2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hastanede kaç kişi bekledi sizi kızlar bizimkinin ailesi de gelecekmiş ben sadece görümceye gelebilirsin demiştim zaten kendi annem var,anne baba da gelecekmiş nasıl rahat edeceğim bilmiyorum doğumdan sonra gelsinler dedim seni görmek istiyolar diyo eş.. Ben kalabalıkta daha stres oluyorum :/ ilkinde doğumdan çıktım odada bi ton millet o halde kimse görsün beni istemem napcam bilmem

ben o zaman kimseyi gormek istemiyorum de , daha kendime gelmemisken insanlarin beni oyle gormelerini istemiyorum de. toparlanayim eve gelirler sonra de. hic bosuna canini skma. annen ve gorumcen zaten sana yardimci olmak icin orada olacaklar yeter.

Ya ben de bu saçmalığı anlamıyorum, ağrıyı sızıyı bile geçtim sürekli emzirmeye çalışıyorsun, üstün başın dağınık, ruh hali kısmına gelmiyorum bile yahu sizin ne işiniz var işleri güçleri RAHATSIZLIK vermek başka bir şey değil. Sini girmik istiyirlir, bırak allahaskına düşüncesizlik.

Teyzemler anneme demiş ki toplanıp hastaneye gidelim??? Anneme sadece ‘SAKIN!’ dedim. Görümce gelmek istiyormuş, kırkı çıkmadan gelmesin dedim bitti. Sinirlendim ya şimdi.

Denesene kuzum hani madem herşey müsait dene en azından baktın sancı va ağır geldi direk sezeryana alırlar zaten
Kendi ailem bide eşimin ailesi olacak ha şöyle biz sancı vs baslayınc ahastaneye gitcez ya eğer doktor doğum basladı derse aileleri öyle arıycaz ama sezeryan olursa girmeden geleceklermben takmıyorum açıkcası ya nasıl kendi anemin babamın kardeşimin yanımda olmasını istiyorsam eşimde o gün kendi ailesinin yanında olmasını ister. Kayınbabamdan çekinmem zaten hamileliğimin başında kanamam başladıgında direk hastaneye geldi benim o halimle gördü gitti doktorun istediği ilacları vs getirdi. Cocuk tedavisi için doktora gittiğimiz eşim müsait olmadıgında doktora o götürdü kapıda beni bekledi o yüzden babam gibi gördüğüm için ondan da ziyade eşim babasını annesini yanında görmek ister onunda çocuğu sonuçta oda ilk kez yaşayacağı bir duyguyu paylasmak istediğini anlıyorum. Hastaneden taburcu olunca da hep beraber bizim evde oluruz yüksek ihtimal. Ama tabiki görüp cıkarlar en azından ondan eminim yanii kayınbabam oturup beklemez saatlerce orda beni ki babamda durmaz saatlerce görüp cıkarlar belkide onun rahatlıgı var üzerimde

Kız sakiin annen çok güzel cevap vermiş strese girme şimdi zaten duygusal bir topsun şuanda

halası 40 ini beklemese mi ben yeğenimi hemen görmek isterim açıkçası. eşimin kardeşleri de hastaneye gelip gördüler mesela aynı gün. sonuçta 1. derece yakın onlar

ben de aynısını düşünüyorum. ilk çocuğumda da sıkıntı etmedim. sonuçta sadece benim çocuğum değil

Şimdi de senin için ağlayacağım, yaptığını beğendin mi? Aman Allahım.
ah ben nelere sebep oldum. Ben de çok ağladım burada birsey okuyunca da ağlıyorum çok sık bakmıyorum o yüzden. Allah güçlü kuvvetli dirayetli olmayı nasip etsin
Hormonlarımızın esintilerinden korunalim inşallah

halası 40 ini beklemese mi ben yeğenimi hemen görmek isterim açıkçası. eşimin kardeşleri de hastaneye gelip gördüler mesela aynı gün. sonuçta 1. derece yakın onlar
Halalarının bize yaşattıklarını bilsen tebrik ederdin ama. Zaten eşim de istemiyor.

Ve asla yeğenlerini merak ettikleri için ya da sevecekleri için değil, birbirlerine bak ben evlerine girebiliyorum sen giremiyorsun diye afedersin sidik yarıştırıyorlar. Bunlar iki kız kardeş düşün.

Amin beybi, zaten az kaldı bu hormonlardan kurtulup lohusalık hormonlarına geçiş yapıciiz. Bebek fotosu görünce bile ağlıyorum, 3 gün daha ağlarım zor günler bitiyor, sırada daha zorları var.

ne kadar minnoş düşüncelere kapılmışım yalnız

ben de aynısını düşünüyorum. ilk çocuğumda da sıkıntı etmedim. sonuçta sadece benim çocuğum değil

Böyle kendi akrabalarımıda eşimin akrabalarınıda istemem de şimdi hani amcadır teyzedir onlar sonra ama aileler ister ya bende isterim şimdiden bazen eşime diyorum acaba gelinimiz nasıl birisi olacak Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua ediyorum bide o anın içinde olsam yıllar sonra oğlum evlenmiş cocugu olacak görmek isterim yanii

sana kapi susu olarak “ gorumcelerin girmesi yasaktir” alsaydik

Amin beybi, zaten az kaldı bu hormonlardan kurtulup lohusalık hormonlarına geçiş yapıciiz. Bebek fotosu görünce bile ağlıyorum, 3 gün daha ağlarım zor günler bitiyor, sırada daha zorları var.
evet doğduktan sonrası çok zor ama son günler insan artık bitse de doğursam diye bekliyor. rahat nefes almak istiyorsun. koca göbek insin istiyorsun ama sonrası kusmuk bitmeyen ağlama nöbetleri süt gelsin telaşı vs vs

Kuzum sizinkiler farklı yaa ben onları kategoriye almıyorum kv de dahil o yüzden sana hepsi serbestt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…