2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
evet. normal ilişkilerde olması gereken o

ben daha yeni 34 olucam pazartesi ama bu hafta sanki extra bir buyudu karnim ve hareketlerim gercekten ksiitlandi. kiloda almadim oyle yani , kiloda alsam ne olacakti bilmiorm

Amin beybi, zaten az kaldı bu hormonlardan kurtulup lohusalık hormonlarına geçiş yapıciiz. Bebek fotosu görünce bile ağlıyorum, 3 gün daha ağlarım zor günler bitiyor, sırada daha zorları var.

İnstagramdan doğum videoları çıkıyor ya hanii bebeği gösterdikleri ilk izleyip izleyip ağlıyorum bu ara bide hamile olduklarını eşine söyleme videoları görüp duruyorum ona bile ağlıyorum

Kakayı unuttun çişi de unuttun, daha oğlan suratıma işeyecek.

ben daha yeni 34 olucam pazartesi ama bu hafta sanki extra bir buyudu karnim ve hareketlerim gercekten ksiitlandi. kiloda almadim oyle yani , kiloda alsam ne olacakti bilmiorm
Benimde öyleydii bi 25 te aşırı büyüdü bide 34 de. Dün hatta eşime dedim ki büyümedi mi bu cocuk en son 34 le büyüdüğüyle kaldı karnım diye

İşte onlar senin kadar minnoş değiiil, olsalardı kapımı hiç kapatmazdım.
kötü olmuş
32 den itibaren birden şişiyor bence
çiş kaka en sıkıntısız kısım
bizim akrabalarda ne zaman getirceksiniz , gorucez diyorlar bende dedim soyle 70 bin tl cik ucak biletimizi alin gelelimsonra herkes sus pus
aboww o ne biçim bilet ücreti

İnstagramdan doğum videoları çıkıyor ya hanii bebeği gösterdikleri ilk izleyip izleyip ağlıyorum bu ara bide hamile olduklarını eşine söyleme videoları görüp duruyorum ona bile ağlıyorum
Demek ki hepimiz hormonların esiri olduk.

O doğum videoları var ya, ciğerim sökülüyor ciğerim.

hope2022 daha hamile kalmadansezeryan parasını ayaralayan ben bu kadar nettim yani ne t olarak hala doktora kesin bana tarih ver diyemedim öyle bekliyorum ama skolyozum var yürüyemiyorum belim kopuyor resmen o kadar ağırlaştıki 3400 gram şu an gözüken diyorum benden nasıl çıkacaksa doktorda gülüyor doğumdada skolyozdan kaynaklı kitlenirim diye korkuyorum doktorda normal diyor bir cesaret gelse denicem ama bakalım

Ben gelmesinler demiyorum ama ameliyata girmeden önce istemiyorum doğsun bebek akşam gelsin görsünler odaya baygın geliyosun ilk emzirme şu bu özel anları çekirdek aile yaşamak istiyorum doğumdan sonra gelsinler hastane de çok kalabalık istemez dedm yüzüm düştü diye gitti içerde yattı şuana kadar olmayan stresim şuan başladı

yemin ediyorum kendileri dogursa eslerimizin , yasadiklarimizin 3 de birini yasasalar , bakirkoyluk olurlar

Kayınvalide daha bebeği bilmiyor bile, eşim söylemiyor, biliyor anasının nasıl haset olduğunu.
Kız söylemediğinizi biliyordum da daha mı söylemediniiz. Görümcelerin söylemiyor mu annesine peki
Ay o ayrı o zaman kuzum sağlıkta varsa ortada aman sağ salim alda kucağına doğum şekli farketmez
Eşinle sakince konuş gerçekten bu dönemde bizden cok ilgi bekler halde olabiliyorlar bazen. Bu şey gibi grip oldu demeye kalmadan kendilerini yatağa atıyorlar ya onun hesabı oluyor. Konuş anlat kötü bir şey demediğini anlar umarım seni

Çok daha mantıklı, almadım artık sıkıldım bişeyler alıp durmaktan direniyorum ama alırsan gümüş kalkanı değil bunu al hep bunu söylüyorlar
Bende var takınca evde wonder woman gibi takılıyorum
Terlik koyucam bir esime gore gerek yok diyor ama yine o da alir bir şeyler. Erik suyu aklimda. Bardak da koymak lazim aslında
Ben küçük su ısıtıcı, filtre kahve, çikolata, hoşaf, kuruyemiş vs de koymuştum minik bi havlu ve sıcak su torbası koyabilirsin istersen göğüslere sıcak kompres uygularsın bi de ayaklarına sıcak su torbası koymak isteyebilirsin
Bana hastanede vermişlerdi neyseki :/
Ya canım gözünüz Aydın maşallah bebişe.

Hanımlar ben de bundan bahsediyorum bünyenizi bilirsiniz ayaklardan üşümeye gaz sorunu yaşamaya müsaitseniz hazırlıklı gidin muhakkak. Gaz sancısı ameliyat etkisini daha kötü yapıyor

Ayaklara sıcak su torbası ve ekstra patik giymenizi tavsiye ederim. Üstümde 2 kat örtü ile yatmıştım hep.
aynıyız benim de tahmini 22 ekim ama planlı sezeryan olduğu için 11 ekimde alınacak inşallah
Beni etiketleyin beni
halası 40 ini beklemese mi ben yeğenimi hemen görmek isterim açıkçası. eşimin kardeşleri de hastaneye gelip gördüler mesela aynı gün. sonuçta 1. derece yakın onlar
Tam başağımınkiler ağzını açınca tısss sesi geliyo diyecektim ki o cevap vermiş
Benimki elime fışkırtmalı mıçtı
La havle ya o kadar makul bi istek ki seninki

Tam zamanlı beklemek için zaten çok kişi olamaz. Yorulurlar boşuna bence. Benim eşim ve annem gelecek yanıma. Kayınvalidem evde kızımla ilgilenecek. Bizim hala teyze vs yok tabiki. Yakında olsaydı kız kardeşlerim mutlaka hastaneye ziyarete gelmek isterdi.

Havlu mantikli :) 1 gun kalirim herhalde ya

Kız söylemediğinizi biliyordum da daha mı söylemediniiz. Görümcelerin söylemiyor mu annesine peki
Yavrum ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşime istediğin zaman söyle demiştim 34.haftadayken ama söylemiyor, doğumdan sonra söylerim bilmeseler de olur diyor.

Görümcelerden biriyle görüşüyor eşim sadece, onu da iyice tembihlemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…