Normal normal o kadar arada kasıkta agrıyor aman o kadar olsun sonlara geldik olsun ki dogum kendiliginden gelsin valla 40ı gecip hala hic belirti olmamasi daha kötüKızlar benim üst bacak kısımlarım ağrıyor ya sabah uyandıgımda ağrıyla uyanıyorum. Rahat uyuyamıyoruz geceleri acaba ondan mı oluyor ki. Tek tarafa sabit yatıyoruz sürekli oda yapıyor olabilir. Bu haftanında olayı bacak ağrısı oldu bakalım önümğzde ki hafta bizi ne bekliyor
Umarım çarşamba günü güzel haberleri veririm canımtesekkur ederim canim
kuzum zaten 34 sonra kendileride nefes alabiliuor. ciger gelistiriciye bile gerek yok. hic kendini strese sokma. kotu bir seneryo yok burda.
Masallah kilosuda cok guzel
oo kapaliyda hemen toparlar kuzum
MaşAllah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın sizleri kırk uçurması da hayırlı olsun paşamızın cuma günü yüzü suyu hürmetine bir an önce annesine babasına kavuşması dileğiyleBen geldimoğlumla geçen çok değişik bir deneyim sonrası eve geldim. Kayınvalidem bugün oğlumun 40 helvasını kavuracakmış, o çağırdı. 1400 olmuş yavru kuşum. İncecik vücuduna dokunmak, gözlerini bilinçsizce beni hissedip açıp kapaması, o minicik ellerine dokunmak hepsi çok mucizevi Sonrasında benden aldıklarında göğsümde koydukları yerden koparılmış gibi bir ağrı hissettim bir süre. Tuhaf bir his, minicik bir bedene acımak, onu herşeyden koruyacağına söz vermek.
Allah’a şükürler olsun bugünleri de gördüm.
Allah hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın. Hiçbir anne babayı da yavrusuz.
İçin rahat etsin işte22 Eylülde ameliyat olacakmış eşim kızlar çok şükür kapalı ertesi gün çıkartıyorlarmış
Hemen bakıyorum canım teşekkür ederimCanm ben solomom baby aldım yapısı bebeklere tamamen uygun kalça çıkıklığı varsa bile tedavi ediliyor. Yenidoğan aparatıyla birlikte aldım göbek vs düştüğünde direk kullanırım :) bir incele istersen
Ne güzel anne oldun sen canım benimBen geldimoğlumla geçen çok değişik bir deneyim sonrası eve geldim. Kayınvalidem bugün oğlumun 40 helvasını kavuracakmış, o çağırdı. 1400 olmuş yavru kuşum. İncecik vücuduna dokunmak, gözlerini bilinçsizce beni hissedip açıp kapaması, o minicik ellerine dokunmak hepsi çok mucizevi Sonrasında benden aldıklarında göğsümde koydukları yerden koparılmış gibi bir ağrı hissettim bir süre. Tuhaf bir his, minicik bir bedene acımak, onu herşeyden koruyacağına söz vermek.
Allah hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın. Hiçbir anne babayı da yavrusuz.
Aşağıya insin diye merdiven inip cıkmak cok işe yarıyormus kuzum onu denemeye basla benceNormal normal o kadar arada kasıkta agrıyor aman o kadar olsun sonlara geldik olsun ki dogum kendiliginden gelsin valla 40ı gecip hala hic belirti olmamasi daha kötü
Ne güzel anlattın öyle maşallah paşaya çok şükür kilo da alıyormuş. 40 uçtu demekki Doruk abimiziin Rabbim evine götüreceğin günleride nasip etsin canım benimBen geldimoğlumla geçen çok değişik bir deneyim sonrası eve geldim. Kayınvalidem bugün oğlumun 40 helvasını kavuracakmış, o çağırdı. 1400 olmuş yavru kuşum. İncecik vücuduna dokunmak, gözlerini bilinçsizce beni hissedip açıp kapaması, o minicik ellerine dokunmak hepsi çok mucizevi Sonrasında benden aldıklarında göğsümde koydukları yerden koparılmış gibi bir ağrı hissettim bir süre. Tuhaf bir his, minicik bir bedene acımak, onu herşeyden koruyacağına söz vermek.
