- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
evet. normal ilişkilerde olması gereken oBöyle kendi akrabalarımıda eşimin akrabalarınıda istemem de şimdi hani amcadır teyzedir onlar sonra ama aileler ister ya bende isterim şimdiden bazen eşime diyorum acaba gelinimiz nasıl birisi olacak Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua ediyorumbide o anın içinde olsam yıllar sonra oğlum evlenmiş cocugu olacak görmek isterim yanii
ben daha yeni 34 olucam pazartesi ama bu hafta sanki extra bir buyudu karnim ve hareketlerim gercekten ksiitlandi. kiloda almadim oyle yani , kiloda alsam ne olacakti bilmiormevet doğduktan sonrası çok zor ama son günler insan artık bitse de doğursam diye bekliyor. rahat nefes almak istiyorsun. koca göbek insin istiyorsun ama sonrası kusmuk bitmeyen ağlama nöbetleri süt gelsin telaşı vs vs
Amin beybi, zaten az kaldı bu hormonlardan kurtulup lohusalık hormonlarına geçiş yapıciiz.Bebek fotosu görünce bile ağlıyorum, 3 gün daha ağlarım zor günler bitiyor, sırada daha zorları var.
Kakayı unuttun çişi de unuttun, daha oğlan suratıma işeyecek.evet doğduktan sonrası çok zor ama son günler insan artık bitse de doğursam diye bekliyor. rahat nefes almak istiyorsun. koca göbek insin istiyorsun ama sonrası kusmuk bitmeyen ağlama nöbetleri süt gelsin telaşı vs vs
bizim akrabalarda ne zaman getirceksiniz , gorucez diyorlarİşte onlar senin kadar minnoş değiiil, olsalardı kapımı hiç kapatmazdım.
Benimde öyleydii bi 25 te aşırı büyüdü bide 34 de. Dün hatta eşime dedim ki büyümedi mi bu cocuk en son 34 le büyüdüğüyle kaldı karnım diyeben daha yeni 34 olucam pazartesi ama bu hafta sanki extra bir buyudu karnim ve hareketlerim gercekten ksiitlandi. kiloda almadim oyle yani , kiloda alsam ne olacakti bilmiorm
ay evet 24-25 gibide bir update gelmistiBenimde öyleydii bi 25 te aşırı büyüdü bide 34 de. Dün hatta eşime dedim ki büyümedi mi bu cocuk en son 34 le büyüdüğüyle kaldı karnım diye
Alıp kocacığın telefonundan paylaşsam ahh.sana kapi susu olarak “ gorumcelerin girmesi yasaktir” alsaydik
kötü olmuşİşte onlar senin kadar minnoş değiiil, olsalardı kapımı hiç kapatmazdım.
32 den itibaren birden şişiyor benceben daha yeni 34 olucam pazartesi ama bu hafta sanki extra bir buyudu karnim ve hareketlerim gercekten ksiitlandi. kiloda almadim oyle yani , kiloda alsam ne olacakti bilmiorm
çiş kaka en sıkıntısız kısımKakayı unuttun çişi de unuttun, daha oğlan suratıma işeyecek.
aboww o ne biçim bilet ücretibizim akrabalarda ne zaman getirceksiniz , gorucez diyorlarbende dedim soyle 70 bin tl cik ucak biletimizi alin gelelim sonra herkes sus pus
Demek ki hepimiz hormonların esiri olduk.İnstagramdan doğum videoları çıkıyor ya hanii bebeği gösterdikleri ilk izleyip izleyip ağlıyorumbu ara bide hamile olduklarını eşine söyleme videoları görüp duruyorum ona bile ağlıyorum
Kayınvalide daha bebeği bilmiyor bile, eşim söylemiyor, biliyor anasının nasıl haset olduğunu.Kuzum sizinkiler farklı yaa ben onları kategoriye almıyorum kv de dahil o yüzden sana hepsi serbestt
İşte benim bebeğim.bizim akrabalarda ne zaman getirceksiniz , gorucez diyorlarbende dedim soyle 70 bin tl cik ucak biletimizi alin gelelim sonra herkes sus pus
yemin ediyorum kendileri dogursa eslerimizin , yasadiklarimizin 3 de birini yasasalar , bakirkoyluk olurlarBen gelmesinler demiyorum ama ameliyata girmeden önce istemiyorum doğsun bebek akşam gelsin görsünler odaya baygın geliyosun ilk emzirme şu bu özel anları çekirdek aile yaşamak istiyorum doğumdan sonra gelsinler hastane de çok kalabalık istemez dedm yüzüm düştü diye gitti içerde yattı şuana kadar olmayan stresim şuan başladı
Kız söylemediğinizi biliyordum da daha mı söylemediniiz. Görümcelerin söylemiyor mu annesine pekiKayınvalide daha bebeği bilmiyor bile, eşim söylemiyor, biliyor anasının nasıl haset olduğunu.
