- 17 Mayıs 2022
- 37
- 47
- 3
- 34
iyi haberlerini bekliyoruz :)Selam kızlar doğuranlar olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
Bende yarın sabah sezeryan olacağım dualarınızı bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi haberlerini bekliyoruz :)Selam kızlar doğuranlar olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
Maşallah hangi hastane ve şehir
hayırlı haberlerle gel inş :)Kızlar ben birazdan sezaryana gireceğim bana dua edin![]()
Yarar canım merak etme kaşar da ye bol o da bayağı aldırıyor kilo.Çok teşekkür ederim canım, sakin olmaya çalışıyorum. Aslında iştahsız da değilim ama gebelik diyabeti olduğu için şeker ve karbonhidrata çok dikkat ediyorum, herşeyden de dengeli aldığımı düşünüyordum ama doktor öyle diyince canım sıkıldı çok... Şimdi bütün porsiyonlarımı arttırdım. Bebiş 2200 ama kafası önden gidiyor göbek çevresi ve ayak uzunluğu geride, belki de 2200'den bile az olabilir o yüzden... Vitaminlerimi de içiyorum, bakalım umarım porsiyon büyütmek işe yarar.
Bende de gebelik sekeri var benimki de son iki haftadir cok kilo almamis. Dikkat ediyordum sanirim o yüzden. Yarin gidecegim bakalim insallah kilo almıştır. Daha 37deyim ama icimden bi ses erken gelecek diyor o yüzden 3 kiloya yaklaşsa bari diyordum. Bir de canim cok tatli istiyor az sekerli pankek filan yapip sutle içiyorum bazen insallah zarari olmazÇok teşekkür ederim canım, sakin olmaya çalışıyorum. Aslında iştahsız da değilim ama gebelik diyabeti olduğu için şeker ve karbonhidrata çok dikkat ediyorum, herşeyden de dengeli aldığımı düşünüyordum ama doktor öyle diyince canım sıkıldı çok... Şimdi bütün porsiyonlarımı arttırdım. Bebiş 2200 ama kafası önden gidiyor göbek çevresi ve ayak uzunluğu geride, belki de 2200'den bile az olabilir o yüzden... Vitaminlerimi de içiyorum, bakalım umarım porsiyon büyütmek işe yarar.
Görürsün canım daha var önümüzde haftalar kıymalı yumurta, kaşar, çiğ kuruyemişler, yoğurt vs biraz yüklen bakalım böyle şeylere alır. Kafana takma deriim dışarda da büyürler yeterki sağlıkları yerinde olsun. Stres en kötüsü hem bebeğe hem sana biliyorsunDoğuran arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ömürleri olsun bebişlerin sizlerle
Hepinize de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah, dualarımız sizinle....
Biz de doktor kontrolüne gittik, bu iki haftada kızım çok az kilo almış. Ben de kilo alamamıştım zaten, doktorumuz biraz daha fazla yememi söyledi. Kıymalı yumurta öneren arkadaşlar vardı onu deneyeceğim ama moralimiz bozuldu biraz tabi. Ah şu 2400-2500'ları bir göreydik hayırlısıyla...
Valla hemde baya güzel almış maşallahValla bende anlamadım çokta kilo almadım ama paşa almis içerde![]()
Başınız sağolsuun. Genel olarak erkenci kuşların durumu iyi. Doğumu bekleyenler var yapanların da kendileride bebekleride sağlıklı çok şüküür. Ekim anneleri olarak biraz sıkıntılı hamilelik geçirdiler ama çok şükür sağlıklı hepsii önemli olanda oydu. Dualarımız hep birbirimizle valla inşallah geri kalanımızda sıkıntısız sorunsuz kucaklarımıza alırız bebeklermiziKızlar epeydir girmiyorum cenazemiz vardı. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebişler sağlıklı sıhhatlidir. Çok sayfa geçmiş okuma imkanım yok. Dualarım iyi dileklerim sizlerle![]()
Hemşireler kontrole gelmiyor yanına aksi bir şey olsa söylerlerdikızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Şimdi çıktım nst den canım bende de oldu arada 170 180 doktorda hemşirelerde sonuca iyi dedi.kızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Canım hareket ederken nabız yükseliyor bende takip ettim nstdeyken hareket edince yükseliyor durunca yavaşlıyorkızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
kızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Papatyam hayırlı olsun Sağ Salim al yavru kuşunu kucağınaKızlar ben birazdan sezaryana gireceğim bana dua edin![]()
Canım evet bugün 2de koğuş ziyaret günü, gerçi pazar günü de süt bırakma bahanesi ile girdim yavrumun yanınaHayyal salı günleri Doruk beyi görme günüydü tabi cuma kucaklaşma zamanın için değişmediyse gününüz. Güzel haberlerini bekliyoruuz
![]()
birbirinizi görmek iyi geliyoordurCanım evet bugün 2de koğuş ziyaret günü, gerçi pazar günü de süt bırakma bahanesi ile girdim yavrumun yanına
bugün de inşallah kucaklaşma vaktibugün kuşuma hangi masalı anlatsam acaba
Sen nasılsın canım? Ben arada bir giriyorum ama hamilelik nasıl geçiyor? Gün belli oldu mu doğum İçin?
