nasil guzel bir haberKızlar nil beni emmeye başladı ay dua edin devamı gelsin
ben demistimGece boyu sancı çek, sabah nst’de sancı sıfır çıksın.
E artık dinlen azıcık bebito.
Biz anestezistle de görüştük, artık kendimi ameliyata hazırlamaktan başka yapacak bir şey kalmadı, hala inanamıyorum.
Keşke minnoşum, ben bu konuda şanslıyım, keyfim kimi görmek isterse onu görüyorum, babamı bile kabul etmedim gelemeyecek görmeye. Sadece hak eden insanlar yanımda olabilir.
Teyzeleri biz doğduk.12.52 de 3000 kg 47 cm dünyaya geldi kızçem. Çok şükür iyiyiz. Bu duygunun tarifi yokmuş. Rabbim doğum yapmamış annelerimize de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
hayirli olsun kizlarMerhaba kızlar bende dün 12.50 de doğum yaptım. Kizcem 2850 gram 47 cm ama bugün tartıldı, 2675 grama düşmüş.Maşallah beni emiyor, kolostrum mu neyse o geliyor henüz süt yok, sezeryan ameliyat olarak güzel ama sonrası beni zorladı yalan söylemeyecrgim. Baş ağrım var inanılmaz... Dün gece sadece 1 saat uyudum annem olmasa çok zorlanirdim. Allah razı olsun. Annelerimizdenn ....
Merhaba kızlar bende dün 12.50 de doğum yaptım. Kizcem 2850 gram 47 cm ama bugün tartıldı, 2675 grama düşmüş.Maşallah beni emiyor, kolostrum mu neyse o geliyor henüz süt yok, sezeryan ameliyat olarak güzel ama sonrası beni zorladı yalan söylemeyecrgim. Baş ağrım var inanılmaz... Dün gece sadece 1 saat uyudum annem olmasa çok zorlanirdim. Allah razı olsun. Annelerimizdenn ....
Teyzeleri biz doğduk.12.52 de 3000 kg 47 cm dünyaya geldi kızçem. Çok şükür iyiyiz. Bu duygunun tarifi yokmuş. Rabbim doğum yapmamış annelerimize de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba kızlar bende dün 12.50 de doğum yaptım. Kizcem 2850 gram 47 cm ama bugün tartıldı, 2675 grama düşmüş.Maşallah beni emiyor, kolostrum mu neyse o geliyor henüz süt yok, sezeryan ameliyat olarak güzel ama sonrası beni zorladı yalan söylemeyecrgim. Baş ağrım var inanılmaz... Dün gece sadece 1 saat uyudum annem olmasa çok zorlanirdim. Allah razı olsun. Annelerimizdenn ....
Sanirim ben de granul sabun alacagim.Gözün aydıın Allah analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun minik kızın
Ay herkes o konuda bir şeyler yazıyor ya internette o kadar karışık ki ben şampuanı mustela aldım, kıyafet için de granül sabun aldım
hope2022 senin kontrolun ne zamandi kuzum?
bu gidisle seni direk doguma alicaklar kuzumBenim kontrol sarpa sardıı normalde bu hafta gitmem lazımdı doktor raporluymus gidemedim. 3 ekim Pazartesi gelecek dediler bugün aradım perşembe kesin geliyor dediler aksi olursa haber veririz diye. Bide ben hastaneye gitmiyorum hocanın özel muayanesine gidiyorum daha hastaneye kaydım da yok ortada hoca yönlendirecek öyle acılacaktı bu hafta. Haftaya da hastaneue nts ye gidecektim. Artık haftaya perşembe doktora giderim yüksek ihtimal ondna sonra ki pazartwside hastaneye kaydımı actırırım
Canım ben senin doğum yaptığını görmemiştim tatlımCanım sütün inanki göğsün büyüklüğü küçüklüğü ile dolu gözükmesi boş gözükmesi ile bir ilgisi yok. Benim göğsüm küçüktü hala daha küçük ama şükürler olsun emzirebiliyorumhiç kafana takma milletin ne dediğini.
