Benim kalkanim nerde acaba bak onu cantaya atayim :) bir altin kesesine koymustumGögüs kalkanı hava aldırdıgı için çok tavsiye ediliyormus ya
Bencede kuzumm çocugu artık karnında kreşe yazdırmayı düşünmüyorsan gelsin artık minik kuş
Annem odada yanımda duracak devlet hastanesi olacağı için eşimle kalamıyorum. Eşimde ama o gün hastanede duracak eve gitmeyecek bir şeye ihtiyacım olduğunda yanıma gelebilecek
Allahım işte duymak istediğim buymuş meğer, ikna oldum doğurucam ahahah.Bencede kuzumm çocugu artık karnında kreşe yazdırmayı düşünmüyorsan gelsin artık minik kuş
Hem de ne heyecanlı minnoşum, kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyor.Karşılıklı ağlaşacaksınız başağımNe heyecanlı günler
İkisi de kalacak yanımda minnoşum, anca yetişirler bana.Kızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak
Teşekkürler canım ekleyeyim birazdan :)Ekleyelim. 32 yaşındayım. 23.12.2021 son adet tarihim. 29.09.2022 de bekliyorduk bebeğimizi. İkinci bebeğimiz inşallah. Cinsiyeti kız. Adı Ahsen DenizRize'de yaşıyoruz
Kız sizin erkenci kuşlar durmadı kiisiz dünyanın en güzel duygusu dedikle burda heveslendirdiniz hep arkadaşlarınıda çağırıp durdular işte
Ne güzel ya adeta bi masal gibisiz çok aceleci çıktınız ya. biz 2019 aralık annelerinde mis gibi son günü geçene kadar bekledik sonra depresyonumuza falan girdik öyle her şey rayındaydı yani
Seni hep normal doğum hayal ediyorum benÇocuğumu içimden alacaklar diye iki gündür böğüre böğüre ağlıyorum, nerde doktoru sezaryene erken allsın diye ikna etmeye çalışan ben?
Hastaneden çıkacağımız günün sabahına aldılar bebeyi götürdüler. Kan alacaklar bi sürü. Ben de koridora çıktım yürüyüşe, zor yürüyorum zaten. Derinden bi bebek ağlaması gelmeye başladı. Benimki ağlamayı bilmiyo henüz doğru düzgün. Bi baktım benimkinin ağlamaya çalışması. bi odanın arkasından geliyo. Sonra hıyaneti kopardı ilk ciddi ağlamaya çalışmasını yaptı. Sabah 6-7 arası hastane koridorunda öyle bi böğüre böğüre ağlamışım ki anlatamam. Sırtıma bıçak saplandı sankiDaha dur topuk kanı aldıklarında da ağlıcan
Sorma ya demin farkettim sizi atlamışım özür dilerim uykuluydum her zamanki gibiAğustos anneleri?
Ben gününü bekleyen bebeleri cok seviyorum, akıllı bıdıklarEvet sonunda girdik ekime benimkide ekimi bekliyordu heralde son 7 gün hala gelmedi beklemedeyimgeçmiyor günlerrr
Dünür olarak cok iyi anlaşacağızHayırlı olsun canım
Ben de dayanamayıp gümüş kalkan aldım ama göğüs kalkanını daha çok öneriyorlar çatlaklar İçin filan. Ki benim oluştukeşke onu alsaymışım Eki Görüntüle 3138348
Gerçek ekim annelerindensinaz kaldı vuslata inşallah
Sıcak kompres canım ve de masaj sonrası emmiyorsa sağımı deneyeceksin.
Bu espriyi ilk ben yazacaktım benden önce davrandın dünür
Selamlar buyurun biziz
İkisi de kaldı, biri sandalyede biri koltukta idare ettilerKızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak
Aksam bendede bir alarm caldi ama yanlis tabiikideyine doguramadik
Yok benimki girememiş kanala dahaBenimki de hep vajinada oynadı durdu korktum sürekli akıntı hissettim patlatcak keseyi deli kafa yerleri daralıyodu hani ya? doktorumuz daha gelmedi iki gün daha beklesin inşallahHala manyak gibi magnezyum içiyorum sancım olmasın diye hahah
Hakkaten şaka gibi..Aynen geceleri 10 dakikada 1 tuvalete giden bir ben değilim di miçıldırıcam valla 2 damla için git ıkın, yatağa daha yatmadan tekrar geliyor şaka gibi
Gerçek ekim annelerindensinaz kaldı vuslata inşallah
Beni gözünde ne büyütmüşsün be minnoş, 41 bile olsa sezaryen isterim.Seni hep normal doğum hayal ediyorum bensenden gelmez mi bi 40+ normal doğum hikayesi be başağım
yok grup genel olarak istisnaNe güzel ya adeta bi masal gibio kadar gerçekçi gelmiyor ki kendimi düşününce
siz çok aceleci çıktınız ya. biz 2019 aralık annelerinde mis gibi son günü geçene kadar bekledik sonra depresyonumuza falan girdik öyle her şey rayındaydı yani
Annem kalır benim eşim getir götürü yapar. Oğlanın kursları falan var çünkü.. 80bin parçaya bölünecek kocacımKızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak
İnşallah hep mutluluktan ağlaşırız minnoşumm, elbet hasta olacaklar ama hemen iyileşsinler, başlarına kötü şeyler gelmesin, anaların minnoş kalbi üzülmesin.Birbasak caanım ben hala ağlıyorum 8.5 yaşında şuan aha buda geliyor 2 katına çıkar artık güzel bir şeyi olsun, hasta olsun ne bilim herşeyine ağlıyorum anayız biz ana
Kıyamazmış da kocacığınaa.Annem kalır benim eşim getir götürü yapar. Oğlanın kursları falan var çünkü.. 80bin parçaya bölünecek kocacım
Kızlar çatı muaynesini merak edenler vardı bende stresli gitmiş olsamda birsey hissetmedim benimkini doktor yaptı canım acımadı 1 hafta daha beklicez bebek kanala gitmezse sezeryan olacağım son 15 gün zaten
Çok daha mantıklı, almadım artık sıkıldım bişeyler alıp durmaktan direniyorumGögüs kalkanı hava aldırdıgı için çok tavsiye ediliyormus ya
İnstagramdaki doktorlara baksan herkes normal doğuruyo bizim topikte herkes sezoKanala girmesi için çeşitli yöntemler var deneyin mutlaka canım ben girmemesi için uğraştığımdan zaten başı sol kasıkta anlıyorum ben
Şurda normal yapacağına inandığım dört kişi var isim vermiyorum
-Sunshine ahh o iğneleri annelerin kalbine yapıyolar Allahım beterinden korusun tabi
bnmde öleydi zmnla zmnla onuda tuttu cenesi güçlensin ara ara teklif edersen düzelirTeşekkür ederim canım hepsini deniyorum teker teker pes etmiycez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?