İnşallah minnoş inşallah.Sonuna geldin sende bizi habersiz bırakma her şey çok kolay ve güzel olcak
Allah razı olsun bebeğimm.Birbasak nasilsin canim bu gun seni dusundum yarin son gun bebisle bir bedende hayirlisinla al kucagina insallah duga ediyorum size
Bu is ne kadarda duzene girer ki. Kitaba daha yeni basladim ondan sordum. Sanirim 40 ina kadar sabredecegizGözün aydın canım maşallah
Şu beslenme beni çok yordu onun haricinde sakin bi çocuk şuanlık
Aynen canım napiyim elimden geleni yaptım artık
İfşalık olmasın diye burada paylaşmadım bebito, ben sana sonra söylerim.Birbasak kizz damadimin ismi ne olacak ?
ben kacirmisim o kismiBir ara alex diyorduk ama sonradan bir degisim oldumu
Duygusal bir top oldum ben, yuvarlanırken de ağlıyorum.hope2022
Minnoşlarım hep en güzeli düşünmeye çalışıyorum.Fakat aşırı duygu yüklüyüm, doktora da ağlayacağım muhtemelen. Bu arada doğum çarşamba günü bebeğim vee kalın çoraplar koydum çantaya.
Tahmin edebiliyorum ruh halini rabbim buyuk kuzum dugalarla girip iki kisi cikacaksin hastaneden hersey cok guzel gecicek bebisi gorunce zaten butun olanlari unutacaksinAllah razı olsun bebeğimm.Karmakarışık hissediyorum, hem hazırım hem değilim, hayırlısıyla bir aksilik olmadan atlatacağım, atlatacağız inşallah.
Bende geçen gün yaptım o işi hatta insta videosu hazırladım tabi paylaşmıyorum ben ama kafama göre seviyorum öle yapmayıEvet kızlar bu saatte buzdolabının içini temizlediğim doğrudurneden yaptım bilmiyorum ama içim rahatladı sanki ohh mis doğum öncesi iyilik hali mi acaba diye düşünüyorum
Bu arada bugün ben kendim gittim hastaneye de. arabaya atladım annemle eşimin işi çıkınca mecbur kaldım direksiyon göbeğime değmedibide üstüne anne aklımızda ne varsa alalım ben bir daha böyle çıkamam dedim işlerimizi de hallettik son virajdayım artık cumaya kadar gelir İnŞAllah oğlumda yaa
Bizim erkenci kuşlar ağustostan başladı biliyorsuunama daha ekim basi yaa
bende heycanlaniyorum
Yaa 2 gün sonra bebeğiin kucağında ağlarsıınDuygusal bir top oldum ben, yuvarlanırken de ağlıyorum.hope2022
Minnoşlarım hep en güzeli düşünmeye çalışıyorum.Fakat aşırı duygu yüklüyüm, doktora da ağlayacağım muhtemelen. Bu arada doğum çarşamba günü bebeğim vee kalın çoraplar koydum çantaya.
Canım evet perşembe gitcem nasipsee
Yaa bende cok merak ediyorum bide her seferinde gizliyor yaaBirbasak kizz damadimin ismi ne olacak ?
ben kacirmisim o kismiBir ara alex diyorduk ama sonradan bir degisim oldumu
Canım tek değilsin herkes bunu yasıyor önce onu aklından cıkarma. Duşta gögsüne ılık suyla masaj yap, bol bol su iç ve bebişini gögsünden ayırma gerekirse orda uyut. Kendine ve bebeğine zaman tanıı geçecek bu günlerKızlar sanırım lohusa sendromu yaşıyorum. Hamilelikte ki güçlü dirayetli ben gitti. Sürekli ağlıyorum. Daha taburcu olamadık. Kızım biraz fazla kilo vermiş. Sodyumu yükseldi. Besleyemedim bebeğimi. Dün mamaya başladık. Bugün biraz topladı kendini. KaxKaç Zaten memeyi alamıyordu hepten unutacak.
Doktoruna söyledin mi iltihap filan kapmasın Allah korusun. Ama o şişliği bir kaç arkadasımdan duymustum sen genede doktorunla görüşKızlar bugün sezeryan sonrası 5. Gün ve bugün dikişlerim ve üstü şiş Ağrı yok ama şişmiş napsam iyi gelir böyle olan varmı aranızda?
