2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa işin garip tarafı bende de ağrı sancı birşey yok. Ama geceleri evet bir taraftan diğerine dönmek resmen eziyet oluyor. Havalar da serinledi ya ondan daha rahat uyuyoruz. Çiş mesaileri olsa bile hemen dalıyorum uykuya geri bende çok şükür
Şuan sadece 2 kıyafetim geliyor göbekten giremiyorum ki geri kalana doğumdan spnra atcam onları resmen kıyafetten midem bulanıyor diyordu insanlar cidden doğruymus
Canım ne güzel konuya değindin yaa Benim de öyle, iki tane elbisem var bi tane pantolon tişörtüm ama benimde resmen midem bulanıyo onları gördüğümde artık. Geçen gün eski kıyafetlerimi özledim diye ağlamak üzereydim resmen. Annem bile diyo kızım artık seni bu kıyafetlerle görmek istemiyorum diye

İyi yapmışsın canım güle güle kullanalım insallah bebislide cok rahat kullanımı olur

O degil de kislik giyeceğim yok ki ne yapacağım bıkmıyorum Bu saatten sonra da ne alayim bilemedim ki ... ust hicbir seyim yok . Trenckontlar olmuyor montu bir deniyeyim. O ipli aslinda... Genis bir seydi
Sorma canım benimde kışlık alısveris yapmam sart bide suan hiç bir sey olmuyo zaten cok komik bi genis kazaklarım var onlar olur gibi

Çok şükür canım son durumu nasıl
İyi kuzum sağolasın biraz narkoz fazla kaçmış sanırım ablasına Nur Aşkım diyormuş
Çıkarken ben yanındaydım acıyor diyordu az önce gittim geldim yine ağrı kesicilerle uyuyor sanırım iyi genel olarak

Kız karıştırmayın şimdi o kısımları zaman yaklastıkca stres sarıyor zaten

Bilinmezlik daha cok germiyor mu sizi ya benim haftaya muayene ogrenmem lazim detaylarini

Sagol canim cevabin icin Valla ben de biraz kasiyorum kendimi boyle cok da zor degil diyenler olunca rahatliyorum.

Şuan sadece 2 kıyafetim geliyor göbekten giremiyorum ki geri kalana doğumdan spnra atcam onları resmen kıyafetten midem bulanıyor diyordu insanlar cidden doğruymus

Iyyy ben de 2 tane kiyafetim var degil giymek gormek bile istemiyorum uniforma gibi yapisti ustume.

kuzm sarılığımz cıktı yaaayrn yıne bakıcaklar eğer dusmezse 1gece yatıcaz beraber.bnde hic iileşemıorm ödemi hiç atamıyorum lohusa depresyonunu cok yoğun yasıyorum oğlumda da öyle olmustm.duygu zehirlenmesi yasıyorum herşei cok yoğun yasıyorum. tabı uykusuzluk bni deli edıyor.ben kaşıkla verıorm ama dr. um bgn sadece emzir dedi ama öle yapamıcam sanırm

Az kaldı çıkarcaz üniformalarımızı üstümüzden geçen benimde kardeşim dedi abla sıkılmadın mı bunlardan diye bende resmen süslenip püslenip giyinmeyi özledim ya böyle yüz şiş burun şiş makyaj zaten tam yapılmıyor ten makyajı vs kendimi bakımlı görmek istiyorum artık
Az kaldı kurtulmaya bilmek beni daha cok geriyoor. Ben hamile kalmadan önce rahim filmi çektirdim kadın dedi anestezi almayın boştan yere çok kısa bir işlem karar sizin diye bende cahil cesareti tamam dedim ama rahim filmi ne nasıldır bilmiyorum tabi gece oturdum internetin başına okuyorum milletin yorumlarını ama sabah kliniğe eşim zorla götürdü anesteziliye çevirir vs o ara sigarada içiyorum yarım pakete yakın stresten bitirdim internette yorumlar korkunc çünkü kadın adımı seslendi ben kapıdan kaçmaya calıstım öyle bi yazmıs insanlar yattım masaya işte kadın beni sakinleştirmeye calısıyor işleme başladık o ara yaşımı işimi vs soruyor iğne batması gibi bir acı hissedeceksin dedi dediği gibi hissettim ekranı çevirdi ilacın ilerleyişini gösteri rahimlerde sıkıntı yok dedi aparatı çıkardı bitti dedi ama ben yataktan kalktım hala titriyorum başkası belki bunu acılı yaşamıştır o yüzden bilmek beni daha cok geriyor cahil cesareti en güzeli

