Canım ben hamilelikten önce linkteki iç çamaşırının xl bedenini kullanıyordum hamilelikte de hala kullanıyorum oldukça büyük. xl den büyük bedenleri de varmış ben mağazada denk gelmedim hiç. Bence mağazaya git orda gözünle gör al tavsiye ederim çok rahat. Doğum sonrası yüksek bel mi rahat olur düşük mü bende bilmiyorum. Bu ürünün yüksek belide var ama öyle çokta yüksek değil göbeğe kadar çıkmıyor.Sonunda gecelik ve sabahlık alabildim, nihayet canımı sıkan en önemli konu hallolduKızlar ben kilot bulamıyorum. 2XL diye gösterdikleri minnacık resmen. Bir de sanırım düşük bel almak lazım sezeryanda. Var mı benim gibi tombişler fikir verirse sevinirim
Benim evde güneş bi doğuyor odalar sıralı zaten yatak odası mutfak salon diye. Her yer görüyor sırayla güneş görmeyen yer yokBizim sabah güneşi yatakodasi ve salona hafif vuruyor daha sonra bütün oglen güneşi balkonda oluyor mutfak falan yanıyor sıcaktan bakalım tasinacagimiz ev nasıl olacak kuzey cephesi olursa kışın soğuk yazın da ev serin oluyor güney olursa kışın sicak yazin da yanıyor ev suanki ev güney cephesi bı arkadaşım bu binanın kuzey cephesinde oturuyordu yazın evleri çok serin oluyordu kızın da kalorifer çalıştığı halde evde kazaklarla dolasiyorlardi çok soğuktu.
Aynen illaki çürüme oluyor dolgu gerekiyor. 20liklerimin biri kendi çekecek ötekini cerrah çekmesi lazım diyor dün akşam ağrıyan kendi cekecegiydi aslında yarın gitsem iyi olacak ama ağzım yara olmuş açmaktan 2 buçuk saat kenarları çok acıyor yemek yerken bile zor açıyorum ağzımı
Aynen 20 lik dış çok çabuk çürüyen bı dis benimkiler de hepsi çürük biri de çürüme başlangıcı varmış fırçalarken bunu iyice fırçalamaya çalış arkada kaldığı için zor fircalaniyor o yüzden curuyormus genelde
Öyleyse kışın iyi olur aynen.Benim evde güneş bi doğuyor odalar sıralı zaten yatak odası mutfak salon diye. Her yer görüyor sırayla güneş görmeyen yer yokama kışta iyi olacak gibi.
Ablam çektirdi de 20lik diş daha yeni biraz zor oluyor yabirisi yarı gömülüydü onun nedense kanaması durmadı. Normal diş çekimine göre biraz daha zor oluyormuş tabi. Ama gömülü olanları hiç bilmiyorum canım. Valla Allah kurtarsın hiç sevmiyorum diş işlerini
Maşallah maşallah nazar değmesin sizlere taze anne o +5 yerine fazlasiyla verirsin kilo ben 3 kilo fazlamla doğum yaptım şuan hamile kaldığım kilonun da 4 kilo altına düştüm toplamda 7 kilo verdim ki sen emziriyorsun baya baya giderBenim kız gündüz beni emip gece emmemesi niye ters çalışıyor acabakızlar +14 kilo ile doğuma gittim +5 deyim şuan 11. Gün
Amin minnoşum amin, inşallah.Bı okutmak lazım topigi herhalde
Gerçekten ya rabbim hakkımızda hayırlısını kolaylıkla versin. Sizlere zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin
Diyarbakır serinledi dilos son durum bildiriyorum terlemeden uyumak hatta üşür gibi olup ustunu örtmek ne güzel duyguymus
Diş hekimi arkadaşımdı da kız diyor ki ne kadar iyi bakmışsın dişlerine bunlar normal olabilecek şeyler ben neler neler gördüm senin durumun çok iyi şuan dedi. Yani şu 20likleri saymazsak 2 dolgu var 2si de önceden yapılan dolgular biri kırılmıştı hamileyken gidemedim dişçiye o da çürük ilerlemiş öteki de sızlama yapıyor dolguyi değiştirecek.
Vallahi aksatmamak lazım gerçekten diş hicbirseye benzemiyor sonra giderim de diyemiyorsundün gece yine 20lik dişim ağrıdı ve başıma vuruyor ağrı kesici falan içtim gece 2 falandi uyudugumda
Ben yüksek bel külot ile daha rahat ettim düşük beller benim tam sezaryen dikisine denk geliyordu göbek deliğine kadar çekiyordum1 gün boyunca kapalıydı zaten bir sıkıntı olmuyordu da açıldığı zaman biraz sorun oldu korkuyordum degdirecegim diye falan o yüzden yüksek bellerle rahat ettim
Eğer çok cikmadiysa diş almazlar o yüzden canım. Valla Allah hemen kurtarsın damak dar olunca da biraz zor oluyorÖyleyse kışın iyi olur aynen.
