2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay ayni zamanlarda dogumumuz. Benimki ne diyecek şimdi carsamba gunu.. heyecan korku .. 10 dakikada doguralim insallah Bu arada normal veya epidural normal dogum yapan var mi suan... ne kadar sürdü
Dağlıkla gelsin yavrularımız Rabbim yardımcımız olsun

Bide yerleri dar diyorlar

Merhaba kızlar dün akşam 17.30 da suyum geldi , 5 Ekim de planlı yatış yapacaktik ama bebişim aceleci çıkti. Bu sabah 06.55 te normal doğum ile oğluşumu kucağima aldım.

Ayy aniden gelen doğum haberlerii Ben oluyorum resmen hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsiin. sen nasılsın bebişin nasıl. Müsaitsen hikayeni dinlemek isteriz

Kızlar merhaba,
Doğum yapanlara hayırlı olsun, yapacaklara kolay bir doğum olsun inşallah
Bizde kızımla 4. Günden bildiriyoruz. Taburcu olmadan önce satılık sınırda iki gün sonra kontrole getirin dediler bugün gittik kan testi 11 çıktı doktor gayet iyi sürekli besle kan uyuşmazlığı biz da var riskiniz yüksek ama değeriniz iyi dedi. Gelelim benim soruma kızım bugünsadece bir kere çiş yaptı kaka ve çiş başka yapmadı. Böyle olan varmı ne kadar en geç ne kadar sürede yapması normal. Sabah 7 gibi birde 12 gibi yapmış ama oda az az. Kontrolde 2780 gram çıktı. Ama kıyafetiyle acaba sütüm yetmiyor mu? Uff kafamda deli sorular çok evhamliyim nasıl yapacağım bilmiyorum

Ben de öyle düşünüyorum
İyi ki kimseyle anlaşmamışım çekimdir filan.. hepsi çöp olacaktı 2. Gün akşama doğru ancak kendime geldim

Şimdi size bir sorum var süt sağarken kafama takıldı, emzirme döneminde sütyen takmak mı takmamak mı daha iyi? Sırt ağrısından pertim
Evde takmıyorum askılı likralı atleti sıyırıyorum aşağıya. Zaten atletle geziyorum genelde açıkta
Emzirme sütyenlerinin göğsü destekleme konusunda pek etkisi olduğunu düşünmüyorum bende olmadı en azından
Ama dar giymemek lazım
Yavrum gözünüz Aydın
Normal istiyordun sanırım Allah gönlüne göre versin:) sağlıcakla gelsin Bebiş. Haftalarınız cok güzel bi sıkıntı olmaz inşallah
Yavrum sütünü sağmayı denedin mi? Süt sağmak da sütü artırır. Bir de sağınca meme uçları çok büyüyor bu şekilde emzirmeyi de bi dene bence.
Sarılığı atlattınız o zaman cok sevindim geçmiş gitmiş olsun
Gözünüz Aydın canım
Maşallah ona, bizim kızın kafasında ufak keli var
Bu arada minik kuşun boyu kaç
güneş hanım ve ben teşekkür ediyoruz
Merhaba kızlar dün akşam 17.30 da suyum geldi , 5 Ekim de planlı yatış yapacaktik ama bebişim aceleci çıkti. Bu sabah 06.55 te normal doğum ile oğluşumu kucağima aldım.
Oo gözünüz Aydın olsun bayılıyorum böyle başlayan doğumlara
Hikayeni de bekliyoruz canım
Bu arada bebişin boyu kilosunu paylaşmak istersen tabloya ekleyeyim

Kızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda 37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın

Eklentiler

• Screenshot_20221003_155320_com.whatsapp.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 128

Ben de aynı durumdayım günümüz aynı
Başı girmiş ama nstde hiç kasılma falan çıkmıyor. Bakalım bekliyoruz. Şuanda pilates topunda oturuyorum zararı olmaz bence ya

maşallah, gözünüz aydın

Ayy aniden gelen doğum haberlerii Ben oluyorum resmen hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsiin. sen nasılsın bebişin nasıl. Müsaitsen hikayeni dinlemek isteriz
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür su önceden geldiği için biraz zorlandım suni sancı ile başladık. Açılmam gayet iyi oldu ama 37+4 de olduğumuz için sanırım rahim kalınlığı incelmesi zor oldu biraz bu durum yordu ama sonunda çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3340 kg 53 cm doğdu. Biraz emmede sorun yaşıyoruz inşallah birbirimize alışacağız.

Allah analı babalı büyütsün canımm sütün bol olsun bebişinede şifa olsun. Ayaklarının altına sıcak su torbası koy istersen birde sırtını sıcak tut gaz problemin azalır

Ay maşallah kilosu da boyu da iyi emmeyi stres yapma kuzum bol bol memede dursun bebek. Burda doğum yapan arkadaşlar da başta dediler emme de sorun yaşıyoruz diye zaman geçtikce hepsi alıştı sütleri çoğaldı ondan sakin al 3-4 günlük bir süreç sonrası çok daha güzel olacak insallah

Gözün aydın canım maşallah
Hadi insallah . Nasil gidiyor peki :)
Şu beslenme beni çok yordu onun haricinde sakin bi çocuk şuanlık
Aynen canım napiyim elimden geleni yaptım artık

Maşallah çok güzel gözüküyorsunuzzz bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…