Şimdi perşembe günü devlet hastanesinde bir doktora randevu aldım, umarım laga luga yapmaz bu zamana kadar doktorun kimse ona git diye :) duruma göre cuma günü de kendi doktorumla konuşacağım. Çocuğum neden benim antikorlarımdan, mikrobiyotamdan mahrum doğsun doğabiliyorsa, değil mi ama? :))Ay çok haklısın ya. Konuş canım bence. Sağlıkla ilgili sorun olmadıkça hakimiyet bizde sonuçta doğum senin vücut senin:)
Rica ederim daha bilgi edinirsem ben size hemen aktarım yaparımHarikasın teşekkür ederiz
Yaa maşallah maşallahKizlar selam ben dün çok sükür kızımi dogurdum.
Pazar aksami evde kendi kendine adet sancisi gibi yavas yavas basladi sancm ben normal sandm doktor daha var 8 9 ekime kadar durursun diyince normal sandm gece 10 11 sabaha kadar adet agrisindan biraz daha fazla aci gecerek gecirdim alttanda kanamam geliyordu sabah olunca doktora giderim dedim evde gezindim sureklisonra pazartesi sabahi oldu saat sabah 6 bucuk esimi uyandirdim tam yatacakken birden suyum geldi doktoru aradm hastaneye gectik dün sabah 7de sonra ebe muayene etti tam aciklik var dedi doktorumu aradi tam acik dedi doktor gelene kadar ebe beni dogum haneye aldi ikindirdi saat 9da eline alrsin dedi ben sok megersem geceden beri acilmisim 10 cm haberim yok doktor 7bucuk gibi geldi 2 3 kez ikindirdi sabah saat 8.10da kizim kucagimdaydi normal dogum kesmeden sanci vs vermeden 1 saat icinde gerceklesti cok sukur suan kizimi emzirdim uyuttum dunden beri ruyada gibiyim sanki ben dogurmadm
Kizlar selam ben dün çok sükür kızımi dogurdum.
Pazar aksami evde kendi kendine adet sancisi gibi yavas yavas basladi sancm ben normal sandm doktor daha var 8 9 ekime kadar durursun diyince normal sandm gece 10 11 sabaha kadar adet agrisindan biraz daha fazla aci gecerek gecirdim alttanda kanamam geliyordu sabah olunca doktora giderim dedim evde gezindim sureklisonra pazartesi sabahi oldu saat sabah 6 bucuk esimi uyandirdim tam yatacakken birden suyum geldi doktoru aradm hastaneye gectik dün sabah 7de sonra ebe muayene etti tam aciklik var dedi doktorumu aradi tam acik dedi doktor gelene kadar ebe beni dogum haneye aldi ikindirdi saat 9da eline alrsin dedi ben sok megersem geceden beri acilmisim 10 cm haberim yok doktor 7bucuk gibi geldi 2 3 kez ikindirdi sabah saat 8.10da kizim kucagimdaydi normal dogum kesmeden sanci vs vermeden 1 saat icinde gerceklesti cok sukur suan kizimi emzirdim uyuttum dunden beri ruyada gibiyim sanki ben dogurmadm
Ayyy ekstra meme yarası mıİnşallah canım hayırlısıyla
@Dilos6342Canım hep iyi ol inşallah oğlumun adaşı kankamız ile tembel kuş emme antremanları nasıl gidiyor
Harikasın teşekkür ederiz
maşallah
Harikasınız hayırlı olsun
dar mı o da ne emzirme sütyenleri ile hiç barışamadım artık çıplak herşey fora hayatıma devam ediyorum Bir de güya memem yaralandı diye spectra kiralamıştım ya, meme flanşını küçük boy vermişler. Ekstra yaralandım burnum b.ktan çıkmıyor maşallah
Maşallah
uykunuzu iyice alın canım sonraları hep beraber bu şarkıya geçeceğiz:
Evet canımhazırlanıyoruz süt sağma merasimi sonrası İstanbul trafiği ile boğuşmaca ve kuşumla kavuştay
Allah gönlünüze göre versinBi öğrenemedim şu alıntılama işlerini-Sunshine normal doğurma hayalim var o yüzden aksine baza kaldırmalar halı silmeler yürüyüş yapmalar hiç sakınmıyorum kendimi belki 12 Ekime kadar kendi gelmek ister
senin oğlanın fanıyım biliyosun değil miiiiİvetbugün oğlumun öğretmeni aradı. Benim oğlum öğretmenine annem şuan doğuruyor bile olabilir demiş durumunuz nasıl diye sordu güler misin ağlar mısın?
