2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ben hamilelikten önce linkteki iç çamaşırının xl bedenini kullanıyordum hamilelikte de hala kullanıyorum oldukça büyük. xl den büyük bedenleri de varmış ben mağazada denk gelmedim hiç. Bence mağazaya git orda gözünle gör al tavsiye ederim çok rahat. Doğum sonrası yüksek bel mi rahat olur düşük mü bende bilmiyorum. Bu ürünün yüksek belide var ama öyle çokta yüksek değil göbeğe kadar çıkmıyor.
Cover Slip Külot 3'Lü Paket - Siyah - Penti

Benim evde güneş bi doğuyor odalar sıralı zaten yatak odası mutfak salon diye. Her yer görüyor sırayla güneş görmeyen yer yok ama kışta iyi olacak gibi.
Ablam çektirdi de 20lik diş daha yeni biraz zor oluyor ya birisi yarı gömülüydü onun nedense kanaması durmadı. Normal diş çekimine göre biraz daha zor oluyormuş tabi. Ama gömülü olanları hiç bilmiyorum canım. Valla Allah kurtarsın hiç sevmiyorum diş işlerini

Öyleyse kışın iyi olur aynen.
Ay bende korkuyorum biliyor musun çünkü orada duran sağlam bir diş sonuçta baya zorlayarak çekecekler benim de yarı gömülü de biz cekemeyiz o riske giremeyiz cerrahi mudahale ile alınacak dediler. Öteki tamamen çıktığı için biz alırız dediler Allah bütün herkesin yardımdici olsun amiiin bende hiç sevmiyorum bir an önce bitsin de kurtulayım

Benim kız gündüz beni emip gece emmemesi niye ters çalışıyor acaba kızlar +14 kilo ile doğuma gittim +5 deyim şuan 11. Gün
Maşallah maşallah nazar değmesin sizlere taze anne o +5 yerine fazlasiyla verirsin kilo ben 3 kilo fazlamla doğum yaptım şuan hamile kaldığım kilonun da 4 kilo altına düştüm toplamda 7 kilo verdim ki sen emziriyorsun baya baya gider

Amin minnoşum amin, inşallah.

Eğer çok cikmadiysa diş almazlar o yüzden canım. Valla Allah hemen kurtarsın damak dar olunca da biraz zor oluyor
Hiç sevmiyorum doğumdan sonra gitmem lazım muhakkak da kendi kendimi cesaretlendirip gitmem lazım aslında en önemli şeylerden de birisi diş yani hiç biri kendi dişin gibi olmuyor deniyor elimizdekilere sağlam bakmamız lazim

Gunaydin, doktorum son kontrolde bana da palsenta yaslanmasindan bahsetti o yuzden soruyorum. Bebeginizin kilosu gelisimi nasil ?

Aslında baya çıkmıştı çok az bı kısmı içerde ama bilmiyorum doktorlardan biri biz alamaz miyiz falan dedi de arkadaşım yok cerrah alması lazım biz alamayiz dedi.
Git bacım git bende hiç gitmek istemiyordum ama ağrılar başlayınca eşim gidelim bı yoksa canına okuyacak bu ağrılar dedi öyle bı atıldık dişçiye ani bir şekilde de iyi oldu aslında yoksa kaçar dururdum normalde devlete gidecektim de yok randevu bulamadım 2 hafta sonrasına açılacak da öyle alacaksın mecburen özele gittik.
Allah yardimcimiz olsun gerçekten dış çok önemli

Allah Allah ablamınkini çektiler ama bilemiyorum canım. Valla hem ertelenmemesi gerek hemde çok pahalı hersey mecbur insan gidiyor işte napacaksin
Benim ilk ilk işim kesinlikle temizletmek hatta detaylı temizletmek, küretaj diye geçiyor. Bende de diş eti çekilmesi var onun için kesinlikle dikkat etmem lazım

Kendine guvenmis çeken kişi sanırım hemde nasıl pahalı. bana da temizlik yaptılar ama dış taşı temizliği dedi onu yaptı öteki dediğini bilmiyorum canim

Muhtesem 3lü son zamanlarin vazgecilmesi

Ogluşun yikanmis kiyafetleri
Ütü
Ve
2 litrecik su

Sag salim bitiririm insallah ya

Bu arada gecelegimi giydim de bu bebis karnımdan cikinca karnim biraz inecek demi Ah bu bilmemezlik. Onlari da yikayacagim da bir yandan

Bubarada bunu yazarken ilginc bir sey oldu utubacik ve dik sekilde duruyordu. Ne garipse bizim oglandan once ordan su atti simdi ... bana alis diyor sanki

Kendine guvenmis çeken kişi sanırım hemde nasıl pahalı. bana da temizlik yaptılar ama dış taşı temizliği dedi onu yaptı öteki dediğini bilmiyorum canim
O dediğimde diş etlerinin altına kadar temizleme yapiyorlarmis canım baya detaylı yani. Uyusturularak yapılıyor normalinde uyuşturmuyorlar
Bi girdin mi çıkamıyorsun da dişçiden

Karnı inen var mı kaçıncı haftada indi inerse belki şu kaburga altındanki ağrım geçer die bekliyorum

Benim bebek hala yukarıda kendini sürekli mideye doğru atıyor orda takılıyor aşağıya dokunuyorum bomboş bildiğin oralar. Bebeği dönen varsa belki yavaştan düşen olmuştur. 37. Haftalarda göbek düşüp 40a kadar gelmeyende var ya. Ama baya rahatlatır benim mideyi mahvediyor çünkü.

O dediğimde diş etlerinin altına kadar temizleme yapiyorlarmis canım baya detaylı yani. Uyusturularak yapılıyor normalinde uyuşturmuyorlar
Bi girdin mi çıkamıyorsun da dişçiden
Hee benim uyusturmadi evet dolgudsn dolayı sadece alt çenem uyusuktu fazla hissetmedim hafif bı acısı vardı uyuşuk olmayan yerlerde de kanadi ama hep o çok kötüydü zaten midem hassas sürekli ogurdum durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…