2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle tabi kuzum sadece psikolojik olarak hazırlanmak istiyorum bir şeye

Ben senii etiketleriim topluca merak etme arada girdiğinde topluca görünce doğurana kadar buralardayım
Senden böyle bi performans bekliyordum . Bana uyar
Sağlıcakla gelsin Bebiş
Ooo yağmur hanım sağlıcakla gelsin
Kullanıcı adını da değiştirecek misin

Adres verin dövelim ya çık sinirleniyorum
ben de bu süreçte kendi akrabalarımın çoğunun berbat insanlar olduğunu öğrenmiş oldum

valla sahsen benim cok fazlam bile var

malesef insanlarin agzi poset degil ki buzelim, mecburen yapabildigimiz kadar duymamazliktan gelecegiz

Ayy çok sagol canım benim inşaallah tek temennim o Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

yok demedi. sancım var diye gitmedim zaten bebek hareketi az diye gittim. nst süresince de hareket edesi tuttu kızımın.
2 kere bi 70 80 lere çıkmış sancın sonra düzenli 20 40 civarı ilerlemis yüksek ihtimal yalancı sancılar zaten canım hareketide bebisin gayet iyi bence Nst yi bide sevmiyorlar

Peki ne yapmam gerekir canim
Eğer seni zorlamiyorsa yapacak bişey yok canım ama 70 in altı olursa hipoglisemi olabilirmiş ki bu da bebeğin beslenmesini etkilermiş. Bana hemşire ateş basması titreme terleme gibi birşeyler hissedersen şekerini ölç düşükse bir tane şeker ye tekrar ölç düzenlemeye çalış demişti. Benimki 70 li hanelere düşünce hissettirir genelde. Her bünyede farklı tabi. Sık sık takip etmek gerekiyor.

Günaydın kızlar
Birkaç gündür çok yoğundum ancak girebildim doğanlara uzun sağlıklı ömürler doğum bekleyenlere sabırlı saatler
Benimde eşim geldi orada ameliyat olursa seyahat yasakmış oda yanımıza gelmek istiyordu burada ameliyat olacak ev curcuna halıları falan yıkanmaya göndermiştim 2 gündür birlikteyiz sanki hamile değilim hiçbir şeyim yok çok dinç hissediyorum ❤ Derdimin dermanı kocammış meğer

Gözün aydın canım kavuşmussunuz sonunda eşininde ameliyat çok kolay geçer insallah ondan sonrası da senin doğumun nasipse keyfini çıkarın bol bol

Gözün aydın canım kavuşmussunuz sonunda eşininde ameliyat çok kolay geçer insallah ondan sonrası da senin doğumun nasipse keyfini çıkarın bol bol
Sağol canım çok teşekkürler amin inşallah az zamanımız kaldı artık küçük bir ameliyatmış kolayca geçerde rahatlarız

ayy ne guzel
esinin ameliyati da kolaylikla gecsin kuzum

Sen dogum sekline karar verdin mii. Sezeryanda olabilir diyordun doktorunla konustun mu
Doktorum Berlinde 30 Eylülde gideceğim canım o zaman karar verir artık ders saatimi azalttılar müdür giriyor yerime okula geliyorum bende Gönlüm sezaryenden yana travmalarım var normal doğumla ilgili o yüzden yüksek ihtimalle sezaryen olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…