Hee benim uyusturmadi evet dolgudsn dolayı sadece alt çenem uyusuktu fazla hissetmedim hafif bı acısı vardı uyuşuk olmayan yerlerde de kanadi ama hep o çok kötüydü zaten midem hassas sürekli ogurdum durdum
Benim bebek hala yukarıda kendini sürekli mideye doğru atıyor orda takılıyor aşağıya dokunuyorum bomboş bildiğin oralar. Bebeği dönen varsa belki yavaştan düşen olmuştur. 37. Haftalarda göbek düşüp 40a kadar gelmeyende var ya. Ama baya rahatlatır benim mideyi mahvediyor çünkü.
@notdefteri2_ canım ben lcw kullanıyorum indirimdeydi aldığımda 3xl 4xl a kadar var bedenleri yüksek bel 9 aydır deforme olmadı sürekli kullanmama rağmen LCWaikiki.com
Ay ben yalniz kalamiyorum. Mümkünse kisa sureli kalsinlar samsundalar zaten... kayinvalide bir sure sonra gelir zaten yatalak, bakicisi var.. ozel hayat dediğin kisa süreli.... kendimize zaman daha da kisitlanacak bu şekilde
Sen çook uzaklardasın ama yaa. Valla o uçak biletine ben 3 sene dönmezdim geri anca kurtarır kendini birde abim demiştin bir kere öz abin mi bilmiyorum ama onlarda ordaysa zaten biraz siz biraz onlar takılır annenler. Ay ben çok uzun soluklu kalınsın istemiyorum ilk 20 gün annem kalsın yeter. Bebek tutmayı alt değiştirmeyi giydirmeyi vs bilmiyorum öğrenirim annemden. Uzun uzun kimse kalsın istemiyorum açıkcası. Kız kardeşim gelebilir annemden sonra oda sorun değil zaten benden küçük strese de sokmaz beni sadece ev işlerimde yardımcı olur. Geri kalan sevmeye gelsin sonra çıksın
Çarşamba günü doktoruma sordu eşim kendisi sağa sola yatma meselesini fazla takıyor hatta bazen uyku hali sırt üstü yatıyım böyle kaldırır beni sırt üstü yatıyorsun kalk çok sağ tarafımda kalıyım çok sağda yattı soluna dön diye hoca dedi solu tavsiye atardamar toplardamar meselesi varmıs ya o yüzden ediyoruz ama zaten artık uykular bölük ve rahatsız olduğu için ne tarafta rahat ediyorsa öyle uyu vücudunu dinlendir dedi
Yastıgı dik tutup dik oturma seanslarımız da oluyor tabii Ayy eşimide uyutmuyorum tabi ben su süreçte bütün gece tuvalete kalktıgımda fırsat bu fırsat diye kendini derin uykuya almaya çalısıyor ama fayda sağlamıyor
selam teyzoşlar bugün kontrolümüz vardı 34+6 2600 olmuş Eylüş hanım. dünden beri yine hareketleri azaldı. haftada bir rutin oldu artık. nst girdim hareketleneceği tuttu iç organlarım yer değiştirdi resmen. doktor hareketlerini sordu az diyince burda güzel hareket etmiş dedi. 12 saatte 12 hareket yetermiş. bir hafta sonra tekrar gideceğiz.
Haftalık gelişimiyle uygun gidiyor. 33+4 te 2166g, 34+4te 2290g çıktı. Gelişimi devam ediyor dediği için endişelenmedim ama sezaryen istemiyorum, 37 oldu hadi alalım derse vermem bebişi .aslında plesanta yaşlanması doğal bir durum sadece erken olması sıkıntı... ama kesin konuşmadığı için erken olup olmadığını bilemiyorum. Yarın kontrolüm var bakalım doktorum beni hangi lafıyla gerecek
Bugün kontrol vardı, 34+2 deyim. Çok şükür bir sıkıntı yok ama artık sırt üstü yatmamaya özellikle özen göster dedi doktorum.gece uyandığımda kendimi hep sırt üstü buluyorum Hala 2 hafta önde gitmeye devam ediyor bebişim.sirti dönüktu yine bize kendini göstermedi 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik durum bu şekilde.