- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
o yöntemlere bakayım ben.. ilkin de nasıl olmuş diyorum ya 2.de bir sürü seyşe karşılaşıyorum
nerde doğum yapıcaksın, bn refakarcıyede yani eşimede terlık falan koydm. muhakkak incir erik suyu koyun süt inmesine gaza cok iyi geliyor. bnm meme ucum yoktu başlkk aldık orda.10lu hastane cikisi
Anne pedi
Alt degistirme bezi
Bebek bezi
Islak mendil
Pamuj
Rulo kagit
Cop poşeti
Pisik onleyici krem
Atlet,camasir, sutyen
Agiz mendili
Muslin bez
Yedek takim
Tulum
Gecelik
Pijama takimi
Tulbent
Corap
Hirka
Terlik
Kizlar cantada bunlar yeterli olur demi . Tekrar kontrol ettim ve ustlerine de yazdim hurcta ne var diye
Sen yaparsın ya bi kere yapan bi daha yapar pilates topuna oturup kalça kıvırma hareketleri filanama sabırsızlık insanı bi an önce olsun diye ameliyata itiyo gerek yok ya korkmuyosan doğur gitsin
Terlik koyucam bir esime gore gerek yok diyor ama yine o da alir bir şeyler. Erik suyu aklimda. Bardak da koymak lazim aslındanerde doğum yapıcaksın, bn refakarcıyede yani eşimede terlık falan koydm. muhakkak incir erik suyu koyun süt inmesine gaza cok iyi geliyor. bnm meme ucum yoktu başlkk aldık orda.
Ayyy benim de 4
Değil canım 4. Benim
Mesajı kendim yazdım sandım birebir ben. Daha sabah eşime özür mesajlarından destan yazdım. Herşeye ama herşeye bağırıp çağırıp bir köşeye çekilip ağlıyorum. Kısa bir süre sonra keyfim iyi hicbir şey olmamış modunda çok sempatik eğlenceli birine dönüşüyorum. Büyük kızım anne artık doğur lütfen bu halin hic normal değil, ne biçim birşey bu hormonlar dediGün yaklaştıkça nerden sinirimi çıkaracağımı şaşırdım sanırımyaklaştıkça hem stres hem hormonlar delirmek üzereyim herşeye sinirleniyorum sonra oturup hüngür hüngür ağlıyorum ili gündür
Ben de bebekle ayrilicaz diye ağlıyorum, bebeği doğurmaya gidince 17 aylık bebegimle ayrilicaz diye de ağlıyorum. Bebek eve gelince 2 bebekle ben ne halt edicem diye de ağlıyorum. Ağlıyorum ağlıyorum. Doktorum geçen hastanede yatarken de ağlaşan da doğacak ağlamasan da, üzme kendini artık dediÇocuğumu içimden alacaklar diye iki gündür böğüre böğüre ağlıyorum, nerde doktoru sezaryene erken allsın diye ikna etmeye çalışan ben?
Kızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak
he baya baya 40 ı bekledi çoğu bebekvalla süpermiş bizde de doğumlar arttıkça duramadı bebişler.. erkenden yokladı benimkide sonra vazgeçti herhalde şimdi kanala girmeme derdinde
Şimdi de senin için ağlayacağım, yaptığını beğendin mi?Ben de bebekle ayrilicaz diye ağlıyorum, bebeği doğurmaya gidince 17 aylık bebegimle ayrilicaz diye de ağlıyorum. Bebek eve gelince 2 bebekle ben ne halt edicem diye de ağlıyorum. Ağlıyorum ağlıyorum. Doktorum geçen hastanede yatarken de ağlaşan da doğacak ağlamasan da, üzme kendini artık dedi
Benim ikisi kalacak nasipse. Kayınvalidem kızıma bakacak evde. Annemsiz olmaz çünkü emzirme desteği verecek. Eşimsiz zaten olmaz.Kızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak
Ya ne güzel benim gibiler de var demek ki. Ben çok stres oldum gecikincehe baya baya 40 ı bekledi çoğu bebekkızımı 40+2 de sezeryanla aldı doktor beklemek istemedi. ama beklenebilir bence. aslında 2 haftalık bi oynaklık var arada ne zaman tuttuğu belli değil aslında bakılırsa
Hahaha az kaldı azAllahım işte duymak istediğim buymuş meğer, ikna oldum doğurucam ahahah.
