2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın sezaryen karar veren doktorlar 38+ olarak mı karar verdi yani 38 olduktan sonra her an alabilir mi ?
Bizim doktor 38de cati kontrolunde karar verilir dedi. 37yim bekalim haftaya girecegiz. Tabi her an her sey olabilir bilemeyiz ama 38de karar asamasi

Canim hala durumlar duzelmedi mi ... bu zamanda stres yapmamaya gayret et ne olur . Bu durum cocugu da etkiliyor sutu de birak az kendi haline kuzum benim

Doğurdum kızlar
Spinal anestezi oldum rahim içi yumurtalıklar hep enfekte olunmuş dendi ameliyatım 3 saate yakın sürdü bebeği aldıktan sonra baya bir sakinleştirici yapıldı içim kıyılıyordu işler yolunda değil diye mi bilmiyorum ama hep genel istiyordum zaten doktorum spinal tavsiye ettiği için spinal oldum.
Bebeği aldıktan sonra uyuttular bi saat kadar sanırım. Uyandığımda biraz iyiydim sonra uyuşukluk geçince bi kaç saat ağrım oldu hiç geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor çok şükür azaldı bile ağrılarım. Tek başıma kalkmaya çalışınca başarılı oluyor şükür. Şu an enfeksiyon için serumlar yapılıyor yarın taburcu muyuz bilmiyorum.
Bebişim de iyi teyzeleri 2900 gram doğdu şu an sütüm az geldiği için mama veriyoruz arada emzirme çalışmaları
Dua edin bir an önce şu enfeksiyondan kurtulayım idrar yolunda da çok fazla enfeksiyon var karında da.

Etiketleyen soran herkese teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin

Yazıyor canim raporda yazmasi gerekiyir. Ne gariptir grup o 50 ustu gunu yazmakla mi ugrasmak istemiyor anlamadim. Eldenaldığım raporda yaziyor tahmini tarihi.... onlar sonra dogjm sonrasina ekliyor. Erke olursa

aynen bulabilirsen rahat ederseniz canim
bebisin iyi olmasina cok sevindim canim
Sanada cok gecmis olsun bir an once toparlarsin insallah

Çok geçmiş olsun kuzuşum tez vakitte şifa bul toparlan inşallah, bebitomuz da hoş geldiii. Ömrü uzun ve güzel olsun, analı babalı büyütsün Allah.

Benim de Çarşamba günü belli olacak. İnşallah Perşembe cuma olmaz da Ekim ayına kalır diyorum ama bel ağrım falan var bakalım ne olacak. Ekim de olsun inşallah Allah'ım
Benimde belim sızlıyor baya ama otururken sorun yok. Yururken daha problemli. Bu siralar bacak arama Yastik koyuyorum ama yine donerken sizladigi oluyor. Yukari mi cikiyor anlamadım. Ama yuruyemiyorum. O kotu iste. Hemen belime vuruyor

Çok şükür canım oğlum sağlıkla doğdu şimdi kollarımda uyuyor 4.640 kg bir tosun çıktı sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence
4.6 mi ne yaptin ne yedin oyle :) masallah. Nasil tasidin onu bir de biz 3 kiloda yürüyemez olduk agirligindan :)

Ay cati muayenesi haftaya stres yaptim bir an ya

Ben kendimi kasıyorum ya o yuzden korkuyoru ya epidural normal ıstiyorum aslında ama ne yaparım bilmiyorum

Ay suan hic yuruyemiyoru.. bele hemen vuruyor ya 500 adim atayim yeter bana... ah yurumeyi özledim ya

Merhaba kizlar bugun 35+5 olduk gece 3 ten beri farkli sekilde bi akintim var normal su gibi arasinda yumurta aki gibi seffaf biseyde oluyor ara ara geliyor ama geldigi zaman baya islatiyor pijamam falan islaniyor baya miktar olarak normal akintidan cok daha fazla acaba suyum mu geliyor yasayaniniz var mi boyle bir durum.8 gibi doktorumu arayacagim

ben yasamadim ama gecen hafta hemsire bana dogum belirtilerini anlatirken , suyun kesik kesik gelebilecegini ve pedlerin yeterli olmayacagini soylemisti. Illa bir anda gelicek diye birsey yok dedi

Sezeryana gün alıp erken gelen bebeklerde oluyor vücut bir şekilde doğuma hazırlıyor kendinii olabilir. Dinlendikce geçti mi ağrın şimdi nasılsın
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Sanada çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda şifa bulursun. Sütünde gelir yeterki telaş yapmaa
Ben kendimi kasıyorum ya o yuzden korkuyoru ya epidural normal ıstiyorum aslında ama ne yaparım bilmiyorum
İlk doğumda epidural önermiyor cogu doktor kuzum tabi doktorun ne der ne eder bilmiyorum

Tatlım gözün Aydın çabucak toparlarsın inşallah zaten bebelere kavuşunca insana yiğitlik de geliyor yine de sen dikkat et kendine
Yavrukusa da Maşallah hastanede ebelerden hemşirelerden emzirmeyle alakalı alabildiğin tüm desteği al olur mu ?

Ertelemeden doktora gitmeni öneririm canım. su tek seferde şelale gibi gelecek diye bi kesinlik yok cünkü.
Kardeş grubumuz size bir link bırakıyorum. Doğumdan sonraki dönemlerde çokça istifade edeceğinizi düşündüğüm bir kanal buldum, ben izledim izliyorum siz de bakabilirsiniz

Minnoş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…