Öyle canım anlaşılan bu endişeler hiç bitmeyecek. Allah sağlıklarıyla sınamasın hiçbirimizi inşallah.Başlarda bide psikolojik hep acaba var mı ya bide insanda birde dhaa doğum yapmadan duymakta ne biliyiim. Ay deneyimlerinizi sizler anlattıkca benim kafamdaki soru işaretleri siliniyor hep. Çok şükür 18 günlük oldu Güneş kız ilk başta ki telaşlarınla şimdi ki bir değildir süreç hep böyle böyle gidecek her evrede farklı bi telaş başlayacak. Yok 40 cıksaydı yok bi dönseydi yok bi otursaydı derken derkeen hiç bitmeyecek bir maratona girdik. Evlendikleri zamanda bile bitmiyormuş ki annem der hep aklım sizlerde benim diye sıkıntınız sorununuz oldugundan değil ama gözümün önünde değilsiniz ya diye. Baksan 30 yaşıma girdim yani annelik delilik işte boşa dememişler
Canım maşallah olsun gözünüz AydınTeyzeleri biz doğduk.12.52 de 3000 kg 47 cm dünyaya geldi kızçem. Çok şükür iyiyiz. Bu duygunun tarifi yokmuş. Rabbim doğum yapmamış annelerimize de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Kuzum 2410 gr doğduk. 2280 e düştük sarılık vardı biliyosun.cnm 10 gunde nekdr kilo almıştı bgn sağlık ocağına götrdümde aşağı yukarı 250gr almıs ayağı alcılı olduğu için düştük. pazartesi alcı cıkıcak ozmn tekrarlıcaz normal mı acaba hemsire dediki önemli olan kilo artısı olmuş
Babys green çamaşır deterjanı aldım canım temiz içerikliKizlar temiz icerikli bebek sampuani ve camasir deterjanlarini arastirayim dedim. Hay allahim arastirmaz olaydim. Derya deniz. Mustelayi bile onermiyorlar. En azindan ilk camasirlarini temiz icerikli dogal bir seyle yikayim diyorum. Sonra zaten kimyasal maddelere bir sekilde maruz kalacak. Sizled hangi markalari seçtiniz? Ozellikle camasir yikama ve sampuan konusunda
Gözün Aydın Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar bende dün 12.50 de doğum yaptım. Kizcem 2850 gram 47 cm ama bugün tartıldı, 2675 grama düşmüş.Maşallah beni emiyor, kolostrum mu neyse o geliyor henüz süt yok, sezeryan ameliyat olarak güzel ama sonrası beni zorladı yalan söylemeyecrgim. Baş ağrım var inanılmaz... Dün gece sadece 1 saat uyudum annem olmasa çok zorlanirdim. Allah razı olsun. Annelerimizdenn ....
Kuzum maşallah bebişin güzel büyümüşBu gün kontrol vardı rahim ağzı uzunluğu olculemiyor maalesef alttan muayene etti açılma yok kafa ordazor geçiyor o yüzden bizim oğlan 3 kilo olmuş zorluyor artık 17 sine gün verdi sağ kalırsam artık yuruyemiyorum malum yaticaz biraz daha sabır diyoruz varisten şişmiş alt taraf ve baskı tabi kasılma evde oluyor nstde yok tabi kafa 39 larda çıkıyor maşallah az daha sabır
canim sen diger grupta da tansiyonunu yazmistin. baya yuksek. bence bir acile git. anlamiyorum senin doktorun nasil bu kadar sakin bunca belirtiye ragmen.Kızlar kusma ve mide yanması aynı anda, kulaklarımda basınç, başım ağır, neler oluyor anlamıyorum. Doktorum istirahat et diyor. Tansiyonum da yüksek sayılır normale göre. Vicudum titriyor, gebelik zehirlenmesi falan mı yaşıyorum, bilen var mı o nasıl oluyor?
