2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
36+0 oluyorsun zateen ama bence doktor 1 hafta daha verecek gibi sana
Aynen geçen haftadan ayın 17 sine randevu vermişti zaten, önden gittikçe ümidim kalmadı artık cok zor dayanmaz gibi geliyor
Yine çok çileli bi geceydi
kızlar havalar serinledi üşümeyin, üşütmeyin dikkat edin kendinize
Maşallah bebito da tombiktoymuş
Nst ye bağlanmaya başladın mı canım?
sağlıkla vaktiyle gelsin canım

Bende de artık ne uyuyabilirsem kâr, ne taraf olduğu önemli değil gibi takılıyorum. 2 şer saat uykuylayım günlerdir.

evet canım bu 3.nst oldu benim ama diğer ikisini acilde bağlanmıştım. birinde hareket az diye gittiğimde diğeri de kasılmalarım var diye gittiğimde. rutin olarak ilk defa bugün girdim. hatta bugün kalp krizi geçirecektim ya anlatayım nst ye bağladı hemşire tek eşimle ben vardım odada sonra başka bir gebe gelince eşim çıktı. ben kaldım. sola yatırıyorlar ya nst aletini de sağa koymuşlar göremiyorum zaten. sonra birden benim alet ötmeye başladı dıt dıt dıt dıt diye döndüm birde kırmızı ışık yanıyor. dedim noluyor internette bebeğin kalp atışları düşerse alarm verir diye okumuştum. ay ben bir panik yaptım eşimi arıyorum açmıyor. diğer kadın da bana bakıyor insan bir söyler kendisi 38 haftalıkmış ben orada ilk kez giriyorum nst ye normalde acilde girmiştim hep. neyse sustu 2 dk sonra yine başladı ötmeye ben artık kalp krizi geçiricem. o sırada hemşire geldi meğer süresi dolduğu için ötüyormuş.

Masallah bebisin gelisimi iyiyse sorun yoktur yani mantiken sezeryana niye gerek olsun ki. Benimkide tam net konusmadi sadece bu yaslanma durumu yuzunden 40 haftayi gecerse problem olur dedi. Ben de kendimi normal doguma sartlamistim hevesliydim ama bebis iyi olsun da normal sezeryan farketmez artik napalim.

Ahahahha ya Allah seni
Süresi dolma kısmını bilmiyorum ama
Diğer ötme sebebi de kalp atışı çok yükselir ya da düşerse oluyor.
Yükselme sebebi de bebek hareketliyse nabızları hemen yükseliyor, çok normal aklında olsun düşerse de hemen telaş yapma bebek hareket edip aletin altından kaçmıştır anlık dıt dıtlar mühim değil

Karnı inen var mı kaçıncı haftada indi inerse belki şu kaburga altındanki ağrım geçer die bekliyorum
Boşa bekliyorsun kuzum bende senin gibiydim bebek artik dondu asagida karnim ama simdi daha kotu ayaklari ve dizleriyle dovuyor resmen kaburgami doguma kadar 1 2 kirik catlak olmasa diye duga ediyorum sonumuz hayir olsun az kaldi az daha sabir

Aynen geçen haftadan ayın 17 sine randevu vermişti zaten, önden gittikçe ümidim kalmadı artık cok zor dayanmaz gibi geliyor
Yine çok çileli bi geceydi
Neeee geliyor mu güneş kizzz bak Eylül ayının bir güneşi doğdu sıra sizde annesi

Ben kiloyla hamile kaldim ama suana kadar 4.5 kg falan aldim. Eski kilolarim gider mi diye merak ediyorum ben de gider diyin nolur
Doktorumun tezi o yönde sen bu şekilde devam et doğumdan sonra başlangıc kilondan daha az olacaksın diye
Kuzum ağrılı süreçler geçiyor ama 1 hafta daha doktor sabret diyorsa ve güneş hanımda bekleyebilecekse bence bekle ve sabret ya 1 haftada daha karnında ne kadar gelişimini tamamlamasa o kadar doğunca rahat edersiin
Kizlar hastane çantasına neler koydunuz yaa ne kadar ne koymalıyım bilemiyorum
Ben daha hazırlamadım ama çok abartmıycam. Cocugada kendime de az kıyafet koycam ihtiyac halinde gidip alınır evden diye düşünüyorum

