Ay ayni zamanlarda dogumumuz. Benimki ne diyecek şimdi carsamba gunu..Birde son kez yapılan çatı muayenesi sonrası kesin sezeryana karar verildi anestezi doktoru ile görüştüm nasipse Perşembe günü sabah saat 7 de hastanede olacağım
Toprağa basmak başlatıyor muymuş dur bakalım.. ayy ama üşütmekten korkarımkahvecibaby tavsiyesi çıplak ayak toprakta yürüme vardı denesene bi ilk doğumu öyle başlamış belki faydası olur. Bide gögüs uclarını uyarmada başlatıyor diyorlar onuda deneyebilirsiin zarar verecek şeyler değil sonucta
Çok dolu olmadığı için de içine gömülüyor galiba canimAyy ne güzel uygulamalar onlar ya hazırlık yapıp getiriyorlar istediğini alıp getiriyorlar filanbizimlede paylas detaylarınıı
Az kaldı canımm sağlıkla alacaksın kucağınaay bizlerede doğumdan sonra haber ver unutma güzel haberleri aklım kalıyor benim acaba naptılar diye
Neyse ki günü belli minik kuşun annesi
Ay nice mutlu yıllarınız olsunn iyi olmus kafan dağılmıştıır bencede bir sürede normal hayata dönmek için zorlancaz
Nice seneleriniz olsuun kuzum maşallah size kavuşma hikayenizin sonu güzel olmus
Şişlik vs de oluyormus cocukta zaten normal kaybetmiş kilo o zaman
Ya benimde öyle bugün baktım gögsüme ne bir bğyüme ne bir şişlik gögüs ucum arada cıkıyor sonra sütyen baskısından mı nedir geri içeri giriyor. Acaba diyorum gögüs kalkanı mı alsam kii baskı olmassa belki ucu içeri kacmaz
Amiin kuzum amiin sen son zamanlarını yorgun geçiriyormussun çokta yorma kendşni enerjini bebişe saklaa. Doğumdan sonra bizlere müsait anında haber vermeyi ihmal etmee güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Canım fatura aldım hastaneden ama bu kafayla inşallah kaybetmemisimdircnm peki kartla mı cektrdınz hic olmadı onu sunarsın
Geçtiğimiz 1 ayda 3 hafta sınırdaydı bol bol havuç suyu içmiştim sonra su normale dönmüştü. Bugün azalmış olarak gördü doktor. Tahlillerden hiç bahsetmedi. Çarşamba suya bakacak yine azsa normal doğumu beklemeyip sezaryen olacak. Su bizi ne kadar götürür bilmiyorum dedi. Evet tarihlerimiz aynı gibiCanim daha once su muhabbeti hoc oldu mu .. ilk defa mi dedi ... bende carsambaya randevu alacagim bakalım. Benim de cati muayenem var. Bir de doguma hazırlık tahlilleri yaptircam dedi .... bu tahlillerde ne var biliyor musun . Yaptirdin mı sen yoksa sende carsamba gunu mu yaptircan
Heyecan konusuna gelince o heyecan benden de var . Her anne gıbı. 38 oluyorum deyince garip oluyorum. Oyle böyle 2 hafta kaliyor diyorum. Epidural normal düşünüorum bakalim bende... o degil de ayni zamanlarda dogurcaz gibi :)
Burdayım kızlar 3 günlük bi hastane maceramız oldu, şükür atlattık çok yorgundum kendim de grip gibi hasta oldum o yüzden biraz zorlu geçti. İlk yatış gününde bizim oğlan yırttı ortalığı yatiramadik ışık altında. Zaten tahmin etmiştim altını açtığımda çıgırıp korkuyordu veya üstünü değiştirirken çıplak kalmayı hiç sevmiyordu. Tamamen soyup ışık altına koymaya çalışınca çok korktu tabi. Yüz üstü yatırıp öyle sakinlestirdik şükür atlattık. Aman doğumdan sonra kendinize çok dikkat edin grip üşütme falan hiç çekilmiyor.Kuzum gözünüz Aydın olsun. Kanama cok problem olmamıştır inşallah. Doğum hikayeni de bekleriz :)
Bebiş kaç kg boy doğdu bakalım
Kuzum inşallah en kısa sürede toparlarsın
sezaryen etkisi maksimum 15 güne geçer, bende dikişlerde biraz acı kaldı sadece
Yaaa
Sanırım hastanede eşe çok iş düşüyor. Geleni gideni, anneye mahremiyeti sağlayacak kişi hep eş. Eş süreci güzel yönetince gelen giden de sıkıntı olmaz pek gibi.