Dün idrar sonucum geldi normal. Kustukça kusuyorum mahvoldum ben
Çok sağol canım benim 6 gün oldu bile, çok şükür şimdilik her şey yolunda. Elbet süreçte yaşananlar bizde de oluyor ama bu bebekler böyle böyle büyüyecekler. Sen de daha iyisin değil mi?Canım ben senin doğum yaptığını görmemiştim tatlımHayırlı olsun Nasıl gidiyor bebişimiz nasıl
İnşallah canım bilgilendiririmÖyle canım anlaşılan bu endişeler hiç bitmeyecek. Allah sağlıklarıyla sınamasın hiçbirimizi inşallah.
Başkalarından etkilenmene izin verme lütfen. Sonuçta 9 aydır vücudunbuna uygun hazırlandı. Elbette sütü de üretecek.
Doğada düzen bu.
Süreçte yaşanan psikolojik sıkıntılar cok etkiliyor aldırmamaya calıs kimselere.
Hormonlar öyle kolay etkileniyor ki. Güzel şeyler düşün, bebeğini düşün kucağında
Canım maşallah olsun gözünüz Aydınsağlıcakla büyütün inşallah
Kuzum 2410 gr doğduk. 2280 e düştük sarılık vardı biliyosun.
7. Gün 2395 gr ölçüldü.
14. Gün 2690 gr olduk.
Bence seninki de Şuan normal. bıcırıklar hızla büyüyecek artık inşallah.
Babys green çamaşır deterjanı aldım canım temiz içerikli
İncia köpük saç ve vücut şampuanı aldım kullanmaya başladım beğendim sahsen.
Pişik kremi bepanthol almıştım ama bıraktım temİz olmadığına dair bi kaç şey okumuştum.
iva natura diye bi marka var e bebekte. Temiz içerikli ve organik. Onun bebek losyonunu ve pişik kremini almıştım kullanıyorum.
Gözün Aydın Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsin
Baş ağrısı için filtre kahve ve bitter çikolata öneriyorlar. Sütün de iner bi kaç gün içinde
Kuzum maşallah bebişin güzel büyümüştarihini ekledim değişiklik olursa bilgilendir beni lütfen
Az zaman kaldı dinlene dinlene gelecek inşallah sabır biraz daha
Bende ondan korkuyorum artıkbu gidisle seni direk doguma alicaklar kuzum
Hastaneye gitsene kuzum Allah korusun tansiyonunu vs orda düşürsünlee evde durdukca iyice panikleyeceksin tansiyonun iyice artacakKızlar kusma ve mide yanması aynı anda, kulaklarımda basınç, başım ağır, neler oluyor anlamıyorum. Doktorum istirahat et diyor. Tansiyonum da yüksek sayılır normale göre. Vicudum titriyor, gebelik zehirlenmesi falan mı yaşıyorum, bilen var mı o nasıl oluyor?
Dün idrar sonucum geldi normal. Kustukça kusuyorum mahvoldum ben
Tatlım sen direk doğuma gireceksin bu gidişle.. hayırla gelsin sağlıkla gelsinlerBenim kontrol sarpa sardıı normalde bu hafta gitmem lazımdı doktor raporluymus gidemedim. 3 ekim Pazartesi gelecek dediler bugün aradım perşembe kesin geliyor dediler aksi olursa haber veririz diye. Bide ben hastaneye gitmiyorum hocanın özel muayanesine gidiyorum daha hastaneye kaydım da yok ortada hoca yönlendirecek öyle acılacaktı bu hafta. Haftaya da hastaneue nts ye gidecektim. Artık haftaya perşembe doktora giderim yüksek ihtimal ondna sonra ki pazartwside hastaneye kaydımı actırırım
Öyle olacak vallaTatlım sen direk doğuma gireceksin bu gidişle.. hayırla gelsin sağlıkla gelsinler
Öyle olacak vallasende yarın güzel haberler al insallah. Sağlıkla doğumun da başlasın az kaldı zamanın suni vs almaktansa kendiliğine başlasın doğum açılma vs
Doktorumdan ilk azarımı işittim sanırımBende ondan korkuyorum artık
Hastaneye gitsene kuzum Allah korusun tansiyonunu vs orda düşürsünlee evde durdukca iyice panikleyeceksin tansiyonun iyice artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?