2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dün benimki de öyleydi valla. Bütün hareketleri nst ya yansıdı 180 e çıktı çıktı indi. O nst kemerinden hiç haz etmiyo

Canım beniim bol bol dinlen çok ayakta durma doktora gidene kadar. Tehlikeli haftaları geçtik çok şükür kendini korkutma 37 leri görecektik Nehir kız sadece biraz şımarıklık yapıyor annesi. Az kaldı kuzum strese girme sakın 35. Haftalarımıza gircez Allahın izniyle bir şey kalmadı

Bugun tam 35+0 cok sukur az daha dursa konusuyorum surekli az kaldi sabret sakin dur falan yatiyorum surekli dinlenmeye calisiyorum bakalim pazartesi kontrolumuz nasil gececek

Aynı benimde öyle kasığımda aşağıya baskı ağrı sertleşme yatıyorum kaç gün dür iş yapma vs hayal oldu bu hafta iki kere kontrol deydik açıklık yok dediler kardeşim annem eşim yapıyor biraz işleri çok üzülüyorum kalkamıyorum 1 gün kalkıp çok gezinsem 3 gün haram oluyor kafası da yerleşmiş orda hissediyorum psikolojim yerlerde nasıl gecicek bilmiyorum ya ben de korkuyorum

Kızlar merhaba ben şeker yüklemesi yaptiramadim kustugum için. Dayandigim kadarıyla test sonuçlarına bakildi yok gibi dendi ama yinede evde kendin tokluk şekerine cihazla bak dedi doktor. Evde bakıyorum demin baktım 79 çıktı sizce düşük mü? Üst sınırı 140 ama alt sınırı bilmiyorum

ya kızlar her gün 3 4 defa hıçkıran bebe 24 saattir neden hiç hıçkırmaz? ilk defa oluyor 27.haftadan beri hissediyorum çünkü. içime kurt düştü.

Geliştiren anne babayı okudum ben çok güzel birde adem güneşin çocukluk sırrı herkesin okuması gereken bir kitap hatta okullarda ders olarak anlatılması gerken bir kitap bana göre

Ne çektik bu bebelerden
Eşim sik biraz disini 2 haftacik daha dayan vakitli dogsun diyor sanki ben itiyorum bebegi asagya dogru
35 haftamizi doldurduk cok sukur 9cu aydan 2 gun aldim diye seviniyorum bir yandanda dogacak diye ödüm kopuyor cok yaman bir çelişki ne diyim sakinligimizi oldugunca koruyalim kuzum bakarsin 39cu haftayi bile görürüz Allahın izniyle

ya kızlar her gün 3 4 defa hıçkıran bebe 24 saattir neden hiç hıçkırmaz? ilk defa oluyor 27.haftadan beri hissediyorum çünkü. içime kurt düştü.
Canım o diyaframla alakalıymış yenidoğan hemşire arkadaşım var doğum yaptı bugün ziyaret ettim bende hıçkıyor bazen dedim o diyaframla alakalı sıkıntılı birşey yok dedi

Canım o diyaframla alakalıymış yenidoğan hemşire arkadaşım var doğum yaptı bugün ziyaret ettim bende hıçkıyor bazen dedim o diyaframla alakalı sıkıntılı birşey yok dedi
evet canım ben hıçkırmayınca endişelendim çünkü her gün hissediyorum illa 2 3 4 kez. şimdi yine hıçkırıyor mesela.

Aminnn inşallah canım ya umarım öyle böyle 39 u doldurduk deriz seninde başı aşağıda mı?ben 34 teyim ama ultrason 35bu gün 2570 çıktı çok agirlastim akşam ve sabah kasılma çok oluyor aşağıya itiyor alt taraf iflas sünnet çocuğu gibi yürüyorum

Çok geçmiş olsun canım benim artık sarılık olup hastanede yatmayan bebek yok neredeyse şükür ki tedavisi kolay bebisler hemen toparlıyor Güneşimiz inşallah biran önce çıkar kilosu az bebekler daha çabuk kilo alıp toparlıyor kilolu olup zayıflayınca daha kötü diolar inşallah biran önce değerleri normale döner evine geçersin yakında hepimiz bebisli olacaz sizin tecrübeler bize çok lazım 10 gün sonra oğlum kucağımda olacak inşallah ben mesela soru yağmuruna tutabilirim çok heyecanlıyım yaaa

Benimde aynisi 3 kilo cikti yuru dedi oyyy meyve yasak karbonhidrat yasak iyice sıktı beni sizinkiler bisey demiyormu benimkide daha kanala inmemis napcaz yaa insin diye ziplamaya baslicam artik

1. Saat tokluk için 79 düşük canım. 1. Saat tokluk 100-140 arası olur genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…