2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
o yöntemlere bakayım ben.. ilkin de nasıl olmuş diyorum ya 2.de bir sürü seyşe karşılaşıyorum

Sen yaparsın ya bi kere yapan bi daha yapar pilates topuna oturup kalça kıvırma hareketleri filan ama sabırsızlık insanı bi an önce olsun diye ameliyata itiyo gerek yok ya korkmuyosan doğur gitsin

nerde doğum yapıcaksın, bn refakarcıyede yani eşimede terlık falan koydm. muhakkak incir erik suyu koyun süt inmesine gaza cok iyi geliyor. bnm meme ucum yoktu başlkk aldık orda.

Sen yaparsın ya bi kere yapan bi daha yapar pilates topuna oturup kalça kıvırma hareketleri filan ama sabırsızlık insanı bi an önce olsun diye ameliyata itiyo gerek yok ya korkmuyosan doğur gitsin

Yok korkmuyorum sanırım kanala girmiyor girse doğacak sanki. İlkinde direk suyum gelmişti suni sancı verdiler doğdu.. bunun gidişatı farklı yürüyemediğim zamanlar oluyor kasık ağrısından ama kanala sokmak lazım.. pazartesi bakacak doktor yoksa gün verecek gibi görünüyor sezwryan için

nerde doğum yapıcaksın, bn refakarcıyede yani eşimede terlık falan koydm. muhakkak incir erik suyu koyun süt inmesine gaza cok iyi geliyor. bnm meme ucum yoktu başlkk aldık orda.
Terlik koyucam bir esime gore gerek yok diyor ama yine o da alir bir şeyler. Erik suyu aklimda. Bardak da koymak lazim aslında

Değil canım 4. Benim
Ayyy benim de 4 artık söylemeye cekiniyorum bazen insanlar çok farklı yaklaşabiliyor.
Mesajı kendim yazdım sandım birebir ben. Daha sabah eşime özür mesajlarından destan yazdım. Herşeye ama herşeye bağırıp çağırıp bir köşeye çekilip ağlıyorum. Kısa bir süre sonra keyfim iyi hicbir şey olmamış modunda çok sempatik eğlenceli birine dönüşüyorum. Büyük kızım anne artık doğur lütfen bu halin hic normal değil, ne biçim birşey bu hormonlar dedi Neye uğradığımı şaşırdım duyunca. Herşeye alınıp ağlamaktan için çıktı. Tv de birseye ağlasam kızım anne buna ağlıyor olamazsın diyir. Ya da anne beni yanlış anladım aciklamama izin de vermiyorsun diye bana çekişiyor. Doğum olacak diye de ağlıyorum yani ne var ne yok agliyorum.
Çocuğumu içimden alacaklar diye iki gündür böğüre böğüre ağlıyorum, nerde doktoru sezaryene erken allsın diye ikna etmeye çalışan ben?
Ben de bebekle ayrilicaz diye ağlıyorum, bebeği doğurmaya gidince 17 aylık bebegimle ayrilicaz diye de ağlıyorum. Bebek eve gelince 2 bebekle ben ne halt edicem diye de ağlıyorum. Ağlıyorum ağlıyorum. Doktorum geçen hastanede yatarken de ağlaşan da doğacak ağlamasan da, üzme kendini artık dedi

Kızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak

Benim eşim çok stresli ve panik biri. Orda ne bana ne bebeğe bir yardımı dokunur. Bir de bebek ağlasa ya da benim canım yansa hemşirelere falan kızar sanki onların suçuymuş gibi ben iyice stres olurum onun yüzünden. Asla istemiyorum eşimi o gece yanımda ama nasıl söylüycem bilemiyorum

valla süpermiş bizde de doğumlar arttıkça duramadı bebişler.. erkenden yokladı benimkide sonra vazgeçti herhalde şimdi kanala girmeme derdinde
he baya baya 40 ı bekledi çoğu bebekkızımı 40+2 de sezeryanla aldı doktor beklemek istemedi. ama beklenebilir bence. aslında 2 haftalık bi oynaklık var arada ne zaman tuttuğu belli değil aslında bakılırsa

Şimdi de senin için ağlayacağım, yaptığını beğendin mi? Aman Allahım.

he baya baya 40 ı bekledi çoğu bebekkızımı 40+2 de sezeryanla aldı doktor beklemek istemedi. ama beklenebilir bence. aslında 2 haftalık bi oynaklık var arada ne zaman tuttuğu belli değil aslında bakılırsa
Ya ne güzel benim gibiler de var demek ki. Ben çok stres oldum gecikince

Allahım işte duymak istediğim buymuş meğer, ikna oldum doğurucam ahahah.
Hahaha az kaldı az
1 hafta daha dursuun minik kuzum sonra istediği zaman gelsiin
Canım benim riskli haftalarda değiliiz kendini böyle odakla artık. 37. Girdin sen artık doğum için zamanlama güzel bebekler zaten 37-38 gibi gelmeye başlıyor. Şu süreçte geçmişini hatırlama zor evet Rabbim kimseye yaşatmasın ama tehlikeli haftaları geçmiş bebekler gayet sağlıklıı günün azaldıı kötüyü çağırma. Burada 34 te doğum yapıp küveze girmeyen bebeklerimiz oldu
Çok daha mantıklı, almadım artık sıkıldım bişeyler alıp durmaktan direniyorum ama alırsan gümüş kalkanı değil bunu al hep bunu söylüyorlar
Bende alsam şimdiden kullansam mı ki diyorum benim gögüs uclarım gün içinde ara ara cıkıyor sonra sütyen temas edince içine kaçıyor diyorum onu taksam gün içinde acaba gögüs ucum kaçmamazlık yapar mı ki diyorum
Sağlıkla büyüsün gözün aydın canımm ayaklarına sıcak su torbası koy sırtınıda sıcak tut kalın bir şeyler giy rahatlar vücudun gazında azalır. Simdi senin gaz bebeğe geçmesin. Kimyon çayı demle iç oda gaz için rahatlatıyor

Kızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az . Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor .
Koltukaltı duruşunda ver belki o işe yarar. Sağ emzirir duruşunda sola verceksin. Genel olrak işe yarıyo

Bende kanala girmemesi için ugrasanlardanım ne kadar sezeryan istesemde benim bebiş duruşu çatı muaynesi hepsi normal için çok güzel dedi doktor korktuğumuda anladı gülüyor bana 1 hafta daha bekleyeceğim bakalım

hayirli olsun canim
Allah anali babali saglikli bir ömur nasip etsin

var tabi ki
yurtdışında 42 ye kadar bekliyorlarmış hatta
Bebek strese girer, kalbi yavaşlar, kakasını yapar... Bin tane senaryo sayıyorlar. Yoksa tabiki dursun içerde benim için hava hoş zaten minik bir bebek benimki. Belki gelişimini tamamlamamıştır ya da geç döllenmedir diyorum. Hangimiz aynıyız ki...

Maşallah gözün aydın canım. Varsa ayaklarına sıcak su torbası koy. Kimyon çayı yap kendine. Gaza iyi geliyor

bizim ülkede risk almak istemiyorlar ondan. neyse hiçbiri içerde kalmıyor nasılsa çıkacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…