2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ederim kuzum ama burda biraz yavas ilerliyor isler , siz yatin uyuyun ben cikinca yazarim

cok tesekkur ederim kizlar hepinize ayri ayriiyi ki varsiniz

Sen yaz biz gece kalktigimizda okuruz, malum saat basi wc molasi

Aslinda 1 haftada 150 gr iyi gibi geliyor ama tabi doktor bilir dogrusunu. Hayirlisi olsun insallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

kızlar birde size deneyimli biri olarak sunu demek istiyorum.emzirmede her kafadan bir ses cıkıyor sunu yap bunu akıl verenleri dinleme diyen biri bile en sonunda bol su ıc.,bu cayı iç diyor kendınızi o psikolojiye hazırlayın. bize sütcü gelmişti o bile emiyor mu demiştiherkes elinden geldığınce birşey yapmaya calısıyor ılımlı olmakta fayda var 2yol seciceksınz ya herşeye sinir ya da umursamama..bu dönemde en önemli şey uyumak uyumazsanz Allah herşey ustunuze gelıyor ama bu güzel günler cok hızlı geciyor.inşallah sağlıkla huzurla gecer hepimiz için

Canım senin tansiyonun hep yüksekti hatırladığım kadarıyla. Şimdiye kadar bir şey olmadı, bundan sonra da olmaz. Bebek de senin bünyen de alışkın bence o tansiyona. Ben 14. e çıktım komalık oldum. Herkesin tepkisi farklı. Doktorlara yüksek geliyordur muhtemelen. Bence aramızda en sağlıklı hamişlerden birisin sen. Halen çalışıyorsun, ben o fırının başında dursam defalarca bayılmıştım. Maşallah sana hiç korkma

ee stok bitmiş bna da bundan aldırdınız siz ne güzel cicilertarih sizi affetmeyecek -Sunshine la
Valla ben aldırmadım
İnş kullanımı rahattır bizimki çok rahat

@Birbasak
icimi rahatti vallahi arkadasmin halasi
bir hafta gerilik icin beni burda strese sokuyorlar ya
Oy kuzum bi an önceki okuduklarımla şok oldum ama şimdi içim ferahladı.
moral bozmak yok, maşallah sana sürecini çok kontrollü geçirdin ve geçirmektesin
Bu tr deki doktorun herhangi bir önerisi var mı peki sorsaydın ne güzel denk gelmiş.

Sonunda izne ayrılma vaktin de gelmiş çok sevindim. Biraz dinlenme vakti

Ekimcim gözünüz Aydın çok sevindim eve çıkmanıza. bir daha ayrı düşmeyin inşallah. Nil kuşum iyi olsun da, Zorlu çetrefilli süreç maalesef.
Bakalım hepimizi neler bekliyor
Yanında En azından yemeğini önüne koyabilebilecek, destek olan biri var mı peki?

Çok şükür canım, ne güzel haber maşallah bebeğine de sana da. Bundan sonra bütün kolaylıklar seninle olsun inşallah Ne güzel doğum da bitti, ben o kadar korkuyorum ki, başladı yavaştan panikataklarım Darısı bize olsun inşallah

Ah canım annemde eşimde var ikiside çok şükür okadar yardımcıki şimdi annem kalkıyor kız bu gece hiç emmedi beni bende çok yorgunum kendimi sabah sağıp vericem ana gibisi yok bende uyanıyorum ama 4 günlük hastane macerası yüzünden bugece bütün yükü o aldı
Kocamda yardımcı ama erkek işte yavrum napıcak Nil e halen dokunamıyor kucağına verdim kımıldamıyor bi yerine bir şey olcak diye bizim öyle lükslerimiz yok
Canım benim doğum çok kolaydı suyum patladı ama hiç sancım olmadı ama sana tavsiyem stres yapma ben ameliyata çok saçma düşüncelerle girdim hep senaryo kafamda kötüydü doktor bizi çok korkuttun 18 tansiyon ne dediki benim hayatım boyunca 9/5 dir stres yapma demicem ama hep dua et ozaman rahatlıyorsun ben ayılınca Nil i görünce her şeye değmesini bırak hayatın o oluyormuş seninde bitecek sağsalim alcaksın bebeğini kucağına hep olumlu düşün

Ayyy benimkide yazmıyor Yahya olacak İnŞAllah bizimkinin adı❤
Canım maşallah Nil hanıma eve döndünüz şükür.. dinlen ki sütünde ona göre artsın rahatlasın canım

Günaydın hayırlı cumalar ❤
Güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
Sabahın bu saatinde ayaktayım uyuyamadım namazdan sonra.. şuan eşimi rahatsız etmek istiyorum yüz üstü yatıyor kalk ağrım var mı desem
Kızlar hava serinleyince uykumu aldığımı hissediyorum ya çok şükür.. terlemeden uyumak ne güzel birşeymiş erken gelecek diye endişelenirken şuan hiç öyle düşünmüyorum 40ı görürüm gibi geliyor
Dün oğlumun beşiğinin perde aparatı da geldi herşeyimiz tamamlandı şükür yani inşAllah bitti gibi duruyor.. yarın nst ye gircem bakalım geçen hafta birşey çıkmadı bu hafta hiç çıkmaz sanırım daha iyiydim çünkü çok şükür

