2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Yok canım ya 2 cm açıklıkla 10 gün kadar gezmiştim ben. Suni sancıyla açılma hızlandı. Hurma yemiştim bide.

Kuzum seninki piskolojik bence banada gecen haftalar olmustu doguruyorum diye korkmustum haftasi yuzunden simdi masallah kasilmadik dakikam yok nisan gibi akintim var ara ara catiya girdi bebisin bacaklari surekli tepikliyor ama hiiiiiic orali deilim vallahi tamamen sezaryan odakliyim suyum gelirse anca inanicam tmm doguruyorum diye

Cuma kaç oluyorsuuun?

Yavrum keşke çok yormasaydın kendini, o enerjiye ihtiyacımız olacak, sen daha iyi biliyorsun bunları.

Ama 40.haftadayım canım artık doğğsun yaa valla sabırla bekliyoruz. Oğlum okuldan geldiği gübi anne ne zaman doğacak bu artık diyor şimdi geçti gitti ağrı sızı mesela gayet iyiyim..

Canım göğüs ucum var ama bizimki tembellik yapıyor bir de alıştı direk ağzına mama gelmesine. Artı damagi da biraz geri ondan da zorlanıyor sanırım. Silikon uçla ilk başta süt gelmese bile emzik gibi biraz emiyor sütü getiriyor ama direk göğsümde çekmek zor geliyor, inatlaşıyor.
Süt sagmayi arada yapıyorum aşırı unutkanlık başladı yapmam lazım muhakkak görümcem söyledi o da emzirdikten sonra sağmış hep ve mama hiç kullanmamis yetmiş yani. Başlicam inşallah arada yapıyorum ama her emmeden sonra yapmak lazım

sen nerdesin? naptı minnoşun emzirme nasıl gdiyor. tekrar fatura isteme hakkın var kaybettıysen bile
Canım hastanelerdeydik sarılıktan dolayı bizim oğlan yatmamak için çok inat etti bende grip oldum üstüne uykusuzluk baya zor günler geçti. Şükür şuan iyiyiz. Sen ne yaptın ayağında sorun var diyordun minnoşun?

Çok sagolasin canım gerçekten kendinize dikkat edin sezeryan olacaksanız da ameliyatta üsüyüp sonra terlemekte hasta ediyor o zamandan geldi benimki valla

Ayy minik kızda sağlıkla gelsiin yuvanıza annesi misler gibi yapmıs evinii
Yok canım ya 2 cm açıklıkla 10 gün kadar gezmiştim ben. Suni sancıyla açılma hızlandı. Hurma yemiştim bide.
Aynen kuzum işte herkesin farklı oluyor durumu
Bak şimdi muhallebi kıvamına geldim.
Ne kadar iltifata pipilinin adını alırız

Bu is ne kadarda duzene girer ki. Kitaba daha yeni basladim ondan sordum. Sanirim 40 ina kadar sabredecegiz
Canım benim bebe yanlış başladığımız için ondan zorladı. Bazı bebeler hemen çıkar çıkmaz anasına yapışıyor emiyor valla. Herkese dua ediyorum öyle bebisler nasip olsun maalesef yaşamadan bilemiyorsun hepsi birbirinden farklı cünkü

Benim de sürekli çişim var ama üşğtmüşüm boğazım ağrıyor belki ondan arada karmım taş gibi oluyor ama bakalım
Ben de suni sanı istemiyorum bu sefer inşallah gerek kalmaz

cnm biz kaşıkla veriyorduk.

evet bgn alcısı acıldı dr. cok iyi gittiğini söyledi yıne alcılandı sanırım 4 alcıyla oturacak. bnmde eşim grip oldu inşallah minnoşa bulasmaz. gripte doğumdan snr cok zor oluyor hapsırıp tıksırması dikişlerden ölüyorsun gecmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…