2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
En temiz içerik diye söylenen ıslak mendilde bile bişiler vardır illa ki bence ya...
Emzirme bebek bakımı eğitiminde dediler ki ıslak mendil yerine
1 şişe kaynamış soğutulmuş su ile pamuklu ped ıslatılıp yenidoğanlar temizlenir..
Ama ben yine de temiz içerikli olandan aldım 1 paket dışarıda kullanmak için ama sürekli kullanmayı düşünmüyorum

En iyisi canım, pilates düzgün yapılmadığında zararlı bile. En mantıklısı ve zararsızı yürüyüş.
Valla mantıklı mı bilmem canım ben hayatımda ilk kez bir operasyona gireceğim hastaneye gidince bile tansiyonum çıkıyor sen düşün çok eğlenceli olacak
ya eğlenceli olmaz mı…. Benim de içimde ukte. Oğlumu ilk ben göremedim.
olacak olacak olacak o kadar
o sinir bana hamileliğin ilk ayında yüklendi ve hiç gitmedi sizinkiler gene şanslı son ayında tanışmışlar. Olsun o kadar ya hamilelik kolay değil, o sıcaklarla baş ettin o kadar yorgunluğu ağırlığı cabası. Annelik zor vallahi.

Eğitiminiz baya verimli geçmiş valla güzel bilgiler aldım şimdiden.

Eğitiminiz baya verimli geçmiş valla güzel bilgiler aldım şimdiden.
Evet güzeldi hadi hemen şimdi bebek bakabilirim dedim bitince :)
Ama hiç tahmin etmediğimiz bişi yaşanıyor okuduğum, duydugum kadarıyla doğum yapanlardan :)
İlk Adım Gebe Okulu olarak geçiyor İnstagramda Konyadaki devlet hastanesindeki ebeler Zoom üzerinden yapıyorlar
DM DEN kayıt alıyorlar isteyenler bakabilir

Kizlar merhaba . Bu hafta giremedim pek ya . Evi duzenleme kontrol koy derken bakamadim da... nasil gidiyor. Dogum yapan filan var mi

Bende bugun gittim kontrole kilosu 2880 cikti sıpanın .. iyice kilosu artti. Agirlik derken yurumem zorlaniyor. Cok da is yapamıyorum. Bel hemen sızlıyor. 38 de cati muayenesi olacaak bakalim o zamana dogmaz ise o gun belli olacak normal mi sezeryan mi diye ama bana bormal gibi görünüyor sanirim suanlik

Bir sey sorcam boyu ne kadar olduğunu nasil anliyoruz ultrasonda. Sanki bir seyi 7 ile çarpıyorduk

FL yazan degeri 7 yle carpiyoruz galiba

İkinci doğum olduğu için erken tarih veriyorlarmış sezaryen için, ben doktora çok geç diye isyan ettiğimde öyle söylemişti.

Kilosundan hiç söz etmemiştiin. En son kaç kg’dı?

15 gün önce 2350 idi sanarım taş çatlasın 2600 olmuştur ultrasona da güvenemiyoruz ki bana kalsa kilo alsın diye 40a kadar beklerim de dikişlerimiz patlamasın şimdi durduk yere

Yavrum onu biraz ağzına sürdürebildim o kadar gerisi kesildi zaten hafif beyaza döndü. Bugün elektrikli pompa aldım dayanamayip sağdan 2 3 çay kaşığı çıktı soldan pek bisey yok bakalım baya inat ediyorum. Bestlak miydi o damladan aldım birde onu kullanıyorum bakalım

Çok teşekkür ederim canım ama maalesef yazık ettim çünkü kimse bilinçlendirmedi. İlk biraz elle sıkıp vermiştim ağzına surdürdüm ama sonra ziyan oldu o kadar üzülüyorum ki ona. Ne ebe ne emzirme danışmani allahim hiç düzgün insan denk gelmedi hastanede. Zaten çok bilmiş başımdaki yok süt gelmiyor sezeryan ya yok süt gelse emecek vs. Çöktüm resmen. Doğumdan bi gün öncesinden beri uykusuzum uyuyamadim bile nasıl sütüm gelsin. Yemek bile yiyemedim daha anca bugün doğru düzgün. Süt dendi mi ağlayasım geliyor artık

Kızlar bir de benim kanamam çok az, ilk gün birazcık geldi baktılar bastırdılar normal dediler. Eve gectigimden beri kesilmiş gibi sanki o kadar az ki hiç gelmiyor. Yarın doktora soracağım ama normal midir bu ya

Benimkinde asagida imis de arada sizlattiriyo da biraz ehli keyif vaktini dolduracak gibi

Yok canım ben ilk defa duydum senden onu benim ki boyunun ölçüsünü de vermiyor
Anladım canım internette de çok bilgi yok bu konuda ondan sana sorayım dedim. Sana kaçıncı haftadan beri sınırda diyor?
Bende bugün kontrole gittim boy ve kilo bizim bebeklerin aynı gidiyor. Kilo 2830 gr boy 49cm çıktı. Ayy bende çatı muayenesi 37de haftaya yapılacak. Dün gece 3te acildeydim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle serum taktılar biraz gerildim o ara. nst katına çıktım sonra nst istedim doktorumu aradılar açıklıkta bakın demiş. İlk kez açıklık bakıldı zordu ama dayanılmayacak gibi değil. Çatı muayenesi de böyle mi daha mı zoru diye merak ediyorum.

Kızlar bir de benim kanamam çok az, ilk gün birazcık geldi baktılar bastırdılar normal dediler. Eve gectigimden beri kesilmiş gibi sanki o kadar az ki hiç gelmiyor. Yarın doktora soracağım ama normal midir bu ya
Canım benim tecrübem yok ama şöyle bir şey okumuştum bir şey tıkayabilir yolu pıhtı gibi bir şey. Ama sonra kendiliğinden açılıyormuş ve bir anda oldukça fazla biriken kan gelebiliyormuş (bacaklarından aşağı doğru akan) korkulacak bir şey değilmiş. Olur ya başına gelir birden fazla kan gelir panik olma diye yazdım. Belki hiç bunla alakalı bile değildir senin durumun okuduğumu yazmak istedim.

cnm nasılsınz? artk aynı günlü bebelerımızbnm göğüs ucum sıfıra yakın meme başıyla emziriyorum. mama vermedm ama aklım beslenıomu beslenmıo mu bilmıorm sadece sağı emiyor solu kasıkla veriyorum. bır gün emzik denedm baktm hemn kayacak emziğe attm.cok ağrım oldu ama bnm, oturarak emziriodm sanırm dikişlerimi zorladm birde ayakların şişmi bnm baya balon sekli. bgn geldık eve inşallah sağlıkla büyütürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…