kızlar birde oğluma dua edermısnz ayağında aşık kemığı varmş o içinde kalmış alcıya alacaklar bilekle beraber dr gecer dedi gecmezse kucuk bır operasyon gecırcekmış ama bn cok korkuorm moralimde bozuldu durup durup ağlayasım geliyor dr gecici durum diyor. abisininde öyledı kuvozde kalırken dr. lar masajla gecirmişti. ne bilim Allahım hiç kimseyı evladıyla sınamasın

Yemin ediyorum sigaradan sonrasını okuyamadım, takıldım kaldım orda, beyin tekrar ediyor, sigara sigara sigara si…

Rabbim şifa versin, sarılığı da ayağı da tez vakitte iyileşir inşallah yavrum.

Çok geçmiş olsun
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
3 ekime de bi şey kalmadı
Şu deneyimin getirdiği rahatlık ne kadar keyifli ya
Dogum yarina alindi dua edin kizlar
Hayır olsun inşallah neden böyle oldu canım
Yavrunu Sağ Salim kolayca al kucağına inşallah

Bak benim acılarım ağrılarım hafifledi artık dik yürüyebiliyorum sen de zamanla iyi olacaksın . İdrar sancılarım bile bi tık azaldı. Hiç geçmeyecek gibiydi hepsi ama geçiyor
En çok zorlayan şey maalesef uyku ama hepsi geçiyor sen benden iyi biliyorsun bunu deneyimlisin
Doktor neden sadece emzir dedi ekstra süt verme mi dedi
Sarılık kaç çıktı bu arada ?
Aşık kemiğinde ne sorun var ki geçmiş olsun. Kuzum. Alçı ile çözülür inşallah.
Ağlamak istiyorsan ağla içinde tutma ama rahatladıktan sonra toparlan önce senin iyi olman lazım

gecmis olsun kuzum , Acil sifalar diliyorum
saglikla al kucagini yavruna canim

hope2022 ben yazi hep elbiselerle idare ettim. Iki tane hippi beli kalin kumas lastikli keten pantalonum vardi , onlari cok giydim ama smdi hava sogudu ve kiyafet almak istemiyorum

kocisimin kapsonlulari oluyor ama dev gibi adamin belden asagi benimle ayni esofmanlari malesef olmuyor bana

Ağrıların diner insallah canım bir kaç güne bir şeyin kalmaz ilkine göre 2. daha mı zordu doğum olarak. Ay çok şükür bide emme olayıyla uğraşmamıssın kuzu güzelce tutmuş seni
İlkine göre gerçekten çok ama çok zordu ama ben kordon da baglattim ikisi bir olunca ağır olacağını zaten biliyordum da bu kadarını düşünmemiştim açıkçası

Yemin ediyorum sigaradan sonrasını okuyamadım, takıldım kaldım orda, beyin tekrar ediyor, sigara sigara sigara si…
Doğum yaklaştıkca sigara konusu ilginc bir hal alıyor benim için çok şükür hamilelikte içmedim ama beynime doğumdan sonraki 3 aya kadar erteledim ama 3. Aydan sonrasından çok korkuyorum insallah başlamam gerii
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al bizlere de haber ver canım ilk müsait anında
Anneannemde aynı şeyi söylemişti demekki doğruluk payı var
Eskiler bu konuda iyi biliyor. Anneannemde dün bendeydii senin 2 haftan kaldı diyor nerden anladın diyorum 5 tane doğurdum ben anlarım diyor
Ay bide senin oranın soğuğu bir başka olur sen kendine 1-2 parça bak istersen hastalanırsın bide son zamanlar daha kötü olur

İlkine göre gerçekten çok ama çok zordu ama ben kordon da baglattim ikisi bir olunca ağır olacağını zaten biliyordum da bu kadarını düşünmemiştim açıkçası
Ay ikisi birden gerçekten zor olmustur senin için insallah toparlarsın en yakın zamanda. Doğumdan sonraya bıraksaydın ikinci kez ameliyat gibi bir olayda kötü olurdu senin için tabi

Değil miii? Daha çok aklıma gelmeye başladı benim de. Emzireceksin içemezsin içmemelisin diye kendi kendime ayar vermeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…