Aynen geçen haftadan ayın 17 sine randevu vermişti zaten, önden36+0 oluyorsun zateen ama bence doktor 1 hafta daha verecek gibi sana
Maşallah bebito da tombiktoymuşselam teyzoşlar bugün kontrolümüz vardı 34+6 2600 olmuş Eylüş hanım. dünden beri yine hareketleri azaldı. haftada bir rutin oldu artık. nst girdim hareketleneceği tuttu iç organlarım yer değiştirdi resmen.doktor hareketlerini sordu az diyince burda güzel hareket etmiş dedi. 12 saatte 12 hareket yetermiş. bir hafta sonra tekrar gideceğiz.
Bugün kontrol vardı, 34+2 deyim. Çok şükür bir sıkıntı yok ama artık sırt üstü yatmamaya özellikle özen göster dedi doktorum.gece uyandığımda kendimi hep sırt üstü buluyorumHala 2 hafta önde gitmeye devam ediyor bebişim.sirti dönüktu yine bize kendini göstermedi 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik durum bu şekilde.
evet canım bu 3.nst oldu benim ama diğer ikisini acilde bağlanmıştım. birinde hareket az diye gittiğimde diğeri de kasılmalarım var diye gittiğimde. rutin olarak ilk defa bugün girdim. hatta bugün kalp krizi geçirecektim ya anlatayımAynen geçen haftadan ayın 17 sine randevu vermişti zaten, öndengittikçe ümidim kalmadı artık cok zor dayanmaz gibi geliyor
Yine çok çileli bi geceydi
kızlar havalar serinledi üşümeyin, üşütmeyindikkat edin kendinize
Maşallah bebito da tombiktoymuş
Nst ye bağlanmaya başladın mı canım?
sağlıkla vaktiyle gelsin canım
Bende de artık ne uyuyabilirsem kâr, ne taraf olduğu önemli değil gibi takılıyorum. 2 şer saat uykuylayım günlerdir.
İyi gidiyoruz aslında, +7 benim de. Hedef +8’di bakalım tutturabilecek miyim?+8 kilo ile devam65ten 73e geldik
Haftalık gelişimiyle uygun gidiyor. 33+4 te 2166g, 34+4te 2290g çıktı. Gelişimi devam ediyor dediği için endişelenmedim ama sezaryen istemiyorum, 37 oldu hadi alalım derse vermem bebişi.aslında plesanta yaşlanması doğal bir durum sadece erken olması sıkıntı... ama kesin konuşmadığı için erken olup olmadığını bilemiyorum. Yarın kontrolüm var bakalım doktorum beni hangi lafıyla gerecek
+2.50 kg deyim canlarİyi gidiyoruz aslında, +7 benim de. Hedef +8’di bakalım tutturabilecek miyim?
Bu arada çok güzelsiniz hanımlar.
Ahahahha ya Allah senievet canım bu 3.nst oldu benim ama diğer ikisini acilde bağlanmıştım. birinde hareket az diye gittiğimde diğeri de kasılmalarım var diye gittiğimde. rutin olarak ilk defa bugün girdim. hatta bugün kalp krizi geçirecektim ya anlatayımnst ye bağladı hemşire tek eşimle ben vardım odada sonra başka bir gebe gelince eşim çıktı. ben kaldım. sola yatırıyorlar ya nst aletini de sağa koymuşlar göremiyorum zaten. sonra birden benim alet ötmeye başladı dıt dıt dıt dıt diye döndüm birde kırmızı ışık yanıyor. dedim noluyor internette bebeğin kalp atışları düşerse alarm verir diye okumuştum. ay ben bir panik yaptım eşimi arıyorum açmıyor. diğer kadın da bana bakıyor insan bir söyler kendisi 38 haftalıkmış ben orada ilk kez giriyorum nst ye normalde acilde girmiştim hep. neyse sustu 2 dk sonra yine başladı ötmeye ben artık kalp krizi geçiricem. o sırada hemşire geldi meğer süresi dolduğu için ötüyormuş.
Karnı inen var mı kaçıncı haftada indi inerse belki şu kaburga altındanki ağrım geçer die bekliyorum
Maşallah sana maşallah+2.50 kg deyim canlar
Neeee geliyor mu güneş kizzz bak Eylül ayının bir güneşi doğdu sıra sizde annesiAynen geçen haftadan ayın 17 sine randevu vermişti zaten, öndengittikçe ümidim kalmadı artık cok zor dayanmaz gibi geliyor
Doktorumun tezi o yöndeBen kiloyla hamile kaldim ama suana kadar 4.5 kg falan aldim. Eski kilolarim gider mi diye merak ediyorum ben de gider diyin nolur
Kuzum ağrılı süreçler geçiyor ama 1 hafta daha doktor sabret diyorsa ve güneş hanımda bekleyebilecekse bence bekle ve sabret ya 1 haftada daha karnında ne kadar gelişimini tamamlamasa o kadar doğunca rahat edersiinAynen geçen haftadan ayın 17 sine randevu vermişti zaten, öndengittikçe ümidim kalmadı artık cok zor dayanmaz gibi geliyor
kızlar havalar serinledi üşümeyin, üşütmeyindikkat edin kendinize
Maşallah bebito da tombiktoymuş
Nst ye bağlanmaya başladın mı canım?
sağlıkla vaktiyle gelsin canım
Bende de artık ne uyuyabilirsem kâr, ne taraf olduğu önemli değil gibi takılıyorum. 2 şer saat uykuylayım günlerdir.
