2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
evet canim E ekim1903 de soyledi zaten kalin coraplar alalim diye yanimiza. bende bugun yarin hastane cantami yeniden duzenlicem
Kesinlikle zaten sezeryana girdiğinizde donacaksınız orası çok soğuk bide beni bayıltmadan bir şeylerle yıkadılar mı beni sürdülermi soğuktu titreterek bayıldım ben ayaklarınızı korumazsanız bağırsaklarımız bile yerinde olmuyor gaz üşütme hemen etkiler sütünüze geçer hırka çorap alın kızlar

Kizlar bgn son kontrolde bende doktorumu daha erkene cekmesi icin ugrastim ama yok malesef ayin 10u kesinlesti.. bir sıkıntı olmazsa 10 ekimde insallah sezeryan olacagim.. karnimi tasiyamiyorum 2 haftadir gece uykularim da sıfır.. direniyorumm.. saglikla bitsin insallah şu sürecc.. Rabbim hepimize kolayliklar nasip etsin..

Küvet yok ama sıcak suyu belimden aşağı duş alsam işe yarar dimi

Kizlar sezeryan sonrasi odem problemi yasayan var mi? Ben doguma sifir odemle girdim ama maalesef suan ayaklarim bileklerimden parmaklarima kadar cok sis , doktoruma yazdim ama henuz donmedi. Sizde boyle bir durum yasayan oldu mu?

Yavrum geçmiş olsun. Bebiş toparlar bir anca inşallah
Peki mamayı neyle veriyorsunuz ?

Şaka maka doldurdunuz günlerinizi maşallah Uzatmadan gelsin artık

Plates topunda zıpla dedi. Yürüyüş yap dedi. Çarşamba gene gel dedi. 2 güne açılma olurmu onu da bilmiyorum
Doktorum açılmayı hissetmeyeceğimi söylemişti
Bir de 2 güne de olabilir olmayabilir de bi kesinliği yok maalesef
Çabalamaya devam :)
Bi emzirme danışmanı şart sana ne zmaan döneceksin kendi evine orada danışman vardır belki?
Muhakkak sağ sütünü, sağarken çıkmasa bile 15 dk kadar devam et.
Damak konusunu bilmiyorum zorluyor olabilir gerçekten.
20/25 cc lik enjektörlerle parmak emdirerek veriyorum ben sütü. Yumuşak akışlı enjektör aldım bebek kendi çekiyor hem müdehale etmemiş oluyorum. Emişi de kuvvetleniyor. Başta cok zorlandık o bir inatsa biz daha cok inat ettik pes etme sakın.
İnşallah bi an önce rahatlarsınız
kızlar temiz içerikli bebe yağı arıyorum almamısım siz ne aldınız
Bebe yağı önerilmiyor yağ yapısı gözenek tıkadığı için diye bildiğimden losyon aldım sadece. Iva natura marka. Pişik kremini de cok beğendim
Kizlar sezeryan sonrasi odem problemi yasayan var mi? Ben doguma sifir odemle girdim ama maalesef suan ayaklarim bileklerimden parmaklarima kadar cok sis , doktoruma yazdim ama henuz donmedi. Sizde boyle bir durum yasayan oldu mu?
Canım oluyor bende de oldu. Yani davul gibiydim ama inmesi 1 hafta sürmedi. 5. Gündü sanırım azalarak bitti. Bol su iç

Biberonla verdiğimiz oldu ama çoğunluk enjektörle canım

Biberonla verdiğimiz oldu ama çoğunluk enjektörle canım
Enjektörle vermeniz iyi bence
Biberonlarla bebeler kolaya alışıyorlar bu dönemde.
Bir de eds sistemi var aynı zamanda memeyi tutturmana da yardımcı olur, denediniz mi?
Bir de olmazsa emzirme danışmanı bi profesyonelden yardım almanızı öneririm canım.

Bu markanın bu serisinin içeriği çok güzel indirimdeydi rosmandan aldım araştırabilirsiiin mustelanın ve bildiğimiz sık duyduğumuz bazı markaların içeriği çok kötü

Eklentiler

• 733739CA-C8C1-4495-BB7F-FFC68FF33C44.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 81
Bana doktorum sütünün geldiğinin belirtisi demişti ayaklarlarda şişlik için

Küvet yok ama sıcak suyu belimden aşağı duş alsam işe yarar dimi
Onuda yapıyorlar aynen kaslar gevsesin diye. Havalar bi sıcak bi soğuk kendini üşütme sıcak tutta kasların gevsesiin. İnsallah açılman başlar yaa
Evet pipili kalsın işte ne güzel. Sannki Metehan pipisiz.
Ben başta kız hissediyordum hatta kızım diye seviyordum o yüzden arada diyorum son dakika golü yapmaz demi diye

İçinde var olan minnak bir fazlalığı yok saymışsın, pipii.
Yapmaz da diyemiyoruz oluyor böyle sürprizler.

Benim de sürekli çişim var ama üşğtmüşüm boğazım ağrıyor belki ondan arada karmım taş gibi oluyor ama bakalım

Ben de suni sanı istemiyorum bu sefer inşallah gerek kalmaz
Benimki üşütme değil canım.. çocuk harwket ettikçe aşağı baskı yapıyor ve sürekli bir çiş modu olıyor ve geceleri oluyor genelde sızmışım zaten en son

-Sunshine hakkaten canım şaka maka doldurduk 40.haftayı şuan yine karnımda esneme gevşeme hareketleri yapıyor beyimiz artık diyorum oğlum yol belli gel artık.. cuma cumartesi doğar herhalde inşAllah amin

Ahahahha bende ileri atmak için çabalamıştım :) çok ağrın var enfeksiyon çıktı olmaz dedi hem gğn gelmiyor diyorum hemde korkuyorum
Canm benmde ilk doğumumda öyle oldu bol su ve ılık bir duştan sonra hızla gitmeye başladı.

Merhabalar arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum Allah hep yanınızda koysun sezaryen olanlara tavsiyem kantoron Yağı sürmeleri arkadaşım yapmıştı sezaryen izini görünce şok olmuştum neredeyse sıfır iz kalmıştı kısa sürede hemde .

Bende dün ilk defa nst ye girdim sancım çıktı bebekte baya rahme baskı yapıyor doktor da söyledi 12 Ekim sabah çok erken saatte yatış yapılacak ertesi günde taburcu ediyormuş doktor .Bebito da 3120 gram 51 cm bir önceki ay 3 haftada aldığı gramı 10 günde almış çok sevindim kuruyemiş kuru dut gün kurusu kayısı çiğ fındık çok yemiştim sanırım onun etkisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…