2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayyal ben dun doktoruma sordum , doguma hazirlik pilates topunda fln bisiler yapim mi diye , yok dedi. sadece yurusen yeter duzenli dedi.
Sonra kolostrum alabilirsin ama smdi erken 37. hafta gibi konusurz dedi.
Bende dedim beni 37 den once dogurtcaklar haberin var mi

Yalnız ben bu masajı şu an senden öğrendim düşündüm de sırt ağrılarım yüzünden benzer masajı eşime yaptırıyordum zaten

Kooskoca (!) 13 gün.

Ben genel anestezi istemiyorum minnoşumm, o anı görmek yaşamak istiyorum, ama ameliyatta kocacıkla el ele olmak istiyordum, hastane çok katı bu konuda maalesef.
ay bende bugun sorayim doktoruma. ben hep genel anestezi olmadimi esleri yanina aliyorlar saniyordum. kocam olmazsa benim tansiyon valla o endise ile 200 e cikar

ay bende bugun sorayim doktoruma. ben hep genel anestezi olmadimi esleri yanina aliyorlar saniyordum. kocam olmazsa benim tansiyon valla o endise ile 200 e cikar
Alıyorlardır bebeğim, zaten artık birçok hastane alıyor da bizim tırtların derdi neyse artık. Deme kız öyle, sakinleştirici yaparlar pamuk gibi olursun.

Alıyorlardır bebeğim, zaten artık birçok hastane alıyor da bizim tırtların derdi neyse artık. Deme kız öyle, sakinleştirici yaparlar pamuk gibi olursun.
bak bu olabilir
gecen arkadas Tr den geldi , bakmis oglu durmuyor, 10 aylik . ucusta 12 saate yakin. Bir kadeh kirmizi sarap icmis, bebegi emzirmis , miss gibi uyudu dio
Saniyorum ilerde bende ayni taktigi denicem ucarken

Hayırlısı artık minnoş, korktuğun gibi olmayacak bence merak etme. O muhteşem ana şahit olacağız.

Ya ben de annem ve eşimin bebeği gördükleri ilk anı göremeyeceğim diye üzülüyorum.

Mutlaka biri video çeksin annen eşini çeksin önemli olan o bizim çekmişlerdi ilk tanışmalarını çogzel oluyo
Umarım da bu doktor tarihimi değişmez ben de 5e fokuslandım

bak bu olabilir
gecen arkadas Tr den geldi , bakmis oglu durmuyor, 10 aylik . ucusta 12 saate yakin. Bir kadeh kirmizi sarap icmis, bebegi emzirmis , miss gibi uyudu dio
Saniyorum ilerde bende ayni taktigi denicem ucarken
Ayy emzirirken alkol alınabiliyor mu ya, Akşam akşam aklıma düşürdün kırmızı kırmızı.

Sen yine de doktora danışmadan şey yapma beybi.

Ayy emzirirken alkol alınabiliyor mu ya, Akşam akşam aklıma düşürdün kırmızı kırmızı.

Sen yine de doktora danışmadan şey yapma beybi.
bir kadeh kirmizi sarap icilebiliyor kuzum emzirirken.
genelde bir saatte etkisi geciyormus zaten. yani sarap icip bir - bir bucuk saat sonra emzirsen okeymis.

Mutlaka biri video çeksin annen eşini çeksin önemli olan o bizim çekmişlerdi ilk tanışmalarını çogzel oluyo
Umarım da bu doktor tarihimi değişmez ben de 5e fokuslandım
Annem o an telefonu tutabilecek kadar az titrer umarım. Tembihleyeyim de eşimin o anını mutlaka videoya alsınlar.

Sen doktorla daha konuşmadın mı yoksa? O gün kaç haftalık olacaksınn?

Uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu... Şimdiden nefes yetmiyor ekim uyuyamıyorum

Ben de öyle bebeğim, planladığımız tarihe de odakladım kendimi iyice, erken gelirse falan hiiiiç hazır hissetmiyorum kendimi.
Bende hala anne olacağım fikrine tam alışmadim sanki supriz bebek gelecek nasıl bakacağım diye düşünüyorum

çok heyecanlı ben de spinal olmak isterdim sakın vazgeçme papatyam çok mantıklı bir karar.
Valla mantıklı mı bilmem canım ben hayatımda ilk kez bir operasyona gireceğim hastaneye gidince bile tansiyonum çıkıyor sen düşün çok eğlenceli olacak

Aynı cevabı yazmak istiyorum uykularr haram oldu gençliğim bak talanda olduuuuu
Nefes zor alıyorum canım gece vinç lazım çevirmek için beni dönene kadar beş dk geçiyor. Zaten tuvalet molalarim Queen nin cenaze töreni gibi o kadar uzun sürüyor

Annem o an telefonu tutabilecek kadar az titrer umarım. Tembihleyeyim de eşimin o anını mutlaka videoya alsınlar.

Sen doktorla daha konuşmadın mı yoksa? O gün kaç haftalık olacaksınn?

1 ile 5 arası bi tarihi ayarlarız demişti 1 bana erken geliyor 5inde tam 38+6 oluyor maksimum dursun istiyorum zaten kilosu da az

Ya benim belimde var hafif sanci ama asagida hicbir kasilma sanci agri yok. Dogmayacak herhalde bu bebe.
Benimkide sinirden içeri mi kaçtı noldu diye düşünürken karnım beşikmgibi sağa sola alta gitmeye başladı sancı yok arada bel ağrısı var işte.. bugün içime 3 ekim doğdu nedense bakalım
Ayy inşAllah kuzum.. karnımı bir kenara koyup gidesim geldi okula inanki halim komikti.. eşim diyor bugün çok gerginsin sana yaklaşmayalım pek oğlum yavaş ha diyor gebelik gerginliği de eklendi sanırım iyice.. iyiyim ama şimdi öok şükür kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…