2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doğum yapan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim. Kendi derdime düştüm bakamadım buralara

Kızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az . Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor .
Canım tek memede sorun yaşıyosan geceleri ilk o memeyi vermeyle başla diyo dotkorlar hani aç olduğunda ilk sevmediği memeyi verin diyolar.

Kızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az . Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor .
Benim sol mememi bir kere bile emmedi ucu çıkık değil die dur daha 3.gündesin sütün gelcek sol memeni sağ canım şırıngayla ver ya da kaşık biberonla küveze girmeyen bebekler şanslı biberon verirseniz onun rahatına alışıyorlar lök lök gelmesine sen sağ şırıngayla ver sol memeni ya da gögüs uçları satılıyor onla emzirenler var ama şu aşamada normal sağ memeni emzir cnm

Teşekkür ederim canım hepsini deniyorum teker teker pes etmiycez.

Açılma doğum yapan kadın larda olabiliyor Muş bu gün Dr um söyledi muayene etti pztsi Bizim de 36 doluyor
Evet evet 1.5 2 cm kabul edilebiliyormus doğum yapanlarda benim doktorum hep söylüyor ama benim geçen perşembe sancılarım başladığı için hastanede yatıp kasılmaları durdurdu doktorum tedaviyle. 35 haftaydim doktor deneyelim erken daha durmazsa doğuma alırız dedi.
Benim 2. Bebegimde de 35te 4 cm acıkmaya durdurulmustu kasılmalarım erken doğum riskim var bebeğin eşi önde bir de suyum artmış erken doğum kaçınılmaz son gibi bir durum oluştu. Pazartesi ilaçları keseceğiz dedi doktorum herşey yolundaysa bebekte hakkımızda hayırlısı.
Sizin ilk doğum mu?

Selam Ekim anneleri. Ben bebeğimi Eylül'de beklerken bugün 1 Ekim olmuş. Ben de Ekim annesiyim artık. 40+2 ile normal doğumu bekliyorum. İkinci bebeğim inşallah. İlkini 39 da doğurmuştum ama bu bebiş gelmek bilmiyor. Biraz tedirginim açıkçası. Ekim annelerinden bile doğuranlar olmuş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri

Günaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalım gece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi
Aksam bendede bir alarm caldi ama yanlis tabiikide yine doguramadik

Değil canım 4. Benim

Canım koltuk altına doğru çanta pozisyonunda emzirmeyi denedin mi?
Lilypot cum seni bizim listeye ekleyelim o zaman
Sağ Salim kolayca kavuşun inşallah

Canım koltuk altına doğru çanta pozisyonunda emzirmeyi denedin mi?

Lilypot cum seni bizim listeye ekleyelim o zaman
Sağ Salim kolayca kavuşun inşallah
Ekleyelim. 32 yaşındayım. 23.12.2021 son adet tarihim. 29.09.2022 de bekliyorduk bebeğimizi. İkinci bebeğimiz inşallah. Cinsiyeti kız. Adı Ahsen Deniz Rize'de yaşıyoruz

Kizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
Gözün aydıın canım benim Rabbim analı babalı büyütsün
Allah yardımcın olsun daha yenisin canım strese girme pes etme emecektir bebeğiin. Dikkat et ama mastit olma bide onun ağrısıyla uğrasma bu aşamada illa ki yapmıssındır ama ılık suda gögüs masajı ve sıcak kompleksi yapmayı ihmal etme
Nazlı çıkmış senin miniik sağlıkla kucağına al insallah gelir bugün yarın ya vaktini tamamlamış

Günaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalım gece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi

Benimki de hep vajinada oynadı durdu korktum sürekli akıntı hissettim patlatcak keseyi deli kafa yerleri daralıyodu hani ya? doktorumuz daha gelmedi iki gün daha beklesin inşallah Hala manyak gibi magnezyum içiyorum sancım olmasın diye hahah

ilk çocuğum için söyleyim 2. daha gelmedi çünkü. hastanede hasta bezi kullandım sezeryandı çünkü. sonraki günler depend külot çok rahat ve emici. hastane çıkışları uzun kollu zaten. yani üste giyilecek kısım. kalın battaniye gerekli bence.
sezeryan olursa süt hemen gelmeyebiliyor benim 4 gün gelmedi. biberon lazım oluyor. süt pompası benim avent süt gelmeyince aldık. öncesinde almaya gerek olmayabilir. ucuz değil çünkü

Henüz doğurmayan Gerçek ekim anneleri ve biz Eylül anneleri, günaydın
siz çok aceleci çıktınız ya. biz 2019 aralık annelerinde mis gibi son günü geçene kadar bekledik sonra depresyonumuza falan girdik öyle her şey rayındaydı yani

Bende şu fazlalığı davar azal azal bitmez çok şükür geçti o günler. Teşekkürler bilgilendirme için yoruldum doktora gitmekten yazdığımda 2 gün öncesinde gitmiştim o yüzden gitmek istememiştim
Teşekkürler evet öyleymiş solum da sağım da çürüdü full yatıyorym bi doğsun acısını öıkarcam dürtüyorum şimdiden arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…