Sabah okula giderken kursu vardı aksi bir durum olursa ben sana öğretmeninle haner gönderirim demiştim ona direk sırıtıp karnıma bakmıştı sabahbende servisteyken mesaj attım oğlum kursa gitme okul çıkışı eve gelirsin diye sen tut öğretmenine öyle de herkes manyadı desem yeridir..
Maşallah çeke çeke okudumBu arada kizlar kizim 3 kilo 50 cm dogdu.
Kesinlikle bu kolay dogumumun yuruyus squat etki ettigini dusunuyorum cunku 10 cm acikligi anlamadan dogurmam bi mucize gibi geldi bol yuruyun bol egzersiz cok onemli
Maşallah 3 kilo da kolay doğuruluyor. Benim ilk bebeğim 3 040 Gr doğdu. Tek ıkınmada çıktı. Başka bir sorun yoksa bence normal doğumu düşünmelisin. Daha doğuma da çok var. Sancın gelir o zamana kadar belkiHayır iri değil, 3 kilo 50 cm dedi doktor. Çatı muayenesini kendini çok kasıyorsun korkuyorsun galiba falan diye neredeyse hiç zorlamadan bıraktı, sezaryenle alalım dedi. Halbuki ne kasılma ne korku hissediyordum o an da bir şey diyemedim. Sonradan düşününce saçma bir bahane gibi geldi neticede kaç kere alttan muayene olduk bu zamana kadar. Şimdi cuma gitmeden başka bir doktora mı gitsem diyorum, kafam karıştı kendimi hep normale hazırlamıştım ne riskim var ne sancım oldu bu zamana kadar
41 e kadar bekliyoruz dedi. 40 tan sonra günler geçmiyor. İnsanlar sürekli arayıp doğurdun mu, ne zaman doğuracaksın, bugün doğurur musun gibi sorular sorarak iyice sinirlerimi bozuyor. Yeterince gerginim zaten artık telefonları açmıyorum inan ki. Doktorum 41 e kadar strese gerek yok 42 ye yakın bekleyen bile var dedi ama ben o kadar bekleyemem sanırım. Suni sancıya kalmadan doğururum inşallahSizin 5 gün geçti görünüyor benimde o kadar olur mu acababenimde yarın kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek suni mi teklif edecek
Maşallah ne güzel geçmiş darısı bizlere inşallah.Kizlar selam ben dün çok sükür kızımi dogurdum.
Ne zaman squata başladın canım ne kadar yapıyordun?Bu arada kizlar kizim 3 kilo 50 cm dogdu.
Kesinlikle bu kolay dogumumun yuruyus squat etki ettigini dusunuyorum cunku 10 cm acikligi anlamadan dogurmam bi mucize gibi geldi bol yuruyun bol egzersiz cok onemli
Çok haklısın insan daralıyor bulanılıyor, artık daha zor eğilmek kalkmak doğsun artık istiyoruz... Soranlara sen daha var felan de takma. Bana da 41 e kadar bekleriz dedi. Yarından itibaren 3 günde bir kontrole gel dedi.41 e kadar bekliyoruz dedi. 40 tan sonra günler geçmiyor. İnsanlar sürekli arayıp doğurdun mu, ne zaman doğuracaksın, bugün doğurur musun gibi sorular sorarak iyice sinirlerimi bozuyor. Yeterince gerginim zaten artık telefonları açmıyorum inan ki. Doktorum 41 e kadar strese gerek yok 42 ye yakın bekleyen bile var dedi ama ben o kadar bekleyemem sanırım. Suni sancıya kalmadan doğururum inşallah
Ben de aynı yarın kontrole gidicem. Perşembe tekrar gidicem. En sinir olduğum bugün doğuracak gibi misin sorusuÇok haklısın insan daralıyor bulanılıyor, artık daha zor eğilmek kalkmak doğsun artık istiyoruz... Soranlara sen daha var felan de takma. Bana da 41 e kadar bekleriz dedi. Yarından itibaren 3 günde bir kontrole gel dedi.
