2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Birbasak nasilsin canim bu gun seni dusundum yarin son gun bebisle bir bedende hayirlisinla al kucagina insallah duga ediyorum size

hope2022 canim senin randevun persembe gunumuydu yanlis mi hatirliyorum? Meraktayim insallah oglusun sag salim vaktinde kolayca gelecek kucagina

Sonuna geldin sende bizi habersiz bırakma her şey çok kolay ve güzel olcak
İnşallah minnoş inşallah.
Birbasak nasilsin canim bu gun seni dusundum yarin son gun bebisle bir bedende hayirlisinla al kucagina insallah duga ediyorum size
Allah razı olsun bebeğimm. Karmakarışık hissediyorum, hem hazırım hem değilim, hayırlısıyla bir aksilik olmadan atlatacağım, atlatacağız inşallah.

Kızlar sanırım lohusa sendromu yaşıyorum. Hamilelikte ki güçlü dirayetli ben gitti. Sürekli ağlıyorum. Daha taburcu olamadık. Kızım biraz fazla kilo vermiş. Sodyumu yükseldi. Besleyemedim bebeğimi. Dün mamaya başladık. Bugün biraz topladı kendini. KaxKaç Zaten memeyi alamıyordu hepten unutacak.

Kızlar bugün sezeryan sonrası 5. Gün ve bugün dikişlerim ve üstü şiş Ağrı yok ama şişmiş napsam iyi gelir böyle olan varmı aranızda?

Gözün aydın canım maşallah

Şu beslenme beni çok yordu onun haricinde sakin bi çocuk şuanlık

Aynen canım napiyim elimden geleni yaptım artık
Bu is ne kadarda duzene girer ki. Kitaba daha yeni basladim ondan sordum. Sanirim 40 ina kadar sabredecegiz

Birbasak kizz damadimin ismi ne olacak ?
ben kacirmisim o kismi Bir ara alex diyorduk ama sonradan bir degisim oldumu
İfşalık olmasın diye burada paylaşmadım bebito, ben sana sonra söylerim. Birkaç arkadaşım var da yakın zamanlarda doğum yapacağımız, burada olabilirler diye şey yapmadım.

Tatlı telâşlar az kaldı kucağına alınca inşAllah geçecek canım hepsi ağrılar sızılar bulantılar sonra bebeğin için gelecek telaşı başlayacak. Allah sağlık versin gerisi hallolur hep

Evet kızlar bu saatte buzdolabının içini temizlediğim doğrudur neden yaptım bilmiyorum ama içim rahatladı sanki ohh mis doğum öncesi iyilik hali mi acaba diye düşünüyorum
Bu arada bugün ben kendim gittim hastaneye de. arabaya atladım annemle eşimin işi çıkınca mecbur kaldım direksiyon göbeğime değmedi bide üstüne anne aklımızda ne varsa alalım ben bir daha böyle çıkamam dedim işlerimizi de hallettik son virajdayım artık cumaya kadar gelir İnŞAllah oğlumda yaa

Allah razı olsun bebeğimm. Karmakarışık hissediyorum, hem hazırım hem değilim, hayırlısıyla bir aksilik olmadan atlatacağım, atlatacağız inşallah.
Tahmin edebiliyorum ruh halini rabbim buyuk kuzum dugalarla girip iki kisi cikacaksin hastaneden hersey cok guzel gecicek bebisi gorunce zaten butun olanlari unutacaksin
Bende bu aksam nasil uyuyacagim bakalim heyecandan gunu belli olacak yarin ve safak saymaya baslayacagim cok garip bir hiss bebeginin dogacagi gunu ve saati bilmek rabbim en hayirli en kolay sekilde kavustursun insallah hepimizi miniklerimizle

