Striptiz mi club?

Bekarlığa veda bile edemeden üç ay içinde evlenen ben..
ivet

ciplak dans eden erkekler

biraz bahsis verince neler neler yapiyorlar

Ben lisedeyken tanimsitim esimi ama benden 6 yas buyuk , calisiyordu. bende okuyacagim , univ e gidecegim die pek girmedik o toplara ama hep sohbet muhabbet ediyorduk.
Annesi kanser hastasiydi, bende artik 3. siniftayken birbirimize olan duygularimiz belliydi , tam iliskiye baslicakken , annesi cok agirlasti. Istemedi. benim annemle gecirecegim son zamanlar , sana zaman ayiramam dedi. sonrasin da uzun bir zaman gorusmedik hic ama icimde bir ukte kaldi tabi.
gel zaman git zaman ben mezun oldum , esimin annesi de vefat etmis. o zamanda baska biriyle konuyordum 1.5 sene fln olmustu. Kanada ya gelecegim artik kesinlesti. gorustugum cocuga sordum “ kalacagim orda , gelecek misin “ “ gelemem “ dedi ayrildim.
Gitmeme 6 ay fln vardi, beni birsey durttu

o zaman vodafone da calisiyordu, ben de hat la ilgili bir sorunum varmis gibi ulastim kendisine

sonra tabi biz gene birbirimize cekildik deli gibi. Ben gidecegim , biliyor ama ikimizde yillardir yasayamadigimiz o kadar cok sey var ki, benim okulum , annesinin rahatsizligi vs derken 6 senede hic birbirimize ayirmadigimiz zamani son 6 ayda yasamistik.
Gitmeden once evlilik teklif etti , bende geri donucem dedim. Donmedim

onu ikna etti
buraya getirdim ama onu getirmem de 2 senemi aldi. O 2 sene hic gidip gelemedi
maddi sorulardan dolayi. univ mezunu olmadigi ve yasi buyuk oldugu icin de kanada ziyaretci vizesi vermedi. Zordu baya.
Ben yokken aileler tanisti

dugun salonu vs ayarlndi. ucaktan indim direk verem savasa akcoger filmine

10 gun icinde evlendik , 2 ay sonrasin da da yanima geldi, calisma izni cikti.
Ogun bugundur dizimin dibinden ayirmiyorum

daha 21 eylul de 6. senemiz doldu evlilikte