Artık mide kapasiteleri arttı doyması daha uzun sürüyor ve sütü boşaltıyorlar komple o yüzden sütün azalmış gibi hissediyorsun. O yüzden emzirdikçe süt artıyor. O doysun diye daha da artacak zamanla. Emzik kullanıyor musun gece en azından rahatlatır bayağı.Beynim o kadar yorgun ki şurada 2 cümle yazı yazmak bile o kadar zor geliyor. Annem bir kaç gün önce gitti. Eşim 2 gündür işe gidiyor. Bebe uykusuz bırakmaya başladı. Emmese de Memede durmak istiyor. Cok zorlanıyorum. Çok yorgunum çok uykusuzum düzgün beslenemiyorum ve hiç süt sıkıntısı çekmemiştim ama sütüm eskiye göre azalmaya başladı sanki
ayy cok sevindim canim senin adina ,Bu arada kizlar kizim 3 kilo 50 cm dogdu.
Sabır canım çok az kaldı doğsun yavrun hayırlısı ile hepsi geride kalacakBen de aynı yarın kontrole gidicem. Perşembe tekrar gidicem. En sinir olduğum bugün doğuracak gibi misin sorusuo ne demekse... Sanki ben karar veriyorum
Ahahahhaah aynen öyle neden yolundaki probiyotikleri almasın :) yapmaz yapmaz merak etme :)Şimdi perşembe günü devlet hastanesinde bir doktora randevu aldım, umarım laga luga yapmaz bu zamana kadar doktorun kimse ona git diye :) duruma göre cuma günü de kendi doktorumla konuşacağım. Çocuğum neden benim antikorlarımdan, mikrobiyotamdan mahrum doğsun doğabiliyorsa, değil mi ama? :))
Çok haklısın çok oğlumda da ben çok erken yalnız kalmıştım ki bunda da öyle olucak. Uyku yok yemek yok vs derken geçiyor zaman sen sakın ümitsizlik yapma bir çorban olsun yeter eşinde çok şsterse akşam gelince yapar bişeyler. Benmki hiç yapmadı beceremezde zaten. O ara lohusalıktanmıdır bilmem beklentimde olmamıştı ama geçicek annesi. Sütünün azaldığınj anlarsın o sebeple yine diyorum humananın emzirme çayları çok iyi istersen destek al onlardan ama içini sıkma bir bakmışız sabaha kadar deliksiz uykularBeynim o kadar yorgun ki şurada 2 cümle yazı yazmak bile o kadar zor geliyor. Annem bir kaç gün önce gitti. Eşim 2 gündür işe gidiyor. Bebe uykusuz bırakmaya başladı. Emmese de Memede durmak istiyor. Cok zorlanıyorum. Çok yorgunum çok uykusuzum düzgün beslenemiyorum ve hiç süt sıkıntısı çekmemiştim ama sütüm eskiye göre azalmaya başladı sanki
Aman açma ya insanlara bu konuda sinir oluyorm her halta hakları var gibi davranmalarına falan. İnşallah en yakın zamanda en güzel süreçle doğum yaparsın41 e kadar bekliyoruz dedi. 40 tan sonra günler geçmiyor. İnsanlar sürekli arayıp doğurdun mu, ne zaman doğuracaksın, bugün doğurur musun gibi sorular sorarak iyice sinirlerimi bozuyor. Yeterince gerginim zaten artık telefonları açmıyorum inan ki. Doktorum 41 e kadar strese gerek yok 42 ye yakın bekleyen bile var dedi ama ben o kadar bekleyemem sanırım. Suni sancıya kalmadan doğururum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?