Bı okutmak lazım topigi herhalde
Gerçekten ya rabbim hakkımızda hayırlısını kolaylıkla versin. Sizlere zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin
Diyarbakır serinledi dilos son durum bildiriyorum terlemeden uyumak hatta üşür gibi olup ustunu örtmek ne güzel duyguymus
Diş hekimi arkadaşımdı da kız diyor ki ne kadar iyi bakmışsın dişlerine bunlar normal olabilecek şeyler ben neler neler gördüm senin durumun çok iyi şuan dedi. Yani şu 20likleri saymazsak 2 dolgu var 2si de önceden yapılan dolgular biri kırılmıştı hamileyken gidemedim dişçiye o da çürük ilerlemiş öteki de sızlama yapıyor dolguyi değiştirecek.
Vallahi aksatmamak lazım gerçekten diş hicbirseye benzemiyor sonra giderim de diyemiyorsun dün gece yine 20lik dişim ağrıdı ve başıma vuruyor ağrı kesici falan içtim gece 2 falandi uyudugumda
Ben yüksek bel külot ile daha rahat ettim düşük beller benim tam sezaryen dikisine denk geliyordu göbek deliğine kadar çekiyordum 1 gün boyunca kapalıydı zaten bir sıkıntı olmuyordu da açıldığı zaman biraz sorun oldu korkuyordum degdirecegim diye falan o yüzden yüksek bellerle rahat ettim

Günaydın herkese
Sezeryan olacaklara bir sorum var. Kaçıncı haftada kesinleşti doğum şekliniz? Neden sezeryan dedi doktor? Benimki suyun sınırda deyip duruyor, plesanta yaşlanması var dedi haftalar önce. Erken doğum bekleyelim mi diye sordum, senin durumunda 37yi pek aşmıyoruz dedi. Sonrasında doğum için hiç bir şey söylemedi. Şimdi bebiş sağlıklı devam ediyorsa niye sezeryan olsun dimi?

Herkese günaydın kızlar. Ben uyuyamadım. Elizim bu gece resmen kaburgamın içine girmeye çalıştı. Sola yatmamız öneriliyor ama mümkün değil kafası orada. Sabaha kadar sağıma yatamıyorum felç gibi oluyorum resmen. Gezdik durduk sabaha kadar

Bebekte sıkıntı yoksa senin de bir sıkıntın yoksa normal doğum oluyor genelde doktor sezaryen yanlısı değilse bazıları çünkü direk sezaryen yapmak istiyor

Günaydınn uyanış lar gittikçe erken e çekiliyor benim 8:30 dan 6:30 çıktık yakında gece kalkicam
kahvecibaby rahat uyuyoruz serin doğru diyorsun erken yatıyorum birde sanırım o yüzden
yi buluyor uyumam yine 5.30 gübi namaza kalkıyorum ama uykumu almış oluyorum.. bugün uyuyamadım 7.30 gibi dalmışım 1 saat sonra geri kalktım şimdi yime uykum geldi debeleniyorum yerlerde

Serinlemesi çok iyi olmuş ya, insan gündüz sıcaksa da en azından gece serin olsun biraz diye bekliyor. En son gelmeden önce ne fenaydı gece 3e 4e kadar zorla uyurdum geri 5 6 da kalkardim evde full güneş görüyor bir de
Dolgu zaten olabilecek şeyler canım 20lik sıkıntı yapıyor onları da cektireceksin valla birde en hızlı çürüyen dişti sanırım 20lik

Bizim sabah güneşi yatakodasi ve salona hafif vuruyor daha sonra bütün oglen güneşi balkonda oluyor mutfak falan yanıyor sıcaktan bakalım tasinacagimiz ev nasıl olacak kuzey cephesi olursa kışın soğuk yazın da ev serin oluyor güney olursa kışın sicak yazin da yanıyor ev suanki ev güney cephesi bı arkadaşım bu binanın kuzey cephesinde oturuyordu yazın evleri çok serin oluyordu kızın da kalorifer çalıştığı halde evde kazaklarla dolasiyorlardi çok soğuktu.
Aynen illaki çürüme oluyor dolgu gerekiyor. 20liklerimin biri kendi çekecek ötekini cerrah çekmesi lazım diyor dün akşam ağrıyan kendi cekecegiydi aslında yarın gitsem iyi olacak ama ağzım yara olmuş açmaktan 2 buçuk saat kenarları çok acıyor yemek yerken bile zor açıyorum ağzımı
Aynen 20 lik dış çok çabuk çürüyen bı dis benimkiler de hepsi çürük biri de çürüme başlangıcı varmış fırçalarken bunu iyice fırçalamaya çalış arkada kaldığı için zor fircalaniyor o yüzden curuyormus genelde

Çarşamba günü doktoruma sordu eşim kendisi sağa sola yatma meselesini fazla takıyor hatta bazen uyku hali sırt üstü yatıyım böyle kaldırır beni sırt üstü yatıyorsun kalk çok sağ tarafımda kalıyım çok sağda yattı soluna dön diye hoca dedi solu tavsiye atardamar toplardamar meselesi varmıs ya o yüzden ediyoruz ama zaten artık uykular bölük ve rahatsız olduğu için ne tarafta rahat ediyorsa öyle uyu vücudunu dinlendir dedi

Canım sezeryan olacaksan hamile kulotu almanı tavsiye ederim, çünkü düşük bel kulodun lastikleri tam dikise denk geliyor rahatsız ediyor, hamile kulodu çok rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…