2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cağnımmm şu komposto tarzı olan tarifini alabilir miyimmm kaydetmeyi unutmuşum hastaneye yapıp götüreyim -Sunshine
Kuzum kuru kırmızı erik, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, karanfil, kabuk tarçın, varsa ayva da atabilirsin. Ben hepsini ufak doğrayıp birlikte kaynatıyorum. Şeker eklemiyorum bu şekilde lezzeti güzel oluyor. Posalı posalı tüketiyorum. Bariz süte etkisi var. Kırmızı erik de tuvalete çıkmaya çok yardımcı oluyor. Hepinize öneririm ben hastanede de tükettim evde de tüketiyorum

Kızlar
Bugün cumartesiymiş
Göbüşlülerden göbüş fotoğrafı, doğuranlardan bebişlerle kucak fotosu bekliyorum artık, ona göre
ayy paspal halimle yolluyorum valla t shirtum de delikmis

Eklentiler

• 35C2AEC8-F04C-408E-A8B0-118EEBB88489.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 101
Ya gerçekten mi. Kendimden nefret ettim anneliğimden nefret ettim. Ne kötüymüşüm dedim. Herkese saldırdım sanki özellikle son günlerde çok fenayım
Demek yalnız değilim. Acaba bi tek ben mi bu kadar kötü bir insanım diyodum
aynıyız benim de tahmini 22 ekim ama planlı sezeryan olduğu için 11 ekimde alınacak inşallah
Benim de günüm 11 ekim :)
ilk bebek mi
ben ilkinde bilmediğimden hiç korkmadım ama şimdi gerginim. acısını biliyorum ya artık
Of bende başıma ne gelecek bildiğim için gün yaklaştıkça daha da geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…