ooooo suan %100 ikna oldum
İspiyon ama olmadı
ooooo suan %100 ikna oldum
Dorukcum hastaneden ciksin , sizde bir oturup konusursunuz kayinvalidesi
Aynı durumdayızYavrum ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşime istediğin zaman söyle demiştim 34.haftadayken ama söylemiyor, doğumdan sonra söylerim bilmeseler de olur diyor.
Görümcelerden biriyle görüşüyor eşim sadece, onu da iyice tembihlemiş.
Ben o görüştüğümüz görümceye bir samimiyet, sevgi göstereyim dedim nasibimi aldım.Aynı durumdayız4 görümceden sadece 1 ile görüşüyoruz ama samimiyet sıfır sadece küs değiliz kayınpederle de bir sene olacak konuşmuyorum ama doğumdan sonra görüntülü aramayı düşünüyorum yurt dışında kendisi haketmiyor ama yinede torunu işte vicdanım kabul etmiyor ondan gösterecem
Perşembe günü sanırım kuzucum 6 EkimMinnoşum senin doğum ne zaman?
Sıcak sıcak mı kavanozladın ona göre bende öyle yapayımKuzum kuru kırmızı erik, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, karanfil, kabuk tarçın, varsa ayva da atabilirsin. Ben hepsini ufak doğrayıp birlikte kaynatıyorum. Şeker eklemiyorum bu şekilde lezzeti güzel oluyor. Posalı posalı tüketiyorum. Bariz süte etkisi var. Kırmızı erik de tuvalete çıkmaya çok yardımcı oluyor. Hepinize öneririm ben hastanede de tükettim evde de tüketiyorum
Yaa benim doğumun ertesi günüü.Perşembe günü sanırım kuzucum 6 Ekim
Ayyynı durumdayız aklım çıkıyor aklımilk bebek mi
ben ilkinde bilmediğimden hiç korkmadım ama şimdi gerginim. acısını biliyorum ya artık
off bilmemek ne güzelAyyynı durumdayız aklım çıkıyor aklım
Ahahah benn eşime izletiyorum bilgilendirme videolarında doğum falan çıkarsa sonra kendim devam ediyorum o kısım geçinceBugün eşimle doğumhanedeydik bak dedim beni buraya yatıracaklar şöyle olacak böyle olacak falan
Kontrolden çıktıktan sonra da doğuramayacam mı ben moduna girdimya bu gebelik nasıl birşey.. ağlama gülme arası moddayım deli gibiyim
Yavrum ben hiçbiriyle görüşmüyorum, eşime istediğin zaman söyle demiştim 34.haftadayken ama söylemiyor, doğumdan sonra söylerim bilmeseler de olur diyor.
Görümcelerden biriyle görüşüyor eşim sadece, onu da iyice tembihlemiş.
Herkesin başına geliyoor kendini suçlamaYa gerçekten mi. Kendimden nefret ettim anneliğimden nefret ettim. Ne kötüymüşüm dedim. Herkese saldırdım sanki özellikle son günlerde çok fenayım
Demek yalnız değilim. Acaba bi tek ben mi bu kadar kötü bir insanım diyodum
Benim de günüm 11 ekim :)
Of bende başıma ne gelecek bildiğim için gün yaklaştıkça daha da geriliyorum
Off müthişbizim akrabalarda ne zaman getirceksiniz , gorucez diyorlarbende dedim soyle 70 bin tl cik ucak biletimizi alin gelelim sonra herkes sus pus
Vallahi ben karışmayacağım söyler söylemez kendisi bilir ama o ablası fazla kapalı tutamaz ağzını, zaten nasıl sustu şimdiye kadar hayret ettim.Bu kadar beklemişsiniz 40 beklesin bari eşin. Mis gibi oğluşun kırkını çıkarın ondan sonra söyleyinn
İlk 5 ay günde üç tane içtim gece uyumadan önce aç karnına iki tane, sabah uyanınca aç bir tane. 5.aydan sonra hafifledi bulantım o zamandan beri gece aç karnına iki tane içiyorum. Bende artık uyku yapmıyor prilam ilk aylarda yapmıştı sadece. Doğuracağım neredeyse ama hala bırakamadım bıraktığım an bulantılarım geri geliyor. Doktorda şaşırıyor ama içebilirsin diyorKaç tane içiyorsunuz prilam ben de halen içiyorum
Canim cok tesekkur ederimYavrum gözün aydııın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı bizlere.
Cok tesekkurler canim, amin insallahGözün aydın canım, çok sevindim senin adınaSağlıkla, mutlulukla büyüsün meleğin inşallah.
Cok sagol canimAy gözün aydın çok şükür
Canim cok tesekkur ederimCanım gözün Aydın olsun
Doğum hikayeni en kısa sürede bekliyoruz
Sağ Salim büyüsün yavrucak
@KIR PAPATYASII papatyam toparlayabildin mi nasılsın ?
Canim cok tesekkurler, amin insallahGözün aydıın canım benim Rabbim analı babalı büyütsün
Allah yardımcın olsun daha yenisin canım strese girme pes etme emecektir bebeğiin. Dikkat et ama mastit olma bide onun ağrısıyla uğrasma bu aşamada illa ki yapmıssındır ama ılık suda gögüs masajı ve sıcak kompleksi yapmayı ihmal etme
Nazlı çıkmış senin miniik sağlıkla kucağına al insallah gelir bugün yarın ya vaktini tamamlamış
Cok tesekkur ederim canim benimHayırlı olsun canım
Ben de dayanamayıp gümüş kalkan aldım ama göğüs kalkanını daha çok öneriyorlar çatlaklar İçin filan. Ki benim oluştukeşke onu alsaymışım Eki Görüntüle 3138348
Gerçek ekim annelerindensinaz kaldı vuslata inşallah
Sıcak kompres canım ve de masaj sonrası emmiyorsa sağımı deneyeceksin.
Bu espriyi ilk ben yazacaktım benden önce davrandın dünür
Selamlar buyurun biziz
Şimdi söyle bakalım bulantı hemen kesildi mi?Canim cok tesekkur ederimamin insallah bulanti kusma kasarli tost derken cok sukur bitti hamilelik sureci
Ya gerçekten mi. Kendimden nefret ettim anneliğimden nefret ettim. Ne kötüymüşüm dedim. Herkese saldırdım sanki özellikle son günlerde çok fenayım
Demek yalnız değilim. Acaba bi tek ben mi bu kadar kötü bir insanım diyodum
Benim de günüm 11 ekim :)
Of bende başıma ne gelecek bildiğim için gün yaklaştıkça daha da geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?