- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Yaa işin garip tarafı bende de ağrı sancı birşey yok. Ama geceleri evet bir taraftan diğerine dönmek resmen eziyet oluyor. Havalar da serinledi ya ondan daha rahat uyuyoruz. Çiş mesaileri olsa bile hemen dalıyorum uykuya geri bende çok şükürValla benimkide yerinden memnun valla. Cok ayakta kalamiyorum 10 dakika sonra bel sızliyor fena halde .. tekrar oturmuyorum. Gece dönüşler de kısıtlı kafasi asagida ya beyfendinin sirt ustu yatinca hemen sizlaniyor. Karin onde gidiyor sert bir şekilde:) 36+3 olduk bakalım ne olacakBu sıralar uyku durumum yine iyi cok uyanmiyorum iyi o yuzde
Canım ne güzel konuya değindin yaaŞuan sadece 2 kıyafetim geliyorgöbekten giremiyorum ki geri kalana doğumdan spnra atcam onları resmen kıyafetten midem bulanıyor diyordu insanlar cidden doğruymus
İyi yapmışsın canım güle güle kullanalım insallah bebislide cok rahat kullanımı olurAynen ya fazla geldi de bana ama yapacak bir sey yok ayni miktara aldim e bebeke gidip. Bakalim daha gelmedi. Grisini aldim . Siyah hicbir zaman ilgimi cekmiyorkoyu oldugu icin ama tabi kullandigimiz zaman da oluyor. Canta gri almistim daha once de ona da uygun olsun istedim bordosu olsa onu alirdim
Sorma canım benimde kışlık alısveris yapmam sart bide suan hiç bir sey olmuyo zaten cok komikO degil de kislik giyeceğim yok ki ne yapacağım bıkmıyorumBu saatten sonra da ne alayim bilemedim ki ... ust hicbir seyim yok . Trenckontlar olmuyor montu bir deniyeyim. O ipli aslinda... Genis bir seydi
İyi kuzum sağolasın biraz narkoz fazla kaçmış sanırım ablasına Nur Aşkım diyormuşÇok şükür canım son durumu nasıl
Kız karıştırmayın şimdi o kısımları zaman yaklastıkca stres sarıyor zaten
Geçen hafta Çatı muaynesi oldum ben de. asla zor değil zor diyenleri okuyup kasmıştım kendimi. Tek parmakla başlayıp 2-3 diye açıklığa bakıyorlar. Normal birliktelik gibi. Ayrıca zaten hamile olduğumuz için vajina ıslak ve eldivenle muayne yaptığı gibi kolayca bitiyor
Şuan sadece 2 kıyafetim geliyorgöbekten giremiyorum ki geri kalana doğumdan spnra atcam onları resmen kıyafetten midem bulanıyor diyordu insanlar cidden doğruymus
kuzm sarılığımz cıktı yaaaJoie i gemm 2 signature aldım canımanlıyorum seni
Bizim bebe çok ufak diye puseti biraz zor kullanıyoruz suan ama haricinde o da güzel gibi
Hoşafgalactago damla olabilir
Patik kesinlikle
2 gece kaldım 2 gecelik yetmişti. Kahve ve bitter çikolata atabilirsin çantaya
Sıcak su torbası ve havlu olabilir duşa girene kadar göğüslere sıcak uygulama yaparsın.
Gümüş kapak olabilir ama ben asıl evde ihtiyaç duydum.
Az kaldı çıkarcaz üniformalarımızı üstümüzdenYaa işin garip tarafı bende de ağrı sancı birşey yok. Ama geceleri evet bir taraftan diğerine dönmek resmen eziyet oluyor. Havalar da serinledi ya ondan daha rahat uyuyoruz. Çiş mesaileri olsa bile hemen dalıyorum uykuya geri bende çok şükür
Canım ne güzel konuya değindin yaaBenim de öyle, iki tane elbisem var bi tane pantolon tişörtüm ama benimde resmen midem bulanıyo onları gördüğümde artık. Geçen gün eski kıyafetlerimi özledim diye ağlamak üzereydim resmen. Annem bile diyo kızım artık seni bu kıyafetlerle görmek istemiyorum diye
Az kaldı kurtulmayaBilinmezlik daha cok germiyor mu sizi ya benim haftaya muayene ogrenmem lazim detaylarini
Sagol canim cevabin icinValla ben de biraz kasiyorum kendimi boyle cok da zor degil diyenler olunca rahatliyorum.