Neeee geliyor mu güneş kizzz bak Eylül ayının bir güneşi doğdu sıra sizde annesi
Mavişim 17 si için kontrol yazdı planladığı 17 sinden sonra doğum ama bekler mi ciddi anlamda şüpheliyim
Gördüm gördüm güneş hanım doğmuş maşallah güzel de doğmuş

Ben sabrediyorum ama inanki güneş hanım sabredecek gibi değil

Onlu hastane çıkışı, iki takım da normal alt üst takım, üç tane zıbın, ağız mendili, iki adet muslin battaniye, bitane de kalın battaniye, bez,ıslak mendil, pişik kremi,biberon,emzik,göğüs pompası,göğüs ucu kremi,hasta bezi,depent,iki takım gecelik, bir takım pijama,terlik,dış fırçası macunu,el havlusu, havlu peçete aklıma gelenler bunlar canım mutlaka unuttuklarim vardir

Nasıl sancılar devam mi hayatinixa güneş gibi doğacak valla gelesi var kizcenin ne yapsın annesi

Umarım öyle olur. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Kızlar, aranızda nefes alırken midesinden hırıltı gelen var mı? Özellikle yemek yedikten sonra nefes almama bile gerek yok, sadece hareket ettiğimde bile böyle bir gürültü, hırıltı bir ses geliyor. Doktoruma söylemiştim bir kere, gaviscon yazayım dedi sadece ama son zamanlarda iyice arttı. Astımım da olduğu için tedirgin oldum

ahha aynen yaa aslinda zaten boyle uzun kalmicaklardi. 3-4 ay kalip sonra gidip, benim
iznim bitince geri gerilecekelrdi. bir 6 ay oyle kalicaklardi cocugu krese verene kadsr ama is durumu degisti. ise erken donmem gerekicek. yasina girmemis bebegimide yuvaya vermek istemiyorum. kimse annem gibi bakamaz. vicdanen bana yuk olur . Bizimkiler de biz kaliriz ne yuvasi fln deyince icim rahatladi.

ee tabi isin eve yardimci olma kismida var anneme on hazirlik bir suru domates fln kavanozladim kis icin
canim benimde erken dogum riskim var. doktorum demisti ki eger 34. haftayi gecersem bir ilac varmis. rahim agzini aciyormus. ondan veririz dedi hbir de suni sanci veriyorlarmis. bu sekilde normal yapabilirsin dedi. tabi eger acil sezeryanlik bir durum yoksa.
Minnoşlar, kilo alımları ne durumdaa? Ben bir kilo daha almışım.
ben +2 kg dayim canm
canim ben cok bisi koymadim , evde hastane arasi 5 dk arabayla .

birde hastanelerin listeleri oluyor. hastanene bir sor istersen

bebek icin,
3 tane zibin ,
3 tane onu fermuarli zibin
2 sapka
eldiven
hastenden cikarken giysin die mont
emzik
corap
bebek bezi ve islak mendik ( hastane vericekmis ama ne marka oldugunu bilmiorm , ben prima almistim onu goturcem)
4 tane bez mendil
puset ortusu
1 tane muslin

kendime de
3 tane emzirme sudyeni
3 tane ic camasari
iki gecelik
bir alt ust onu dugmeli pijama
gogus ucu kremi ve gumus kapak
gogus pedi
pipetli su sisesi
10 tane ped
1 tane sabahlik
hastaneden cikarken giymek icin esofman takimi

Eklentiler

• 711019C2-9C92-4FA6-8E1E-2962C5E3F77A.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 69
Minik cadıı doğunca böylee yanaklarını ısırılmayı hakediyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…