Bide bekliyorsun ya hiç gelesi olmazKızlar bu normal doğumu beklemek ne zormuş yaa. Ha bugün ha yarın derken 40. Haftaya merdiven dayadık artık ama bizim paşanın gelmeye pek niyeti yok. Ağrım sancım birşeyim de yok. Büyük ihtimal 40 ı da geçicez biz![]()
Bizim nst de hep hareketli olduğundan çok nadir 160 altına iniyor 180 falan hep ama doktorum normal dedi hareket halinde çünkü sureklikızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Acemiliği üstümden atmaya başladım , Alışıyorum yavaş yavaşHep günde 10 bez derler ilk zaman doğru demek ki
Zaten önemli olan temiz olmaları canım. Öyleyse kullan gitsin.
Maşallah canım benimÇok sevindim.
bence artık yavaş yavaş rahat ol illa ki alacak güneşin kilo güzel güzel büyüyecek.
Ayyy tatlım sen böyle diyince emin oldum gibi bizde de alerji var galibaKaka tahlili sonucuna göre kesinlikle süt ve süt ürünlerini yasakladı doktor eoprotini de bıraktık alerjin madde olarak süt olduğu için inşallah oğluşum kilo almaya devam eder
Sağol canım size de geçmiş olsun bizimde yeni yeni düzeliyor cilt rengimiz. Normal kakası dediğin gibi sarı pütür pütür oluyor arasında mukus varsa kesinlikle fark edersin iplik iplik uzuyor ya da zar gibi duruyor. Gaz damlası ve d vitamini damlasını küvezde olduğu zamanlarda başlamışlardı evde onu devam ettik son kontrolde doktorumuz değiştirdi damlayı. Gazı varsa söyle bence çok zorlanıyorlar yoksa![]()
Hadi inşallahCanım tabiki güven doktoruna. Emin ol bizi rahatlatmak için bir şey yapmaz onlar, neyse onu söyler :) kilosu da çok güzel maşallah, benim doktor 2400 iken artık doğurabilirsin korkma demişti. Bir ay sonra tosun oldu bu kollarım ağrıyor yazarsın![]()
Kuzum güzel haberlerini bekliyoruz sabah sürprizi oldu bizeSelam kızlar doğuranlar olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
Papatyam her şey yolundadır inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar ben birazdan sezaryana gireceğim bana dua edin![]()
Yavrum yapabiliyorKizlar gunaydin, suan sanci durdurmak icin nidilat ilacini kullaniyorum da dun doktoruma gidince sormayi unuttum, bunu kullanip yan etki olarak ishal yasayan var mi?
Endişe etmeyin şu an 2200 müş zaten porsiyon büyüterek halledersiniz inşallahDoğuran arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ömürleri olsun bebişlerin sizlerle
Hepinize de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah, dualarımız sizinle....
Biz de doktor kontrolüne gittik, bu iki haftada kızım çok az kilo almış. Ben de kilo alamamıştım zaten, doktorumuz biraz daha fazla yememi söyledi. Kıymalı yumurta öneren arkadaşlar vardı onu deneyeceğim ama moralimiz bozuldu biraz tabi. Ah şu 2400-2500'ları bir göreydik hayırlısıyla...
Bizde de oluyordu canım hareket ettiğinde yükseliyorsa çok normal cihaz garip garip ötebilir endişelenmekızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.