Iyyy ben de 2 tane kiyafetim var degil giymek gormek bile istemiyorum uniforma gibi yapisti ustume.
Yemin ediyorum sigaradan sonrasını okuyamadım, takıldım kaldım orda, beyin tekrar ediyor, sigara sigara sigara si…Az kaldı çıkarcaz üniformalarımızı üstümüzdengeçen benimde kardeşim dedi abla sıkılmadın mı bunlardan diye bende resmen süslenip püslenip giyinmeyi özledim ya böyle yüz şiş burun şiş makyaj zaten tam yapılmıyor ten makyajı vs kendimi bakımlı görmek istiyorum artık
Az kaldı kurtulmayabilmek beni daha cok geriyoor. Ben hamile kalmadan önce rahim filmi çektirdim kadın dedi anestezi almayın boştan yere çok kısa bir işlem karar sizin diye bende cahil cesareti tamam dedim ama rahim filmi ne nasıldır bilmiyorum tabi gece oturdum internetin başına okuyorum milletin yorumlarını ama sabah kliniğe eşim zorla götürdü anesteziliye çevirir vs o ara sigarada içiyorum yarım pakete yakın stresten bitirdim internette yorumlar korkunc çünkü kadın adımı seslendi ben kapıdan kaçmaya calıstım öyle bi yazmıs insanlar yattım masaya işte kadın beni sakinleştirmeye calısıyor işleme başladık o ara yaşımı işimi vs soruyor iğne batması gibi bir acı hissedeceksin dedi dediği gibi hissettim ekranı çevirdi ilacın ilerleyişini gösteri rahimlerde sıkıntı yok dedi aparatı çıkardı bitti dedi ama ben yataktan kalktım hala titriyorum başkası belki bunu acılı yaşamıştır o yüzden bilmek beni daha cok geriyor cahil cesareti en güzeli
Rabbim şifa versin, sarılığı da ayağı da tez vakitte iyileşir inşallah yavrum.kızlar birde oğluma dua edermısnz ayağında aşık kemığı varmş o içinde kalmış alcıya alacaklar bilekle beraber dr gecer dedi gecmezse kucuk bır operasyon gecırcekmış ama bn cok korkuorm moralimde bozuldu durup durup ağlayasım geliyor dr gecici durum diyor. abisininde öyledı kuvozde kalırken dr. lar masajla gecirmişti. ne bilim Allahım hiç kimseyı evladıyla sınamasın
Dogum yarina alindi dua edin kizlar
Çok geçmiş olsunAnca girebildim bugün çok kötüydüm kendi hatamdi ama ilaç icememe durumu beni maf etti sonrasında zorla eriterek felan içtim çok şükür kendime geldim. Bebişim de uyumlu şuan için emme refleksi küçük olmasına rağmen çok iyiymiş süt sorunu yaşayan var mı tam okuyamadım ama humana emziren anne çayını denesinler bı bana ilk oğlumda da iyi gelmişti şimdi de iyi geldi çok şükür daha hiç mama vermedik hastanedeyken şekerini olctuler tam olması gerektiği gibiydi şimdilik bizde durumlar böyle inşallah hepinizin sağlıkla geçer doğumu ve sonrası
3 ekime de bi şey kalmadıSelam kızlar nasılsınızçoğunluk doğum yapmış, yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah biz aynı şekilde devam ediyoruz 3 ekim görünüyor tarihimiz normal olacak kısmetse ilk ikisi de normaldi hayırlısı inşallah bakalım beklemedeyiz şimdilik
Hayır olsun inşallah neden böyle oldu canımDogum yarina alindi dua edin kizlar
Bak benim acılarım ağrılarım hafifledi artık dik yürüyebiliyorum sen de zamanla iyi olacaksın . İdrar sancılarım bile bi tık azaldı. Hiç geçmeyecek gibiydi hepsi ama geçiyorkuzm sarılığımz cıktı yaaayrn yıne bakıcaklar eğer dusmezse 1gece yatıcaz beraber.bnde hic iileşemıorm ödemi hiç atamıyorum lohusa depresyonunu cok yoğun yasıyorum oğlumda da öyle olmustm.duygu zehirlenmesi yasıyorum herşei cok yoğun yasıyorum. tabı uykusuzluk bni deli edıyor.ben kaşıkla verıorm ama dr. um bgn sadece emzir dedi ama öle yapamıcam sanırm
