2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
39 kadar bekleyecekmişsiniz hiç dönme sansı yokmus ki acaba. Benimde öyle karnımın altı bombos bildiğin hiç bir uzvu yok orda cocugun
Özellikle sordum canım önümü görebilmek için döner mi diye. Olmaz demedi ama pek ihtimal vermiyorum dedi. İlk doğumda rahim kasları daha sıkı olurmuş. Bir de suyum o kadar fazla değilmiş. Aynen göbek deliğimin sınırında resmen C şeklinde yatıyo

artık günlerin daha hızlı gecicek,ama onu beklerken hiç geçmeyecek cok değişik.cok sukur bgnlere

Suyu fazla olması icin meyve ye bol bol bana meyveyi kestirdi suyu iyi daha da cogalmasın diye bence umudunu kesme 37de falan donen cok bol hareket secde squat yap elinden geldigi kadar
Şeker var bı de bende. Suyumun fazla olmasını da istemiyorlar. Yaparım canım teşekkür ederim hayırlısı bakalım

kızlar pazartesi saat 2de doğumum var,bgn buyuk oğlumdan dolayı daha yeni hastaneden cıkıyorum. bulasıcı bir virus kapmıs 5gundr atesi daha yenı yenı düşüyor.yenı gelen aşkıma bulasır diye nasıl korkuyorum.birde sacımda beyaz var boya yapan var mı, naturel boya aldım ama cesaret edemiyorum.boyamazsam 40gun beklicem neyapsam acaba

Allahım inşallah kucağından hiç ayirmadigin günleri yakinlaştirsin canım çok şükür büyüyor

Ay azcik 37+5 falan olaym onada baslicam zaten hergun 8 10 bin adim atiyorm squat yapiyorum dans falan ediyorum gün bitiyor daha napim oyyy
Benim 34 35 gibi dönmüstü bol bol secde yap kafası tam oraya girsin demisti secde poziyonunda eğil poponu salla kolaylastır dönmesini anca doner 36ya kadar
36. Haftda gitcem daha doktora ay bilmiyorum dönmezse korkusu sardı bu seferde geçen int okudum bu dediğinide korkuyorum da bu sefer o tarz hareketlerden de bakalım artık neye niyet neye kısmet diycez gibi
Benimde tam senin dediğin gibii. Bakalım ben daha 34 deyim ne olur 37 kadar döner daha
Yaa pazartesi 2 bebeişimiz gelecek insallah Canım bence beklemişsin bu zamana kadar azıcık daha bekle 40ndan sonra yaptırırsın

Sırf sordun diye yorum yapıyorum bence boyama :) yani zarar verme ihtimali olan herşeyden uzak durmuşsun son 2 günde bence girme o işe. Sonuçta kimyasal istediği kadar doğal yazsın içerlerinde kimyasal oluyormuş yani. Oğluşuna da çok geçmiş olsun

Canım benim sen gördüğüm en güzel en sabırlı annesin yavruna kavuşmak için bir sürü tedavi gördün en sonunda oğluna kavuştun ondada sıkıntı peşini bırakmadı ama sen hep sabrettin sana çok imreniyorum inşallah bende senin gibi bir anne olurum oğlunu 40 ında kucağına alman çok güzel inşallah bundan sonra ki adım emzirmen olur güzel haberlerini okumak için özellikle giriyorum oğlunu alıp eve geçtiğini günü heyecanla bekliyorum duamdasin hep çok öpüyorum kendine çok iyi bak

Benim 28. Haftaya kadar baş pozisyonundaydi. 28 de bir döndü daha aynı

Benim zaten sezeyan olcak canım ilki öyle olduğu için. Doktor 38+6 ya 26 eylüle gün verdi ama ben keşke biraz daha önce aksa diye düşünüyorum

İyi akşamlar arkadaslar. Yazmasam da sizleri hergun takip ediyorum ve hemen hemen hepinizi tanıyorum :) Allah hepimize kolay doğumlar versin doğuran güzel annelerimizde bebeklerini sağlıcakla büyütsün. Bizim normal doğum tarihimiz 7 Ekim şuan 36+6 yiz bugüne kadar herşey yolundaydı sadece bebek 2 hafta önden gidiyordu ve 37-38. Haftada doğumu bekliyordu doktorum. Ama bugün doktor suyun çok fazla dedi ve beni korkuttu çok stres oldum aranızda hiç böyle bişey duyan yaşayan yada bilgisi olan varmı

canim burda benim arkadasa sezeryan randevu vermislerdi onumuzdeki hafta icin bebek donmedi die. hatta dunde el ile dondurmeye caliscaklardi ama resmen son hafta donmus bebek. doktor bile sasirmis.
ah cok gecmis olsun canm . bu kadar hastanede kalirsiniz diye tahmin etmemistim ben.
bence boya isine hic girme. sende hastanede yorulmussundur. dinlen pazartesiye kadar .
Musait bir zamanda sonra yaparsiniz

Ayy uzuldum senin adina ne zorluk yasamissindir kimbilir. Bende halsiz asabiyet depresyon tansiyon dusuklugu bulanti vs yapiyo cok zor cok.

Şekerin normal mi peki

Ay elle döndürme nasıl oluyor bilmiyorum ben alttan mı yapıyorlar yoksa o işlemş

Hayırlısı canım evet dediğin gibi olan da çok varmış. Bakalım nazlı prenses nasıl gelmeye karar verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…