2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Memede süt yok gibi gerçekten emiyor ağzından akıyor da tabi saçma sapan vesvese de yapmamaya çalışıyorum tabi ki.
Düzeleceğiz inşallah
Emzik almıyor sabah ağlayacaktım eşim işe gitmeden oyalamaya çalıştı bebeyi emzik tutturmaya çalıştı öğürüyor atıyor kabul etmiyor
Bugün daha biberon denedim biraz alır gibi oldu ama arada ağzından atıyor onu da
cok yorgunluk var gerçekten boş boş halıya bakarken yakalıyorum kendimi
Bakalım eşimle de bi dinamik yakalayacağız inşallah maalesef yemekten anlamıyor o da hazır soslu tavuk filan alıp airfryer a atmak ve makarna pişirmekten anlar o da yeter inşallah.
Evde galactago damla vardı içtim hemen az önce. Bakalım artar inşallah
Gece beslemelerini 3 saate çıkarmaya çalışıyorum, ekstra anne sütü içiriyorum o şekilde 3 saat uyuyordu. Dün gece tam doyuramamışım sanırım 3 te bi uyandı bi daha uyumadı doğru düzgün ya ağlamadan konuşsa dese ki ana ana koynunda taşı beni valla taşıyacağım ama basıyo çığlığı bi anda ben iptal

Oh maşallah, sağlıkla büyüsün Yani bu zamana kadar hiçbir sorun sıkıntı olmadı, bebeğin kafası tam aşağı inmemiş dedi sadece geçen gittiğimde. Zaten o yüzden normal doğum ilk tercihim. 40'a kadar zaman var dediğin gibi. Cuma günü tekrar konuşacağım canım, sorun yaratmaz umarım
Ahahahhaah aynen öyle neden yolundaki probiyotikleri almasın :) yapmaz yapmaz merak etme :)
İnşallah kuzucum

Merhaba kızlar bayadır bakamadım buralara. Doğuranlara göz aydını diliyorum. Bekleyenler de sağlıkla kavuşsun evlatlarına inşallah Benn bugün ilk defa Nstye girdim 35.haftam Nst de kasılmalar çıktı doktor da ultrasonla bakarken bebeğin aşağıya inmeye başladığını söyledi. Bol bol dinlen kendini yorma dikkat et dedi. Ara ara kasılmalarım oluyor ve yataktan kalkarken biraz çatı ağrım oluyor. Benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu?

Ayy maşallah sana canım benim çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk darısı hepimize

Canım hepsi aynı artık insan yardımcı almak istemiyor banada 2 kişi geldi aynı bezle tüm evi temizlemiş ben işteydim eşim yanlarındaydı adam nereden bilsin Şu halimizle biz daha iyi yaparız emin ol çok üzücü hakedilmemiş parayı kullanabiliyorlar birde Allahtan bu sefer görümcem kayınvalidem temizledi içim rahat

Halimize gülelim biraz ilk ana baba deliliği yüklendi bize
Dün çalışamaz rapor için gittik sırf ve napmışız rapor yazdırmadan gelmişiz Nst derken doğuma gün alma derken heyecandan
Bugün muhasebeden aradılar allahtan,dedim biz ne unuttuk rapor Hemen doktora uğradık düne yazdı sağolsun bebeyi bir yerlerde unutmayız inşallah ben diyorum eşime yarım insanım sen düşüneceksin bunları oda benim kafa hiç yok diyor

senin oğlanın fanıyım biliyosun değil miiii
nasıl kurmuş yavrum işte..
Canım doyuyordur mideleri ne ki daha onların merak etme.
Bugün bir tarif aldım süt inmesini ve artmasını sağlıyormuş. 1 kase dut kurusuyla 6 7 tane kuru inciri yıkayıp kaynatıyomuşuz. Eriyip ılıyınca blenderdan geçiriyormuşuz. Gün içerisinde ılık olarak tüketiyormuşuz.. 2 3 bardak olacak şekilde. Tabi şekeri olanlar yine de dikkat etsin nolur nolmaz.

