2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sıcak sıcak mı kavanozladın ona göre bende öyle yapayım
Sıcakavanozladım canım:)
Sezo sonrası soğuk herhangi bi şey tüketemedim çok gaz sancısı yaptı.
Dikkat edin siz de soğuğa..
Hastanede de kaseye azcık sıcak su ekleyerek tükettim
Suyu bile sıcak içiyordum, 3-4 gündür normale dönebildim. 20 gündür salata yemedim ya yarın bi salata yapayım
besik kuruldu ve bilin bakalim ilk kime yatmak nasip oldu
Tabi ki şaşırmadık
Ani ve aceleci kuş mu çıktı ela hanım
Evet insana bi güç geliyor ben kendim yataktan zor kalkarken, seke seke yürürken bebek ağlayınca bi anda koşa koşa gidebiliyorduk ilginç gerçekten
Sıcak duş, duşta memeye masaj, üstüne biraz uyku ritüelleri öneririm bir de bol bol göğsünde uyut
Günden güne güçlenir alışır memeye de. Sarılık biraz yükselirse de bozma moralini 2 saatte 1 besle bi süre muhakkak. Uyandırın ne olursa olsun

Cok sagol canim tavsiyelerin icin sarilik icinde elimden geleni yapiyorum 1.5-2 saat araliklarla zorla uyandirip beslemeye calisiyorum bakalim insallah cok yukselmez suan benim en buyuk sorunum gaz sancisi sicaklasamda giyiniyorum, ayaklarimi sicak tutuyorum ama nafile, ameliyattan sonra gazimi cikaramam diye korkarken aksamina gazimi cikartip sonrada hep gazli kalmam soku

Soğuk hiçbir şey tüketme olur mu
Ben daha bi yudum normal su içince o mideme iner inme kasılmalar sancılar gazlar allahım felaket olmuştum. Sen de bi dene kendini bakalım
Belime polar sarıp dolaştım evde de

Canım gözün Aydın olsun
Doğum hikayeni en kısa sürede bekliyoruz
Sağ Salim büyüsün yavrucak

K KIR PAPATYASII papatyam toparlayabildin mi nasılsın ?
Canım malesef ben toparlanamadim kaç gündür ilk kez elime aldım
Ama bebiş de bende genel olarak iyiyiz

Kızlar selam herkese ben doğum yaptım bugün. Çok şükür herşey istediğim gibi ilerledi. Saat 2 buçukta gece sancılarım başladı. Evde sancıları çektim. 8 gibi hastaneye geldik. Ve tam saat dokuzda Asafım doğdu. 3.400 kg ve 50 cm boyunda. Şimdilik süt savaşları devam ediyor. Darısı sizlerin başına

Ay ne güzel bir haber Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun inşallah

Canım gözünüz Aydın maşallah olsun sana da bebişe de

Tam olarak bilmiyorum ama kanala girmeden suni sancı verilmiyor mu o kasılmalar girmesine sebep olmuyor mu acaba inşallah istediğin gibi olur
ben de aynısını düşünüyorum. ilk çocuğumda da sıkıntı etmedim. sonuçta sadece benim çocuğum değil
İlk günler bence kesinlikle sadece anne baba bebek olmalı anneanne de olur ama o kadar sonradan herkes görsün

Evlat aile sevgisi vs hepsi sıfır ama ben dedesini bilsin istiyorum ilerde kendi görüşmek istemezse kendi karar versin
Ben sevgi samimiyet göstermiyorum oda aynı şekilde mesafeli bir ilişkimiz var
Bizimkiler de aynı hep şaşırıyorum eşim nasıl içlerinden böyle çıkmış diye ağızlarını dahi açtırmaz bana bi laf söyleyecek olsunlar mahveder hepsini annesi de dahil eşim en büyük şansım yani bu ailedeki

Tam olarak bilmiyorum ama kanala girmeden suni sancı verilmiyor mu o kasılmalar girmesine sebep olmuyor mu acaba inşallah istediğin gibi olur
Valla canım ilk doğumumda oğlum hep yukarıdaydı hiç aşağı inmemişti başı girdi mi girmedi mi hayırlamıyorum.. su gelince suni sancı verdiler oldu gitti.. buda aşağıda hayırlısı bakalım.. ağrım oluyor. Altıma kaçırıyormuşum hissi çok oluyor. Her çocuk farklıymış gerçekten valla doğsun kucağıma alayım istiyorum artık Allah hayırlısını nasip etsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…