2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay çok haklısın ya. Konuş canım bence. Sağlıkla ilgili sorun olmadıkça hakimiyet bizde sonuçta doğum senin vücut senin:)
Şimdi perşembe günü devlet hastanesinde bir doktora randevu aldım, umarım laga luga yapmaz bu zamana kadar doktorun kimse ona git diye :) duruma göre cuma günü de kendi doktorumla konuşacağım. Çocuğum neden benim antikorlarımdan, mikrobiyotamdan mahrum doğsun doğabiliyorsa, değil mi ama? :))

Yaa maşallah maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.. Darısı biz bekleyenlere olsun

Benimde regl sancim iki üç gündr var ama on saniye olup hoop kayboluyor 3-4 saat yok niye böyle acaba 40+0 im
Doğumunz çok güzel olmuş darısı bize inşallah böyle doğum. Gözünüz aydın vatana millete hayırlı olsun

Ayyy ekstra meme yarası mı
Dorukcuğumuz ile kavuştunuz mu
Allah gönlünüze göre versin
senin oğlanın fanıyım biliyosun değil miiii

Bu arada kizlar kizim 3 kilo 50 cm dogdu.

Kesinlikle bu kolay dogumumun yuruyus squat etki ettigini dusunuyorum cunku 10 cm acikligi anlamadan dogurmam bi mucize gibi geldi bol yuruyun bol egzersiz cok onemli
Maşallah çeke çeke okudum
Gözün Aydın olsun canım benim. Allahım mutlu Mesut sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin size.
Ben dahil Herkesin hayali olan doğumu yaşamışsın
Normal doğum bekleyen Kalanlarımıza nasip olsun inşallah

Maşallah 3 kilo da kolay doğuruluyor. Benim ilk bebeğim 3 040 Gr doğdu. Tek ıkınmada çıktı. Başka bir sorun yoksa bence normal doğumu düşünmelisin. Daha doğuma da çok var. Sancın gelir o zamana kadar belki

Beynim o kadar yorgun ki şurada 2 cümle yazı yazmak bile o kadar zor geliyor. Annem bir kaç gün önce gitti. Eşim 2 gündür işe gidiyor. Bebe uykusuz bırakmaya başladı. Emmese de Memede durmak istiyor. Cok zorlanıyorum. Çok yorgunum çok uykusuzum düzgün beslenemiyorum ve hiç süt sıkıntısı çekmemiştim ama sütüm eskiye göre azalmaya başladı sanki

Sizin 5 gün geçti görünüyor benimde o kadar olur mu acaba benimde yarın kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek suni mi teklif edecek
41 e kadar bekliyoruz dedi. 40 tan sonra günler geçmiyor. İnsanlar sürekli arayıp doğurdun mu, ne zaman doğuracaksın, bugün doğurur musun gibi sorular sorarak iyice sinirlerimi bozuyor. Yeterince gerginim zaten artık telefonları açmıyorum inan ki. Doktorum 41 e kadar strese gerek yok 42 ye yakın bekleyen bile var dedi ama ben o kadar bekleyemem sanırım. Suni sancıya kalmadan doğururum inşallah

Maşallah ne güzel geçmiş darısı bizlere inşallah. Sakin kalabilmişsiniz ne güzel ben de kanama felan olsa duramazdım herhalde. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu

Kesinlikle bu kolay dogumumun yuruyus squat etki ettigini dusunuyorum cunku 10 cm acikligi anlamadan dogurmam bi mucize gibi geldi bol yuruyun bol egzersiz cok onemli
Ne zaman squata başladın canım ne kadar yapıyordun?

Çok haklısın insan daralıyor bulanılıyor, artık daha zor eğilmek kalkmak doğsun artık istiyoruz... Soranlara sen daha var felan de takma. Bana da 41 e kadar bekleriz dedi. Yarından itibaren 3 günde bir kontrole gel dedi.

Ben de aynı yarın kontrole gidicem. Perşembe tekrar gidicem. En sinir olduğum bugün doğuracak gibi misin sorusu o ne demekse... Sanki ben karar veriyorum

Artık mide kapasiteleri arttı doyması daha uzun sürüyor ve sütü boşaltıyorlar komple o yüzden sütün azalmış gibi hissediyorsun. O yüzden emzirdikçe süt artıyor. O doysun diye daha da artacak zamanla. Emzik kullanıyor musun gece en azından rahatlatır bayağı.

ayy cok sevindim canim senin adina ,
en az agri siziyla dogum yapmissin, okurken de darisi basima dedim
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun

Ahahahhaah aynen öyle neden yolundaki probiyotikleri almasın :) yapmaz yapmaz merak etme :)

Çok haklısın çok oğlumda da ben çok erken yalnız kalmıştım ki bunda da öyle olucak. Uyku yok yemek yok vs derken geçiyor zaman sen sakın ümitsizlik yapma bir çorban olsun yeter eşinde çok şsterse akşam gelince yapar bişeyler. Benmki hiç yapmadı beceremezde zaten. O ara lohusalıktanmıdır bilmem beklentimde olmamıştı ama geçicek annesi. Sütünün azaldığınj anlarsın o sebeple yine diyorum humananın emzirme çayları çok iyi istersen destek al onlardan ama içini sıkma bir bakmışız sabaha kadar deliksiz uykular
Aman açma ya insanlara bu konuda sinir oluyorm her halta hakları var gibi davranmalarına falan. İnşallah en yakın zamanda en güzel süreçle doğum yaparsın

Ay kızlar temizlik bitti biraz önce gitti kadınlar. Ben kafayı yicem ya iki kadın 3+1 ev ya bide evim küçük benm tek başıma altından kalktığım evi zor yetiştirdiler hatta yetişmeyen yerler oldu zaman kalmayınca mutfak baştan savma oldu. Gerçekten kafayı yicem artık 3 kişimi tutulucak anlamadım ki her odaya bir kadın mı tutmak gerek inanamıyorum gerçekten. Hayrına ankarada yaşayıp iyi birini bilen varsa bana tavsiye etsin bi süre yardıma almayı düşünüyorum düzenli şekilde çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…