Eee nasil olacak normal mi ya olmazsa ... ama arkadasim var o medicale gittiydi. Onun da ilk epiduraldiİlk doğumda epidural önermiyor cogu doktor kuzum tabi doktorun ne der ne eder bilmiyorum
Biraz internette baktım sebebide sancı hissetmediğin için ıkınamıyormussun. O yüzden ilk doğumda çok tavsiye etmiyorlarmıs. Senin doktorun ne der ne yapar onlar tabi ki daha iyi biliir benim internetten gördüğüm bir bildi doğrulugu bilinmez tabiEee nasil olacak normal mi ya olmazsa ... ama arkadasim var o medicale gittiydi. Onun da ilk epiduraldi
Hayırlı olsun canım dua edicem bir an önce iyileşDoğurdum kızlar
Spinal anestezi oldum rahim içi yumurtalıklar hep enfekte olunmuş dendi ameliyatım 3 saate yakın sürdü bebeği aldıktan sonra baya bir sakinleştirici yapıldı içim kıyılıyordu işler yolunda değil diye mi bilmiyorum ama hep genel istiyordum zaten doktorum spinal tavsiye ettiği için spinal oldum.
Bebeği aldıktan sonra uyuttular bi saat kadar sanırım. Uyandığımda biraz iyiydim sonra uyuşukluk geçince bi kaç saat ağrım oldu hiç geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor çok şükür azaldı bile ağrılarım. Tek başıma kalkmaya çalışınca başarılı oluyor şükür. Şu an enfeksiyon için serumlar yapılıyor yarın taburcu muyuz bilmiyorum.
Bebişim de iyi teyzeleri 2900 gram doğdu şu an sütüm az geldiği için mama veriyoruz arada emzirme çalışmaları
Dua edin bir an önce şu enfeksiyondan kurtulayım idrar yolunda da çok fazla enfeksiyon var karında da.
Etiketleyen soran herkese teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin
Canım korkutmak istemem ama hastaneye gitmeni tavsiye ederim, benim ilk doğumumda ilk bir miktar su geldi, sonra ben hazırlanırken hastaneye giderken falan az az gelmeye devam etti, öyle bir anda gelmedi yani, ben ped takmıştım o yetmişti öyle ara ara az gelmisti tabi normal akıntı da olabilir ama riske atılacak birsey değil.Merhaba kizlar bugun 35+5 olduk gece 3 ten beri farkli sekilde bi akintim var normal su gibi arasinda yumurta aki gibi seffaf biseyde oluyor ara ara geliyor ama geldigi zaman baya islatiyor pijamam falan islaniyor baya miktar olarak normal akintidan cok daha fazla acaba suyum mu geliyor yasayaniniz var mi boyle bir durum.8 gibi doktorumu arayacagim
Hadi hayırlısı bakalım.. bende o gelsin diye bekliyorum kaç zamandırKizlar az once lavaboya gittim peceteye biraz koyu sumuksu kahve rengi bi mukus geldi sizce nisanmidir
Tamda bugun ben vazgectim dogurmayacam diye geziyordumdogarsa kuveze girermi acaba kafamda deli sorular kasilmam var biraz ama herzamanki gibi normal sanki heyecanlandim biraz hem dogusun istiyorum hemde 38 haftayi dolduralim istiyorum su an 36+3
Aynen canım.. alta vuran ağrı arada giren bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşam ağrı başlayınca pilates topuna oturdum biraz sonra sakinleşti ağrı. Kelebek oturuşu yazıyordu bide nette oda doğumu kolaylaştırıyormuş.. onada bak39 haftadayim, belden alt karin-kasıklarla birlikte sanki adet sancısıymış gibi bir ağrı hissediyorumkasilmalar buna eşlik etmiyor kendi basına gelişen bir ağrı.
Böyle bir şey yaşayan var mi kızlar?
Hemen telaşa vermek istemedim ama ne bileyim anlamadım
İlk doğumda epidural normal yapmış biri olarak söylüyorum ıkınmanın nasıl birşey olduğunu bilmediğim için açılmam 10cm i geçmişken çocuğu itemedim bu benim beceriksizliğimdiEee nasil olacak normal mi ya olmazsa ... ama arkadasim var o medicale gittiydi. Onun da ilk epiduraldi
Ben de seni etiketleyecektimKızla uğraşmaktan bakamadım buralara doğuran var mı kızlar
ben yasamadim ama gecen hafta hemsire bana dogum belirtilerini anlatirken , suyun kesik kesik gelebilecegini ve pedlerin yeterli olmayacagini soylemisti. Illa bir anda gelicek diye birsey yok dedi
Canım korkutmak istemem ama hastaneye gitmeni tavsiye ederim, benim ilk doğumumda ilk bir miktar su geldi, sonra ben hazırlanırken hastaneye giderken falan az az gelmeye devam etti, öyle bir anda gelmedi yani, ben ped takmıştım o yetmişti öyle ara ara az gelmisti tabi normal akıntı da olabilir ama riske atılacak birsey değil.
