2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar bizim oğlan biraz heyecan yarattı bugün nst de sancılarım çıktı serum aldım serum sonucu sancı kayboldu kaybolmasa doktor yatış verecektiii Bi korkmadım değil ama hep olumlu düşündüm pozitif bakmaya calıstım bol bol dua ettim ve Allahım insallah hepimize zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder Bebis 2500 kg olmuş bide ultrasonda parmağını emiyordu onuda buraya bırakıyorum

Eklentiler

• 23D93CA5-BDF1-488D-AEB1-A4DFF301F84F.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 97

Tez zamanda kavuşun inşallah ahhh çocuk… büyüyor, çabalıyor sana bir an önce kavuşmak için

yok canim , ustten karina bastirarak sagdan soldan dondurmeye calisiyorlar , cok sancili acili bir islemmis.

Ayyy çok fena!!! İçim fena oldu okuyunca. Benim de kafa yukarıda ama dönmek istemiyorsa kalsın bebiş, nasıl istiyorsa başımın üstüne. Çok tehlikeli geliyor bana bu müdahaleler. Tabi işinin uzmanıdır yapan ama olsun.

MaşAllah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın sizleri kırk uçurması da hayırlı olsun paşamızın cuma günü yüzü suyu hürmetine bir an önce annesine babasına kavuşması dileğiyle
Amin inşallah canım inşallah geri sayıma geçeceğimiz günler yakın olsun inşallah
Ne güzel anne oldun sen canım benim Kv den de ne güzel düşünmüş, sevgi dolu bir ailede büyüyecek meleğin ne güzel Nice 40 seneleri olsun inşallah sağlıkla miniğin
Canım çok teşekkür ederim siz böyle dedikçe utanıyorum amin inşallah
Ne güzel anlattın öyle maşallah paşaya çok şükür kilo da alıyormuş. 40 uçtu demekki Doruk abimiziin Rabbim evine götüreceğin günleride nasip etsin canım benim
Evet canım hayırlısıyla inşallah büyüyor yavrum. Kalbim onla beraber eskisine göre daha rahatım böylede süreç daha hızlı ama daha rahat geçiyor Amin inşallah sanırım yavaş yavaş toparlanma sürecine geçtik
Canım bugün hastanede kanguru bakımından bahsettiler. Aklım sendeydi zaten. Çok değişik oldum. Bebişe çok iyi geliyormuş
Evet canım öyle diyorlar yararları çokmuş, ağladı ilk başta göğsüme gelince sonra durdu, aranmaya başladı gözlerini kapayıp açıyor çipil çipil çok değişik duygular Allah herkese nasip etsin evlat başka
Gözlerim dolu dolu okudum. Sen ne harika bir kadınsın, ne harika bir annesin. Bu son ayrılığınız olur inşallah, bir dahakine evimize gidiyoruz de bize.
Ah canım çok sağolasın sen de harika bir annesin, benle duygumu paylaşıp hüzünleniyorsun. Sağolasın Sanırım belli bir yere geldik tedavide, antibiyotiğini kesmişler kuzumun.
Maşallah canım hep böyle stabil halde kalarak devam et inşallah Sezeryan candır

Çok şükür canım çok şükür inşAllah beraber eve geçeceğiniz günde gelecek Allah ın izniyle.
Amin canım benim
artık günlerin daha hızlı gecicek,ama onu beklerken hiç geçmeyecek cok değişik.cok sukur bgnlere
Ay valla bugünü düşünüp düşünüp hüzünleniyorum canım çok duygusal anlardı
Allahım inşallah kucağından hiç ayirmadigin günleri yakinlaştirsin canım çok şükür büyüyor
Amin papatyam
Ay pcosum böyle dedikçe siz kendimi bişey zannedeceğim inan sabırlı olduğumu hep söylerlerdi ama Allah daha çok sabrettirmesin
Biliyorsun tedavi ile hamile kalmak ne zor, o süreçler maddi manevi sıkıntılar, sıkıntı dolu seneler geçti derken şimdi ayrı kalmayı kader uygun gördü. Bir an önce şu sıkıntılı süreci geçirip kavuşmak nasip olacak inşallah Bakalım ne güzel dua ettin. Emzirmek deneyimini tatmak ve devam edebilmek için can atıyorum çok sağolasın sizler de benim duamdasınız Allah razı olsun

