2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ben walla bgn gittim kendıme s ve m beden kıslık kıyafetler aldım denemeden etmeden gecende ayakkabı stoğu yaptm yaz için suan normal ayakkabılarıma başparmak ancak giriyor. doğumdan snr hemn vermen lazım yoksa hiç olacakilk hamileliğimde 65ile başlamıstm 75le doğuma gitmiştm fakat doğumdan snr iştah patlaması yaşayıp 90a cıkmıştm şuan o kıyafetlere girmem için frenlenmem lazım

Ben evlenmeden saçma gelirdi bana kışa da kışın yenilecek şeyler var diye ama öyle olmuyormuş insan elinin altında yaz-kış değişik tatlar istiyormuş
bende sevmezdm cunku mahallece topanilir bir hafta boyunca her eve yapilirdi. halbuki herkes kendisine yapsa bir gunde bitecek is
ya arkadaslarim zaten diyor ki emzirme efsane aciktiriyormus. orada ipin ucunu kacirirsak toparlayamazmisiz

Pompaya gerek varmı ki hastane vermiyor mu onu??

Yaaa ne güzel hazirlamissin pedi normal ped mi aldın yoksa şu kalın olanlardan mi? Bide çamaşırı hamile kilodu mu almak lazım acaba göbek hemen inermi ki

bende sevmezdm cunku mahallece topanilir bir hafta boyunca her eve yapilirdi. halbuki herkes kendisine yapsa bir gunde bitecek is

ya arkadaslarim zaten diyor ki emzirme efsane aciktiriyormus. orada ipin ucunu kacirirsak toparlayamazmisiz
aynen o var ya gece buzdolabında yatsam yatardım smdi hemen spora hemen diyete başlıcam yoksa 1yıldan önce veremıosn

Çok teşekkür ederim canım, mağazada 3xl yi bir görüp alayım, esnekse olur diye tahmin ediyorum. Suwen in 2xl ı olmamıştı. Umarım bu olur

Yaaa ne güzel hazirlamissin pedi normal ped mi aldın yoksa şu kalın olanlardan mi? Bide çamaşırı hamile kilodu mu almak lazım acaba göbek hemen inermi ki
ya ben normal pedim vardi onu koydum ama hastane kalin ped veriyormus . bir ona bakip oyle alicam kalindan. benim ic camasirlarim yuksek belli zaten ama ben gobek altina indirerek kullaniyorum aylardir

Kızlar aranızda alerji ilacı kullanan varmı bende iki gündür bı alerji oluştu bütün vücudum kaşınıyor bugün cildiyeye gittim HİTRİZİN die alerji ilacı verdi ama kullanmakta kararsız kaldım kaşıntı çok fena uyutmuyor

genelik kolestazi olmasin canim . kadin dogumcuna bir soyleseydin

Canım sezeryan olacaksan hamile kulotu almanı tavsiye ederim, çünkü düşük bel kulodun lastikleri tam dikise denk geliyor rahatsız ediyor, hamile kulodu çok rahat oluyor.
Ben de düşük bel dikişleri acıtmaz sanıyordum, demek dikişler o kadar aşağıda o zaman hamile kilodu bakayım ben. Sağol canım

Amin canım inşallah moral oldu bana, ben de sanki hiç uyanmayacakmışım gibi geliyor. Sen genel anestezi mi oldun? Ondan ayrı, epiduralden ayrı korkuyorum.

E-lactancia.org diye bir site var oradan bakabiliyorsun canım emzirme ve hamilelik döneminde riskli mi değil mi diye eğer ismiyle çıkmazsa ilacın etken maddesini yazman gerekiyor etken maddesi cetirizine imiş ilacın güvenli yazıyor baktım senin için

Eklentiler

• 1FEA7018-BCBA-47D9-B20C-64CA567D0D0C.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 6BDE65E1-C651-47BD-9957-A98DDC122D22.webp
    32 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Amin canım inşallah moral oldu bana, ben de sanki hiç uyanmayacakmışım gibi geliyor. Sen genel anestezi mi oldun? Ondan ayrı, epiduralden ayrı korkuyorum.
Ben kürtajda genel anestezi oldum kuzum ama 10 dk bir işlemdi tabi doğumla aynı olmaz uyanınca çok rahattım hiç yaşanmamış gibi oldu epidural kuzenim oldu bebeği görmek çok güzel ama his var diyor diş çekimi gibi his var ama acı hissetmiyorsun dedi

Hamilelik mucizevi harika birşey çok şükür ama bı noktadan sonra doğumu 4 gözle beklemeye başladım
Gerçekten öyle her bir gün her bir gelişme harika
Ama sabırsızlık artık ciddi düzeyde

dun hastende karni burnunda kadini, kocasi tekerlik sandalyede goturuyordu. bence artik seninde tekerlekli sandalye zamanin gelmis
Ya güzel gülüşlüm sen ben hastanelerden tekerlekli sandalyelerle çıkarılmadım mı sanıyorsun 29. Haftada hastanede yatarken onu da yaşadık o zamanlar tabi direkt rahimde acı çekiyordum

Bu hiç 32 falan gibi değil ama bakalım ne çıkacak
Bundan sonra hızla büyümeye devam
merhaba kızlar, havalar serinledi dikkat edin, çorabınızı eksik etmeyin ayağnızdan. iki gündür üşüttüm herhalde karnım ağrıyor ( soğuk su falan da içmiştim içim yanıyordu
Ben de dün bu şekil rahatsızlandım. Dedim artık dönüşü yok herhalde
Hafif üşütmüşüm boş mideye soğuk meyve sonrası 16 saat filan acı çektim. Hala hasta gibiyim
Bi acile git istersen. ben doğumhaneye yönlendirmesin diye kırk takla attım. sadece bulantı kusma filan dedim serum ve parol yaptırdım canım. İyi geldi biraz.
Herkes dikkat etsin cereyanda kalmayın

Kuzum geçmiş olsun. Kan değerlerine en son ne zaman baktırdın?

dün kadın doğum kontrolüm vardı nst iyi çıktı o yüzden bugün tekrar gitmedim canım. benim dr da 38den sonra alırız diyordu şimdi 37e çekti, 19u haftası olacak inşallah doğum :) sende durumlar nasıl bir dahaki kontrol ne zaman

Ahh kuzucum aynen çatı ağrısı oluyor onu bende fazlasıyla yaşıyorum azcik yuruyeyim egilip kalkayim hemen kulu sancilaniyor dediğin gibi garip bı sancı o yüzden evde yatmayı tercih ediyorum kemikleri görmek derken nasıl yani
Mavişim son 6 gun yaziyor bakiyorum bakiyorum inanamiyorum kiz sen her an dogurabilirsin ya cok az kalmiş
Yaaaa canisi aynen öyle çok az kaldı ama kendi gelesi yok müdahale istiyor galiba her ihtimale karşı agdaya gittim bugün o işlerimi hallettim kafam rahat heran gelebilir artık izin verdim
Pompaya gerek varmı ki hastane vermiyor mu onu??
Her hastane vermeyebilir canim ben aldım her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…