Canım varis çorabı kullandırdılar mı size 10 gün? İğne haricinde? Bana önerilen o şekildeydi ben gerçi 6 gün ancak taktım ama@Dilos6342 kuzum doktoruna sor kanamanı benim çok oldu şöyle diim sana bir depend paketi bitti üstüne bitane daha aldım yarısı bitene kadar doldurcak kadar kanamam oldu en önemlisi pıhtılaşma olmaması bana çıkınca kan iğnesi verdiler 10 gün vuruldum doktorum bana pıhtılaşma olursa ara beni dedi
Dün sen konuyu kaçırdın ben de uyuyamıyorum tuvalet molalari gece dönmeler kalkmalar . Ama ağrılarim geçiyorSen olmuşsun ben de Eylül analarına özene özene doğurdum sonundavakit yakındır
Bak mesajındaki kritik nokta şu • uyuyorum uyanınca çiçek gibiyim •böyle bi an yaşamadım henüz yarım saat Kestirmeler candır
Sen De aynı şekilde olacaksın kuzum.Canım ben lansinoh kullanıyorum. Benim sütüm fena değil. Ama ilk başlarda benim de acıtıyordu zamanla alıştımözellikle ilk zamanlar sıcak kompres yaparsan sonrasına da soğuk kompres ile devam edersen bence meme ucun çok kolay adapte olur.
Koca bir maşallah vallahibu kadar kısa zamanda bu kadar çabuk adapte oldun anneliğe en güzeli en başından beri herşeyi kendim yapman, böylece sonrasında da çabuk adapte olacaksın
Ucundaki acıma İçin önerim ucuna özellikle ılık kompres 2-3 dakika kadar sonrası sağımçok daha rahat olacak bir dene Spectrayı ben de duydum çok övüyorlar, hastanede onla mı sağmıştın sen?
Ben sadece hastanede kullandım kullan denmedi bi dahaCanım varis çorabı kullandırdılar mı size 10 gün? İğne haricinde? Bana önerilen o şekildeydi ben gerçi 6 gün ancak taktım ama
Allah kolaylık versin kuzu yAa ben 36 dan sonrasını hayal edemezdimDün sen konuyu kaçırdın ben de uyuyamıyorum tuvalet molalari gece dönmeler kalkmalar . Ama ağrılarim geçiyor
Canım sen kulak testine tekrar sokacaktın ne oldu ?Allah kolaylık versin kuzu yAa ben 36 dan sonrasını hayal edemezdim
Yavrum fototerapi sonrası tekrar girilmesi gerekiyormuş, zarar verebiliyormuş. Cumartesi günü ona gideceğiz. O yüzden öncekine gitmedik çocukla yollarda perişan oluyoruzCanım sen kulak testine tekrar sokacaktın ne oldu ?
Inşallah bir şey çıkmayacak canım . Ay git gel çok zor valla . Inşallah bir an önce hepsi düzene girsin .Yavrum fototerapi sonrası tekrar girilmesi gerekiyormuş, zarar verebiliyormuş. Cumartesi günü ona gideceğiz. O yüzden öncekine gitmedik çocukla yollarda perişan oluyoruz
İnşallah kuzumInşallah bir şey çıkmayacak canım . Ay git gel çok zor valla . Inşallah bir an önce hepsi düzene girsin .
O zaman tarihini ekleyeyim hayırlı uğurlu olsunBiz doktordan geldik tahmin ettiğim gibi konferansa gideceği için 3 ekime tarih verdi sabah kahvaltını yap dedi öğleden sonra olacakmış ameliyat spinal tavsiye etti genel istiyorum dedim ama siz bilirsiniz dedi bu hafta bunu düşüneceğim artık :) 2650 gram bi hafta da ölçümleri geride çıktı sizden dört kilo bişey doğmaz zaten diye yineledibizde haberler böyle canlar
Hiçte korkulacak bir şey yok bende temkinli gittim de hiç can yakıcı bir şeyi yok sadece doktor serbest bırak kendini deyip durdu bıraktığımı sanıyorum ama ister istemez sıktım sanırım kendimi bir de 38. Haftada bakalım dediaranızda doğuranlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, umarım bol sütleriniz olur.
ben de yarın çatı muayenesine gidicem, nasıl geçti sizinkiler , acılı ağrılı birşey mi?