Annesinin minik kuzusu. Az kaldı inşallah canım

Ağlattın beni Hayyalcim çok güzel sabırla bekledin bu günleri inişleri çıkışları hepsini sen biliyorsun yaşadıklarının , Allah gücünü kuvvetini eksik etmesin arkadaşım bedensel ruhsal olarak sağlığımızı arttırsın

Ya bu ne güzellik o nasıl yumuk bir el
Söyle yakışıklıya az daha beklesin sedoşum 34ler hep birlikte zamanında gelsinler hope2022

Şükürler olsun minnoşum benim, şifa buluyor ilk göz ağrımız, bundan sonra süreç daha da hızlı ilerleyecek gibi, daha çabuk toparlayacak Allahın izniyle inşallah.

Yahu ben stabil kalayım istiyorum ama bu bebe aşağıyı parçalayıp çıkmaya çalışıyor gibi, öldürecek beni diye ağlıyorum bazen, çok canımı yakıyor. Sezaryen bence de candır ama kendimiz seçtik diye dışlanıyoruz çiçeğim.

bende heralde boyle bir durumda yaptirmayabilirdim , bilmiyorum. zaten cok sık tercih edilen bir yontem de degil

Maşallah canım benim bugünleride gördük ya ben inanıyorum doruğumuz çok daha iyiye gidecek ve annesi babasıyla tez zamanda kavuşacak

Doruk paşanın 40ı uçtu mu artık annesinin kollarında çok az kaldı annesi çok az ben inanıyorum ki bu saatten sonra daha hızlı kilo alıp toparlanıp yanına gelecek
Çok çok sevindim senin adına pazartesi günü zaten herkese dua edeceğim arasında Doruk kuşum da olacak insallah bi an önce annesine sağlıklı şekilde kavuşsun diye

Çok şükür canım bi problem olmamasına sevindim benimde aynı oldu 2 hafta önce eczaneden başka ilaç verdiler muadil. Ama tek kullanimliklar pek işe yarıyor mu bilmiyorum bol bol su daya sen kendine.
Yalnız şu ekstra ucretlerde yeni çıktı hastanelerde herhalde. Daha önce böyle bisey hiç duymamıştım sizene milletin nasıl doğuracagindan sanki zoraki sezeryanla mecburi arasında fark var aynı işlem işte

Maşallah doruk a evinize geçince bol bol vakit geçireceksiniz inşallah. Çok sevindim canım

yok canim , ustten karina bastirarak sagdan soldan dondurmeye calisiyorlar , cok sancili acili bir islemmis.
içim bi tuhaf oldu simdi
Evet canım normaldi şekerim evdede olcuyorum sorun yok sekerde
Şeker olunca su fazlası ve bebek iri oluyor diyorlar ya
Yaa minik ufak bir korkutmuş annesi dikkat edin kendinize insallah bir daha 38-39 kadar korkutmasın senii
Ya bu ne güzellik o nasıl yumuk bir el
Söyle yakışıklıya az daha beklesin sedoşum 34ler hep birlikte zamanında gelsinler hope2022
Aynen öyle kızlar konuşun bol bol sabretsin minik kuşlar

İnşallah işe yarar minnoşum bakalım.
Sorma bin lira fark canımı sıktı, bari suit oda verin madem fark ödüyoruz, onu da yapmıyorlar.

Galiba sanırsam bende doğuma girecem. Biraz önce hastaneden geldik sancım var diye gittim ama nst de sancı çıkmadı açiklikta yok 37+5 im şuan önceki sezeryan yerime baskı yapiyormus kızım oda beni zora sokuyormus istersen alırız dedi ama sabah gitmeyi tercih ettim. Eğer sabahta böyle olursam gidecem sezeryan olacam

Çok geçmiş olsun günlerimiz doldu artık bebis doğarsa da bi sıkıntı olmaz sağlıkla gelsin bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…