2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yorgun olunca doğal kuzum Allahtan eşin uyandırmış canın tabiki sıkılmıştır ama hepimizin başına gelecek bu durum. Sürekli tetikte uyudugun için uyku da kaliteli olmuyor tabi. İnstagramda birisinde okumustum gece sütünü sağıp yatıyormus arada annesi yada eşi biberonla veriyormus çocugun gece emme saatinde kendide kesintisiz uyuyormuş bunu paylastıgında baya linc yedi milletten ama bana çok mantıklı geldi neden olmasın hemen annelikten afaroz etti millet. Sonucta insansın ve uykusuzluk yorgunluk insanın vücudunda değişik bir stres oluşturuyor arada yapılabilir bebeğime daha enerjik olabilmek adına
O kısımları düşünmek istemiyoruum Geçen gün misafirliğe gittim gögsün ne kadar boş duruyor büyümemiş sütün gelmeyecek heralde dediler daha şimdiden bide

Ayy öyle diyenlerin ağızlarına kürekle vurasım geliyor
Ay ben diyordum kimseyi takmam millete cevaıbı veririm diye hiç bişey diyemedim üzerinde kaç gündür gögğslerimi kontrol edip duruyorum niye büyümediler gerçekten süt olmayacak mı diye. Ay zaten duygusalız bide bu bebek varken bu şeyleri duymak insanı vicdan azabına iter ya ben bebeğimi doyuramıyorum diye

Allah izin verirse şuan boş gibi görünen göğüslerimiz bebeğimiz emmeye başladıkça dolacak tatlım

Günaydın beybisi, o 40 gün mezar olayı beni bir titretti. Strese girme, öpmen guzumu de gitsin, anasısın sen.

Doğumdan çok bunlardan korkuyorum imkan olsa dağ başında doğursak büyüyene dek insan yüzü görmesek

Doğuranlar hamilelik iyiydi diyo biz de bi doğursak diyoruz ikisi de zor velhasıl

Onlara diyeceksin ki bu sözleriniz beni strese sokar iyiliğimi düşünüyosanız bu konularda konuşmayın

kahvecibaby Ya insanlar bi tuhaf normalde aramayan etmeyenler bile meraktan görüntülü arıyo filan ıyyy göstersen bi dert göstermesen bi

Allah izin verirse şuan boş gibi görünen göğüslerimiz bebeğimiz emmeye başladıkça dolacak tatlım
İnsallah canımm
Ay bide fotoğraf at diyen olacak atmamakta fayda var tabii

Tamam hemen bakıyorum ona da. 9 kilo aldım toplamda, genelde kilom gobek çevresinde. Fazla kilo kalmaz gibi geliyor ama sarkma yaşamak istemiyorum. Tabi dikiş konusu da var. İlk bir ay bir şey kullanmam sanırım ama fiyatlar da her gün arttığı için şimdiden alsam mı dedim.

Cnm ben ovli almadım bende çok araştırdım 10 gündür kullanıyorum çok memnunum ayrem lohusa korsesi trendyolda var cnm
Ya süper peki kendi beden tablosuna göre mi aldınız? Bazı satıcılar değişim yapmadığı için emin olamadım online almak konusunda.

hahahaha tam tersi olması lazım aslında şimdi yatman gerekir
Haklısın aslında ama annem 2 aydır bizde eşim de 3 haftadır evde onları pek yalnız bırakmak istemiyorum
Ayyy gerçekten bu yorgunluk cok başka bi şey. Neyseki seninkini yatağa geri koymuşsun
Ben emzirirken 2 kez uyuyakaldım. Ama kontrollü pozisyonda tabi. Meme ağzından çıkmış emzirme yastığı üzerinde sere serpe yatıyor üstünü de örtmüşüm ben de geriye yaşlanmışım 1 er saat kestirmişiz yatağına geri koyuyorsun uyanıyo sonra

Bu arada gece uyanınca Ben de çocuğu inceledim, baktım babasının yatırdığı gibi duruyor, bir de 4 te alarm vardı, ertelememişim bile ikimiz de duymamışız defalarca çalmaya devam etmiş 1 saat boyunca çok merak ediyorum gece neler oldu

Kuzucum daha dün onu ben söyledim eşime biliyor musun
Valla gayet de mantıklı bence. Ben de düşünüyorum sağayım bırakayım, gece beslemesinin 1 ini eşim yapsın da azcık uyuyabileyim. Benimki şimdilik olur askım dedi, bakıcaz
Linçlenmesi cok Garip ya hangi açıdan linçlediler anlayabilmiş değilim kafası olan kullansın yani, bak kullanan kullanıyor

Ya süper peki kendi beden tablosuna göre mi aldınız? Bazı satıcılar değişim yapmadığı için emin olamadım online almak konusunda.
Canım ben sorup aldım satıcıya ama orda ölçü tablosu var göbek deliğinin olduğu çevreyi ölçüyorsun ona göre alıyorsun m beden aldım ben 1.60 boya şuan 59 kiloyum ama aldığımda 65 kiloydum zaten 3 kademesi var inceldikçe küçültüyorsun cnm