Ay o ayrı o zaman kuzum sağlıkta varsa ortada aman sağ salim alda kucağına doğum şekli farketmezhope2022 daha hamile kalmadansezeryan parasını ayaralayan ben bu kadar nettim yani ne t olarak hala doktora kesin bana tarih ver diyemedim öyle bekliyorum ama skolyozum var yürüyemiyorum belim kopuyor resmen o kadar ağırlaştıki 3400 gram şu an gözüken diyorum benden nasıl çıkacaksa doktorda gülüyor doğumdada skolyozdan kaynaklı kitlenirim diye korkuyorum doktorda normal diyor bir cesaret gelse denicem ama bakalım
Eşinle sakince konuş gerçekten bu dönemde bizden cok ilgi bekler halde olabiliyorlar bazen. Bu şey gibi grip oldu demeye kalmadan kendilerini yatağa atıyorlar ya onun hesabı oluyor. Konuş anlat kötü bir şey demediğini anlar umarım seniBen gelmesinler demiyorum ama ameliyata girmeden önce istemiyorum doğsun bebek akşam gelsin görsünler odaya baygın geliyosun ilk emzirme şu bu özel anları çekirdek aile yaşamak istiyorum doğumdan sonra gelsinler hastane de çok kalabalık istemez dedm yüzüm düştü diye gitti içerde yattı şuana kadar olmayan stresim şuan başladı
Bende var takınca evde wonder woman gibi takılıyorumÇok daha mantıklı, almadım artık sıkıldım bişeyler alıp durmaktan direniyorumama alırsan gümüş kalkanı değil bunu al hep bunu söylüyorlar
Ben küçük su ısıtıcı, filtre kahve, çikolata, hoşaf, kuruyemiş vs de koymuştumTerlik koyucam bir esime gore gerek yok diyor ama yine o da alir bir şeyler. Erik suyu aklimda. Bardak da koymak lazim aslında
Ya canım gözünüz AydınKızlar bende doğurdum dün bebek 3.200 gr çok şükür sağlıklıyız Sezeryan oldu biraz zor oldu gazım çok oldu gecelik giyecekler için altına uzun kalın çorap almayı unutmayın benim bu yüzden gazım oldu diye düşünüyorum eve taburcu oldum hala gaz sancım var
Beni etiketleyin beniaynıyızbenim de tahmini 22 ekim ama planlı sezeryan olduğu için 11 ekimde alınacak inşallah
Tam başağımınkiler ağzını açınca tısss sesi geliyo diyecektim ki o cevap vermişhalası 40 ini beklemese miben yeğenimi hemen görmek isterim açıkçası. eşimin kardeşleri de hastaneye gelip gördüler mesela aynı gün. sonuçta 1. derece yakın onlar
Benimki elime fışkırtmalı mıçtıKakayı unuttun çişi de unuttun, daha oğlan suratıma işeyecek.
La havle ya o kadar makul bi istek ki seninkiBen gelmesinler demiyorum ama ameliyata girmeden önce istemiyorum doğsun bebek akşam gelsin görsünler odaya baygın geliyosun ilk emzirme şu bu özel anları çekirdek aile yaşamak istiyorum doğumdan sonra gelsinler hastane de çok kalabalık istemez dedm yüzüm düştü diye gitti içerde yattı şuana kadar olmayan stresim şuan başladı
Tam zamanlı beklemek için zaten çok kişi olamaz. Yorulurlar boşuna bence. Benim eşim ve annem gelecek yanıma. Kayınvalidem evde kızımla ilgilenecek. Bizim hala teyze vs yok tabiki. Yakında olsaydı kız kardeşlerim mutlaka hastaneye ziyarete gelmek isterdi.Hastanede kaç kişi bekledi sizi kızlar bizimkinin ailesi de gelecekmiş ben sadece görümceye gelebilirsin demiştim zaten kendi annem var,anne baba da gelecekmiş nasıl rahat edeceğim bilmiyorum doğumdan sonra gelsinler dedim seni görmek istiyolar diyo eş.. Ben kalabalıkta daha stres oluyorum :/ ilkinde doğumdan çıktım odada bi ton millet o halde kimse görsün beni istemem napcam bilmem
Havlu mantikli :) 1 gun kalirim herhalde yaBende var takınca evde wonder woman gibi takılıyorum
Ben küçük su ısıtıcı, filtre kahve, çikolata, hoşaf, kuruyemiş vs de koymuştumminik bi havlu ve sıcak su torbası koyabilirsin istersen göğüslere sıcak kompres uygularsın bi de ayaklarına sıcak su torbası koymak isteyebilirsin
Bana hastanede vermişlerdi neyseki :/
Ya canım gözünüz Aydınmaşallah bebişe.
Hanımlar ben de bundan bahsediyorum bünyenizi bilirsiniz ayaklardan üşümeye gaz sorunu yaşamaya müsaitseniz hazırlıklı gidin muhakkak. Gaz sancısı ameliyat etkisini daha kötü yapıyor
Ayaklara sıcak su torbası ve ekstra patik giymenizi tavsiye ederim. Üstümde 2 kat örtü ile yatmıştım hep.
Beni etiketleyin beni
Tam başağımınkiler ağzını açınca tısss sesi geliyo diyecektim ki o cevap vermiş
Benimki elime fışkırtmalı mıçtı
La havle ya o kadar makul bi istek ki seninki
Yavrum ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşime istediğin zaman söyle demiştim 34.haftadayken ama söylemiyor, doğumdan sonra söylerim bilmeseler de olur diyor.Kız söylemediğinizi biliyordum da daha mı söylemediniiz. Görümcelerin söylemiyor mu annesine peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?