2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar doğuranlara Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallah ya nasıl bi yerse burası oğlumda da aynj şeyi yaşamıştım her olan olayı gelip yazasım var bu gidişle doğurduğumu çevremden önce buraya yazıcam
Ben bugün tülleri yıkamaya başladım yarın evi temizlemeye iki kişi gelicek bakalım inşallah işlerini güzel yaparlar genel temizlik çıksın aradan dedim malum haftaya salı doğum :)
Annem de perşembe gelicek inşallah o gelince de kışlıkları çıkarırız diyorum. Doğumdan sonra çok zor olur malum :)
Ay hem gün yetmicek gibi geliyor hem daha 8 gün geçmicek gibi :) delirdimmi ne acaba

Doktorumuz bize 24 saatte 1 kaka normal kabul edilir dedi canım biraz bekle karnına masaj yap ufak ufak. Bir de ayaklarını geriye ve öne it yardımcı olur boşaltım ve gaz çıkışına

Canım benim gözünüz aydın
aramıza bi minik kuş daha katılmış Bebiş yanında ve iyi ya gerisi hallolur, sütün şifa olsun kuzuna.

Doğduk teyzelerim 3100 gram 49 cm spinal yaptılar şimdilik iyiyiz süt de geliyo darısı tüm bekleyenlere inşallah
Çiçeğim Gözünüz Aydın olsun maşallah doğum nasıl geçti

Doğduk teyzelerim 3100 gram 49 cm spinal yaptılar şimdilik iyiyiz süt de geliyo darısı tüm bekleyenlere inşallah
Minnoşum benim gözün aydın, şükür sağ salim kavuştunuz. Allah analı babalı büyütsün, aramıza hoş geldi prenses.❤

Merhaba kızlar dün akşam 17.30 da suyum geldi , 5 Ekim de planlı yatış yapacaktik ama bebişim aceleci çıkti. Bu sabah 06.55 te normal doğum ile oğluşumu kucağima aldım.

Hayirli olsun kizlar sagsaglim kucaginiza aldiniz bebeklerinizi Allah aanali babali saglikli bir omur nasip etsin

Ben ne zaman derin bir uyku uyusam en az 3 kisi dogum yapiyor grupta

35 haftadan beri sancı çekiyorum. Doktorum erken daha uzan dedi şimdi 38+2 sancım yüksek ama açılmam yok. Bu durumu yaşayan var mı

Stres olman çok doğaal annenin gelmesi çok güzel olmus en azından tek başına insan düşündükce farklı teoriler üretiyor birileri yanındayken daha kolay oluyor
Kızlar bugün kontrolüm vardı ilaçları kestik kasılmalarım.basladi öğlenden beri yokluyor doktorum artarsa haber ver dedi. Artık bebisi bekliyoruz. 36+4 um daha.
Haftan güzel canım aslında hani 37. Haftadasın takip et bakalım kendini bu durumlarda uzanmak iyi geliyor sanırım insallah bebeğin 3-5 gün daha beklerde sen kendi acından rahatlarsın streste yapıyorsundur simdi sen
Hayirli olsun kizlar sagsaglim kucaginiza aldiniz bebeklerinizi Allah aanali babali saglikli bir omur nasip etsin

Ben ne zaman derin bir uyku uyusam en az 3 kisi dogum yapiyor grupta
alışalım artıık bu durumlara aniden gelen doğum haberleride heycanlandırıyor benii. Ve arada açıp açıp listeye bakıyoruum çok hoşuma gidiyor listenin yarısı bitti gibi nerdeysee kalanlarımızda vakitlice sağ salim alalım kucaklarımıza minnaklarımızıı

ama daha ekim basi yaa
bende heycanlaniyorum

oyy kuzum aglamaa , hersey cok guzel olucak
Duygusal bir top oldum ben, yuvarlanırken de ağlıyorum. hope2022
güzel düşün, yanına nolur kalın corap al ve geniş olsunbirde bgn hafif beslen yrn gaz sancın olmasın cıkar cıkmaz yaz
Minnoşlarım hep en güzeli düşünmeye çalışıyorum. Fakat aşırı duygu yüklüyüm, doktora da ağlayacağım muhtemelen. Bu arada doğum çarşamba günü bebeğim vee kalın çoraplar koydum çantaya.

Sonuna geldin sende bizi habersiz bırakma her şey çok kolay ve güzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…