2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tansiyon 12 ye düştüğü için doktorum rahatladı ama ben 24 saat yatıyorum, gerçekten kötüyüm. Acilde de doktorunuz ne diyor diyecekler eminim, sağlık ocağında hep öyle diyorlar. Biraz önce yazdım, doktorum çok sakin, 8 aylık hamilesin normal şeyler yazmış. Ama yeter ben tükendim artık sinirlerim bozuldu ya, açlıktan ölüyorum, su içmeye korkuyorum çok susadım

Anladim kuzum peki dogum seklini hic konustunuz mu anladigim kadariyla normal dogurmak istiyorsun

anladim canim . senin doktorun biraz bana degisik geliyor o yuzden ben gitmen taraftariydim ama normal diyorsa normaldir tabi daha iyi bilir.

Ay inşAllah canım yaa.. ilk doğumumda sancım yoktu suni sancı verdiler suyum gelmişti çünkü önce.. bunda nasıl olcak bakalım..
2. Daha kolay olur diyorlar insallah kolayca kucağına alırsıın sağlıklaa
Ya her doktor farklı şekilde ilerliyor tamam seni strese sokmak istemiyorda olabilir de korkularınıda anlaması lazım
Anladim kuzum peki dogum seklini hic konustunuz mu anladigim kadariyla normal dogurmak istiyorsun
Yok kuzum konusmadık daha sezeryana zorunlu olan bir durumum yok şimdilik. Normal yapabilirsem normal istiyorum. Bebiş sağlıkla nasıl gelmek istiyorsa öyle olsun hep böyle dua ediyorum bakalım artık
Kızlar a101 de orkid ve molped indirimde bilginiz olsun:) araya nasıl çıkıntılık yaptım ya
Regl olmamaya alıştım aslındaa

Çok sağol canım benim 6 gün oldu bile, çok şükür şimdilik her şey yolunda. Elbet süreçte yaşananlar bizde de oluyor ama bu bebekler böyle böyle büyüyecekler. Sen de daha iyisin değil mi?
Çok daha iyiyim teşekkür ederim İlk ayın şokunu atlatınca sürece kendini bırakıyorsun, geçeceğine inanıyorsun… böyle böyle 54 günü devirmişiz inşallah kalan günler de ışık hızıyla geçer
Çok sevindim sürecin içinde rutinde olmana

Ben deterjanı just green aldım, sampuan pisik kremi losyon vs de rossmandan aldım. İnstagramda prema diye bir biyolog var ben onun temiz bulduklarından aldım, bana güvenilir geldi.

Kizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
Yavrum gözün aydııın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı bizlere.

O isin ucu bucagi yok gercekten. Ben siveno aldim sampuan ve camasir yikama. Biberon vs yikamak icin de minoris diye bir marka aldim e bebekten ama o temiz icerikli mi tam emin degilim arastirmadim.

Ben de instagramda arkadaşın dediği gibi premanın anneliği sayfasının önerdiklerini aldım.
Green clean baby çamaşır deterjanı, yumuşatıcısı ve siveno köpük şampuan aldım

Kizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
Gözün aydın canım, çok sevindim senin adına Sağlıkla, mutlulukla büyüsün meleğin inşallah.

losyon ve şampuan minidolin
pişik kremleri mustela
çamaşır deterjanı duru ya da dalan sabun tozu( çift durulama yapıyorum)
hepsini kızımda da kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım

Doğum yapan arkadaşlarım, yarın son eksiklerimi alacağım. Göğüs kalkanı, mochi süt toplama zımbırtısı, şırınga, biberon alayım mı?
Sezaryen olan arkadaşlar dependi kilot şeklinde mi kullandınız yoksa ped gibi olanlardan mı? Bir de bebeğin kalın battaniyesi yok alayım mı? Hepsi ince.
Bebeğe uzun kollu zıbın üstüne hastane çıkışı mı giydiriyorlar yoksa kısa kollu zıbın üzerine mi?Ben hep kısa almışım, gidip uzun kollu yenidoğan da alsam mı?

Canım gözün Aydın olsun
Doğum hikayeni en kısa sürede bekliyoruz
Sağ Salim büyüsün yavrucak

K KIR PAPATYASII papatyam toparlayabildin mi nasılsın ?

Canım kalın battaniye şart ameliyathaneye kesin istiyolar. Bi kaç uzun çıtçıtlı badisi olsun bence lazım olabilir. Dependi külot şeklinde olanlardan aldım. Biberon ben aldım nolur nolmaz ama çantaya koymadım hastanede kullanılmasın emzirmeye çabalayalım diye. Kalkan vs almadm beb gerekirse alırım diye düşündüm çünkü oğlumda gerekmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…