Canım bugün hastanede kanguru bakımından bahsettiler. Aklım sendeydi zaten. Çok değişik oldum. Bebişe çok iyi geliyormuşBen geldimoğlumla geçen çok değişik bir deneyim sonrası eve geldim. Kayınvalidem bugün oğlumun 40 helvasını kavuracakmış, o çağırdı. 1400 olmuş yavru kuşum. İncecik vücuduna dokunmak, gözlerini bilinçsizce beni hissedip açıp kapaması, o minicik ellerine dokunmak hepsi çok mucizevi Sonrasında benden aldıklarında göğsümde koydukları yerden koparılmış gibi bir ağrı hissettim bir süre. Tuhaf bir his, minicik bir bedene acımak, onu herşeyden koruyacağına söz vermek.
Kayınvaliden ne kadar güzel düşünmüşBen geldimoğlumla geçen çok değişik bir deneyim sonrası eve geldim. Kayınvalidem bugün oğlumun 40 helvasını kavuracakmış, o çağırdı. 1400 olmuş yavru kuşum. İncecik vücuduna dokunmak, gözlerini bilinçsizce beni hissedip açıp kapaması, o minicik ellerine dokunmak hepsi çok mucizevi Sonrasında benden aldıklarında göğsümde koydukları yerden koparılmış gibi bir ağrı hissettim bir süre. Tuhaf bir his, minicik bir bedene acımak, onu herşeyden koruyacağına söz vermek.
Gözlerim dolu dolu okudum. Sen ne harika bir kadınsın, ne harika bir annesin. Bu son ayrılığınız olur inşallah, bir dahakine evimize gidiyoruz de bize.Ben geldimoğlumla geçen çok değişik bir deneyim sonrası eve geldim. Kayınvalidem bugün oğlumun 40 helvasını kavuracakmış, o çağırdı. 1400 olmuş yavru kuşum. İncecik vücuduna dokunmak, gözlerini bilinçsizce beni hissedip açıp kapaması, o minicik ellerine dokunmak hepsi çok mucizevi Sonrasında benden aldıklarında göğsümde koydukları yerden koparılmış gibi bir ağrı hissettim bir süre. Tuhaf bir his, minicik bir bedene acımak, onu herşeyden koruyacağına söz vermek.
Benimde yarın kontrolüm canım 37+0 oluyoruz tam.. baş aşağıda kanala girmemişti 38de girer kanala demişti doktorum bakalım yarın göreceğiz ne durumda.. bu hafta çok hareketliydi karnımın içinde arada ince bel ağrılarım oldu kasılmalar zaten var nst de ne çıkacak bakalım.. kilo aldın diye protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım ama bu hafta da çok almamış olabilir 2600 gibi birşeydi geçen hafta 3ü görsem doğuma kadar yeterde bakalım..Kızlar bende dün doktora gittim yarın tam 37+0 oluyoruz daha asağıya inmemis 40ı görücez dedi heralde doktor banada öyle geliyor bol bol yürü dedi squat yap merdiven in çık dedi heralde kanala yaklassın diye baş asağıdaymıs cok sükür tam 3 kilo olmus tırsıyorum 4e yaklasmaz insallah normal dogurmak istiyorum daha alttan muayene yapmadi hic catıya bakmadı ntsye girdim sadece cok az kasılmalar cıktı ama oda banamısiñ demiyor yürümekten hal oldum valla 39da falan gelir insallah kendiliginden
Çok şükür canım çok şükürBen geldimoğlumla geçen çok değişik bir deneyim sonrası eve geldim. Kayınvalidem bugün oğlumun 40 helvasını kavuracakmış, o çağırdı. 1400 olmuş yavru kuşum. İncecik vücuduna dokunmak, gözlerini bilinçsizce beni hissedip açıp kapaması, o minicik ellerine dokunmak hepsi çok mucizevi Sonrasında benden aldıklarında göğsümde koydukları yerden koparılmış gibi bir ağrı hissettim bir süre. Tuhaf bir his, minicik bir bedene acımak, onu herşeyden koruyacağına söz vermek.
