Kesinlikle zaten sezeryana girdiğinizde donacaksınız orası çok soğuk bide beni bayıltmadan bir şeylerle yıkadılar mı beni sürdülermi soğuktu titreterek bayıldım ben
Küvet yok ama sıcak suyu belimden aşağı duş alsam işe yarar dimiAçılma anlık değil mi yaa kiminde mesela açılıyor hızlıca kalıyor 5 cm de örnek veriyorum. Yada açılması uzun sürüyor. Sıcak suya oturma imkanın var mı küvet varsa evinde sıcak suda açılmayı hızlandırıyormus
Çevremde senin gibi minnoş bir insan olsaydıı bilirdiim ben anlardım senii
Evet pipili kalsın işte ne güzel.Sote de bende bekliyiim
Ayy 1 gececik kaldıı kavuşmayaahem onun adı pipilii hepimiz için
Yavrum geçmiş olsun.Kızlar sanırım lohusa sendromu yaşıyorum. Hamilelikte ki güçlü dirayetli ben gitti. Sürekli ağlıyorum. Daha taburcu olamadık. Kızım biraz fazla kilo vermiş. Sodyumu yükseldi. Besleyemedim bebeğimi. Dün mamaya başladık. Bugün biraz topladı kendini. KaxKaç Zaten memeyi alamıyordu hepten unutacak.
Şaka maka doldurdunuz günlerinizi maşallahEvet kızlar bu saatte buzdolabının içini temizlediğim doğrudurneden yaptım bilmiyorum ama içim rahatladı sanki ohh mis doğum öncesi iyilik hali mi acaba diye düşünüyorum
Bu arada bugün ben kendim gittim hastaneye de. arabaya atladım annemle eşimin işi çıkınca mecbur kaldım direksiyon göbeğime değmedibide üstüne anne aklımızda ne varsa alalım ben bir daha böyle çıkamam dedim işlerimizi de hallettik son virajdayım artık cumaya kadar gelir İnŞAllah oğlumda yaa
Doktorum açılmayı hissetmeyeceğimi söylemiştiPlates topunda zıpla dedi. Yürüyüş yap dedi. Çarşamba gene gel dedi. 2 güne açılma olurmu onu da bilmiyorum
Bi emzirme danışmanı şart sana ne zmaan döneceksin kendi evine orada danışman vardır belki?Canım göğüs ucum var ama bizimki tembellik yapıyor bir de alıştı direk ağzına mama gelmesine. Artı damagi da biraz geri ondan da zorlanıyor sanırım. Silikon uçla ilk başta süt gelmese bile emzik gibi biraz emiyor sütü getiriyor ama direk göğsümde çekmek zor geliyor, inatlaşıyor.
Süt sagmayi arada yapıyorum aşırı unutkanlık başladı yapmam lazım muhakkak görümcem söyledi o da emzirdikten sonra sağmış hep ve mama hiç kullanmamis yetmiş yani. Başlicam inşallah arada yapıyorum ama her emmeden sonra yapmak lazım
Bebe yağı önerilmiyor yağ yapısı gözenek tıkadığı için diye bildiğimden losyon aldım sadece. Iva natura marka. Pişik kremini de cok beğendimkızlar temiz içerikli bebe yağı arıyorum almamısım siz ne aldınız
Canım oluyor bende de oldu. Yani davul gibiydim ama inmesi 1 hafta sürmedi. 5. Gündü sanırım azalarak bitti. Bol su içKizlar sezeryan sonrasi odem problemi yasayan var mi? Ben doguma sifir odemle girdim ama maalesef suan ayaklarim bileklerimden parmaklarima kadar cok sis , doktoruma yazdim ama henuz donmedi. Sizde boyle bir durum yasayan oldu mu?
Biberonla da verdik ama çoğunluk enjektörle canımTuvalete yürüyene kadar uykusu kaçmış potansiyel ekim annesi olarak doğurab var mı diye bakmaya geldim
Biberonla verdiğimiz oldu ama çoğunluk enjektörle canımYavrum geçmiş olsun.Bebiş toparlar bir anca inşallah
Peki mamayı neyle veriyorsunuz ?
Şaka maka doldurdunuz günlerinizi maşallahUzatmadan gelsin artık
Doktorum açılmayı hissetmeyeceğimi söylemişti
Bir de 2 güne de olabilir olmayabilir de bi kesinliği yok maalesef
Çabalamaya devam :)
Bi emzirme danışmanı şart sana ne zmaan döneceksin kendi evine orada danışman vardır belki?
