- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Ben dün gece ne yaşadım öyle kabus gibiydi diye kara kara düşünüyorum.Yavrum ne oldu sancin mi var?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün gece ne yaşadım öyle kabus gibiydi diye kara kara düşünüyorum.Yavrum ne oldu sancin mi var?
Kim onlar ben takip edemedim hemen bakayım :)Birbasak cığımla randevulaşmıştık ama benim dr yan çizdi
![]()
2950 doğmuştu bu biraz daha ufak olacak sanki olsun sağlık olsunşimdi biri çıkıp beni spinale ikna etsin dr onu tavsiye etti bebeğe narkoz geçmesin diye kafam karışık o gün karar vercem galiba
Kim onlar ben takip edemedim hemen bakayım :)Birbasak cığımla randevulaşmıştık ama benim dr yan çizdi
![]()
ne kadar sürüyor tahminiBen bugün yaptırdım ama hiç can yakıcı bir şey değilmiş yani herkesin doktoru böyle yapıyorsa kadınların abartmasıdır acıyor ediyor diyenler![]()
benimde 8 ocak tarih, bakalım ne zaman gelecek bebişBenimde son adet tarihim 10 Ocaktı normalde ilk ultrasonlara göre 17 ocağa çekmişti doktor tarihi geçen hafta gittim 10 ocağa geri aldı bebiş ileri de ilerlediği için bugün de gittim 36. Haftadayız çatı muayenesi yapıldı biraz dar gibi dedi 38. Haftada yeniden bakalım dedi şu an normal doğum için bir sakınca yok gibi dedi inşAllah bakalım![]()
Merhaba canim.Bende ayni senin o zamanki durumundayim.Ilk haftalar oldu.Simdi 5 haftadayim,2 gundur gugus agrilarim,siskinlik bayaa azalmis.Konu actim kimse yazmadi.Bu yazi umut oldu bana.Sag salim kucagina alirsin insaAllah bebiskonu.Daha ultrasona 26-si gidicem.Acaba ilerlemesimi durdu,yoksa bos gebelikmi deye stresdeyim hepmerhabalar herkese yarın kese görmeye gideceğim nasipse ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şuan 5+1 ilk öğrendiğim gün 3+3 tü ve 2 3 gün aşırı göğüs sızlamalarım kasık ağrılarım vardı 10 gündür hiçbir şeyim yok sanki hamile değilim endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
Yok genel acile git kayıt açtır kızı yanıma verdiler gidemedim 3 gün vurulamadım ama sonlara doğruydu doktora dedim sorun değil bitir dediAa hastanede neden vurulmadı ki en kritik zamanlar değil mi. Eve cıkınca 10 günlük aldık onu 8 gün yaptırdım eşime totalde 10 güne tamamlamış oluyoruz tabi
Valla kullandırmadılar ama benim ayaklarım davul oldu fil anası gibiCanım varis çorabı kullandırdılar mı size 10 gün? İğne haricinde? Bana önerilen o şekildeydi ben gerçi 6 gün ancak taktım ama![]()
Aaa bize demediler fototerapiden sonra öyle bir şey acaba tekrar yaptılarda söylemediler mi ama her detayı söledilerYavrum fototerapi sonrası tekrar girilmesi gerekiyormuş, zarar verebiliyormuş. Cumartesi günü ona gideceğiz. O yüzden öncekine gitmedik çocukla yollarda perişan oluyoruz![]()
Yok canım hiç stres yapma kafanı da bulandırma. Emin ol o belirtiler sürekli değişiyor bir geliyor bir kesiliyor. Bende zamanında çok takmıştım hep endişelerim boşa çıktı. İçini ferah tut.Merhaba canim.Bende ayni senin o zamanki durumundayim.Ilk haftalar oldu.Simdi 5 haftadayim,2 gundur gugus agrilarim,siskinlik bayaa azalmis.Konu actim kimse yazmadi.Bu yazi umut oldu bana.Sag salim kucagina alirsin insaAllah bebiskonu.Daha ultrasona 26-si gidicem.Acaba ilerlemesimi durdu,yoksa bos gebelikmi deye stresdeyim hep![]()