Daha yaptıran olmadı sanırım çatı muayenesini grupta ama kimseniin hikayesini dinleme kuzum herkesin ağrı eşiği farklı birbirinden cahil cesareti bismillah de otur doktorun önünekızlar ben hep geriden takip edebiliyorum,
aranızda doğuranlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, umarım bol sütleriniz olur.
ben de yarın çatı muayenesine gidicem, nasıl geçti sizinkiler , acılı ağrılı birşey mi?
Yaa şimdilik 3 tane 3 ekiim annemiz var çok heycanlııBiz doktordan geldik tahmin ettiğim gibi konferansa gideceği için 3 ekime tarih verdi sabah kahvaltını yap dedi öğleden sonra olacakmış ameliyat spinal tavsiye etti genel istiyorum dedim ama siz bilirsiniz dedi bu hafta bunu düşüneceğim artık :) 2650 gram bi hafta da ölçümleri geride çıktı sizden dört kilo bişey doğmaz zaten diye yineledibizde haberler böyle canlar
Ben bugün yaptırdım ama hiç can yakıcı bir şey değilmiş yani herkesin doktoru böyle yapıyorsa kadınların abartmasıdır acıyor ediyor diyenlerDaha yaptıran olmadı sanırım çatı muayenesini grupta ama kimseniin hikayesini dinleme kuzum herkesin ağrı eşiği farklı birbirinden cahil cesareti bismillah de otur doktorun önüne
Biz seninle aynıyız ya kuzum sen yazdıkca dikkatimdesinkızlar ben hep geriden takip edebiliyorum,
Hiçte korkulacak bir şey yok bende temkinli gittim de hiç can yakıcı bir şeyi yok sadece doktor serbest bırak kendini deyip durdu bıraktığımı sanıyorum ama ister istemez sıktım sanırım kendimi bir de 38. Haftada bakalım dedi
Benimde son adet tarihim 10 Ocaktı normalde ilk ultrasonlara göre 17 ocağa çekmişti doktor tarihi geçen hafta gittim 10 ocağa geri aldı bebiş ileri de ilerlediği için bugün de gittim 36. Haftadayız çatı muayenesi yapıldı biraz dar gibi dedi 38. Haftada yeniden bakalım dedi şu an normal doğum için bir sakınca yok gibi dedi inşAllah bakalım
benim ilk çocukta aşırı acımıştı. zaten kızım 40 haftayı geçti ben de kontrollerde çok kastığım için sezeryana çevirmişti doktor. velhasıl bu durum kişiden kişiye değişiyor. benim acı eşiğim düşük o yüzden canım çok yandı çatı muayenesinde hatta sonda takılırken bileBen bugün yaptırdım ama hiç can yakıcı bir şey değilmiş yani herkesin doktoru böyle yapıyorsa kadınların abartmasıdır acıyor ediyor diyenler
Bu endişe hali hiç bitmezzİnşallah kuzum
Valla büyüyüp dillenene kadar hep bi endişe duyacağız hepimiz sanırım
İnşallah kuzum
Valla büyüyüp dillenene kadar hep bi endişe duyacağız hepimiz sanırım
O zaman tarihini ekleyeyim hayırlı uğurlu olsun
İlk Bebiş kaç kg doğmuştu canım
Daha yaptıran olmadı sanırım çatı muayenesini grupta ama kimseniin hikayesini dinleme kuzum herkesin ağrı eşiği farklı birbirinden cahil cesareti bismillah de otur doktorun önüne
Yaa şimdilik 3 tane 3 ekiim annemiz var çok heycanlıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?