2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynı durumdayız 4 görümceden sadece 1 ile görüşüyoruz ama samimiyet sıfır sadece küs değiliz kayınpederle de bir sene olacak konuşmuyorum ama doğumdan sonra görüntülü aramayı düşünüyorum yurt dışında kendisi haketmiyor ama yinede torunu işte vicdanım kabul etmiyor ondan gösterecem

Ben o görüştüğümüz görümceye bir samimiyet, sevgi göstereyim dedim nasibimi aldım.

Ailecek akrep gibiler (Canım kocam hariç.), sokmadan duramıyorlar.

Adamda evlat, torun sevgisi varsa göster gitsin, bizimki kendi evlatlarını bile umursamıyor torunu ne yapsın?

Sıcak sıcak mı kavanozladın ona göre bende öyle yapayım

Ahahah benn eşime izletiyorum bilgilendirme videolarında doğum falan çıkarsa sonra kendim devam ediyorum o kısım geçince

Bu kadar beklemişsiniz 40 beklesin bari eşin. Mis gibi oğluşun kırkını çıkarın ondan sonra söyleyinn
Herkesin başına geliyoor kendini suçlama

Kaç tane içiyorsunuz prilam ben de halen içiyorum
İlk 5 ay günde üç tane içtim gece uyumadan önce aç karnına iki tane, sabah uyanınca aç bir tane. 5.aydan sonra hafifledi bulantım o zamandan beri gece aç karnına iki tane içiyorum. Bende artık uyku yapmıyor prilam ilk aylarda yapmıştı sadece. Doğuracağım neredeyse ama hala bırakamadım bıraktığım an bulantılarım geri geliyor. Doktorda şaşırıyor ama içebilirsin diyor

Yavrum gözün aydııın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı bizlere.
Canim cok tesekkur ederim amin insallah bulanti kusma kasarli tost derken cok sukur bitti hamilelik sureci
Gözün aydın canım, çok sevindim senin adına Sağlıkla, mutlulukla büyüsün meleğin inşallah.
Cok tesekkurler canim, amin insallah
Ay gözün aydın çok şükür
Cok sagol canim
Canım gözün Aydın olsun
Doğum hikayeni en kısa sürede bekliyoruz
Sağ Salim büyüsün yavrucak
@KIR PAPATYASII papatyam toparlayabildin mi nasılsın ?
Canim cok tesekkur ederim amin insallah
Valla bekledigimden cok hizli ve ani oldu, kontrole diye gittim doktor bu aksam ya da ertesi sabah dogum dedi neyseki sabaha karar verildi ameliyat spinal sezeryan oldu, korktugum gibi gecmedi tabii anestezi etkisi gecince agrisi, ilk kalkis, ilk tuvalete oturus zordu ama bir sekilde hallediyor insan mecburen, simdi evdeyim cok sukur taburcu olduk yururken tuvalete otururken falan zorlaniyorum ama biliyorum ki bu da bir surec elbette gececek Allahin izniyle eve geldigim gibi dus almak cok iyi geldi rahatlarim, antibiyotik agri kesici vitaminler vs kullanacagim yeni basliyorum, insallah bir an once toparlanirim. Ama su bir gercekmis ki gercekten insan kucagina aldiktan sonra ne kadar agrisi acisi da olsa bir sekilde bebegine odaklaniyor o emzirmeye calisma vs telasiyla sutum ancak geliyor Ela da alismaya calisiyor emmeye, silikon meme ucu, mama takviyesi hepsini uyguluyoruz suan bakalim insallah sarilik olmadan atlatabiliriz bu sureci , bugun taburcu olurken degerimiz biraz sinirda cikmis yarin yine gidecegiz kismetse tekrar bakilacak, insallah her sey normal cikar Canim cok tesekkurler, amin insallah Cok tesekkur ederim canim benim

Bende öyle bi öfke var ki az evvel horlayan kocayı akşamın da siniriyle boğazına yapışasım geldi elimde kalcak hiç iyi değil psikologlarım var ya bi ağlıyorum bi gülüyorum geçsin artık şu doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…