Benimde 10 ocak, 1 ekimde çatı muaynesi var ama sezeryan isticem korkuyorum çünküBenimde son adet tarihim 10 Ocaktı normalde ilk ultrasonlara göre 17 ocağa çekmişti doktor tarihi geçen hafta gittim 10 ocağa geri aldı bebiş ileri de ilerlediği için bugün de gittim 36. Haftadayız çatı muayenesi yapıldı biraz dar gibi dedi 38. Haftada yeniden bakalım dedi şu an normal doğum için bir sakınca yok gibi dedi inşAllah bakalım![]()
bende de aşırı ağrı olmuştu hatta izin vermemiştimsezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba
kızım 40+2 de sezeryanla doğdu. sancı vs hiçbir şey yoktu37 +5 ne sancı var ne acı bakalm nereye kadar gidicezyerleri elimle silmeye basladm merdiven inip cikmalara baslicam haftaya kızlar erkenci derler yalan bence
![]()
Bebek benim 2 haftadır baş gelişte canım 3 kiloya yaklaşmışız boy 50 cm olmuş doktor en başından beri ama uzun ve zayıf bir çocuk olacak deyip duruyorduBiz seninle aynıyız ya kuzum sen yazdıkca dikkatimdesinbebek ne alemde sen ne alemdesin. Benim haftaya kontrorüm var bakalım ne diyecek doğumu daha konusmadık hiç. Bebek bence ters hala beniim dönmedi gibi geliyor senin bebek döndü müü
Valla 2 parmakla dar dedi düşün kafa çıkacak inşAllah açılırİnsallah yoktur yaa bebek iriyse önermiyorlarda çatı dar gibiyse
Belki doktor muayenelerimiz de farklıdır caniçim 2 parmakla baktı doktor bana dar gibi ama birdahaki yaparız dedi 2 hafta sonra. Ay ister istemez kastım sanırım rahat gibi duruyordum ama yok yanibenim ilk çocukta aşırı acımıştı. zaten kızım 40 haftayı geçti ben de kontrollerde çok kastığım için sezeryana çevirmişti doktor. velhasıl bu durum kişiden kişiye değişiyor. benim acı eşiğim düşük o yüzden canım çok yandı çatı muayenesinde hatta sonda takılırken bile
Benimki 1 dakika sürmedi bilene kadar sürüyor tahmini
Canım biz 38+2 deyiz.Muayenemiz vardı bugün. 3.480 kg olmuş nst de bir tane bile sancımız çıkmadı.Beyefendinin Keyfi yerinde, galiba gününü tamamlayacak. Normal doğum olacağı için beklemedeyiz bakalımP Pamukportakal
C cicek342
BRBM
umutlugunler10
D Dilara55333
AryAres
M Mahurbirbeste
Kızlaar siz naptınız 38. Haftalarınız filan olmanız lazım tahminii doğum yaptınız mı yada sezeryansa gün aldınız mı ? Giriyorsanız bizi de bilgilendirin durumunuz hakkında
Yerinde olsam denerdim normal doğum yapma şansın varsa bence yapmalısınBenimde 10 ocak, 1 ekimde çatı muaynesi var ama sezeryan isticem korkuyorum çünkü
yok hala basıyorlar ama hemsıre bnce onunyaptığında ağrı kesıcı yapmalı doğumdan zorsezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba
InsaAllah oyle olur canim.Saglicakla kucaginiza alalim hepimizYok canım hiç stres yapma kafanı da bulandırma. Emin ol o belirtiler sürekli değişiyor bir geliyor bir kesiliyor. Bende zamanında çok takmıştım hep endişelerim boşa çıktı. İçini ferah tut.