Kooskoca (!) 13 gün.zaten 5 ekim e ne kaldi
Ben genel anestezi istemiyorum minnoşumm, o anı görmek yaşamak istiyorum, ama ameliyatta kocacıkla el ele olmak istiyordum, hastane çok katı bu konuda maalesef.doktoru ikna etme ihtimalin yok mu başağım? Genel anezteziye eğer sorun yoksa hiç gerek yok bence.
Yalnız ben bu masajı şu an senden öğrendim düşündüm de sırt ağrılarım yüzünden benzer masajı eşime yaptırıyordum zatenCanim benim esin sirtina masaj yapsin oksitosin masaji diye bak internetten sirta masaj yapiyorlar faydasini goren olmus bebis daha cok kucuk daha guclu cektikce gelir sutun hic merak etme. Duyma baskalarini diyicem ama mumkun olmuyor biliyorum. Bebis uyurken sen de uyuycam de gec odana yat birak bosver mumkunce az muhabbet etmek en iyisi.
ay bende bugun sorayim doktoruma. ben hep genel anestezi olmadimi esleri yanina aliyorlar saniyordum. kocam olmazsa benim tansiyon valla o endise ile 200 e cikarKooskoca (!) 13 gün.
Ben genel anestezi istemiyorum minnoşumm, o anı görmek yaşamak istiyorum, ama ameliyatta kocacıkla el ele olmak istiyordum, hastane çok katı bu konuda maalesef.
Alıyorlardır bebeğim, zaten artık birçok hastane alıyor da bizim tırtların derdi neyse artık.ay bende bugun sorayim doktoruma. ben hep genel anestezi olmadimi esleri yanina aliyorlar saniyordum. kocam olmazsa benim tansiyon valla o endise ile 200 e cikar
bak bu olabilirAlıyorlardır bebeğim, zaten artık birçok hastane alıyor da bizim tırtların derdi neyse artık.Deme kız öyle, sakinleştirici yaparlar pamuk gibi olursun.
Hayırlısı artık minnoş, korktuğun gibi olmayacak bence merak etme.O muhteşem ana şahit olacağız.
Ya ben de annem ve eşimin bebeği gördükleri ilk anı göremeyeceğim diye üzülüyorum.
Ayy emzirirken alkol alınabiliyor mu ya, Akşam akşam aklıma düşürdün kırmızı kırmızı.bak bu olabilir
gecen arkadas Tr den geldi , bakmis oglu durmuyor, 10 aylik . ucusta 12 saate yakin. Bir kadeh kirmizi sarap icmis, bebegi emzirmis , miss gibi uyudu dio
Saniyorum ilerde bende ayni taktigi denicem ucarken
bir kadeh kirmizi sarap icilebiliyor kuzum emzirirken.Ayy emzirirken alkol alınabiliyor mu ya, Akşam akşam aklıma düşürdün kırmızı kırmızı.
Sen yine de doktora danışmadan şey yapma beybi.
Annem o an telefonu tutabilecek kadar az titrer umarım.Mutlaka biri video çeksin annen eşini çeksin önemli olan obizim çekmişlerdi ilk tanışmalarını çogzel oluyo
Umarım da bu doktor tarihimi değişmez ben de 5e fokuslandım
Uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu... Şimdiden nefes yetmiyor ekim uyuyamıyorumYani evet ben çok zorlanıyordum ki 38 haftaları düşünemiyorummama uyuyun kızlar fazla uyumalısınız siz tek tavsiyem bu öyle bir tempoya düşüyormuşsunkiii aman Allah hep derlerdi uyu bugünlerin tadını çıkar gerçekten öyleymiş
Bende hala anne olacağım fikrine tam alışmadim sanki supriz bebek gelecek nasıl bakacağım diye düşünüyorumBen de öyle bebeğim, planladığımız tarihe de odakladım kendimi iyice, erken gelirse falan hiiiiç hazır hissetmiyorum kendimi.
Valla mantıklı mı bilmem canım ben hayatımda ilk kez bir operasyona gireceğim hastaneye gidince bile tansiyonum çıkıyor sen düşün çok eğlenceli olacakçok heyecanlı ben de spinal olmak isterdim sakın vazgeçme papatyamçok mantıklı bir karar.
Yok canım ben ilk defa duydum senden onu benim ki boyunun ölçüsünü de vermiyorBugün kontrolüm vardı canım benimde su hala sınırda. Afi 10cm diyor doktor. Sende ölçü veriyor mu?
Aynı cevabı yazmak istiyorum uykularr haram oldu gençliğim bak talanda olduuuuuPapatyam bol bol uyumaya çalış ve de @ekim1903 ekimin dediğine katılıyorum çok ufak bebeğe hakim olmak da zor emzirmek de.
İnan ki içeride bebeğin durduğu 1 gün bile kar. Elbette zordur hamilelik halleri son zamanama İnan ki büyük de bir şans. İçerideki 1 gün dışarıdaki 3 güne eş diyorlar.
Annem o an telefonu tutabilecek kadar az titrer umarım.Tembihleyeyim de eşimin o anını mutlaka videoya alsınlar.
Sen doktorla daha konuşmadın mı yoksa?O gün kaç haftalık olacaksınn?
Benimkide sinirden içeri mi kaçtı nolduYa benim belimde var hafif sanci ama asagida hicbir kasilma sanci agri yok. Dogmayacak herhalde bu bebe.
Ayy inşAllah kuzum.. karnımı bir kenara koyup gidesim geldi okula inankiAh canım ya bu servis meselesi tam bir yara olmuş, versen bir dert parası dehşet pahalı olmuş. Şöför fiyatlarında anlaşamıyorlar kesin yoksa neden boyuna değişsin. İnsanın canı sıkılır tabii. Bir de son zamanındasın yoruldun artık, inşallah minnoş artık seni yormaz da gelir ufaktan Ufaktan
Diloşum hayırlı olsun o ayakların güzelliğini yerimsüt olayı tamamen psikolojik. Sakin olacaksın. Sıcak kompres ve masaj ile devam. Resmen yoğuracaksın hamur gibi sağdan soldan. Kolostrum aşırı yapış yapış bir süt. Kolay gelmiyor ve çok az zaten miktarı.
Aslında makineyle sağın deseler de ben bazı hemşirelerden de sadece ‘elle’ bu sütü sağmanın iyi olduğunu duydum ve kendim de makineyle sadece meme ucunu uyarıp elle sağdım. Pompayla yazık etme derim kolostruma.
çok heyecanlı ben de spinal olmak isterdim sakın vazgeçme papatyam çok mantıklı bir karar.
doktoru ikna etme ihtimalin yok mu başağım? Genel anezteziye eğer sorun yoksa hiç gerek yok bence.
ayy kahkaha attim yaaAynı cevabı yazmak istiyorum uykularr haram oldu gençliğim bak talanda olduuuuu
Nefes zor alıyorum canımgece vinç lazım çevirmek için beni dönene kadar beş dk geçiyor. Zaten tuvalet molalarim Queen nin cenaze töreni gibi o kadar uzun sürüyor
Sürpriz bebek mii?Bende hala anne olacağım fikrine tam alışmadim sanki supriz bebek gelecek nasıl bakacağım diye düşünüyorum
Ya valla gece kalkarken o kadar yoruluyorum ki o lavaboya beş kez kalkmak akşam su içmeye korkuyorumayy kahkaha attim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?