2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Birde son kez yapılan çatı muayenesi sonrası kesin sezeryana karar verildi anestezi doktoru ile görüştüm nasipse Perşembe günü sabah saat 7 de hastanede olacağım
Ay ayni zamanlarda dogumumuz. Benimki ne diyecek şimdi carsamba gunu.. heyecan korku .. 10 dakikada doguralim insallah Bu arada normal veya epidural normal dogum yapan var mi suan... ne kadar sürdü

Toprağa basmak başlatıyor muymuş dur bakalım.. ayy ama üşütmekten korkarım bizim buralarda hava dengesiz azcık yaa..

Çok dolu olmadığı için de içine gömülüyor galiba canim

Bugün gittim sabahtan hastaneye.. Başı girmiş yola artık cumaya kadar gelmezse gel bakalım bir daha dedi.. cumartesi de 40.haftamız doluyor zaten. Merdiven in çık dedi pilates topuna da oturayım mı dedim otur ama abartma dedi

Azaleaa sen naptın canım?

Geçtiğimiz 1 ayda 3 hafta sınırdaydı bol bol havuç suyu içmiştim sonra su normale dönmüştü. Bugün azalmış olarak gördü doktor. Tahlillerden hiç bahsetmedi. Çarşamba suya bakacak yine azsa normal doğumu beklemeyip sezaryen olacak. Su bizi ne kadar götürür bilmiyorum dedi. Evet tarihlerimiz aynı gibi

Dilos6342 Dora bey fırsat vermiyor sanırım girmene arada girdiğinde deneyimlerini bizimle paylaaş

Burdayım kızlar 3 günlük bi hastane maceramız oldu, şükür atlattık çok yorgundum kendim de grip gibi hasta oldum o yüzden biraz zorlu geçti. İlk yatış gününde bizim oğlan yırttı ortalığı yatiramadik ışık altında. Zaten tahmin etmiştim altını açtığımda çıgırıp korkuyordu veya üstünü değiştirirken çıplak kalmayı hiç sevmiyordu. Tamamen soyup ışık altına koymaya çalışınca çok korktu tabi. Yüz üstü yatırıp öyle sakinlestirdik şükür atlattık. Aman doğumdan sonra kendinize çok dikkat edin grip üşütme falan hiç çekilmiyor.
Onun haricinde hastanede sagolsun bi hemşire çok ilgilendi emzirme konusunda da silikon uçsuzda tutturmuştuk beni güzel emiyordu ama bu kadar sevinmenin sonu maalesef bir gün sürdü ilk çekişte direk süt gelmeyince basıyor çığlığı yine emmek istemiyor. Alt damaği da biraz geride ondan ikimizde zorlanıyoruz uçsuz mecbur yine döndüm. Düzgün emziremedigim için süt cogalmadi tabi o yüzden bi müddet uçla devam etmeyi düşünüyorum sütüm artıncaya kadar çünkü tembellikte var. Şuanlik durumlar böyle ışık altında öyle kalınca çıplak kalmaya da alıştık şükür alt alırken çığırmıyoruz artik

Yavrum benden kan, idrar ve ekg istedi sonuçlarla beraber de anesteziste yönlendirdi, dosya hazırlandı falan.

Hadi insallah normal olur ya

Yavrum benden kan, idrar ve ekg istedi sonuçlarla beraber de anesteziste yönlendirdi, dosya hazırlandı falan.

Ayy hadi bakalım az kaldı hayırla kucağına alasın canım.. bende bekliyorum hala başı girmiş kanala şimdi hızlandırmaya çalışmalıyım

Ay hadi gözün aydın canim . Ikinizde iyisinizdir insallah. Sen kurtardin. Darisi bizim basimiza :)

İnşallah canım sağol sen normal doğum bekliyceksin sanırım
Şimdilik öyle gözüküyor canım doktorumla daha konusamadık doğum konusunu bide geçen hafta gidemedim bu perşembe konuscaz bakalım ne diycek
Sağol caniçim darısı sana olsun Rabbim oğluşun ve senin için hangi doğum sağlıklıysa onun olmasını nasip etsin inşallah
Amin kuzum amiin Hepimiz için öyle
Ay ben düğün ve eşimle tanışma vs hepsinin yaprak takvimini bulup sakladım bide kardeşim bebek anı kitabı hediye etti fotoğraf koyuyorsun yazı yazıyorsun filan
O degil de suan koydeyim 38. Haftadayim bende de sanci yok da hazir degilim arkadas :) çimene basarim da basmayım Doktor gecen hafta zaten suni sanci ile uğraştırma bol bol yuru diye espri yapti :)

Benim 2 haftam kaldi ya
Bencede çömel kalk yürü suniye bırakma işi
Toprağa basmak başlatıyor muymuş dur bakalım.. ayy ama üşütmekten korkarım bizim buralarda hava dengesiz azcık yaa..
Sen dememişmiydiin ya ben sen dedim diye hatırladım neyse kime niye kime kısmet sen yap bari belki işarettir bu
Çok dolu olmadığı için de içine gömülüyor galiba canim
Olabilir kuzum bakcaz artık duruma doğsunda bi ondan sonra almazsa böyle uc alıp denerim
Ay tutsun da kuzum artık napcaksın önemli olan emmesi büyüdükce bırakırsın slikon ucu

Birde son kez yapılan çatı muayenesi sonrası kesin sezeryana karar verildi anestezi doktoru ile görüştüm nasipse Perşembe günü sabah saat 7 de hastanede olacağım

Ayy tarihiniz çok güzeel sağlıkla gelsin Mehmet paşa
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsüün inşallah sütün bol olsun

-Sunshine bugünün belli günlerinin ve doğum haberinin özetii

Yok ben dememiştim ama dediğin gibi kğme niyet kime kısmet

Ay ben düğün ve eşimle tanışma vs hepsinin yaprak takvimini bulup sakladım bide kardeşim bebek anı kitabı hediye etti fotoğraf koyuyorsun yazı yazıyorsun filan
Evde bence tab etme makinesi olmali bir de onun için çıkartma isi var :)) ama anilari yazmak guzel olur da ... ben yazamadim ya aslinda gunlugu var. Ama vakit iste. Belki dogum sonrasi 2 dakika da olsa yazmaya olur forsat. Ona da hatıra olur :) telefonda uygulamalar da vardir da defter daha farkli tabi :) bu arada bugun oglan cok hareketli ya ... kipir kıpır icerde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…