Olacak olacak hele doğsun Mehmet bey bakalım neler olacak..

Ben 21.haftamda kaybetmistim....silinmemis galiba ismim. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
Özür dilerim hakkını helal et listede olunca yazdım… Yeniden hamile kalmışsın çok şükür Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Ay bi dili çözülse diye beklicez hepimiz yakında :) oooo kendi acıkıp uyanmaya başladı demekki güneş kız :) buralara ne yollardan geldiniz bi hatırlasanaaa güzel anne
Ya gerçekten tek kova suyla silmişler tüm evi onu da koridoru silerken suyu değiştir abla dedim dökerken anladım şok oldum. Arkalarından hemen sıcak su deterjan yaptım ev sildim bide dediğin gibi az uz bişey vermiyoruz ki kimse kolay kazanmıyor evet ama herkes işinin hakkını verse keşke sen şanslıymışsın emin ellere emanet etmişsin evini :)

Özür dilerim hakkını helal et listede olunca yazdım… Yeniden hamile kalmışsın çok şükür Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Sorun değil helal olsun. Çok şükür beklemedigimiz anda bir mucize kapimizi çaldı tam normalde doğum yapmam gereken dönemde. Tabi kaybettigim can son nefesime kadar benimle Allah kimseyi evladıyla sinamasin

Birbasak Napıyosun Başakçım merak ediyorum seni Karnında son sevişmeleriniz artık yarına kucaklaşırsınız mis gibi
Volta atıp duruyordum stresten, oyalanayım diye oje sürüyorum şimdi. O konuya hiç girmeyelim aklıma geldikçe ağlıyorum, çok tuhaf hislere sahibim şu an.

Canım sanırım hepsi aynı artık, ben de geçen çağırdım resmen kadının başında beklemek zorunda kaldım. O suyu değiştirsek mi, onu başka bir bezle mi silsek, şurayı gözden kaçırdık galiba falan diye diye kadından daha çok yoruldum resmen Bir de çok alıngan oluyorlar, bir şey söyleyince biliyoruz havalarına giriyorlar ama söylemezsem yaptığı yok :) Şirketten çağırıyorsan eğer bu durumu bildirebilirsin

Sürecin gecici oldugunu bil lütfen. Çocukların dünyaya alışma süreci 3 ay. Boşuna 4. Trimester demiyorlar bu sürece. Hatta ve hatta deneyimli annelerimiz yazsın bir bebeğin 40 cıkınca bile rahatlıyor bebek analı kızlı azıcık zaman verin birbirinize hepsi geçecek emin ol Önümüzdee up uzun bir yol vaar annem der ki evlendiniz gittiniz gözümün önünde değilsiniz diye hala aklım sizde kalıyor diye
Ay karaborsa kadınlar bende Ankara yaşıyorum bildiğin kara borsaya düştü 4-5 kişi aradım gelmiyorlar bide hani aradığım kişiler de k.valideme, anneme işte akrabalarıma vs gelen kişiler yok doluyuz diyorlar. Bu gidişle annem ben eşim 3 müz girişcez artık kim nereyi becerirse. Perşembe günü bebişim oda takımı gelecek onu bekliyorum temizlik için

Kizlar anca geldim eve doktorcugum bebek hala olgunlasmamis 38 haftayi tamamlayalim dedi pazartesiye randevu verdi bebegin durumuna gore tarih vericek
Anlayacaginiz ben daha dogurmuyorum az daha sabredicez
3kilo 200gram olmus kizim bizde durumlar boyle haftaya allahin izniyle tarihide yazarim sizlere insallah

Benim as Benim aşağıda canım kafası orda kasilmalarim 34 ten sonra yoğun olmaya başladı şimdi daha sık tabi ihtiyaç dahilinde yürüyorum harici yatıyorum ona rağmen kasık ve vajina ağrısı kasılma sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…