- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Dağlıkla gelsin yavrularımız Rabbim yardımcımız olsunAy ayni zamanlarda dogumumuz. Benimki ne diyecek şimdi carsamba gunu..heyecan korku .. 10 dakikada doguralim insallah Bu arada normal veya epidural normal dogum yapan var mi suan... ne kadar sürdü
Amin inşallah minnoşum, hepimiz..Ayy hadi bakalım az kaldıhayırla kucağına alasın canım.. bende bekliyorum hala başı girmiş kanala şimdi hızlandırmaya çalışmalıyım
Bide yerleri dar diyorlarEvde bence tab etme makinesi olmalibir de onun için çıkartma isi var :)) ama anilari yazmak guzel olur da ... ben yazamadim ya aslinda gunlugu var. Ama vakit iste. Belki dogum sonrasi 2 dakika da olsa yazmaya olur forsat. Ona da hatıra olur :) telefonda uygulamalar da vardir da defter daha farkli tabi :) bu arada bugun oglan cok hareketli ya ... kipir kıpır icerde :)))
Yerim dar anneBide yerleri dar diyorlar
Yerim dar diyenden korkacaksın, kaburgalarım yamuldu.Bide yerleri dar diyorlar
Bu gece son biraz sonra bu kapıdan son kez …. Diye uğurluycaz biz senii ve küçük pipilini yarın sabahhYerim dar diyenden korkacaksın, kaburgalarım yamuldu.
Merhaba kızlar dün akşam 17.30 da suyum geldi , 5 Ekim de planlı yatış yapacaktik ama bebişim aceleci çıkti. Bu sabah 06.55 te normal doğum ile oğluşumu kucağima aldım.
Ben de öyle düşünüyorum:) o hazırlık içinde olanlardan biri de bendim kuzum. Vallahi çok hazırlık yapmıştım hepsi fos çıktışu an hepsinin çok boş olduğunu düşünüyorum bakınız kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Hayırlı doğumlar loresimacımGüzel hayırlı haberlerle gel inşallah
Evde takmıyorum askılı likralı atleti sıyırıyorum aşağıya. Zaten atletle geziyorum genelde açıktaŞimdi size bir sorum var süt sağarken kafama takıldı, emzirme döneminde sütyen takmak mı takmamak mı daha iyi? Sırt ağrısından pertim
Yavrum gözünüz AydınÇıktık muayeneden
Bu Nst ne stresli birşey tansiyonum düştü mü çıktı mı birşey oldu
Bebişim 3000 gr 48 cm olmuş çok güzel gidiyormuş herşey
22.10.2022 Cumartesi için sezaryen günü verdi doktorumuz çok heyecanlıyızzHiç sıkıntı olmaz korkma dedi size güveniyorum dedim bende
Normal istiyordun sanırım Allah gönlüne göre versin:) sağlıcakla gelsin Bebiş. Haftalarınız cok güzel bi sıkıntı olmaz inşallahBugün çatı muayenem vardı kızlar. ultrasonda su azalmış çıktı doktor şu aşamada normal doğum konuşamayız dedi çatı muayenesi yapmadı. 37+5im bugün. çarşamba günü 38 oluyorum. Çarşamba gel tekrar suyuna bakalım bizi ne kadar götürür ona göre karar verelim dedi. Suyu düzelmişse çatı muayenesi yapacak. Suyun azalmasını şöyle yorumladı; bebeğin eşi eskiyor ve bebeği yeterince besleyemiyor bu durumda su azalabiliyor dedi. 3120gr kilosu 51cm boyu. günde 2 bardak havuç suyu iç dedi. Durumlar böyle bakalım biraz heyecan başladı bende.
Yavrum sütünü sağmayı denedin mi? Süt sağmak da sütü artırır. Bir de sağınca meme uçları çok büyüyor bu şekilde emzirmeyi de bi dene bence.Burdayım kızlar 3 günlük bi hastane maceramız oldu, şükür atlattık çok yorgundum kendim de grip gibi hasta oldum o yüzden biraz zorlu geçti. İlk yatış gününde bizim oğlan yırttı ortalığı yatiramadik ışık altında. Zaten tahmin etmiştim altını açtığımda çıgırıp korkuyordu veya üstünü değiştirirken çıplak kalmayı hiç sevmiyordu. Tamamen soyup ışık altına koymaya çalışınca çok korktu tabi. Yüz üstü yatırıp öyle sakinlestirdik şükür atlattık. Aman doğumdan sonra kendinize çok dikkat edin grip üşütme falan hiç çekilmiyor.