Ben daha hazırlamadım ama çok abartmıycam. Cocugada kendime de az kıyafet koycam ihtiyac halinde gidip alınır evden diye düşünüyorumKizlar hastane çantasına neler koydunuz yaa ne kadar ne koymalıyım bilemiyorum
Mavişim 17 si için kontrol yazdı planladığı 17 sinden sonra doğum ama bekler mi ciddi anlamda şüpheliyimNeeee geliyor mu güneş kizzz bak Eylül ayının bir güneşi doğdu sıra sizde annesi
Ben sabrediyorum ama inanki güneş hanım sabredecek gibi değilDoktorumun tezi o yöndesen bu şekilde devam et doğumdan sonra başlangıc kilondan daha az olacaksın diye
Kuzum ağrılı süreçler geçiyor ama 1 hafta daha doktor sabret diyorsa ve güneş hanımda bekleyebilecekse bence bekle ve sabret ya 1 haftada daha karnında ne kadar gelişimini tamamlamasa o kadar doğunca rahat edersiin
Ben daha hazırlamadım ama çok abartmıycam. Cocugada kendime de az kıyafet koycam ihtiyac halinde gidip alınır evden diye düşünüyorum
Onlu hastane çıkışı, iki takım da normal alt üst takım, üç tane zıbın, ağız mendili, iki adet muslin battaniye, bitane de kalın battaniye, bez,ıslak mendil, pişik kremi,biberon,emzik,göğüs pompası,göğüs ucu kremi,hasta bezi,depent,iki takım gecelik, bir takım pijama,terlik,dış fırçası macunu,el havlusu, havlu peçete aklıma gelenler bunlar canım mutlaka unuttuklarim vardirKizlar hastane çantasına neler koydunuz yaa ne kadar ne koymalıyım bilemiyorum
Nasıl sancılar devam mi hayatinixa güneş gibi doğacak valla gelesi var kizcenin ne yapsın annesiMavişim 17 si için kontrol yazdı planladığı 17 sinden sonra doğum ama bekler mi ciddi anlamda şüpheliyim
Gördüm gördüm güneş hanım doğmuş maşallah güzel de doğmuş
Ben sabrediyorum ama inanki güneş hanım sabredecek gibi değil
Umarım öyle olur. Sağlıkla gelsin bebeklerimizMasallah bebisin gelisimi iyiyse sorun yoktur yani mantiken sezeryana niye gerek olsun ki. Benimkide tam net konusmadi sadece bu yaslanma durumu yuzunden 40 haftayi gecerse problem olur dedi. Ben de kendimi normal doguma sartlamistim hevesliydim ama bebis iyi olsun da normal sezeryan farketmez artik napalim.
ahha aynen yaaSen çook uzaklardasın ama yaa. Valla o uçak biletine ben 3 sene dönmezdim geri anca kurtarır kendinibirde abim demiştin bir kere öz abin mi bilmiyorum ama onlarda ordaysa zaten biraz siz biraz onlar takılır annenler. Ay ben çok uzun soluklu kalınsın istemiyorum ilk 20 gün annem kalsın yeter. Bebek tutmayı alt değiştirmeyi giydirmeyi vs bilmiyorum öğrenirim annemden. Uzun uzun kimse kalsın istemiyorum açıkcası. Kız kardeşim gelebilir annemden sonra oda sorun değil zaten benden küçük strese de sokmaz beni sadece ev işlerimde yardımcı olur. Geri kalan sevmeye gelsin sonra çıksın
canim benimde erken dogum riskim var. doktorum demisti ki eger 34. haftayi gecersem bir ilac varmis. rahim agzini aciyormus. ondan veririz dedi hbir de suni sanci veriyorlarmis. bu sekilde normal yapabilirsin dedi. tabi eger acil sezeryanlik bir durum yoksa.Haftalık gelişimiyle uygun gidiyor. 33+4 te 2166g, 34+4te 2290g çıktı. Gelişimi devam ediyor dediği için endişelenmedim ama sezaryen istemiyorum, 37 oldu hadi alalım derse vermem bebişi.aslında plesanta yaşlanması doğal bir durum sadece erken olması sıkıntı... ama kesin konuşmadığı için erken olup olmadığını bilemiyorum. Yarın kontrolüm var bakalım doktorum beni hangi lafıyla gerecek
ben +2 kg dayim canmMinnoşlar, kilo alımları ne durumdaa? Ben bir kilo daha almışım.
canim ben cok bisi koymadim , evde hastane arasi 5 dk arabayla .Kizlar hastane çantasına neler koydunuz yaa ne kadar ne koymalıyım bilemiyorum
Şeker diyeti ile canim. 4 kilo verdim üzerine gram gram alıyorum bebişle birlikteMaşallah sana maşallahnasıl başardın bunu aydınlatıver bizi?
Allahım o neee, ben sbh akşam arası +2,5+2.50 kg deyim canlar
Minik cadıı doğunca böylee yanaklarını ısırılmayı hakediyoorMavişim 17 si için kontrol yazdı planladığı 17 sinden sonra doğum ama bekler mi ciddi anlamda şüpheliyim
Gördüm gördüm güneş hanım doğmuş maşallah güzel de doğmuş
Ben sabrediyorum ama inanki güneş hanım sabredecek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?