Doğduk teyzelerim 3100 gram 49 cm spinal yaptılar şimdilik iyiyiz süt de geliyo darısı tüm bekleyenlere inşallah
Evet kuzum bu gun doktorcugumu aradim yarina randevu verdi hem bebise bakicaz hem tarih vericekSenin tarih belirlenecek dimi
Cok sukur kuzum allah anali babali buyutsun insallah saglikla huzurla buyur miniginiz darisi basimiza insallahDoğduk teyzelerim 3100 gram 49 cm spinal yaptılar şimdilik iyiyiz süt de geliyo darısı tüm bekleyenlere inşallah
Doktorumuz bize 24 saatte 1 kaka normal kabul edilir dedi canım biraz bekle karnına masaj yap ufak ufak. Bir de ayaklarını geriye ve öne it yardımcı olur boşaltım ve gaz çıkışınaKızlar merhaba,
Doğum yapanlara hayırlı olsun, yapacaklara kolay bir doğum olsun inşallah
Bizde kızımla 4. Günden bildiriyoruz. Taburcu olmadan önce satılık sınırda iki gün sonra kontrole getirin dediler bugün gittik kan testi 11 çıktı doktor gayet iyi sürekli besle kan uyuşmazlığı biz da var riskiniz yüksek ama değeriniz iyi dedi. Gelelim benim soruma kızım bugünsadece bir kere çiş yaptı kaka ve çiş başka yapmadı. Böyle olan varmı ne kadar en geç ne kadar sürede yapması normal. Sabah 7 gibi birde 12 gibi yapmış ama oda az az. Kontrolde 2780 gram çıktı. Ama kıyafetiyle acaba sütüm yetmiyor mu? Uff kafamda deli sorular çok evhamliyim nasıl yapacağım bilmiyorum
Canım benim gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın
Çiçeğim Gözünüz Aydın olsunDoğduk teyzelerim 3100 gram 49 cm spinal yaptılar şimdilik iyiyiz süt de geliyo darısı tüm bekleyenlere inşallah
Minnoşum benim gözün aydın, şükür sağ salim kavuştunuz.Doğduk teyzelerim 3100 gram 49 cm spinal yaptılar şimdilik iyiyiz süt de geliyo darısı tüm bekleyenlere inşallah
sen nerdesin? naptı minnoşun emzirme nasıl gdiyor. tekrar fatura isteme hakkın var kaybettıysen bileCanım fatura aldım hastaneden ama bu kafayla inşallah kaybetmemisimdir
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Güzel kızım saclari upuzun3.100 Gr doğdu çok güzel gözlerimi alamıyorum darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah
Merhaba kızlar dün akşam 17.30 da suyum geldi , 5 Ekim de planlı yatış yapacaktik ama bebişim aceleci çıkti. Bu sabah 06.55 te normal doğum ile oğluşumu kucağima aldım.
Kızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın
Hayirli olsun kizlarDoğduk teyzelerim 3100 gram 49 cm spinal yaptılar şimdilik iyiyiz süt de geliyo darısı tüm bekleyenlere inşallah
Stres olman çok doğaal annenin gelmesi çok güzel olmus en azından tek başına insan düşündükce farklı teoriler üretiyor birileri yanındayken daha kolay oluyorKızlar doğuranlara Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallahya nasıl bi yerse burası oğlumda da aynj şeyi yaşamıştım her olan olayı gelip yazasım var bu gidişle doğurduğumu çevremden önce buraya yazıcam
Ben bugün tülleri yıkamaya başladım yarın evi temizlemeye iki kişi gelicek bakalım inşallah işlerini güzel yaparlar genel temizlik çıksın aradan dedim malum haftaya salı doğum :)
Annem de perşembe gelicek inşallah o gelince de kışlıkları çıkarırız diyorum. Doğumdan sonra çok zor olur malum :)
Ay hem gün yetmicek gibi geliyor hem daha 8 gün geçmicek gibi :) delirdimmi ne acaba
Haftan güzel canım aslında hani 37. Haftadasın takip et bakalım kendini bu durumlarda uzanmak iyi geliyor sanırım insallah bebeğin 3-5 gün daha beklerde sen kendi acından rahatlarsın streste yapıyorsundur simdi senKızlar bugün kontrolüm vardı ilaçları kestik kasılmalarım.basladi öğlenden beri yokluyor doktorum artarsa haber ver dedi. Artık bebisi bekliyoruz. 36+4 um daha.
Hayirli olsun kizlarsagsaglim kucaginiza aldiniz bebeklerinizi Allah aanali babali saglikli bir omur nasip etsin
Ben ne zaman derin bir uyku uyusam en az 3 kisi dogum yapiyor grupta
35 haftadan beri sancı çekiyorum. Doktorum erken daha uzan dedi şimdi 38+2 sancım yüksek ama açılmam yok. Bu durumu yaşayan var mı
ama daha ekim basi yaaalışalım artıık bu durumlara aniden gelen doğum haberleride heycanlandırıyor benii. Ve arada açıp açıp listeye bakıyoruum çok hoşuma gidiyor listenin yarısı bitti gibi nerdeysee kalanlarımızda vakitlice sağ salim alalım kucaklarımıza minnaklarımızıı
Nasılım bilmiyorum yavrum, sürekli ağlıyorum.
oyy kuzum aglamaa , hersey cok guzel olucakNasılım bilmiyorum yavrum, sürekli ağlıyorum.Kalbim ağzımdan çıktı çıkacak zaten, yarın son gün ve inanmakta zorlanıyorum hala.
güzel düşün, yanına nolur kalın corap al ve geniş olsunNasılım bilmiyorum yavrum, sürekli ağlıyorum.Kalbim ağzımdan çıktı çıkacak zaten, yarın son gün ve inanmakta zorlanıyorum hala.
Duygusal bir top oldum ben, yuvarlanırken de ağlıyorum.oyy kuzum aglamaa , hersey cok guzel olucak
Minnoşlarım hep en güzeli düşünmeye çalışıyorum.güzel düşün, yanına nolur kalın corap al ve geniş olsunbirde bgn hafif beslen yrn gaz sancın olmasın cıkar cıkmaz yaz
Sonuna geldin sende bizi habersiz bırakma her şey çok kolay ve güzel olcakDuygusal bir top oldum ben, yuvarlanırken de ağlıyorum.hope2022
Minnoşlarım hep en güzeli düşünmeye çalışıyorum.Fakat aşırı duygu yüklüyüm, doktora da ağlayacağım muhtemelen. Bu arada doğum çarşamba günü bebeğim vee kalın çoraplar koydum çantaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?