Bende geçen gün yaptım o işi hatta insta videosu hazırladım tabi paylaşmıyorum ben ama kafama göre seviyorum öle yapmayı ellerine sağlıkk

ama daha ekim basi yaa
bende heycanlaniyorum
Bizim erkenci kuşlar ağustostan başladı biliyorsuun
Yaa 2 gün sonra bebeğiin kucağında ağlarsıın
Canım evet perşembe gitcem nasipsee Görmüyordum oğluşu 1 aydır kavuscaz bakalıım sende yarın tarih belli olacakmıs güzel haberle gel insallah
Birbasak kizz damadimin ismi ne olacak ?
ben kacirmisim o kismi Bir ara alex diyorduk ama sonradan bir degisim oldumu
Yaa bende cok merak ediyorum bide her seferinde gizliyor yaa Birbasak kız valla ben seni tanımıyordum bana söyle bari
Canım tek değilsin herkes bunu yasıyor önce onu aklından cıkarma. Duşta gögsüne ılık suyla masaj yap, bol bol su iç ve bebişini gögsünden ayırma gerekirse orda uyut. Kendine ve bebeğine zaman tanıı geçecek bu günler
Kızlar bugün sezeryan sonrası 5. Gün ve bugün dikişlerim ve üstü şiş Ağrı yok ama şişmiş napsam iyi gelir böyle olan varmı aranızda?
Doktoruna söyledin mi iltihap filan kapmasın Allah korusun. Ama o şişliği bir kaç arkadasımdan duymustum sen genede doktorunla görüş
Ayy doğum öncesii enerjisi mi buu

Tatlı telâşlar az kaldı kucağına alınca inşAllah geçecek canım hepsi ağrılar sızılar bulantılar sonra bebeğin için gelecek telaşı başlayacak. Allah sağlık versin gerisi hallolur hep
Ağzından bal damlıyor teletabim. Hepimize evlatlarımızla huzurlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah.
Kocaları duaya eklemeyi unuttum.

Bu benden mi çıktı diye bakıp bakıp ağlayacağım.

I ıh söylemem, nerden biliyorsun tanımadığını?

Amin minnoşum inşallah, rabbim dualarımızı kabul etsin.
Gördüğüm an yaşadığım bütün zorlukları unutacağıma o kadar eminim ki.

Sen de benim gibi doktorla erkene çekmek için pazarlık yapacaksın gibi hissediyorum, o potansiyelini yansıttın bize.

Ayy doğum öncesii enerjisi mi buu
Sanırım şuan kssıklarım nasıl ağrıyor nasıl gergin anlatamam arada girip çıkıyor yine sürekli çişim var gibi
Ağzından bal damlıyor teletabim. Hepimize evlatlarımızla huzurlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah.
Kocaları duaya eklemeyi unuttum.
Kocalar 2.plana geçiyor artık tatlım artık otomatikmen Allah onlarsızda bırakmasın

Bende geçen gün yaptım o işi hatta insta videosu hazırladım tabi paylaşmıyorum ben ama kafama göre seviyorum öle yapmayı ellerine sağlıkk
Sağol canım.. ama sanırım sancı giriyor artık böyle birşey olsa gerek.. ter bastı şimdi iyiyim arada yokluyor bakalım. Nişan falanda yok.. valla dependi giydim yoksa sürekli altıma kaçırmış olma hissi wc ye gitme isteği yordu gelen birşry olsa içim yanmayacak.

Plates topunda zıpla dedi. Yürüyüş yap dedi. Çarşamba gene gel dedi. 2 güne açılma olurmu onu da bilmiyorum
Açılma anlık değil mi yaa kiminde mesela açılıyor hızlıca kalıyor 5 cm de örnek veriyorum. Yada açılması uzun sürüyor. Sıcak suya oturma imkanın var mı küvet varsa evinde sıcak suda açılmayı hızlandırıyormus
Bu benden mi çıktı diye bakıp bakıp ağlayacağım.

I ıh söylemem, nerden biliyorsun tanımadığını?
Çevremde senin gibi minnoş bir insan olsaydıı bilirdiim ben anlardım senii

Aynen cuma gunune ikna edebilirsem adami benden mutlusu olmayacak dahada bekleyememmmmm
Dun yaptigim ev temizligi bu gun murnumdan geldi zaten yazik bana bee ne cektim doguracam diye sabah bacaklarimda bir aciyla uyandim dun temizligi fazla kacirdim belliki ama iyi oldu her bir seyimiz tas tamam bi bebek eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…