2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aiyy hayırla gelsin inşallah Benim kızım da bir değişiklik olmazsa 10'unda doğacak 10.10.2022, çok güzel bir tarih cuma gideceğim son kontrole ama normal için zorlamak istiyorum biraz, kadın doğru düzgün çatıya bile bakmadan sezaryen dedi bana sizce de garip değil mi ya

Merhaba canım bugün günüm doldu ama gelen giden yok yarın kontrolüm var. Bakalım neler olacak dua bekliyorum herkesten kolay normal sağlıklı doğum yapmam için.
Ben de aynı durumdayım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Ben yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım

İri bir bebek mi ? İdiyse bile normal doğumu deneyebilirsin çatın da müsaitse. Ablam 4 250 Gr normal doğurdu.

Ay seninle aramızda 17 gün var bende aynı moddayım ya 37. Girince artık gelsin istedim nedensee sanırım içimiz rahatlıyor ya artık gelsin bi kucağıma alayım istiyorum

Sabırsızlıklar sardı hep sizi
İvet bugün oğlumun öğretmeni aradı. Benim oğlum öğretmenine annem şuan doğuruyor bile olabilir demiş durumunuz nasıl diye sordu güler misin ağlar mısın?
Sabah okula giderken kursu vardı aksi bir durum olursa ben sana öğretmeninle haner gönderirim demiştim ona direk sırıtıp karnıma bakmıştı sabah bende servisteyken mesaj attım oğlum kursa gitme okul çıkışı eve gelirsin diye sen tut öğretmenine öyle de herkes manyadı desem yeridir..

Hayır iri değil, 3 kilo 50 cm dedi doktor. Çatı muayenesini kendini çok kasıyorsun korkuyorsun galiba falan diye neredeyse hiç zorlamadan bıraktı, sezaryenle alalım dedi. Halbuki ne kasılma ne korku hissediyordum o an da bir şey diyemedim. Sonradan düşününce saçma bir bahane gibi geldi neticede kaç kere alttan muayene olduk bu zamana kadar. Şimdi cuma gitmeden başka bir doktora mı gitsem diyorum, kafam karıştı kendimi hep normale hazırlamıştım ne riskim var ne sancım oldu bu zamana kadar

İri bir bebek mi ? İdiyse bile normal doğumu deneyebilirsin çatın da müsaitse. Ablam 4 250 Gr normal doğurdu.
Hayır iri değil, 3 kilo 50 cm dedi doktor. Çatı muayenesini kendini çok kasıyorsun korkuyorsun galiba falan diye neredeyse hiç zorlamadan bıraktı, sezaryenle alalım dedi. Halbuki ne kasılma ne korku hissediyordum o an da bir şey diyemedim. Sonradan düşününce saçma bir bahane gibi geldi neticede kaç kere alttan muayene olduk bu zamana kadar. Şimdi cuma gitmeden başka bir doktora mı gitsem diyorum, kafam karıştı kendimi hep normale hazırlamıştım ne riskim var ne sancım oldu bu zamana kadar

Ay sanki normalle uğraşmak istememiş gibi geldi bana ama bilemem tabi. Ayrıca kendini kasmakla normal doğumun alakası yok o çatalda o şekilde oturarak muayene olmak her durumda kasar insanı. Bu insanın elinde değil ki.

Kizlar selam ben dün çok sükür kızımi dogurdum.

Pazar aksami evde kendi kendine adet sancisi gibi yavas yavas basladi sancm ben normal sandm doktor daha var 8 9 ekime kadar durursun diyince normal sandm gece 10 11 sabaha kadar adet agrisindan biraz daha fazla aci gecerek gecirdim alttanda kanamam geliyordu sabah olunca doktora giderim dedim evde gezindim surekli sonra pazartesi sabahi oldu saat sabah 6 bucuk esimi uyandirdim tam yatacakken birden suyum geldi doktoru aradm hastaneye gectik dün sabah 7de sonra ebe muayene etti tam aciklik var dedi doktorumu aradi tam acik dedi doktor gelene kadar ebe beni dogum haneye aldi ikindirdi saat 9da eline alrsin dedi ben sok megersem geceden beri acilmisim 10 cm haberim yok doktor 7bucuk gibi geldi 2 3 kez ikindirdi sabah saat 8.10da kizim kucagimdaydi normal dogum kesmeden sanci vs vermeden 1 saat icinde gerceklesti cok sukur suan kizimi emzirdim uyuttum dunden beri ruyada gibiyim sanki ben dogurmadm

Sezeryancı doktor tayfası var ya ben sırf bu yüzden özel hastane doktoruna gitmedim. Sezeryana karsı oldugumdan değil ama hani direk sezeryana yönlendirmek anlamsız geliyor bana bebekte annede iyiyse niye onu denemiyorsun. Sezeryan daha zor bide o değilde hastayı açacaksın çocugu cıkarıp dikeceksin vs diğerinde ebe doğurtuyor sen yönlendiriyorsun. Ben cogu doktorun para için sezeryana yönlendirdiğini düşünüyorum. Eğer bende yada bebekte bir problem varsa tabi ki olunur ama kendini kastın sen doğuramazsın ne alaka şimdi her gün alttan parmaklanıyormuyuz töbe yeri geliyor eşinle düzenli cinsel hayatın olsa bile bazı anlarda hep yaptıgın gibi olmuyor ağrı sızı oluyor. Bence doktorunla konuş tekrar

Sendeydi aklımm dedim yazmıyım kk ya giren birisi doğum yaparsa kesin haber verir dediim Maşallah canım ne güzel sağlıkla doğmuş minik kuş gerçektende yürüyüşün ve hareket etmenin nimetini yaşamışsın çok güzel bir doğum anın olmuşş. Sağlıkla büyüt güzel kızınıı gözün aydınn sütün şifa olsun miniğine

Ay insan streslendikce doğuramaz ki

Aynen ben de öyle düşünüyorum, karşı falan değilim sezaryene normalde. Yani bana dese ki çatın çok dar, zorlanırsın, tamam derim zorlamam ama bu hiç ikna etmedi söylediğim herkes çok şaşırdı zaten ne alaka böyle bahane mi olur diye ben de cuma günü gidip konuşma taraftarıyım tekrar. Hatta öncesinden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktorla anlaşmak çok önemli gerçekten ya resmen durduk yere gerginlik, durduk yere belirsizlik yaşatıyorlar

Evet refleks olarak irkiliyor insan zaten o muayenelerde, az muayene olmadık ki alttan Bana da normalle uğraşmak istemedi gibi geldi ve kadına güveniyordum tüm güvenim gitti

Kızlar 10 dakikada bir tuvalete gideniniz varmı 13.30 dan beri git git bitmedi eşim gelsin doktora gidicem bekliyorum

Evet refleks olarak irkiliyor insan zaten o muayenelerde, az muayene olmadık ki alttan Bana da normalle uğraşmak istemedi gibi geldi ve kadına güveniyordum tüm güvenim gitti
Ay çok haklısın ya. Konuş canım bence. Sağlıkla ilgili sorun olmadıkça hakimiyet bizde sonuçta doğum senin vücut senin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…