Ya zaten 40a kadar hepsi bekliyor ama insan yavas yavas kanala girsin istiyor acikcasi 37 olduk sonucta zaten bebegin asagi inmesi nerden baksan 10 gün en az 20 günümüz kaldi zaten bana herseyi kestirdi meyve falan yeme dedi suyu cogaltip bebegi cok buyutuyormus ben kisa boyluyum doguramam diye korktugum icin kestim karbonhidrat sıfırzaten sadece otla besleniyorum cok zor bi durum ama son 20 gün dayanıcamBenimde yarın kontrolüm canım 37+0 oluyoruz tam.. baş aşağıda kanala girmemişti 38de girer kanala demişti doktorum bakalım yarın göreceğiz ne durumda.. bu hafta çok hareketliydi karnımın içinde arada ince bel ağrılarım oldu kasılmalar zaten var nst de ne çıkacak bakalım.. kilo aldın diye protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım ama bu hafta da çok almamış olabilir 2600 gibi birşeydi geçen hafta 3ü görsem doğuma kadar yeterde bakalım..
Çok şükür canım çok şükürinşAllah beraber eve geçeceğiniz günde gelecek Allah ın izniyle..
39 kadar bekleyecekmişsiniz hiç dönme sansı yokmus ki acaba. Benimde öyle karnımın altı bombos bildiğin hiç bir uzvu yok orda cocugunBugün kontrolüm vardı benim de kızlar. Benim kızçe hâlâ asker gibi dimdik. Doktor ilk doğumum ve suyun fazla olmamasından dolayı büyük ihtimal dönmeyecek dedi. Karnımın alt kısmı bomboş. Şu an bile mideme kafa atıyor resmen. Şükür ki onun da benimde bulgularımız iyi. 39 a kadar bekleriz almak için dedi.
Ay azcik 37+5 falan olaym onada baslicam zaten hergun 8 10 bin adim atiyorm squat yapiyorum dans falan ediyorum gün bitiyor daha napim oyyyAşağıya insin diye merdiven inip cıkmak cok işe yarıyormus kuzum onu denemeye basla bence
Ne güzel anlattın öyle maşallah paşaya çok şükür kilo da alıyormuş. 40 uçtu demekki Doruk abimiziin Rabbim evine götüreceğin günleride nasip etsin canım benim
Benim 34 35 gibi dönmüstü bol bol secde yap kafası tam oraya girsin demisti secde poziyonunda eğil poponu salla kolaylastır dönmesini anca doner 36ya kadar39 kadar bekleyecekmişsiniz hiç dönme sansı yokmus ki acaba. Benimde öyle karnımın altı bombos bildiğin hiç bir uzvu yok orda cocugun
Suyu fazla olması icin meyve ye bol bol bana meyveyi kestirdi suyu iyi daha da cogalmasın diye bence umudunu kesme 37de falan donen cok bol hareket secde squat yap elinden geldigi kadarBugün kontrolüm vardı benim de kızlar. Benim kızçe hâlâ asker gibi dimdik. Doktor ilk doğumum ve suyun fazla olmamasından dolayı büyük ihtimal dönmeyecek dedi. Karnımın alt kısmı bomboş. Şu an bile mideme kafa atıyor resmen. Şükür ki onun da benimde bulgularımız iyi. 39 a kadar bekleriz almak için dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?