Kuzum bizim mükemmel annelerimiz var ne demek gece çocugunu beslemek için uyanamamak aaa banada çok mantıklı geldii şu ilk sarılıktır göbek düşmedir vs süreçleri bitsin ondan sonra ara ara gece sağıp yatarım babası versin. Bizde ona yetebilmek için daha dinç olalım. Ya zaten 4-5 aylık olunca gece beslenme olayı olmuyormus sanırım çevremde bir kaç kişi dedi ama araştırmadım

Pazartesi bebeğin durumuna göre kasılma onleyicilerikeseceğiz, hergun şancı çekmekten kaç tane çocuk doğurdum bilmiyorum zaten 3 cm acilmam vardı acaba ilerledi mi hiçbir şey bilmiyorum. Hastane çantasını da bu korkuyla hazirladim bitirmek uzereyim.son birkaç eksiğim kaldı terlik almadim sizler neler aldınız çok üşüyorum ne gIysemki ne tavsiye edersiniz?
Su an 17 aylık bebisimle vakit geçirmek aşırı yoruyor bakalım önümüzdeki günler nasil olacak. Zaten gece gündüz kasilmam var nst hep sancılı ama düzen olmadığı için doktorum pazartesi son duruma bakalım keselim ilacı dedi 36+ oluyorum.

cok istedigin icin kesin cikmaz sanci fln

zaten en son iki haftada bire cikardilar gene randevularimi onumuzdeki hafta cogunlukla evdeyim
Gece boyu sancı çek, sabah nst’de sancı sıfır çıksın.

E artık dinlen azıcık bebito.

Biz anestezistle de görüştük, artık kendimi ameliyata hazırlamaktan başka yapacak bir şey kalmadı, hala inanamıyorum.

Doğumdan çok bunlardan korkuyorum imkan olsa dağ başında doğursak büyüyene dek insan yüzü görmesek
Keşke minnoşum, ben bu konuda şanslıyım, keyfim kimi görmek isterse onu görüyorum, babamı bile kabul etmedim gelemeyecek görmeye. Sadece hak eden insanlar yanımda olabilir.

Ciddi misin? Benimde öyle oluyor yaa ağrı sızı kasılma hırla bir hafta boyunca dün gece nasıl yatacağımı şaşırdım. Yarın randevum var kesün çıkmayacak sancı falan
Günün belli canım 5 ekim de geliyor inşAllah hadi bakalım..

Keşke minnoşum, ben bu konuda şanslıyım, keyfim kimi görmek isterse onu görüyorum, babamı bile kabul etmedim gelemeyecek görmeye. Sadece hak eden insanlar yanımda olabilir.
Valla helal olsun. Bir şey danışayım ben sana ya, ablamın eşiyle eşim assla anlaşamıyor çünkü eniştem gerçekten acayip patavatsızdır ve dan dun konuşuyor. Eşim son derece net bir şekilde onları özellikle de eniştemi istemediğini söyledi ben bunu ablama söylemeli miyim sence, sen olsan ne yapardın? Yani bebek görmeye gelmesinler diyor. O kadar çok şey yaşadık da bu enişte yüzünden...

Ne zamandır gece başlayan sabaha kadar süren sancılarım var, kasılmalar zaten nefes aldırtmıyor ama ne zaman nst’ye girsem dümdüz çizgi. Muhtemelen seninki de öyle olur minnoşum.

Eveet, çok az kaldıı çok. Anesteziste dedim ki ben çok heyecanlı bir tipim, bana dikkat edin taşıkardi falan da var. Ameliyata girmeden sakinleştirici yapacaklar.

Hiç lafı dolandırmadan rahatsızlığınızı dile getirip kabul etmeyeceğinizi belirt beybi.

Bak eşimin ablası geldi evime, baş üstünde ağırladım ben misafir ağırlamayı severim kendimi paraladım rahat ettireceğim diye.

Kadın evimde öyle rahat ve saygısızca kaldı ki iki gün, eşyalarımı sormadan kullandı, buz dolabımı izinsiz açıyordu mesela ben onun evinde izin almadan su bile almam dolaptan. Haz etmem. Kendi evimde misafir muamelesi gördüm, düzenimi bozmaya kalktı.

Neyse bunlar gittiler ertesi gün mesaj geldi haftaya yine yatıya gelmek istiyoruz diye.

Açık açık rahatsız olduğumu ve tekrar misafir olarak kabul etmeyeceğimi söyledim. Eşim de saygı duyuyor çünkü onları ağırlayan benim, zaten hee şeyi gözleriyle gördü hak verdi.

Bir daha evlerine gitmedim onları da kendi evime kabul etmedim.

Beni geren ablamın muhtemel tepkisi. Ben ona laf yetiştiremem ama artık sesimi çıkarmam gerekiyor.
Biz benim ailem yüzünden defalarca ayrılığın eşiğinden döndük ve dönüp bakıyorum da her seferinde eşim haklıydı.
Ooff off tamam inşallah dediğini yapıcam iyi oldu danışmak

Ya 3.kişiler yüzünden eşinizle tartışmaya girmemek lazım.. helede 1.derece akrabalar için. Kapıyı kapatınca evde eşinle sen kalıyorsun diğerlerine göre hava hoş. Arada kalıp üzülen sen oluyorsun bak işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…