- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Aynen geceleri 10 dakikada 1 tuvalete giden bir ben değilim di miGünaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalımgece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi
Daha dur topuk kanı aldıklarında da ağlıcanÇocuğumu içimden alacaklar diye iki gündür böğüre böğüre ağlıyorum, nerde doktoru sezaryene erken allsın diye ikna etmeye çalışan ben?
Tek değilsin kuzum günün belli bide iyice strese girmen çok normal. Düşününce ne garip geliyor içinde bir canlıyla 9 aydır yaşıyorsun ve onun ordaki vakti dolup dünyaya gelecek ve gene senin bedenin üzerine işlem yapıp almaları gerekecek kadın olmak gerçekten güçlülük valla. Ağla rahatla kendini zaman ver komedi filmi izle açık havada müzşk eşliğinde yürüyüş yap vs rahatlat kendiniGün yaklaştıkça nerden sinirimi çıkaracağımı şaşırdım sanırımyaklaştıkça hem stres hem hormonlar delirmek üzereyim herşeye sinirleniyorum sonra oturup hüngür hüngür ağlıyorum ili gündür
Ya ahaha senden beklediğim performansÇocuğumu içimden alacaklar diye iki gündür böğüre böğüre ağlıyorum, nerde doktoru sezaryene erken allsın diye ikna etmeye çalışan ben?
o benim de çok zoruma gidiyor. sanki yatağa işeyecekmişsin gibi koştur koştur sıkışarak git ve pıt pıt 2 damla. bu nasıl hayal kırıklığıdırAynen geceleri 10 dakikada 1 tuvalete giden bir ben değilim di miçıldırıcam valla 2 damla için git ıkın, yatağa daha yatmadan tekrar geliyor şaka gibi
Ah ya, bebeden önce ben başlarım ağlamaya biliyorum.Daha dur topuk kanı aldıklarında da ağlıcan
Dur daha bu 4 güne neler neler sığdıracağım.Ya ahaha senden beklediğim performans
Çeneleri çok güçsüz cnm ne rahatlarına gelirse onu yapıyorlar bak dün beni emiyordu bugün emmiyor kabız gibi sıkıntıya gelmiyor bildiğin beni itiyor veletTeşekkür ederim canım hepsini deniyorum teker teker pes etmiycez.
Ağustos anneleri?Henüz doğurmayan Gerçek ekim anneleri ve biz Eylül anneleri, günaydın
Evet sonunda girdik ekime benimkide ekimi bekliyordu heralde son 7 gün hala gelmedi beklemedeyimHenüz doğurmayan Gerçek ekim anneleri ve biz Eylül anneleri, günaydın
Annen geldii miiAh ya, bebeden önce ben başlarım ağlamaya biliyorum.
Dur daha bu 4 güne neler neler sığdıracağım.
Gelir kuzum geliir benim arkadaslarım beklerken hep diyordum içinde kalanı görmedim sakin ol çıkar diyeEvet sonunda girdik ekime benimkide ekimi bekliyordu heralde son 7 gün hala gelmedi beklemedeyimgeçmiyor günlerrr
Hayırlı olsun canımKizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus
Ben de dayanamayıp gümüş kalkan aldım ama göğüs kalkanını daha çok öneriyorlar çatlaklar İçin filan. Ki benim oluştuDoğum yapan arkadaşlarım, yarın son eksiklerimi alacağım. Göğüs kalkanı, mochi süt toplama zımbırtısı, şırınga, biberon alayım mı?
Sezaryen olan arkadaşlar dependi kilot şeklinde mi kullandınız yoksa ped gibi olanlardan mı? Bir de bebeğin kalın battaniyesi yok alayım mı? Hepsi ince.
Bebeğe uzun kollu zıbın üstüne hastane çıkışı mı giydiriyorlar yoksa kısa kollu zıbın üzerine mi?Ben hep kısa almışım, gidip uzun kollu yenidoğan da alsam mı?
Gerçek ekim annelerindensinGünaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalımgece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi
Sıcak kompres canım ve de masaj sonrası emmiyorsa sağımı deneyeceksin.Kızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor .
Bu espriyi ilk ben yazacaktım benden önce davrandın dünürHenüz doğurmayan Gerçek ekim anneleri ve biz Eylül anneleri, günaydın
Selamlar buyurun bizizAğustos anneleri?
Ay inşallah pazartesi gelecek, şimdilik telefondan teselli etmeye çalışıyor ‘kızım ağlama o da artık çıkmak istiyordur.’ diye.Annen geldii mii
Karşılıklı ağlaşacaksınız başağımAy inşallah pazartesi gelecek, şimdilik telefondan teselli etmeye çalışıyor ‘kızım ağlama o da artık çıkmak istiyordur.’ diye.
Canım hastane çıkışına yedek zıbın koydun mu? Uzun kollu mu?10lu hastane cikisi
Anne pedi
Alt degistirme bezi
Bebek bezi
Islak mendil
Pamuj
Rulo kagit
Cop poşeti
Pisik onleyici krem
Atlet,camasir, sutyen
Agiz mendili
Muslin bez
Yedek takim
Tulum
Gecelik
Pijama takimi
Tulbent
Corap
Hirka
Terlik
Kizlar cantada bunlar yeterli olur demi . Tekrar kontrol ettim ve ustlerine de yazdim hurcta ne var diye
Gögüs kalkanı hava aldırdıgı için çok tavsiye ediliyormus yaHayırlı olsun canım
Ben de dayanamayıp gümüş kalkan aldım ama göğüs kalkanını daha çok öneriyorlar çatlaklar İçin filan. Ki benim oluştukeşke onu alsaymışım Eki Görüntüle 3138348
Gerçek ekim annelerindensinaz kaldı vuslata inşallah
Sıcak kompres canım ve de masaj sonrası emmiyorsa sağımı deneyeceksin.
Bu espriyi ilk ben yazacaktım benden önce davrandın dünür
Selamlar buyurun biziz
Bencede kuzumm çocugu artık karnında kreşe yazdırmayı düşünmüyorsan gelsin artık minik kuşAy inşallah pazartesi gelecek, şimdilik telefondan teselli etmeye çalışıyor ‘kızım ağlama o da artık çıkmak istiyordur.’ diye.
Annem odada yanımda duracak devlet hastanesi olacağı için eşimle kalamıyorum. Eşimde ama o gün hastanede duracak eve gitmeyecek bir şeye ihtiyacım olduğunda yanıma gelebilecekKızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak
Tulum koydum ya canim onlar uzun . Zannedersem takimlarda da Zibin varCanım hastane çıkışına yedek zıbın koydun mu? Uzun kollu mu?
Esim kalir Annem evde daha ihtiyac diye dusunuyorum. Esim cantada bir sey gerek yok diyor. Ne de olsa eve gider gelir. Ustunu degistirir. 10 dakikalik bir mesafe zaten.ama yine bir ust koyulur onun içKızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak
Benim tarihim bile belli degil. :) 41i bekliyor mubarek :)Evet sonunda girdik ekime benimkide ekimi bekliyordu heralde son 7 gün hala gelmedi beklemedeyimgeçmiyor günlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?