2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım varis çorabı kullandırdılar mı size 10 gün? İğne haricinde? Bana önerilen o şekildeydi ben gerçi 6 gün ancak taktım ama

Dün sen konuyu kaçırdın ben de uyuyamıyorum tuvalet molalari gece dönmeler kalkmalar . Ama ağrılarim geçiyor

Sen De aynı şekilde olacaksın kuzum.
bi sürü stres korku sonrası kavuşunca ne olursa olsun bi oh çekip devam ediyorsun.
O güç geliyo çok gariptir ki. Son mesajımdan beri yarım saat geçmiş on dk dalmışım o bile cok iyi geldi tek zorlayan şey şu uyku onda da az önce 10 dk kestirmişim cok iyi geldi neyseki.

Deneyeyim kuzum fırsatını bulduğum her an gamastan ile Lansinoh organik balmdan kullanıyorum ama ikisini de yıkıyorum kullanımı zor oluyor bu yüzden.
Çocuk doktor gamastan ben de kullandım kesinlikle yıka ishal yapar bebeği dedi. Fırsat olmuşken söyleyeyim.
Evet hastanedeki cihaz spectraydı canım. yumuşacık çekim. ilk kez sağım olmasına rağmen 4. Seviyede çok güzel süt sağmıştı. Sıfır acıma olmuştu

Canım varis çorabı kullandırdılar mı size 10 gün? İğne haricinde? Bana önerilen o şekildeydi ben gerçi 6 gün ancak taktım ama
Ben sadece hastanede kullandım kullan denmedi bi daha
Dün sen konuyu kaçırdın ben de uyuyamıyorum tuvalet molalari gece dönmeler kalkmalar . Ama ağrılarim geçiyor
Allah kolaylık versin kuzu yAa ben 36 dan sonrasını hayal edemezdim

kızlar ben hep geriden takip edebiliyorum,
aranızda doğuranlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, umarım bol sütleriniz olur.

ben de yarın çatı muayenesine gidicem, nasıl geçti sizinkiler , acılı ağrılı birşey mi?

Yavrum fototerapi sonrası tekrar girilmesi gerekiyormuş, zarar verebiliyormuş. Cumartesi günü ona gideceğiz. O yüzden öncekine gitmedik çocukla yollarda perişan oluyoruz
Inşallah bir şey çıkmayacak canım . Ay git gel çok zor valla . Inşallah bir an önce hepsi düzene girsin .

Biz doktordan geldik tahmin ettiğim gibi konferansa gideceği için 3 ekime tarih verdi sabah kahvaltını yap dedi öğleden sonra olacakmış ameliyat spinal tavsiye etti genel istiyorum dedim ama siz bilirsiniz dedi bu hafta bunu düşüneceğim artık :) 2650 gram bi hafta da ölçümleri geride çıktı sizden dört kilo bişey doğmaz zaten diye yineledi bizde haberler böyle canlar

Inşallah bir şey çıkmayacak canım . Ay git gel çok zor valla . Inşallah bir an önce hepsi düzene girsin .
İnşallah kuzum
Valla büyüyüp dillenene kadar hep bi endişe duyacağız hepimiz sanırım
O zaman tarihini ekleyeyim hayırlı uğurlu olsun
İlk Bebiş kaç kg doğmuştu canım

kızlar ben hep geriden takip edebiliyorum,
aranızda doğuranlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, umarım bol sütleriniz olur.

ben de yarın çatı muayenesine gidicem, nasıl geçti sizinkiler , acılı ağrılı birşey mi?
Hiçte korkulacak bir şey yok bende temkinli gittim de hiç can yakıcı bir şeyi yok sadece doktor serbest bırak kendini deyip durdu bıraktığımı sanıyorum ama ister istemez sıktım sanırım kendimi bir de 38. Haftada bakalım dedi

Daha yaptıran olmadı sanırım çatı muayenesini grupta ama kimseniin hikayesini dinleme kuzum herkesin ağrı eşiği farklı birbirinden cahil cesareti bismillah de otur doktorun önüne
Yaa şimdilik 3 tane 3 ekiim annemiz var çok heycanlıı

Benimde son adet tarihim 10 Ocaktı normalde ilk ultrasonlara göre 17 ocağa çekmişti doktor tarihi geçen hafta gittim 10 ocağa geri aldı bebiş ileri de ilerlediği için bugün de gittim 36. Haftadayız çatı muayenesi yapıldı biraz dar gibi dedi 38. Haftada yeniden bakalım dedi şu an normal doğum için bir sakınca yok gibi dedi inşAllah bakalım

Daha yaptıran olmadı sanırım çatı muayenesini grupta ama kimseniin hikayesini dinleme kuzum herkesin ağrı eşiği farklı birbirinden cahil cesareti bismillah de otur doktorun önüne
Ben bugün yaptırdım ama hiç can yakıcı bir şey değilmiş yani herkesin doktoru böyle yapıyorsa kadınların abartmasıdır acıyor ediyor diyenler

Biz seninle aynıyız ya kuzum sen yazdıkca dikkatimdesin bebek ne alemde sen ne alemdesin. Benim haftaya kontrorüm var bakalım ne diyecek doğumu daha konusmadık hiç. Bebek bence ters hala beniim dönmedi gibi geliyor senin bebek döndü müü

İnsallah yoktur yaa bebek iriyse önermiyorlarda çatı dar gibiyse

Ben bugün yaptırdım ama hiç can yakıcı bir şey değilmiş yani herkesin doktoru böyle yapıyorsa kadınların abartmasıdır acıyor ediyor diyenler
benim ilk çocukta aşırı acımıştı. zaten kızım 40 haftayı geçti ben de kontrollerde çok kastığım için sezeryana çevirmişti doktor. velhasıl bu durum kişiden kişiye değişiyor. benim acı eşiğim düşük o yüzden canım çok yandı çatı muayenesinde hatta sonda takılırken bile

sezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba

İnşallah kuzum
Valla büyüyüp dillenene kadar hep bi endişe duyacağız hepimiz sanırım

O zaman tarihini ekleyeyim hayırlı uğurlu olsun
İlk Bebiş kaç kg doğmuştu canım

2950 doğmuştu bu biraz daha ufak olacak sanki olsun sağlık olsun şimdi biri çıkıp beni spinale ikna etsin dr onu tavsiye etti bebeğe narkoz geçmesin diye kafam karışık o gün karar vercem galiba

Kim onlar ben takip edemedim hemen bakayım :) Birbasak cığımla randevulaşmıştık ama benim dr yan çizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…