- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Senin oğlan askere giderken sen tost kemircen bana artık öle geliyeh sfşşfl bulantına da uyuz oldum şimdi vallahi dengem bozulduŞimdi söyle bakalım bulantı hemen kesildi mi?Bak hala kıvranıyorum, beni teselli et.
Yerim seni sakin ol.Senin oğlan askere giderken sen tost kemircen bana artık öle geliyeh sfşşfl bulantına da uyuz oldum şimdi vallahi dengem bozuldu
Sıcakavanozladım canım:)Sıcak sıcak mı kavanozladın ona göre bende öyle yapayım
Tabi ki şaşırmadıkbesik kuruldu ve bilin bakalim ilk kime yatmak nasip oldu
Ani ve aceleci kuş mu çıktı ela hanımCanim cok tesekkur ederimamin insallah bulanti kusma kasarli tost derken cok sukur bitti hamilelik sureci
Cok tesekkurler canim, amin insallah
Cok sagol canim
Canim cok tesekkur ederimamin insallah
Valla bekledigimden cok hizli ve ani oldu, kontrole diye gittim doktor bu aksam ya da ertesi sabah dogum dedi neyseki sabaha karar verildiameliyat spinal sezeryan oldu, korktugum gibi gecmedi tabii anestezi etkisi gecince agrisi, ilk kalkis, ilk tuvalete oturus zordu ama bir sekilde hallediyor insan mecburen, simdi evdeyim cok sukur taburcu olduk yururken tuvalete otururken falan zorlaniyorum ama biliyorum ki bu da bir surec elbette gececek Allahin izniyle eve geldigim gibi dus almak cok iyi geldi rahatlarim, antibiyotik agri kesici vitaminler vs kullanacagim yeni basliyorum, insallah bir an once toparlanirim. Ama su bir gercekmis ki gercekten insan kucagina aldiktan sonra ne kadar agrisi acisi da olsa bir sekilde bebegine odaklaniyor o emzirmeye calisma vs telasiyla sutum ancak geliyor Ela da alismaya calisiyor emmeye, silikon meme ucu, mama takviyesi hepsini uyguluyoruz suan bakalim insallah sarilik olmadan atlatabiliriz bu sureci , bugun taburcu olurken degerimiz biraz sinirda cikmis yarin yine gidecegiz kismetse tekrar bakilacak, insallah her sey normal cikar
Canim cok tesekkurler, amin insallah
Cok tesekkur ederim canim benim
Gerçekten öyle ya kesinlikleoff bilmemek ne güzel
Hahaha kesildi canim hele ki son gunlerde bir mide yanmam vardi ki dillere destan, ameliyattan bir ciktim ki hepsi bitmisŞimdi söyle bakalım bulantı hemen kesildi mi?Bak hala kıvranıyorum, beni teselli et.
Cok sagol canim tavsiyelerin icinSıcakavanozladım canım:)
Sezo sonrası soğuk herhangi bi şey tüketemedim çok gaz sancısı yaptı.
Dikkat edin siz de soğuğa..
Hastanede de kaseye azcık sıcak su ekleyerek tükettim
Suyu bile sıcak içiyordum, 3-4 gündür normale dönebildim. 20 gündür salata yemedim ya yarın bi salata yapayım
Tabi ki şaşırmadık
Ani ve aceleci kuş mu çıktı ela hanım
Evet insana bi güç geliyor ben kendim yataktan zor kalkarken, seke seke yürürken bebek ağlayınca bi anda koşa koşa gidebiliyordukilginç gerçekten
Sıcak duş, duşta memeye masaj, üstüne biraz uyku ritüelleri öneririmbir de bol bol göğsünde uyut
Günden güne güçlenir alışır memeye de. Sarılık biraz yükselirse de bozma moralini 2 saatte 1 besle bi süre muhakkak. Uyandırın ne olursa olsun
Soğuk hiçbir şey tüketme olur muCok sagol canim tavsiyelerin icinsarilik icinde elimden geleni yapiyorum 1.5-2 saat araliklarla zorla uyandirip beslemeye calisiyorum bakalim insallah cok yukselmez suan benim en buyuk sorunum gaz sancisi sicaklasamda giyiniyorum, ayaklarimi sicak tutuyorum ama nafile, ameliyattan sonra gazimi cikaramam diye korkarken aksamina gazimi cikartip sonrada hep gazli kalmam soku
hadi bakalım hayırlısı inşallahBenim de günüm 11 ekim :)
bilmek geriyor işteOf bende başıma ne gelecek bildiğim için gün yaklaştıkça daha da geriliyorum
Canım malesef ben toparlanamadim kaç gündür ilk kez elime aldımCanım gözün Aydın olsun
Doğum hikayeni en kısa sürede bekliyoruz
Sağ Salim büyüsün yavrucak
K KIR PAPATYASII papatyam toparlayabildin mi nasılsın ?