Benimki şimdi müsade edelim diye milleti dışarı çıkarıp içeri alıyordu sorun olmadı o yüzden
Ama ilk gün Akşama doğru gelinmesi gerçekten en doğrusu sanırım.
Ben de cok merak ediyorum iyidir inşallah
Yine bi kaybolmuştu ev taşımıştı iyiydi yine iyidir diye umut ediyorum:)
Dilos6342
Ay valla insanı hele ilk zamanlar uyku tutmuyor gözünü ayrıramıyosun gerçekten2 gece hastanede kaldım toplamda 2 saat uyumadım
Mucizeler gerçekten
Kız az sabredin belki 2 haftaya kendi gelirdursunlar az daha içerde
Yavrum benden kan, idrar ve ekg istedi sonuçlarla beraber de anesteziste yönlendirdi, dosya hazırlandı falan.Canim daha once su muhabbeti hoc oldu mu .. ilk defa mi dedi ... bende carsambaya randevu alacagim bakalım. Benim de cati muayenem var. Bir de doguma hazırlık tahlilleri yaptircam dedi .... bu tahlillerde ne var biliyor musun . Yaptirdin mı sen yoksa sende carsamba gunu mu yaptircan
Heyecan konusuna gelince o heyecan benden de var . Her anne gıbı. 38 oluyorum deyince garip oluyorum. Oyle böyle 2 hafta kaliyor diyorum. Epidural normal düşünüorum bakalim bende... o degil de ayni zamanlarda dogurcaz gibi :)
Ay heyecanYavrum benden kan, idrar ve ekg istedi sonuçlarla beraber de anesteziste yönlendirdi, dosya hazırlandı falan.
Hadi insallah normal olur yaGeçtiğimiz 1 ayda 3 hafta sınırdaydı bol bol havuç suyu içmiştim sonra su normale dönmüştü. Bugün azalmış olarak gördü doktor. Tahlillerden hiç bahsetmedi. Çarşamba suya bakacak yine azsa normal doğumu beklemeyip sezaryen olacak. Su bizi ne kadar götürür bilmiyorum dedi. Evet tarihlerimiz aynı gibi
Ahahah sorun yok kuzum kaşif dora diye çizgifilm vardı orada ki karakter kız o geliyor benim aklıma da
Yok inmedi kilonun yüzde 10 kısmını vermek normalmiş sanirim canimSimdi normal bence ya .. bundan sonra da inmez zannetmiyorum
Yavrum benden kan, idrar ve ekg istedi sonuçlarla beraber de anesteziste yönlendirdi, dosya hazırlandı falan.
