2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Onesun secret07 ve sen 3 ekim annelerimiz olacaksınız nasipse

benimde 8 ocak tarih, bakalım ne zaman gelecek bebiş

Merhaba canim.Bende ayni senin o zamanki durumundayim.Ilk haftalar oldu.Simdi 5 haftadayim,2 gundur gugus agrilarim,siskinlik bayaa azalmis.Konu actim kimse yazmadi.Bu yazi umut oldu bana.Sag salim kucagina alirsin insaAllah bebiskonu.Daha ultrasona 26-si gidicem.Acaba ilerlemesimi durdu,yoksa bos gebelikmi deye stresdeyim hep

Aa hastanede neden vurulmadı ki en kritik zamanlar değil mi. Eve cıkınca 10 günlük aldık onu 8 gün yaptırdım eşime totalde 10 güne tamamlamış oluyoruz tabi
Yok genel acile git kayıt açtır kızı yanıma verdiler gidemedim 3 gün vurulamadım ama sonlara doğruydu doktora dedim sorun değil bitir dedi
Canım varis çorabı kullandırdılar mı size 10 gün? İğne haricinde? Bana önerilen o şekildeydi ben gerçi 6 gün ancak taktım ama
Valla kullandırmadılar ama benim ayaklarım davul oldu fil anası gibi
Yavrum fototerapi sonrası tekrar girilmesi gerekiyormuş, zarar verebiliyormuş. Cumartesi günü ona gideceğiz. O yüzden öncekine gitmedik çocukla yollarda perişan oluyoruz
Aaa bize demediler fototerapiden sonra öyle bir şey acaba tekrar yaptılarda söylemediler mi ama her detayı sölediler

Yok canım hiç stres yapma kafanı da bulandırma. Emin ol o belirtiler sürekli değişiyor bir geliyor bir kesiliyor. Bende zamanında çok takmıştım hep endişelerim boşa çıktı. İçini ferah tut.

Benimde 10 ocak, 1 ekimde çatı muaynesi var ama sezeryan isticem korkuyorum çünkü

bende de aşırı ağrı olmuştu hatta izin vermemiştim
37 +5 ne sancı var ne acı bakalm nereye kadar gidicez yerleri elimle silmeye basladm merdiven inip cikmalara baslicam haftaya kızlar erkenci derler yalan bence
kızım 40+2 de sezeryanla doğdu. sancı vs hiçbir şey yoktu

Bebek benim 2 haftadır baş gelişte canım 3 kiloya yaklaşmışız boy 50 cm olmuş doktor en başından beri ama uzun ve zayıf bir çocuk olacak deyip duruyordu

Belki doktor muayenelerimiz de farklıdır caniçim 2 parmakla baktı doktor bana dar gibi ama birdahaki yaparız dedi 2 hafta sonra. Ay ister istemez kastım sanırım rahat gibi duruyordum ama yok yani

Canım biz 38+2 deyiz.Muayenemiz vardı bugün. 3.480 kg olmuş nst de bir tane bile sancımız çıkmadı.Beyefendinin Keyfi yerinde, galiba gününü tamamlayacak. Normal doğum olacağı için beklemedeyiz bakalım

yok hala basıyorlar ama hemsıre bnce onunyaptığında ağrı kesıcı yapmalı doğumdan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…