Aşık kemiğinde ne sorun var ki geçmiş olsun. Kuzum. Alçı ile çözülür inşallah.kızlar birde oğluma dua edermısnz ayağında aşık kemığı varmş o içinde kalmış alcıya alacaklar bilekle beraber dr gecer dedi gecmezse kucuk bır operasyon gecırcekmış ama bn cok korkuorm moralimde bozuldu durup durup ağlayasım geliyor dr gecici durum diyor. abisininde öyledı kuvozde kalırken dr. lar masajla gecirmişti. ne bilim Allahım hiç kimseyı evladıyla sınamasın
Anneannemde aynı şeyi söylemişti demekki doğruluk payı varİnternette okumustum gögüsle göbek arasında ki boşluk 4 parmak olduysa doğum yaklaşmıştır diye doğru mu bilmiyorum ama
gecmis olsun kuzum , Acil sifalar diliyorumkızlar birde oğluma dua edermısnz ayağında aşık kemığı varmş o içinde kalmış alcıya alacaklar bilekle beraber dr gecer dedi gecmezse kucuk bır operasyon gecırcekmış ama bn cok korkuorm moralimde bozuldu durup durup ağlayasım geliyor dr gecici durum diyor. abisininde öyledı kuvozde kalırken dr. lar masajla gecirmişti. ne bilim Allahım hiç kimseyı evladıyla sınamasın
saglikla al kucagini yavruna canimDogum yarina alindi dua edin kizlar
İlkine göre gerçekten çok ama çok zordu ama ben kordon da baglattim ikisi bir olunca ağır olacağını zaten biliyordum da bu kadarını düşünmemiştim açıkçasıAğrıların diner insallah canım bir kaç güne bir şeyin kalmaz ilkine göre 2. daha mı zordu doğum olarak. Ay çok şükür bide emme olayıyla uğraşmamıssın kuzu güzelce tutmuş seni
Doğum yaklaştıkca sigara konusu ilginc bir hal alıyor benim içinYemin ediyorum sigaradan sonrasını okuyamadım, takıldım kaldım orda, beyin tekrar ediyor, sigara sigara sigara si…
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al bizlere de haber ver canım ilk müsait anındaDogum yarina alindi dua edin kizlar
Eskiler bu konuda iyi biliyor. Anneannemde dün bendeydii senin 2 haftan kaldı diyor nerden anladın diyorum 5 tane doğurdum ben anlarım diyorAnneannemde aynı şeyi söylemişti demekki doğruluk payı var
Ay bide senin oranın soğuğu bir başka olurhope2022 ben yazi hep elbiselerle idare ettim. Iki tane hippi beli kalin kumas lastikli keten pantalonum vardi , onlari cok giydim ama smdi hava sogudu ve kiyafet almak istemiyorum
kocisimin kapsonlulari oluyor ama dev gibi adamin belden asagi benimle ayniesofmanlari malesef olmuyor bana
Ay ikisi birden gerçekten zor olmustur senin için insallah toparlarsın en yakın zamanda. Doğumdan sonraya bıraksaydın ikinci kez ameliyat gibi bir olayda kötü olurdu senin için tabiİlkine göre gerçekten çok ama çok zordu ama ben kordon da baglattim ikisi bir olunca ağır olacağını zaten biliyordum da bu kadarını düşünmemiştim açıkçası
Değil miii? Daha çok aklıma gelmeye başladı benim de. Emzireceksin içemezsin içmemelisin diye kendi kendime ayar vermeye çalışıyorum.Doğum yaklaştıkca sigara konusu ilginc bir hal alıyor benim içinçok şükür hamilelikte içmedim ama beynime doğumdan sonraki 3 aya kadar erteledim ama 3. Aydan sonrasından çok korkuyorum insallah başlamam gerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?