Muhakkak sağ sütünü, sağarken çıkmasa bile 15 dk kadar devam et.
Damak konusunu bilmiyorum zorluyor olabilir gerçekten.
20/25 cc lik enjektörlerle parmak emdirerek veriyorum ben sütü. Yumuşak akışlı enjektör aldım bebek kendi çekiyor hem müdehale etmemiş oluyorum. Emişi de kuvvetleniyor. Başta cok zorlandık o bir inatsa biz daha cok inat ettik pes etme sakın.
İnşallah bi an önce rahatlarsınız
Bebe yağı önerilmiyor yağ yapısı gözenek tıkadığı için diye bildiğimden losyon aldım sadece. Iva natura marka. Pişik kremini de cok beğendim
Canım oluyor bende de oldu. Yani davul gibiydim ama inmesi 1 hafta sürmedi. 5. Gündü sanırım azalarak bitti. Bol su iç
Enjektörle vermeniz iyi benceBiberonla verdiğimiz oldu ama çoğunluk enjektörle canım
Bu markanın bu serisinin içeriği çok güzel indirimdeydi rosmandan aldım araştırabilirsiiinkızlar temiz içerikli bebe yağı arıyorum almamısım siz ne aldınız
Bana doktorum sütünün geldiğinin belirtisi demişti ayaklarlarda şişlik içinKizlar sezeryan sonrasi odem problemi yasayan var mi? Ben doguma sifir odemle girdim ama maalesef suan ayaklarim bileklerimden parmaklarima kadar cok sis , doktoruma yazdim ama henuz donmedi. Sizde boyle bir durum yasayan oldu mu?
Onuda yapıyorlar aynen kaslar gevsesin diye. Havalar bi sıcak bi soğuk kendini üşütme sıcak tutta kasların gevsesiin. İnsallah açılman başlar yaaKüvet yok ama sıcak suyu belimden aşağı duş alsam işe yarar dimi
Ben başta kız hissediyordum hatta kızım diye seviyordum o yüzden arada diyorum son dakika golü yapmaz demi diyeEvet pipili kalsın işte ne güzel.Sannki Metehan pipisiz.
İçinde var olan minnak bir fazlalığı yok saymışsın, pipii.Onuda yapıyorlar aynen kaslar gevsesin diye. Havalar bi sıcak bi soğuk kendini üşütme sıcak tutta kasların gevsesiin. İnsallah açılman başlar yaa
Ben başta kız hissediyordum hatta kızım diye seviyordum o yüzden arada diyorum son dakika golü yapmaz demi diye
Benimki üşütme değil canım.. çocuk harwket ettikçe aşağı baskı yapıyor ve sürekli bir çiş modu olıyor ve geceleri oluyor geneldeBenim de sürekli çişim var ama üşğtmüşüm boğazım ağrıyor belki ondan arada karmım taş gibi oluyor ama bakalım
Ben de suni sanı istemiyorum bu sefer inşallah gerek kalmaz
renklerin cinsiyeti yoktur deriz bizde napalım öyle bir süprizdeİçinde var olan minnak bir fazlalığı yok saymışsın, pipii.
Yapmaz da diyemiyoruz oluyor böyle sürprizler.
Sağol canım.. ama sanırım sancı giriyor artık böyle birşey olsa gerek.. ter bastı şimdi iyiyim arada yokluyor bakalım. Nişan falanda yok.. valla dependi giydim yoksa sürekli altıma kaçırmış olma hissi wc ye gitme isteği yordu gelen birşry olsa içim yanmayacak.
kızlar temiz içerikli bebe yağı arıyorum almamısım siz ne aldınız
Ahahahha bende ileri atmak için çabalamıştım :) çok ağrın var enfeksiyon çıktı olmaz dediKizlar bgn son kontrolde bende doktorumu daha erkene cekmesi icin ugrastim ama yok malesef ayin 10u kesinlesti..bir sıkıntı olmazsa 10 ekimde insallah sezeryan olacagim.. karnimi tasiyamiyorum 2 haftadir gece uykularim da sıfır.. direniyorumm.. saglikla bitsin insallah şu sürecc.. Rabbim hepimize kolayliklar nasip etsin..
Canm benmde ilk doğumumda öyle oldu bol su ve ılık bir duştan sonra hızla gitmeye başladı.Kizlar sezeryan sonrasi odem problemi yasayan var mi? Ben doguma sifir odemle girdim ama maalesef suan ayaklarim bileklerimden parmaklarima kadar cok sis , doktoruma yazdim ama henuz donmedi. Sizde boyle bir durum yasayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?