2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
1 ile 5 arası bi tarihi ayarlarız demişti 1 bana erken geliyor 5inde tam 38+6 oluyor maksimum dursun istiyorum zaten kilosu da az
İkinci doğum olduğu için erken tarih veriyorlarmış sezaryen için, ben doktora çok geç diye isyan ettiğimde öyle söylemişti.

Kilosundan hiç söz etmemiştiin. En son kaç kg’dı?

Güleceğim diye kasıldım. Aynı durumdayım, uyku muyku yok, 3 saat uyuduğum geceler mutlu oluyorum.

Ya valla gece kalkarken o kadar yoruluyorum ki o lavaboya beş kez kalkmak akşam su içmeye korkuyorum
ben bazen isyan edip , bez baglicam en son diye isyan ediyorum
ayy daha bu sabah soyle bir konusma oldu normalde ben hep esime derim keske sen hamile kalabilsen , daha sakinsin , tansiyonun dusuk fln. artik buyuk tuvaletimi yaparken o kadsr zorlaniyorum ki , minnacik sey icin ikiniyorum “ sana sindirim sistemimi bir ayligina odunc vermek istiyorum , kizim benimle kalsin artik cok guzel hareket ediyor bisi olmaz ama bagirsaklarim
senin olsun“ dedim

Ahahaha valla erkeklerin doğurma hakkı olsa ben asla hamile kalmazdim onlar dogursaydi ..

Hayırlı olsun Allah güzel uzun ömürler versin yenii doğanlarımıza
Emzirme eğitiminde uyanmıyorsa üstünü çıkarın ve bol bol ten tene temas yapın demişlerdi
Bir şekilde hallolur daha doğurmadığım için doğum büyük mesele bnm için :) siz zor olanı geçmişsiniz emzirme hallolur İnş

Evet canım 2800 olmuş kilosu şükürler olsun büyüyor ondan dolayı rahatladım biraz ama tabi suyum hala sınırda olduğu için takip halindeyim sen nasılsın
2.500 atlatmıs kuzum normal artık kilosuu. Gün aldınız mı sezeryan içinn
Yeni doğan ıslak mendili kullan canım ciltleri çok hassas oluyor bide kız cocugu benxe riske atma en en temiz içerik kullan. Sudocream içerğğ temiz değil diye bliyorum biraz daha büyümesini beklesen sanki daha iyii. Bide minik birazcık erken geldi ya onun cildi ekstra daha hassastır hemde kız cocuguna özellikle ne kadar temiz içerik kullanırsan o kadar iyi bence. 6-7 aydan sonra baslanıyor genelde o diğer markaların ıslak mendilleri bu sefer kakasının kokusu yapısı değişiyor temizleme acısından

Ben hepsinden korkuyorum ayrı ayrı evreler Allah yardımcımız olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…