Tatlım gözün Aydınçabucak toparlarsın inşallah zaten bebelere kavuşunca insana yiğitlik de geliyor yine de sen dikkat et kendine
Yavrukusa da Maşallahhastanede ebelerden hemşirelerden emzirmeyle alakalı alabildiğin tüm desteği al olur mu ?
Ertelemeden doktora gitmeni öneririm canım. su tek seferde şelale gibi gelecek diye bi kesinlik yok cünkü.
Minnoş ya
Minnoşuum üzmek istemem ama daha erken bir istekBen artık uyuyarak emzirme aşamasına geçmek istiyorum. Uyansın memeyi kendi açsın emsin uyusun
Allah yardımcın olsun canım haftalaeımız riskli değil çok şükür sağlıkla al yavrunu kucağına bizleride habersiz bırakmaKizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
En iyisini yapmıssın bu haftalarda en az ilk gebelik haftaları kadar dikkatli olmak lazım bencede doktora gözükmekte fayda var bir şey olmasa bile içimiz rahat ederSagolun arkadaslar saat 1e randevu aldim gidecegim doktoruma
Bu enfeksiyon durumu sezeryanda mı farkedildiDoğurdum kızlar
Spinal anestezi oldum rahim içi yumurtalıklar hep enfekte olunmuş dendi ameliyatım 3 saate yakın sürdü bebeği aldıktan sonra baya bir sakinleştirici yapıldı içim kıyılıyordu işler yolunda değil diye mi bilmiyorum ama hep genel istiyordum zaten doktorum spinal tavsiye ettiği için spinal oldum.
Bebeği aldıktan sonra uyuttular bi saat kadar sanırım. Uyandığımda biraz iyiydim sonra uyuşukluk geçince bi kaç saat ağrım oldu hiç geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor çok şükür azaldı bile ağrılarım. Tek başıma kalkmaya çalışınca başarılı oluyor şükür. Şu an enfeksiyon için serumlar yapılıyor yarın taburcu muyuz bilmiyorum.
Bebişim de iyi teyzeleri 2900 gram doğdu şu an sütüm az geldiği için mama veriyoruz arada emzirme çalışmaları
Dua edin bir an önce şu enfeksiyondan kurtulayım idrar yolunda da çok fazla enfeksiyon var karında da.
Cok haklisin canim .. Belki yerinde baskasi olsa bu denli ayakta bile duramazdi. Doruk ilerde benim annem cok guclu diye anlaticak herkese
hiç halim kalmadı moralim sıfırlandı, ilk kuzum erken geldi hic sevinclerimi yapamadım şimdide bu böyle oldu, sanki omzumda dağ taşıyorum kalbıme taş oturdu. bir an iisem bir an deliler gbi ağlayasım geliyor. bilmiyorum sürecide bilmemek kötü 1alcıyla gecicek mi yoksa 4te mi 5te mi?
Maşallah canımGözlerim yaşlı arkadaşlar ne çabuk büyüdü bu minnaklar
Hayırlı olsun inşallahKizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
Kendime takvim koydum ama bazen gelişmelere öyle anlam yüklüyorum ki beklenti içine girince düşmek çok acı veriyor. Hayırlısı diyelim…Yorulmaz olur mu insan ama sonu güzel olacak insallah canım benim oğluşun kucağında hastaneden çıkmak nasip olacak inşallahHer şeyi hazırladım geçen hafta valizi, dolabı, yatağıı. Annem kalacak benim evde doğumdan sonra evde boş odam var orayı hazırlamayı düşünüyorum kanepe var odada kanepenin ayakları kırıktı yarın eşimle ona malzeme vs alcaz odayıda düzenleyeyim annemden sonrada kız kardeşim gelecek en azından kaldıkları sürede rahat etsinler. Ufak tefek detaylar kaldı
Hayırlı olsun radDoğurdum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?