- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Tansiyon 12 ye düştüğü için doktorum rahatladı ama ben 24 saat yatıyorum, gerçekten kötüyüm. Acilde de doktorunuz ne diyor diyecekler eminim, sağlık ocağında hep öyle diyorlar. Biraz önce yazdım, doktorum çok sakin, 8 aylık hamilesin normal şeyler yazmış. Ama yeter ben tükendim artıkcanim sen diger grupta da tansiyonunu yazmistin. baya yuksek. bence bir acile git. anlamiyorum senin doktorun nasil bu kadar sakin bunca belirtiye ragmen.
Yuksek tansiyonun etkileri hepsi . Bana 15/10 gorunce bizi aramadan hemen gel diyorlar her kontrole gittigimde. diger yazdigin belirtiler varsa zaten hic evde bekleme dediler
Anladim kuzum peki dogum seklini hic konustunuz mu anladigim kadariyla normal dogurmak istiyorsunBenim kontrol sarpa sardıı normalde bu hafta gitmem lazımdı doktor raporluymus gidemedim. 3 ekim Pazartesi gelecek dediler bugün aradım perşembe kesin geliyor dediler aksi olursa haber veririz diye. Bide ben hastaneye gitmiyorum hocanın özel muayanesine gidiyorum daha hastaneye kaydım da yok ortada hoca yönlendirecek öyle acılacaktı bu hafta. Haftaya da hastaneue nts ye gidecektim. Artık haftaya perşembe doktora giderim yüksek ihtimal ondna sonra ki pazartwside hastaneye kaydımı actırırım
Doktorumdan ilk azarımı işittim sanırım8 aylık hamilesin hepsi normal şeyler dedi. Bu tansiyonla zehirlenme olmaz dedi, yatma dedi, Allahım çocuk da içimde horon tepiyor mübarek, en kötü günlerimi yaşıyorum sanırım. Doktor git dese gideceğim. Bebeğe kavuşma hayali falan gitti bende ben sağlığıma kavuşmak istiyorum
anladim canim . senin doktorun biraz bana degisik geliyor o yuzden ben gitmen taraftariydim ama normal diyorsa normaldir tabi daha iyi bilir.Tansiyon 12 ye düştüğü için doktorum rahatladı ama ben 24 saat yatıyorum, gerçekten kötüyüm. Acilde de doktorunuz ne diyor diyecekler eminim, sağlık ocağında hep öyle diyorlar. Biraz önce yazdım, doktorum çok sakin, 8 aylık hamilesin normal şeyler yazmış. Ama yeter ben tükendim artıksinirlerim bozuldu ya, açlıktan ölüyorum, su içmeye korkuyorum çok susadım
2. Daha kolay olur diyorlar insallah kolayca kucağına alırsıın sağlıklaaAy inşAllah canım yaa.. ilk doğumumda sancım yoktu suni sancı verdiler suyum gelmişti çünkü önce.. bunda nasıl olcak bakalım..
Ya her doktor farklı şekilde ilerliyor tamam seni strese sokmak istemiyorda olabilir de korkularınıda anlaması lazımDoktorumdan ilk azarımı işittim sanırım8 aylık hamilesin hepsi normal şeyler dedi. Bu tansiyonla zehirlenme olmaz dedi, yatma dedi, Allahım çocuk da içimde horon tepiyor mübarek, en kötü günlerimi yaşıyorum sanırım. Doktor git dese gideceğim. Bebeğe kavuşma hayali falan gitti bende ben sağlığıma kavuşmak istiyorum
Yok kuzum konusmadık daha sezeryana zorunlu olan bir durumum yok şimdilik. Normal yapabilirsem normal istiyorum. Bebiş sağlıkla nasıl gelmek istiyorsa öyle olsun hep böyle dua ediyorum bakalım artıkAnladim kuzum peki dogum seklini hic konustunuz mu anladigim kadariyla normal dogurmak istiyorsun
Regl olmamaya alıştım aslındaaKızlar a101 de orkid ve molped indirimde bilginiz olsun:) araya nasıl çıkıntılık yaptım ya
Çok daha iyiyim teşekkür ederimÇok sağol canım benim 6 gün oldu bile, çok şükür şimdilik her şey yolunda. Elbet süreçte yaşananlar bizde de oluyor ama bu bebekler böyle böyle büyüyecekler. Sen de daha iyisin değil mi?