Ayy doğum öncesii enerjisi mi buuEvet kızlar bu saatte buzdolabının içini temizlediğim doğrudurneden yaptım bilmiyorum ama içim rahatladı sanki ohh mis doğum öncesi iyilik hali mi acaba diye düşünüyorum
Bu arada bugün ben kendim gittim hastaneye de. arabaya atladım annemle eşimin işi çıkınca mecbur kaldım direksiyon göbeğime değmedibide üstüne anne aklımızda ne varsa alalım ben bir daha böyle çıkamam dedim işlerimizi de hallettik son virajdayım artık cumaya kadar gelir İnŞAllah oğlumda yaa
Plates topunda zıpla dedi. Yürüyüş yap dedi. Çarşamba gene gel dedi. 2 güne açılma olurmu onu da bilmiyorumAçılma için hareketler ılık duş vs olayları var ne diyor doktorun o tarz şeylere
Ağzından bal damlıyor teletabim.Tatlı telâşlaraz kaldı kucağına alınca inşAllah geçecek canım hepsi ağrılar sızılar bulantılar sonra bebeğin için gelecek telaşı başlayacak. Allah sağlık versin gerisi hallolur hep
Bu benden mi çıktı diye bakıp bakıp ağlayacağım.Bizim erkenci kuşlar ağustostan başladı biliyorsuun
Yaa 2 gün sonra bebeğiin kucağında ağlarsıın
Yaa bende cok merak ediyorum bide her seferinde gizliyor yaaBirbasak kız valla ben seni tanımıyordum bana söyle bari
Amin minnoşum inşallah, rabbim dualarımızı kabul etsin.Tahmin edebiliyorum ruh halini rabbim buyuk kuzum dugalarla girip iki kisi cikacaksin hastaneden hersey cok guzel gecicek bebisi gorunce zaten butun olanlari unutacaksin
Bende bu aksam nasil uyuyacagim bakalim heyecandan gunu belli olacak yarin ve safak saymaya baslayacagim cok garip bir hiss bebeginin dogacagi gunu ve saati bilmek rabbim en hayirli en kolay sekilde kavustursun insallah hepimizi miniklerimizle
Sanırım şuan kssıklarım nasıl ağrıyor nasıl gergin anlatamam arada girip çıkıyor yine sürekli çişim var gibiAyy doğum öncesii enerjisi mi buu
Kocalar 2.plana geçiyor artık tatlım artık otomatikmenAğzından bal damlıyor teletabim.Hepimize evlatlarımızla huzurlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah.
Kocaları duaya eklemeyi unuttum.
Sağol canım.. ama sanırım sancı giriyor artık böyle birşey olsa gerek.. ter bastı şimdi iyiyim arada yokluyor bakalım. Nişan falanda yok.. valla dependi giydim yoksa sürekli altıma kaçırmış olma hissi wc ye gitme isteği yordu gelen birşry olsa içim yanmayacak.Bende geçen gün yaptım o işi hatta insta videosu hazırladım tabi paylaşmıyorum ben ama kafama göre seviyorum öle yapmayıellerine sağlıkk
Açılma anlık değil mi yaa kiminde mesela açılıyor hızlıca kalıyor 5 cm de örnek veriyorum. Yada açılması uzun sürüyor. Sıcak suya oturma imkanın var mı küvet varsa evinde sıcak suda açılmayı hızlandırıyormusPlates topunda zıpla dedi. Yürüyüş yap dedi. Çarşamba gene gel dedi. 2 güne açılma olurmu onu da bilmiyorum
Çevremde senin gibi minnoş bir insan olsaydıı bilirdiim ben anlardım seniiBu benden mi çıktı diye bakıp bakıp ağlayacağım.
I ıh söylemem, nerden biliyorsun tanımadığını?
Aynen cuma gunune ikna edebilirsem adami benden mutlusu olmayacakAmin minnoşum inşallah, rabbim dualarımızı kabul etsin.
Gördüğüm an yaşadığım bütün zorlukları unutacağıma o kadar eminim ki.
Sen de benim gibi doktorla erkene çekmek için pazarlık yapacaksın gibi hissediyorum, o potansiyelini yansıttın bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?