Hadi insallah . Nasil gidiyor peki :)Yok inmedi kilonun yüzde 10 kısmını vermek normalmiş sanirim canim
Ay hadi gözün aydın canim . Ikinizde iyisinizdir insallah. Sen kurtardin. Darisi bizim basimiza :)Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Güzel kızım saclari upuzun3.100 Gr doğdu çok güzel gözlerimi alamıyorum darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah
Şimdilik öyle gözüküyor canım doktorumla daha konusamadık doğum konusunu bide geçen hafta gidemedim bu perşembe konuscaz bakalım ne diycekİnşallah canım sağol sen normal doğum bekliyceksin sanırım
Amin kuzum amiinSağol caniçim darısı sana olsun Rabbim oğluşun ve senin için hangi doğum sağlıklıysa onun olmasını nasip etsin inşallah
Ay ben düğün ve eşimle tanışma vs hepsinin yaprak takvimini bulup sakladımKızlar bu dr. Elif cakirin bebekler ne ister kitabını okuyorum da. Aklima gelmemisti belki sizinde akliniza gelmeyebilir. Bebek hatira defteri ve günün gazetesi cok hosuma gitti. Gazete aklima gelmezdi de ... o gun hastaneye gelecek birine aldirttirilabilir. Takvim yapragi da ayni zamanda :)
Bencede çömel kalk yürü suniye bırakma işiO degil de suan koydeyim 38. Haftadayim bende de sanci yok da hazir degilim arkadas :) çimene basarim da basmayımDoktor gecen hafta zaten suni sanci ile uğraştırma bol bol yuru diye espri yapti :)
Benim 2 haftam kaldi ya
Sen dememişmiydiin ya ben sen dedim diye hatırladım neyse kime niye kime kısmet sen yap bari belki işarettir buToprağa basmak başlatıyor muymuş dur bakalım.. ayy ama üşütmekten korkarımbizim buralarda hava dengesiz azcık yaa..
Olabilir kuzum bakcaz artık duruma doğsunda bi ondan sonra almazsa böyle uc alıp denerimÇok dolu olmadığı için de içine gömülüyor galiba canim
Ay tutsun da kuzum artık napcaksın önemli olan emmesi büyüdükce bırakırsın slikon ucuOnun haricinde hastanede sagolsun bi hemşire çok ilgilendi emzirme konusunda da silikon uçsuzda tutturmuştuk beni güzel emiyordu ama bu kadar sevinmenin sonu maalesef bir gün sürdü ilk çekişte direk süt gelmeyince basıyor çığlığı yine emmek istemiyor. Alt damaği da biraz geride ondan ikimizde zorlanıyoruz uçsuz mecbur yine döndüm. Düzgün emziremedigim için süt cogalmadi tabi o yüzden bi müddet uçla devam etmeyi düşünüyorum sütüm artıncaya kadar çünkü tembellikte var. Şuanlik durumlar böyle ışık altında öyle kalınca çıplak kalmaya da alıştık şükür alt alırken çığırmıyoruz artik
Birde son kez yapılan çatı muayenesi sonrası kesin sezeryana karar verildi anestezi doktoru ile görüştüm nasipse Perşembe günü sabah saat 7 de hastanede olacağım
Ayy tarihiniz çok güzeel sağlıkla gelsin Mehmet paşaÇıktık muayeneden
Bu Nst ne stresli birşey tansiyonum düştü mü çıktı mı birşey oldu
Bebişim 3000 gr 48 cm olmuş çok güzel gidiyormuş herşey
22.10.2022 Cumartesi için sezaryen günü verdi doktorumuz çok heyecanlıyızzHiç sıkıntı olmaz korkma dedi size güveniyorum dedim bende
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsüün inşallah sütün bol olsunKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Güzel kızım saclari upuzun3.100 Gr doğdu çok güzel gözlerimi alamıyorum darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah
Şimdilik öyle gözüküyor canım doktorumla daha konusamadık doğum konusunu bide geçen hafta gidemedim bu perşembe konuscaz bakalım ne diycek
Amin kuzum amiinHepimiz için öyle
Ay ben düğün ve eşimle tanışma vs hepsinin yaprak takvimini bulup sakladımbide kardeşim bebek anı kitabı hediye etti fotoğraf koyuyorsun yazı yazıyorsun filan
Bencede çömel kalk yürü suniye bırakma işi
Sen dememişmiydiin ya ben sen dedim diye hatırladım neyse kime niye kime kısmet sen yap bari belki işarettir bu
Olabilir kuzum bakcaz artık duruma doğsunda bi ondan sonra almazsa böyle uc alıp denerim
Ay tutsun da kuzum artık napcaksın önemli olan emmesi büyüdükce bırakırsın slikon ucu
Evde bence tab etme makinesi olmaliAy ben düğün ve eşimle tanışma vs hepsinin yaprak takvimini bulup sakladımbide kardeşim bebek anı kitabı hediye etti fotoğraf koyuyorsun yazı yazıyorsun filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?