2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu gün kontrol vardı rahim ağzı uzunluğu olculemiyor maalesef alttan muayene etti açılma yok kafa orda zor geçiyor o yüzden bizim oğlan 3 kilo olmuş zorluyor artık 17 sine gün verdi sağ kalırsam artık yuruyemiyorum malum yaticaz biraz daha sabır diyoruz varisten şişmiş alt taraf ve baskı tabi kasılma evde oluyor nstde yok tabi kafa 39 larda çıkıyor maşallah az daha sabır

Kızlar nil beni emmeye başladı ay dua edin devamı gelsin
nasil guzel bir haber artik memenin tadini aldi, birakmaz
ben demistim
ay saka maka 5 guncuk kaldi ben bile heycanliyim senin icin , seni dusunemiyorum
Teyzeleri biz doğduk. 12.52 de 3000 kg 47 cm dünyaya geldi kızçem. Çok şükür iyiyiz. Bu duygunun tarifi yokmuş. Rabbim doğum yapmamış annelerimize de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

hayirli olsun kizlar
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavrulariniza

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsüün En yakın zamanda toparlanırsın insallah

Teyzeleri biz doğduk. 12.52 de 3000 kg 47 cm dünyaya geldi kızçem. Çok şükür iyiyiz. Bu duygunun tarifi yokmuş. Rabbim doğum yapmamış annelerimize de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

-Sunshine gözünden kaçarsa diyee

hope2022 senin kontrolun ne zamandi kuzum?

Benim kontrol sarpa sardıı normalde bu hafta gitmem lazımdı doktor raporluymus gidemedim. 3 ekim Pazartesi gelecek dediler bugün aradım perşembe kesin geliyor dediler aksi olursa haber veririz diye. Bide ben hastaneye gitmiyorum hocanın özel muayanesine gidiyorum daha hastaneye kaydım da yok ortada hoca yönlendirecek öyle acılacaktı bu hafta. Haftaya da hastaneue nts ye gidecektim. Artık haftaya perşembe doktora giderim yüksek ihtimal ondna sonra ki pazartwside hastaneye kaydımı actırırım

bu gidisle seni direk doguma alicaklar kuzum

Canım ben senin doğum yaptığını görmemiştim tatlım Hayırlı olsun Nasıl gidiyor bebişimiz nasıl

Öyle canım anlaşılan bu endişeler hiç bitmeyecek. Allah sağlıklarıyla sınamasın hiçbirimizi inşallah.
Başkalarından etkilenmene izin verme lütfen. Sonuçta 9 aydır vücudunbuna uygun hazırlandı. Elbette sütü de üretecek.
Doğada düzen bu.
Süreçte yaşanan psikolojik sıkıntılar cok etkiliyor aldırmamaya calıs kimselere.
Hormonlar öyle kolay etkileniyor ki. Güzel şeyler düşün, bebeğini düşün kucağında
Canım maşallah olsun gözünüz Aydın sağlıcakla büyütün inşallah
Kuzum 2410 gr doğduk. 2280 e düştük sarılık vardı biliyosun.
7. Gün 2395 gr ölçüldü.
14. Gün 2690 gr olduk.
Bence seninki de Şuan normal. bıcırıklar hızla büyüyecek artık inşallah.

Babys green çamaşır deterjanı aldım canım temiz içerikli
İncia köpük saç ve vücut şampuanı aldım kullanmaya başladım beğendim sahsen.
Pişik kremi bepanthol almıştım ama bıraktım temİz olmadığına dair bi kaç şey okumuştum.
iva natura diye bi marka var e bebekte. Temiz içerikli ve organik. Onun bebek losyonunu ve pişik kremini almıştım kullanıyorum.
Gözün Aydın Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsin
Baş ağrısı için filtre kahve ve bitter çikolata öneriyorlar. Sütün de iner bi kaç gün içinde

Kuzum maşallah bebişin güzel büyümüş tarihini ekledim değişiklik olursa bilgilendir beni lütfen
Az zaman kaldı dinlene dinlene gelecek inşallah sabır biraz daha
-Sunshine gözünden kaçarsa diyee

Kızlar kusma ve mide yanması aynı anda, kulaklarımda basınç, başım ağır, neler oluyor anlamıyorum. Doktorum istirahat et diyor. Tansiyonum da yüksek sayılır normale göre. Vicudum titriyor, gebelik zehirlenmesi falan mı yaşıyorum, bilen var mı o nasıl oluyor?
Dün idrar sonucum geldi normal. Kustukça kusuyorum mahvoldum ben

canim sen diger grupta da tansiyonunu yazmistin. baya yuksek. bence bir acile git. anlamiyorum senin doktorun nasil bu kadar sakin bunca belirtiye ragmen.
Yuksek tansiyonun etkileri hepsi . Bana 15/10 gorunce bizi aramadan hemen gel diyorlar her kontrole gittigimde. diger yazdigin belirtiler varsa zaten hic evde bekleme dediler

Canım ben senin doğum yaptığını görmemiştim tatlım Hayırlı olsun Nasıl gidiyor bebişimiz nasıl
Çok sağol canım benim 6 gün oldu bile, çok şükür şimdilik her şey yolunda. Elbet süreçte yaşananlar bizde de oluyor ama bu bebekler böyle böyle büyüyecekler. Sen de daha iyisin değil mi?

İnşallah canım bilgilendiririm

bu gidisle seni direk doguma alicaklar kuzum
Bende ondan korkuyorum artık
Hastaneye gitsene kuzum Allah korusun tansiyonunu vs orda düşürsünlee evde durdukca iyice panikleyeceksin tansiyonun iyice artacak

Tatlım sen direk doğuma gireceksin bu gidişle.. hayırla gelsin sağlıkla gelsinler

Öyle olacak valla sende yarın güzel haberler al insallah. Sağlıkla doğumun da başlasın az kaldı zamanın suni vs almaktansa kendiliğine başlasın doğum açılma vs

Ay inşAllah canım yaa.. ilk doğumumda sancım yoktu suni sancı verdiler suyum gelmişti çünkü önce.. bunda nasıl olcak bakalım..

Bende ondan korkuyorum artık

Hastaneye gitsene kuzum Allah korusun tansiyonunu vs orda düşürsünlee evde durdukca iyice panikleyeceksin tansiyonun iyice artacak
Doktorumdan ilk azarımı işittim sanırım 8 aylık hamilesin hepsi normal şeyler dedi. Bu tansiyonla zehirlenme olmaz dedi, yatma dedi, Allahım çocuk da içimde horon tepiyor mübarek, en kötü günlerimi yaşıyorum sanırım. Doktor git dese gideceğim. Bebeğe kavuşma hayali falan gitti bende ben sağlığıma kavuşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…