2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kendinle gurur duymalısın canım biz burda doktorun sıkıntı etmediği kiloları sıkıntı ederken kendimize sen neler yaşadın sabrına hayranım gerçekten ben tek tüp bebekte bu olmazsa daha yapmam laflarına başlamıştım daha tedavinin başında sen kaç olumsuz sonuca rağmen pes etmedin hiç doruk ta annesinden almış savaşma özelliğini maşallah süphanAllah diyorum rabbim nazarlardan korusun

geçmiş olsunn. Yarın alınsa bile haftası güzel artık 38 sayılır nerdeyse. sabaha biraz dinlenince geçer belki sen stres yaptıkca oda kasılmıstır baskının nedeni odur belkide. Sabaha insallah bir şeyin kalmazda minik kuş biraz daha durur içeride

Kilosu küçük carsamba günü 2450ydi o biraz can sıkıyor ama bu şekilde de ben kötü oluyorum sabaha inşallah bir şeyim olmaz 1 hafta daha bekleriz
O zaman inşallah bekler biraz daha diyelim annesi ama doktor o yönden bi sıkıntı görse alalım demezdi sanırım. İnşallah dursun bebis
Güneş’imizin sarılık değeri 14,5 çıkmış, hastaneye yatırmışlar, annesi yanında. Dua edin minnoşlarım, hemen toparlansın düşsün şu değer bir an önce.
Cook geçmiş olsun hemencecik geçer insallahh

Güneş’imizin sarılık değeri 14,5 çıkmış, hastaneye yatırmışlar, annesi yanında. Dua edin minnoşlarım, hemen toparlansın düşsün şu değer bir an önce.
-Sunshine canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düşer değerleri

Benimde bebek 3 hafta önden gidiyor ve suyum üst sinirdaymis

Kızlar ya naber
Geriden okuya okuya geleyim kimsenin sürecini kaçırmayayım dedim ama yetişemedim 20 sayfa birikti artık.
Herkes iyi mi doğum yapan yok değil mi ?

Başağım yazmış zaten. daha 4 günlüktük kan uyuşmazlığımız sağolsun küçük olması etkisiyle de sarılık başımıza bela oldu.
Hastanedeyiz neyseki yanında kalmamıza izin varmış başındayım şimdi.
İyice zayıflamış yavrum 2280 gr çıktı %5 kilo kaybımız mevcut su anda. Emzirme için danışman desteği aldım pompa ile sağım yapıp takviye veriyoruz. Duruma göre 2-3 gece kalabilirmişiz. Ellerinde kollarında kan alacak yer kalmadı mosmor oldu. artık kalbim ağrıyor.

Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin miniğimize dualarımız sizlerle sarı çiçeğim bir an önce sarılığı atlatsın kiloları annesi bol bol aldırır inşAllah

rabbim şifa versin canım inşallah en kısa sürede toparlayacak bol bol sütün olsun inşallah şifa olsun bebişine

Hayyal hele bir hastaneden ciksin da Doruk pasamiz, kucagindan ayirilmayacak

simdi her hafta boyle kucagina almana izin vericek degil mi
Canım inşallah bir çıkalım da hayırlısıyla
Hiç bilmiyorum. İnşallah canım normalde kanguru bakımı hangi aralıklarla oluyor bir fikrim yok salı günü sorarım artık değerlerine göre.

Annesinin minik kuzusu. Az kaldı inşallah canım
Amin yağmurcum
İnşallah diloşum Kanguru bakımından sonra değerler hızla artıyor diyorlar hep Senin de şaka maka son 48 saatine ne kaldı ki Allah razı olsun duaların kabul olsun
Canım inan ki ne güzel moral oldu bana bu söylemlerin Ben o kadar negatif şey içinde hep pozitif bir yan aramaya çalıştım doğumdan önce aksilikler başladı başlayalı… haklısın, bunlar beni ayakta tuttu bu kadar zaman, yavrum İçin kendime iyi baktım, sütüme iyi baktım inşallah karşılığını alırım.
Zordu canım o iğne tedavileri insanı yere seriyor ama şükürler olsun sonucunu aldık bak ikimizin de yavruları bizimle. Dirayetli oğlan sağolasın arkadaşım desteğin güzel sözlerin için.

İnsan o morlukları görünce üzülüyor ama toparlanacak ellerinde iz bile kalmayacak öyle hızlı değişiyor ki tenleri, öyle hızlı büyüyorlar ki Gittikçe daha çok kilo alacak hiç sorum yapma canım. İyi ki hastanedesiniz, kafanız daha rahat olur Allah şifa versin güneşciğime

İnşallah canım benim birdaha umarım korkutmaz

Rabbim şifa versin tez zamanda sarılığı atlatırsınız insallah kuzum olumsuzluğa kapılma hep iyi düşün güneşimiz bunuda atlatacak ve sonrasında senin sütünle doya doya süt banyoları yapıp kilo alacaktır eminimmm Üzme güzel canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…