Ben deterjanı just green aldım, sampuan pisik kremi losyon vs de rossmandan aldım. İnstagramda prema diye bir biyolog var ben onun temiz bulduklarından aldım, bana güvenilir geldi.Kizlar temiz icerikli bebek sampuani ve camasir deterjanlarini arastirayim dedim. Hay allahim arastirmaz olaydim. Derya deniz. Mustelayi bile onermiyorlar. En azindan ilk camasirlarini temiz icerikli dogal bir seyle yikayim diyorum. Sonra zaten kimyasal maddelere bir sekilde maruz kalacak. Sizled hangi markalari seçtiniz? Ozellikle camasir yikama ve sampuan konusunda
Yavrum gözün aydııın.Kizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
Kizlar temiz icerikli bebek sampuani ve camasir deterjanlarini arastirayim dedim. Hay allahim arastirmaz olaydim. Derya deniz. Mustelayi bile onermiyorlar. En azindan ilk camasirlarini temiz icerikli dogal bir seyle yikayim diyorum. Sonra zaten kimyasal maddelere bir sekilde maruz kalacak. Sizled hangi markalari seçtiniz? Ozellikle camasir yikama ve sampuan konusunda
Ben de instagramda arkadaşın dediği gibi premanın anneliği sayfasının önerdiklerini aldım.Kizlar temiz icerikli bebek sampuani ve camasir deterjanlarini arastirayim dedim. Hay allahim arastirmaz olaydim. Derya deniz. Mustelayi bile onermiyorlar. En azindan ilk camasirlarini temiz icerikli dogal bir seyle yikayim diyorum. Sonra zaten kimyasal maddelere bir sekilde maruz kalacak. Sizled hangi markalari seçtiniz? Ozellikle camasir yikama ve sampuan konusunda
Gözün aydın canım, çok sevindim senin adınaKizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
losyon ve şampuan minidolinKizlar temiz icerikli bebek sampuani ve camasir deterjanlarini arastirayim dedim. Hay allahim arastirmaz olaydim. Derya deniz. Mustelayi bile onermiyorlar. En azindan ilk camasirlarini temiz icerikli dogal bir seyle yikayim diyorum. Sonra zaten kimyasal maddelere bir sekilde maruz kalacak. Sizled hangi markalari seçtiniz? Ozellikle camasir yikama ve sampuan konusunda
Ay gözün aydın çok şükürKizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
Canım gözün Aydın olsunKizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
Canım kalın battaniye şart ameliyathaneye kesin istiyolar. Bi kaç uzun çıtçıtlı badisi olsun bence lazım olabilir. Dependi külot şeklinde olanlardan aldım. Biberon ben aldım nolur nolmaz ama çantaya koymadım hastanede kullanılmasın emzirmeye çabalayalım diye. Kalkan vs almadm beb gerekirse alırım diye düşündüm çünkü oğlumda gerekmemiştiDoğum yapan arkadaşlarım, yarın son eksiklerimi alacağım. Göğüs kalkanı, mochi süt toplama zımbırtısı, şırınga, biberon alayım mı?
Sezaryen olan arkadaşlar dependi kilot şeklinde mi kullandınız yoksa ped gibi olanlardan mı? Bir de bebeğin kalın battaniyesi yok alayım mı? Hepsi ince.
Bebeğe uzun kollu zıbın üstüne hastane çıkışı mı giydiriyorlar yoksa kısa kollu zıbın üzerine mi?Ben hep kısa almışım, gidip uzun kollu yenidoğan da alsam mı?
Tebrik ederim canımTeyzeleri biz doğduk.12.52 de 3000 kg 47 cm dünyaya geldi kızçem. Çok şükür iyiyiz. Bu duygunun tarifi yokmuş. Rabbim doğum yapmamış annelerimize de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?