2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eee nasil olacak normal mi ya olmazsa ... ama arkadasim var o medicale gittiydi. Onun da ilk epiduraldi
Biraz internette baktım sebebide sancı hissetmediğin için ıkınamıyormussun. O yüzden ilk doğumda çok tavsiye etmiyorlarmıs. Senin doktorun ne der ne yapar onlar tabi ki daha iyi biliir benim internetten gördüğüm bir bildi doğrulugu bilinmez tabi

Hayırlı olsun canım dua edicem bir an önce iyileş

Canım korkutmak istemem ama hastaneye gitmeni tavsiye ederim, benim ilk doğumumda ilk bir miktar su geldi, sonra ben hazırlanırken hastaneye giderken falan az az gelmeye devam etti, öyle bir anda gelmedi yani, ben ped takmıştım o yetmişti öyle ara ara az gelmisti tabi normal akıntı da olabilir ama riske atılacak birsey değil.

Hadi hayırlısı bakalım.. bende o gelsin diye bekliyorum kaç zamandır
Aynen canım.. alta vuran ağrı arada giren bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşam ağrı başlayınca pilates topuna oturdum biraz sonra sakinleşti ağrı. Kelebek oturuşu yazıyordu bide nette oda doğumu kolaylaştırıyormuş.. onada bak bem bilmeden öyle oturdum hep
Eee nasil olacak normal mi ya olmazsa ... ama arkadasim var o medicale gittiydi. Onun da ilk epiduraldi
İlk doğumda epidural normal yapmış biri olarak söylüyorum ıkınmanın nasıl birşey olduğunu bilmediğim için açılmam 10cm i geçmişken çocuğu itemedim bu benim beceriksizliğimdi en son doktorun biri bastırdı biri tuttu öyle oldu.. bunda istemiyorum ilk kez doğum yapacak gibi heyecanlıyım zaten

ben yasamadim ama gecen hafta hemsire bana dogum belirtilerini anlatirken , suyun kesik kesik gelebilecegini ve pedlerin yeterli olmayacagini soylemisti. Illa bir anda gelicek diye birsey yok dedi

Ben artık uyuyarak emzirme aşamasına geçmek istiyorum. Uyansın memeyi kendi açsın emsin uyusun
Minnoşuum üzmek istemem ama daha erken bir istek
Kizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
Allah yardımcın olsun canım haftalaeımız riskli değil çok şükür sağlıkla al yavrunu kucağına bizleride habersiz bırakma

Bu enfeksiyon durumu sezeryanda mı farkedildi

Cok haklisin canim .. Belki yerinde baskasi olsa bu denli ayakta bile duramazdi. Doruk ilerde benim annem cok guclu diye anlaticak herkese
inşallah canım ama artık güçlü olmak da istemiyorum, omzumdaki yük çok ağır kaldıramıyorum. İki ileri bir geri bu dönem, çok yorucu…
haklısın… Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur kuzun. Dualarım seninle
Gözlerim yaşlı arkadaşlar ne çabuk büyüdü bu minnaklar
Maşallah canım
Kizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
Hayırlı olsun inşallah Al gel bakalım miniğini

Kendime takvim koydum ama bazen gelişmelere öyle anlam yüklüyorum ki beklenti içine girince düşmek çok acı veriyor. Hayırlısı diyelim…
Annenin gelecek olması ne güzel Hep beraber ağız tadıyla doğumu karşılayın inşallah

Hayırlı olsun rad Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…