Çok merak ediyorum seniCanım malesef ben toparlanamadim kaç gündür ilk kez elime aldım
Ama bebiş de bende genel olarak iyiyiz
Kızlar selam herkese ben doğum yaptım bugün. Çok şükür herşey istediğim gibi ilerledi. Saat 2 buçukta gece sancılarım başladı. Evde sancıları çektim. 8 gibi hastaneye geldik. Ve tam saat dokuzda Asafım doğdu. 3.400 kg ve 50 cm boyunda. Şimdilik süt savaşları devam ediyor. Darısı sizlerin başına
Canım gözünüz AydınKızlar selam herkese ben doğum yaptım bugün. Çok şükür herşey istediğim gibi ilerledi. Saat 2 buçukta gece sancılarım başladı. Evde sancıları çektim. 8 gibi hastaneye geldik. Ve tam saat dokuzda Asafım doğdu. 3.400 kg ve 50 cm boyunda. Şimdilik süt savaşları devam ediyor. Darısı sizlerin başına
Aminnn bebeğim inşAllah seninki bir gün büyük benimkinden ilerde meslek hayatında bulsunlar inşallah birbirleriniYaa benim doğumun ertesi günüü.Sağ salim ve sağlıkla gelsin oğluşlarımız inşallah.
Tam olarak bilmiyorum ama kanala girmeden suni sancı verilmiyor mu o kasılmalar girmesine sebep olmuyor mu acaba inşallah istediğin gibi olurYok korkmuyorum sanırımkanala girmiyor girse doğacak sanki. İlkinde direk suyum gelmişti suni sancı verdiler doğdu.. bunun gidişatı farklı yürüyemediğim zamanlar oluyor kasık ağrısından ama kanala sokmak lazım.. pazartesi bakacak doktor yoksa gün verecek gibi görünüyor sezwryan için
İlk günler bence kesinlikle sadece anne baba bebek olmalı anneanne de olur ama o kadar sonradan herkes görsünben de aynısını düşünüyorum. ilk çocuğumda da sıkıntı etmedim. sonuçta sadece benim çocuğum değil
Evlat aile sevgisi vs hepsi sıfır ama ben dedesini bilsin istiyorum ilerde kendi görüşmek istemezse kendi karar versinBen o görüştüğümüz görümceye bir samimiyet, sevgi göstereyim dedim nasibimi aldım.
Ailecek akrep gibiler (Canım kocam hariç.), sokmadan duramıyorlar.
Adamda evlat, torun sevgisi varsa göster gitsin, bizimki kendi evlatlarını bile umursamıyor torunu ne yapsın?
Mide yanmasından ölüyorum geceleri biliyor musun? Beni çok mutlu ettin be minnoş.Hahaha kesildi canim hele ki son gunlerde bir mide yanmam vardi ki dillere destan, ameliyattan bir ciktim ki hepsi bitmis
Valla canım ilk doğumumda oğlum hep yukarıdaydı hiç aşağı inmemişti başı girdi mi girmedi mi hayırlamıyorum.. su gelince suni sancı verdiler oldu gitti.. buda aşağıda hayırlısı bakalım.. ağrım oluyor. Altıma kaçırıyormuşum hissi çok oluyor. Her çocuk farklıymış gerçektenTam olarak bilmiyorum ama kanala girmeden suni sancı verilmiyor mu o kasılmalar girmesine sebep olmuyor mu acaba inşallah istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?