Açılma anlık değil mi yaa kiminde mesela açılıyor hızlıca kalıyor 5 cm de örnek veriyorum. Yada açılması uzun sürüyor. Sıcak suya oturma imkanın var mı küvet varsa evinde sıcak suda açılmayı hızlandırıyormus
Çevremde senin gibi minnoş bir insan olsaydıı bilirdiim ben anlardım senii
Kuzum seninki piskolojik bence banada gecen haftalar olmustu doguruyorum diye korkmustum haftasi yuzunden simdi masallah kasilmadik dakikam yok nisan gibi akintim var ara ara catiya girdi bebisin bacaklari surekli tepikliyor ama hiiiiiic orali deilim vallahi tamamen sezaryan odakliyim suyum gelirse anca inanicam tmm doguruyorum diyeSağol canım.. ama sanırım sancı giriyor artık böyle birşey olsa gerek.. ter bastı şimdi iyiyim arada yokluyor bakalım. Nişan falanda yok.. valla dependi giydim yoksa sürekli altıma kaçırmış olma hissi wc ye gitme isteği yordu gelen birşry olsa içim yanmayacak.
Bak şimdi muhallebi kıvamına geldim.Çevremde senin gibi minnoş bir insan olsaydıı bilirdiim ben anlardım senii
Cuma kaç oluyorsuuun?Aynen cuma gunune ikna edebilirsem adami benden mutlusu olmayacakdahada bekleyememmmmm
Dun yaptigim ev temizligi bu gun murnumdan geldi zaten yazik bana bee ne cektim doguracam diye sabah bacaklarimda bir aciyla uyandim dun temizligi fazla kacirdim belliki ama iyi oldu her bir seyimiz tas tamam bi bebek eksik
Kuzum seninki piskolojik bence banada gecen haftalar olmustu doguruyorum diye korkmustum haftasi yuzunden simdi masallah kasilmadik dakikam yok nisan gibi akintim var ara ara catiya girdi bebisin bacaklari surekli tepikliyor ama hiiiiiic orali deilim vallahi tamamen sezaryan odakliyim suyum gelirse anca inanicam tmm doguruyorum diye
Canım göğüs ucum var ama bizimki tembellik yapıyor bir de alıştı direk ağzına mama gelmesine. Artı damagi da biraz geri ondan da zorlanıyor sanırım. Silikon uçla ilk başta süt gelmese bile emzik gibi biraz emiyor sütü getiriyor ama direk göğsümde çekmek zor geliyor, inatlaşıyor.Ben de öyle düşünüyorum
İyi ki kimseyle anlaşmamışım çekimdir filan.. hepsi çöp olacaktı2. Gün akşama doğru ancak kendime geldim
Evde takmıyorum askılı likralı atleti sıyırıyorum aşağıya. Zaten atletle geziyorum genelde açıkta
Emzirme sütyenlerinin göğsü destekleme konusunda pek etkisi olduğunu düşünmüyorum bende olmadı en azından
Ama dar giymemek lazım
Yavrum gözünüz Aydın
Normal istiyordun sanırım Allah gönlüne göre versin:) sağlıcakla gelsin Bebiş. Haftalarınız cok güzel bi sıkıntı olmaz inşallah
Yavrum sütünü sağmayı denedin mi? Süt sağmak da sütü artırır. Bir de sağınca meme uçları çok büyüyor bu şekilde emzirmeyi de bi dene bence.
Sarılığı atlattınız o zaman cok sevindim geçmiş gitmiş olsun
Gözünüz Aydın canım
Maşallah ona, bizim kızın kafasında ufak keli var
Bu arada minik kuşun boyu kaç
güneş hanım ve ben teşekkür ediyoruz
Oo gözünüz Aydın olsun bayılıyorum böyle başlayan doğumlara
Hikayeni de bekliyoruz canım
Bu arada bebişin boyu kilosunu paylaşmak istersen tabloya ekleyeyim
Canım hastanelerdeydik sarılıktan dolayı bizim oğlan yatmamak için çok inat etti bende grip oldum üstüne uykusuzluk baya zor günler geçti. Şükür şuan iyiyiz. Sen ne yaptın ayağında sorun var diyordun minnoşun?sen nerdesin? naptı minnoşun emzirme nasıl gdiyor. tekrar fatura isteme hakkın var kaybettıysen bile
Çok sagolasin canım
Ayy minik kızda sağlıkla gelsiin yuvanızaAynen cuma gunune ikna edebilirsem adami benden mutlusu olmayacakdahada bekleyememmmmm
Dun yaptigim ev temizligi bu gun murnumdan geldi zaten yazik bana bee ne cektim doguracam diye sabah bacaklarimda bir aciyla uyandim dun temizligi fazla kacirdim belliki ama iyi oldu her bir seyimiz tas tamam bi bebek eksik
Aynen kuzum işte herkesin farklı oluyor durumuYok canım ya 2 cm açıklıkla 10 gün kadar gezmiştim ben. Suni sancıyla açılma hızlandı. Hurma yemiştim bide.
Ne kadar iltifata pipilinin adını alırızBak şimdi muhallebi kıvamına geldim.
Canım benim bebe yanlış başladığımız için ondan zorladı. Bazı bebeler hemen çıkar çıkmaz anasına yapışıyor emiyor valla. Herkese dua ediyorum öyle bebisler nasip olsun maalesef yaşamadan bilemiyorsun hepsi birbirinden farklı cünküBu is ne kadarda duzene girer ki. Kitaba daha yeni basladim ondan sordum. Sanirim 40 ina kadar sabredecegiz
Benim de sürekli çişim var ama üşğtmüşüm boğazım ağrıyor belki ondan arada karmım taş gibi oluyor ama bakalımSanırım şuan kssıklarım nasıl ağrıyor nasıl gergin anlatamam arada girip çıkıyor yine sürekli çişim var gibi
Kocalar 2.plana geçiyor artık tatlım artık otomatikmenAllah onlarsızda bırakmasın
Ben de suni sanı istemiyorum bu sefer inşallah gerek kalmazYok canım ya 2 cm açıklıkla 10 gün kadar gezmiştim ben. Suni sancıyla açılma hızlandı. Hurma yemiştim bide.
cnm biz kaşıkla veriyorduk.Kızlar sanırım lohusa sendromu yaşıyorum. Hamilelikte ki güçlü dirayetli ben gitti. Sürekli ağlıyorum. Daha taburcu olamadık. Kızım biraz fazla kilo vermiş. Sodyumu yükseldi. Besleyemedim bebeğimi. Dün mamaya başladık. Bugün biraz topladı kendini. KaxKaç Zaten memeyi alamıyordu hepten unutacak.
evet bgn alcısı acıldı dr. cok iyi gittiğini söyledi yıne alcılandı sanırım 4 alcıyla oturacak. bnmde eşim grip oldu inşallah minnoşa bulasmaz. gripte doğumdan snr cok zor oluyor hapsırıp tıksırması dikişlerden ölüyorsun gecmiş olsun.Canım hastanelerdeydik sarılıktan dolayı bizim oğlan yatmamak için çok inat etti bende grip oldum üstüne uykusuzluk baya zor günler geçti. Şükür şuan iyiyiz. Sen ne yaptın ayağında sorun var diyordun minnoşun?
Seni seniii.Ne kadar iltifata pipilinin adını alırız
Sote de bende bekliyiimkızlar temiz içerikli bebe yağı arıyorum almamısım siz ne aldınız
Ayy 1 gececik kaldıı kavuşmayaaSeni seniii.Kandırıkçı teyzoş, sana söylemeyeceğiiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?