1 hafta daha dursuun minik kuzum sonra istediği zaman gelsiinTeşekkürler canım ekleyeyim birazdan :)
Kolaylıkla gelsin minik kuş zorlamasın anneyi
doğru diyorsun ama çok güzel duygu sizi de bekleriz artık
Biz bizimkini içerde zor tuttuk, Eylül yine iyi
Ne güzel ya adeta bi masal gibio kadar gerçekçi gelmiyor ki kendimi düşününce
Seni hep normal doğum hayal ediyorum bensenden gelmez mi bi 40+ normal doğum hikayesi be başağım
Hastaneden çıkacağımız günün sabahına aldılar bebeyi götürdüler. Kan alacaklar bi sürü. Ben de koridora çıktım yürüyüşe, zor yürüyorum zaten. Derinden bi bebek ağlaması gelmeye başladı. Benimki ağlamayı bilmiyo henüz doğru düzgün. Bi baktım benimkinin ağlamaya çalışması. bi odanın arkasından geliyo. Sonra hıyaneti kopardı ilk ciddi ağlamaya çalışmasını yaptı. Sabah 6-7 arası hastane koridorunda öyle bi böğüre böğüre ağlamışım ki anlatamam. Sırtıma bıçak saplandı sanki
Ardından sarılıktan defalarca kan alındı hepsinde ağladımyavrumun Ellerinin moru Daha yeni geçiyor iğnenin izi kalmış hep
Sorma ya demin farkettim sizi atlamışım özür dilerim uykuluydum her zamanki gibi@Hayyal
Ben gününü bekleyen bebeleri cok seviyorum, akıllı bıdıklar
Dünür olarak cok iyi anlaşacağız
İkisi de kaldı, biri sandalyede biri koltukta idare ettilereşimden vazgeçemezdim, annem de cok ısrarcıydı
Canım benim riskli haftalarda değiliiz kendini böyle odakla artık. 37. Girdin sen artık doğum için zamanlama güzel bebekler zaten 37-38 gibi gelmeye başlıyor. Şu süreçte geçmişini hatırlama zor evet Rabbim kimseye yaşatmasın ama tehlikeli haftaları geçmiş bebekler gayet sağlıklıı günün azaldıı kötüyü çağırma. Burada 34 te doğum yapıp küveze girmeyen bebeklerimiz olduKizlar resmen ekimin 1 ri bu gun ve benim icin cok az kaldi cok stresliyim ne yapsam nasil gecer bu sezaryan korkusu lutfen yardimci olun aksam stresten kasilmalarim oldu resmen bu gun kasik agrim var sanki bacagimin koku kiriliyor gibi bebek kendini asagiya itiyor vajina ve makatta basi hissi olusuyor kesin hepsi piskolojik diye dusunuyorum nasil yenebilirim bu korkuyu acaba
Bende alsam şimdiden kullansam mı ki diyorumÇok daha mantıklı, almadım artık sıkıldım bişeyler alıp durmaktan direniyorumama alırsan gümüş kalkanı değil bunu al hep bunu söylüyorlar
Sağlıkla büyüsün gözün aydın canımmKızlar bende doğurdum dün bebek 3.200 gr çok şükür sağlıklıyız Sezeryan oldu biraz zor oldu gazım çok oldu gecelik giyecekler için altına uzun kalın çorap almayı unutmayın benim bu yüzden gazım oldu diye düşünüyorum eve taburcu oldum hala gaz sancım var
var tabi kiYa ne güzel benim gibiler de var demek ki. Ben çok stres oldum gecikince
Ya ne güzel benim gibiler de var demek ki. Ben çok stres oldum gecikince
Koltukaltı duruşunda ver belki o işe yarar. Sağ emzirir duruşunda sola verceksin. Genel olrak işe yarıyoKızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor .
Bende kanala girmemesi için ugrasanlardanım ne kadar sezeryan istesemde benim bebiş duruşu çatı muaynesi hepsi normal için çok güzel dedi doktor korktuğumuda anladı gülüyor banaİnstagramdaki doktorlara baksan herkes normal doğuruyo bizim topikte herkes sezoKanala girmesi için çeşitli yöntemler var deneyin mutlaka canım ben girmemesi için uğraştığımdan zaten başı sol kasıkta anlıyorum ben
Şurda normal yapacağına inandığım dört kişi var isim vermiyorum
-Sunshine ahh o iğneleri annelerin kalbine yapıyolar Allahım beterinden korusun tabi
hayirli olsun canimKızlar bende doğurdum dün bebek 3.200 gr çok şükür sağlıklıyız Sezeryan oldu biraz zor oldu gazım çok oldu gecelik giyecekler için altına uzun kalın çorap almayı unutmayın benim bu yüzden gazım oldu diye düşünüyorum eve taburcu oldum hala gaz sancım var
Bebek strese girer, kalbi yavaşlar, kakasını yapar... Bin tane senaryo sayıyorlar. Yoksa tabiki dursun içerde benim için hava hoşvar tabi ki
yurtdışında 42 ye kadar bekliyorlarmış hatta
Maşallah gözün aydın canım. Varsa ayaklarına sıcak su torbası koy. Kimyon çayı yap kendine. Gaza iyi geliyorKızlar bende doğurdum dün bebek 3.200 gr çok şükür sağlıklıyız Sezeryan oldu biraz zor oldu gazım çok oldu gecelik giyecekler için altına uzun kalın çorap almayı unutmayın benim bu yüzden gazım oldu diye düşünüyorum eve taburcu oldum hala gaz sancım var
bizim ülkede risk almak istemiyorlar ondan. neyse hiçbiri içerde kalmıyor nasılsa çıkacaklarBebek strese girer, kalbi yavaşlar, kakasını yapar... Bin tane senaryo sayıyorlar. Yoksa tabiki dursun içerde benim için hava hoşzaten minik bir bebek benimki. Belki gelişimini tamamlamamıştır ya da geç döllenmedir diyorum. Hangimiz aynıyız ki...
onu alana kadar sağarak rahatlatabilirsinizKızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?