat durmuyor... kac hafta ki yordu usen dun ondan da olabilir . Rahim acilmasi midir bilmem ama bende yorulunca sizliyor

Benimde yaklaşık 1 aydır duruyodu yapraklar bugün bi cesaret birazını yaptım. Ya misafir olur bebiş durmaz yemek yapamam falan derken şimdiden atayım buzluğa dedim
Valla cok garibiz he :))) Cocuk doğacak biz neler düşünüyoruz.. valla gelenlere yaptircam kusura kalmasinlar. Ben bir de onlarin yemekleri ile ugrasamam ki .. nasil olucam bilinmez .. bir haftaya kendime gelirim herhalde .. ondan sonra yapariz agrisiz sizisiz . Oh mis

34+5 im sürekli olmuyor şuan daha iyi ama hareket ettikçe bi oluyor bi olmuyor açılma olduğunu sanmam ya daha 4 5 gün önce bakıldı yarın kontrolüm var zaten

Trendyolda suwen marka pijamalarda indirim var kızlar bakın isterseniz 200 liraya güzel takımlar vardı gördüğüm kadarıyla. Lcw bile 250-300 olmus suwen ondan daha iyi
içim dışım emzirme atletı, anne pijamaları, emzirme sutyenı dolduartk guzel şeler görmek istiyorum

Ama aldim ben pijama gecelik ya Bu bana yapilmaz ki... bir de suwen ... canimi sikti simdi . Alacagin olsun suwen ☺ Gel de bakma simdi. Ben kendi camasircimdan aldim gidip
Bende sana dagide 3 al ode kampanyasi var desem. Emzirme sutyenlerinde ... baska da vardir belki
Emzirme sütyeni aldım geçen 2 tane kendi çamaşırcımdan diyorum bi deneyimliyim naısl bir şey sonra alırım devamını. Ben atlet almadım ya atlet alanınız var mı hangi marka aldınız. Doğum yapanlar sütyenden col atlet daha fazla lazım oluyor dışarda emzirirken hele üstten düğmeli bir şey giymediysen göbeğin açılmadan emzirmek daha rahat oluyor diyorlar.
Ayy çok güzeller baktımda almamış olsam alırdım
Aaa bakim ben aldım ama bir tane daha alabilirim belki
Ben bu ara aşırı pijamalara taktım diyorum evde fazla fazla temiz dursun çok terliyormuş insan sürekli yedekli durması iyi olur. Burdan da 1-2 model sipariş etcem elimin altında dursun diye

Oy maşallah
Bu yaprak sarması da tam kalabalık aktivitesi en kötü eşinle Saracaksın tek başına hiç çekici değil
Kv destekliyoruz devam

Yemin ederim düz çizgi çıktı ahahahha

Sen ne kendini kıyaslıyon sen istisnasın, hepimizden sonra doğuracaksın sen.

O nasil bebiş ya Allah kurtarsin da dogduktan sonraki halini merak ettim :) benimki de o siralar asagidaydi Ne araba surebiliyorum ne de yuruyebiliyordum 40 dk ise gidip geldim o helde... Allahtan kendi arabamla idim
Şimdiden iflahımızı kuruttular, çıktıktan sonra daha çok ağlayacağız biliyorum.

Olsun be her şeye değer, duygulandım.

Yok bende ilk bir iki hafta için değil 40ından sonra gelmek isteyen olursa diye koydum ya ilk kırk gün kabul etmem kimseyi hem kış zaten. Ağrım var kötüyüm falan dicem herkese
Oy maşallah

Bu yaprak sarması da tam kalabalık aktivitesi en kötü eşinle Saracaksın tek başına hiç çekici değil
Kv destekliyoruz devam
Amaaaan eşim hiç beceremez ondan kaynaklı sağolsun kv yapar boş bırakmaz ama evlerin arası mesafeli o sebeple bende de hazır bişeyler bulunsun dedim. Yarında biber dolması yapıp atıcam aslında 4-5 tepsi poğaça yapıp atasım var ona da haftaya bakarım artık

Yemin ederim düz çizgi çıktı ahahahha

Sen ne kendini kıyaslıyon sen istisnasın, hepimizden sonra doğuracaksın sen.
öf işte yine ben ne dedim.
37 dolunca doktor beni zorla doğurtacak, sen hiç heveslenme

Benim eş kişisi de 2 tane sarsa senden güzel sarıyorum diye hava atmaya kalkar ama yapsın da nasıl yaparsa yapsın modundayım hep hll spr devam koçum diyorum
Helal kız
Allah güç, kuvvet bi de derin dondurucu nasip ederse ben de yapabilirim, ama seneye kışlığa ancak yetişirim

öf işte yine ben ne dedim.
37 dolunca doktor beni zorla doğurtacak, sen hiç heveslenme
Dedim ki, zaten son haftayı bekleteceksiniz bari normal olsun doğumum.
Bir sıkıntı olmadıkça daha erkek almam, istersen normal de deneyebilirsin dedi. Belki geri adım atar diye şey yapmıştım az kalsın normal doğuracaktım. Neyse 5 Ekim iyi dedim çıkarken.

60-70 ten sonrasını doğum sancısı olarak sayıyorlar diye biliyorum bende bir de düzenli olması lazım tabi ben hastanede yatarken 60 larda çıkıyordu sancım doktor da diyordu zaten sancin var diye ilaçlar falan veriliyordu kesilsin diye
Allah Allah ya çok zor bir durum sancı ve kasılma olmasi bilirim benim de 19. Haftamda nişanım falan geldi 20 ve 21 de serklaj yapıldıktan sonra sürekli kasılma ve sancılarım oluyordu ama şiddetli değil tabi doğurana kadar böyle geçti benim de
Çok üzüldüm canım başın sağolsun amin canım inşallah nasipten ötesi yok maalesef
Allah razı olsun canım evet öyle rabbim böyle yazmış napalim
Bereketli olsun inşallah fındık bu sene çok geç oldu dokulmuyor evet ama yağmur yağınca da çürüme ihtimali oluyor ama daldakileri de döküyor kafamda deli sorular
Dondunuz muu inanamıyorum
En son ayrılırken yanıyordu memleket, zaten bende soğuk olacağını tahmin ediyordum bakalim bir de Diyarbakırı görelim
Aynen benim sırtım falan tutulmuş bogazlarim ağrıyor bugün sezaryenden dolayı hemen soğuk çekiyorum sanırım haftasonu falan aşırı sıcaktı ya daha geçen gün vantilatör açıp yattım dün de baya soğuk olmuş

Anjm benim karın çevresi ölçümü iki hafta dört gün geride bana doktor bir buçuk hafta dedi acaba onlar ortalama mi hesapliyor bilmiyorum organlarında bir sıkıntı yoksa korkma inşallah
Senin yazdiklarini da yakindan takip ediyorum canim benzer seyler cunku. Haftasi doldu diye rahatim cok sukur organlari da iyi artik dogarsa da hayirlisi olsun napalim iyi olsunlar yeter

Evet doktorda disarida olmasi iceriden daha avantajli hale gelirse aliriz dedi. Rahim uygunsa suni sanciyla degilse sezeryanla diye. Ona da moralim bozuldu cok hevesliydim normal doguma ama cani sagolsun bebegim iyi olsun yeter. Tesekkur ederim
Yok yok kisalmadi tabi kemik de oncesinde haftasiyla uyumluyken gerilemeye baslamis onu kastettim. Ama burada da demislerdi duz durmadiklari icin yanlis olculebilir diye pazartesi tekrar bakicam iste.
Meyve suyunu ogrendigim iyi oldu oyle yapayim bundan sonra sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…