Ay bende korkuyorum biliyor musun çünkü orada duran sağlam bir diş sonuçta baya zorlayarak çekeceklerbenim de yarı gömülü de biz cekemeyiz o riske giremeyiz cerrahi mudahale ile alınacak dediler. Öteki tamamen çıktığı için biz alırız dediler Allah bütün herkesin yardımdici olsun amiiin bende hiç sevmiyorum bir an önce bitsin de kurtulayım
Günaydın herkese
Sezeryan olacaklara bir sorum var. Kaçıncı haftada kesinleşti doğum şekliniz? Neden sezeryan dedi doktor? Benimki suyun sınırda deyip duruyor, plesanta yaşlanması var dedi haftalar önce. Erken doğum bekleyelim mi diye sordum, senin durumunda 37yi pek aşmıyoruz dedi. Sonrasında doğum için hiç bir şey söylemedi.Şimdi bebiş sağlıklı devam ediyorsa niye sezeryan olsun dimi?
Aslında baya çıkmıştı çok az bı kısmı içerde ama bilmiyorum doktorlardan biri biz alamaz miyiz falan dedi de arkadaşım yok cerrah alması lazım biz alamayiz dedi.Eğer çok cikmadiysa diş almazlar o yüzden canım. Valla Allah hemen kurtarsın damak dar olunca da biraz zor oluyor
Hiç sevmiyorum doğumdan sonra gitmem lazım muhakkak da kendi kendimi cesaretlendirip gitmem lazımaslında en önemli şeylerden de birisi diş yani hiç biri kendi dişin gibi olmuyor deniyor elimizdekilere sağlam bakmamız lazim
Evet çiçeğim kontrolüm yarın-Sunshine sen yarın gideceksin değil mi hastaneyee ?
Allah Allah ablamınkini çektiler ama bilemiyorum canım. Valla hem ertelenmemesi gerek hemde çok pahalı herseyAslında baya çıkmıştı çok az bı kısmı içerde ama bilmiyorum doktorlardan biri biz alamaz miyiz falan dedi de arkadaşım yok cerrah alması lazım biz alamayiz dedi.
Git bacım git bende hiç gitmek istemiyordum ama ağrılar başlayınca eşim gidelim bı yoksa canına okuyacak bu ağrılar dedi öyle bı atıldık dişçiye ani bir şekilde de iyi oldu aslında yoksa kaçar dururdumnormalde devlete gidecektim de yok randevu bulamadım 2 hafta sonrasına açılacak da öyle alacaksın mecburen özele gittik.
Allah yardimcimiz olsun gerçekten dış çok önemli
Kendine guvenmis çeken kişi sanırımAllah Allah ablamınkini çektiler ama bilemiyorum canım. Valla hem ertelenmemesi gerek hemde çok pahalı herseymecbur insan gidiyor işte napacaksin
Benim ilk ilk işim kesinlikle temizletmek hatta detaylı temizletmek, küretaj diye geçiyor. Bende de diş eti çekilmesi var onun için kesinlikle dikkat etmem lazım
36+0 oluyorsun zateen ama bence doktor 1 hafta daha verecek gibi sanaEvet çiçeğim kontrolüm yarın
O dediğimde diş etlerinin altına kadar temizleme yapiyorlarmis canım baya detaylı yani. Uyusturularak yapılıyor normalinde uyuşturmuyorlarKendine guvenmis çeken kişi sanırımhemde nasıl pahalı. bana da temizlik yaptılar ama dış taşı temizliği dedi onu yaptı öteki dediğini bilmiyorum canim
Karnı inen var mı kaçıncı haftada indi inerse belki şu kaburga altındanki ağrım geçer die bekliyorum
Hee benim uyusturmadi evet dolgudsn dolayı sadece alt çenem uyusuktu fazla hissetmedim hafif bı acısı vardı uyuşuk olmayan yerlerde de kanadi ama hep o çok kötüydü zaten midem hassas sürekli ogurdum durdumO dediğimde diş etlerinin altına kadar temizleme yapiyorlarmis canım baya detaylı yani. Uyusturularak yapılıyor normalinde uyuşturmuyorlar
Bi girdin mi çıkamıyorsun da dişçiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?