Onun haricinde hastanede sagolsun bi hemşire çok ilgilendi emzirme konusunda da silikon uçsuzda tutturmuştuk beni güzel emiyordu ama bu kadar sevinmenin sonu maalesef bir gün sürdü ilk çekişte direk süt gelmeyince basıyor çığlığı yine emmek istemiyor. Alt damaği da biraz geride ondan ikimizde zorlanıyoruz uçsuz mecbur yine döndüm. Düzgün emziremedigim için süt cogalmadi tabi o yüzden bi müddet uçla devam etmeyi düşünüyorum sütüm artıncaya kadar çünkü tembellikte var. Şuanlik durumlar böyle ışık altında öyle kalınca çıplak kalmaya da alıştık şükür alt alırken çığırmıyoruz artik
Gözünüz Aydın canımKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Güzel kızım saclari upuzun3.100 Gr doğdu çok güzel gözlerimi alamıyorum darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah
Ayy tarihiniz çok güzeel sağlıkla gelsin Mehmet paşa
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsüün inşallah sütün bol olsun
-Sunshine bugünün belli günlerinin ve doğum haberinin özetii
Oo gözünüz Aydın olsun bayılıyorum böyle başlayan doğumlaraMerhaba kızlar dün akşam 17.30 da suyum geldi , 5 Ekim de planlı yatış yapacaktik ama bebişim aceleci çıkti. Bu sabah 06.55 te normal doğum ile oğluşumu kucağima aldım.
Bugün gittim sabahtan hastaneye.. Başı girmiş yola artık cumaya kadar gelmezse gel bakalım bir daha dedi.. cumartesi de 40.haftamız doluyor zaten. Merdiven in çık dedi pilates topuna da oturayım mı dedimotur ama abartma dedi
@Azaleaa sen naptın canım?
maşallah, gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Güzel kızım saclari upuzun3.100 Gr doğdu çok güzel gözlerimi alamıyorum darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah
Teşekkür ederim canımAyy aniden gelen doğum haberleriiBen oluyorum resmen hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsiin. sen nasılsın bebişin nasıl. Müsaitsen hikayeni dinlemek isteriz
Allah analı babalı büyütsün canımm sütün bol olsun bebişinede şifa olsun. Ayaklarının altına sıcak su torbası koy istersen birde sırtını sıcak tut gaz problemin azalırKızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın
Teşekkür ederim canımiyiyiz çok şükür su önceden geldiği için biraz zorlandım suni sancı ile başladık. Açılmam gayet iyi oldu ama 37+4 de olduğumuz için sanırım rahim kalınlığı incelmesi zor oldu biraz bu durum yordu ama sonunda çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3340 kg 53 cm doğdu. Biraz emmede sorun yaşıyoruz inşallah birbirimize alışacağız.
Gözün aydın canım maşallahKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Güzel kızım saclari upuzun3.100 Gr doğdu çok güzel gözlerimi alamıyorum darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah
Şu beslenme beni çok yordu onun haricinde sakin bi çocuk şuanlıkHadi insallah . Nasil gidiyor peki :)
Aynen canım napiyim elimden geleni yaptım artıkŞimdilik öyle gözüküyor canım doktorumla daha konusamadık doğum konusunu bide geçen hafta gidemedim bu perşembe konuscaz bakalım ne diycek
Amin kuzum amiinHepimiz için öyle
Ay ben düğün ve eşimle tanışma vs hepsinin yaprak takvimini bulup sakladımbide kardeşim bebek anı kitabı hediye etti fotoğraf koyuyorsun yazı yazıyorsun filan
Bencede çömel kalk yürü suniye bırakma işi
Sen dememişmiydiin ya ben sen dedim diye hatırladım neyse kime niye kime kısmet sen yap bari belki işarettir bu
Olabilir kuzum bakcaz artık duruma doğsunda bi ondan sonra almazsa böyle uc alıp denerim
Ay tutsun da kuzum artık napcaksın önemli olan emmesi büyüdükce bırakırsın slikon ucu
Maşallah çok güzel gözüküyorsunuzzz bayıldımKızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın
Bir sonraki sabah.Bu gece son biraz sonra bu kapıdan son kez …. Diye uğurluycaz biz senii ve küçük pipilini yarın sabahh
Evet evt yazdıktan sonra farkettim tablodan 5 ekim oldugunuBir sonraki sabah.Yaa o son gece ne halde olurum kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?