2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Nasıl sancılar devam mi hayatinixa güneş gibi doğacak valla gelesi var kizcenin ne yapsın annesi
Ediyo kuzum etmez mi
Bir de Bugün kemikleri görmeye başladım mavişim, böyle mi oluyormuş artık
Patlayacağım sanki
Odadan odaya giderken bile yürütmeyen batmalar başladı kukumu tutup bekliyorum garip sancılar çatı ağrısı bu mu ola ki
Minik cadıı doğunca böylee yanaklarını ısırılmayı hakediyoor
Orası kesin

Çatı ağrısı kukuyu tutturuyor gerçekten

Ee nereye gitti o lahmacunlar pizzalar? Bize yiyorum diyip diyip gidip maydanoz mu kemirdin kız?
ahaha tabi yavrum balkona ektim marul maydonoz onlari kemiriom

93 le hamile kaldim , 6 ay kustum 85-86 ya dustum . sonra bir 90 na geri ciktim ama seker cikinca , ekmek , makarna , abur cubur , tatli hayatim bitti 1.5-2 kg verdim o yuzden

ahaha tabi yavrum balkona ektim marul maydonoz onlari kemiriom

93 le hamile kaldim , 6 ay kustum 85-86 ya dustum . sonra bir 90 na geri ciktim ama seker cikinca , ekmek , makarna , abur cubur , tatli hayatim bitti 1.5-2 kg verdim o yuzden
Yahu minnoşum ben hala kusuyom hiç veremedim.

İyi tarafından bakalım o karbonhidrat ve abur cuburla beslenmemişsin ben de hep onlara düştüm.

Yahu minnoşum ben hala kusuyom hiç veremedim.

İyi tarafından bakalım o karbonhidrat ve abur cuburla beslenmemişsin ben de hep onlara düştüm.
dogum gunum 16 snda , bir dilim pasta yicem valla bir dilimin gunahi olmaz artik

hala pizza fln yiyorum ama dilim yedigim icin cok etkilemiyor

Ayy ne güzel düşünmüşsün işte ellerinin artık pratikce hazır olsun bende annemin evine gidince hangi kışlık hazırlıgından alsam ki diye kiler karıstırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…