Memede süt yok gibi gerçektenArtık mide kapasiteleri arttı doyması daha uzun sürüyor ve sütü boşaltıyorlar komple o yüzden sütün azalmış gibi hissediyorsun. O yüzden emzirdikçe süt artıyor. O doysun diye daha da artacak zamanla. Emzik kullanıyor musun gece en azından rahatlatır bayağı.
Çok haklısın çok oğlumda da ben çok erken yalnız kalmıştım ki bunda da öyle olucak. Uyku yok yemek yok vs derken geçiyor zaman sen sakın ümitsizlik yapma bir çorban olsun yeter eşinde çok şsterse akşam gelince yapar bişeyler. Benmki hiç yapmadı beceremezde zaten. O ara lohusalıktanmıdır bilmem beklentimde olmamıştı ama geçicek annesi. Sütünün azaldığınj anlarsın o sebeple yine diyorum humananın emzirme çayları çok iyi istersen destek al onlardan ama içini sıkma bir bakmışız sabaha kadar deliksiz uykular
Teşekkür ederim bebeğimm, sana da bol şans öyleyse.Birbasak bebeğim yarın için bol şans benim kız cazgır çıktı buralara artık pek uğrayamam
Bu bel ağrısı ne zaman geçer ya spinal olanlar?
Oh maşallah, sağlıkla büyüsünMaşallah 3 kilo da kolay doğuruluyor. Benim ilk bebeğim 3 040 Gr doğdu. Tek ıkınmada çıktı. Başka bir sorun yoksa bence normal doğumu düşünmelisin. Daha doğuma da çok var. Sancın gelir o zamana kadar belki
İnşallah kuzucumAhahahhaah aynen öyle neden yolundaki probiyotikleri almasın :) yapmaz yapmaz merak etme :)
Ayy maşallah sana canım benim çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk darısı hepimizeKizlar selam ben dün çok sükür kızımi dogurdum.
Pazar aksami evde kendi kendine adet sancisi gibi yavas yavas basladi sancm ben normal sandm doktor daha var 8 9 ekime kadar durursun diyince normal sandm gece 10 11 sabaha kadar adet agrisindan biraz daha fazla aci gecerek gecirdim alttanda kanamam geliyordu sabah olunca doktora giderim dedim evde gezindim sureklisonra pazartesi sabahi oldu saat sabah 6 bucuk esimi uyandirdim tam yatacakken birden suyum geldi doktoru aradm hastaneye gectik dün sabah 7de sonra ebe muayene etti tam aciklik var dedi doktorumu aradi tam acik dedi doktor gelene kadar ebe beni dogum haneye aldi ikindirdi saat 9da eline alrsin dedi ben sok megersem geceden beri acilmisim 10 cm haberim yok doktor 7bucuk gibi geldi 2 3 kez ikindirdi sabah saat 8.10da kizim kucagimdaydi normal dogum kesmeden sanci vs vermeden 1 saat icinde gerceklesti cok sukur suan kizimi emzirdim uyuttum dunden beri ruyada gibiyim sanki ben dogurmadm
Canım hepsi aynı artık insan yardımcı almak istemiyor banada 2 kişi geldi aynı bezle tüm evi temizlemiş ben işteydim eşim yanlarındaydı adam nereden bilsinAy kızlar temizlik bitti biraz önce gitti kadınlar. Ben kafayı yicem ya iki kadın 3+1 ev ya bide evim küçük benm tek başıma altından kalktığım evi zor yetiştirdiler hatta yetişmeyen yerler oldu zaman kalmayınca mutfak baştan savma oldu. Gerçekten kafayı yicem artık 3 kişimi tutulucak anlamadım ki her odaya bir kadın mı tutmak gerek inanamıyorum gerçekten. Hayrına ankarada yaşayıp iyi birini bilen varsa bana tavsiye etsin bi süre yardıma almayı düşünüyorum düzenli şekilde çünkü.
senin oğlanın fanıyım biliyosun değil miiii
Halimize gülelim biraz ilk ana baba deliliği yüklendi bize
Dün çalışamaz rapor için gittik sırf ve napmışız rapor yazdırmadan gelmişizNst derken doğuma gün alma derken heyecandan
Bugün muhasebeden aradılar allahtan,dedim biz ne unuttuk raporHemen doktora uğradık düne yazdı sağolsun bebeyi bir yerlerde unutmayız inşallah ben diyorum eşime yarım insanım sen düşüneceksin bunları oda benim kafa hiç yok diyor
Sağ salim inşallah bizim elimizde pek güvende olmayacak gibi çocuğumOlacak olacakhele doğsun Mehmet bey bakalım neler olacak..
Özür dilerim hakkını helal et listede olunca yazdım… Yeniden hamile kalmışsın çok şükür Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahBen 21.haftamda kaybetmistim....silinmemis galiba ismim. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
Ay bi dili çözülse diye beklicez hepimiz yakında :) oooo kendi acıkıp uyanmaya başladı demekki güneş kız :) buralara ne yollardan geldiniz bi hatırlasanaaa güzel anneMemede süt yok gibi gerçektenemiyor ağzından akıyor da tabi saçma sapan vesvese de yapmamaya çalışıyorum tabi ki.
Düzeleceğiz inşallah
Emzik almıyor sabah ağlayacaktım eşim işe gitmeden oyalamaya çalıştı bebeyi emzik tutturmaya çalıştı öğürüyor atıyor kabul etmiyor
Bugün daha biberon denedim biraz alır gibi oldu ama arada ağzından atıyor onu da
cok yorgunluk var gerçekten boş boş halıya bakarken yakalıyorum kendimi
Bakalım eşimle de bi dinamik yakalayacağız inşallah maalesef yemekten anlamıyor o da hazır soslu tavuk filan alıp airfryer a atmak ve makarna pişirmekten anlaro da yeter inşallah.
Evde galactago damla vardı içtim hemen az önce. Bakalım artar inşallah
Gece beslemelerini 3 saate çıkarmaya çalışıyorum, ekstra anne sütü içiriyorum o şekilde 3 saat uyuyordu. Dün gece tam doyuramamışım sanırım3 te bi uyandı bi daha uyumadı doğru düzgün ya ağlamadan konuşsa dese ki ana ana koynunda taşı beni valla taşıyacağım ama basıyo çığlığı bi anda ben iptal
Ya gerçekten tek kova suyla silmişler tüm evi onu da koridoru silerken suyu değiştir abla dedim dökerken anladım şok oldum. Arkalarından hemen sıcak su deterjan yaptım ev sildim bide dediğin gibi az uz bişey vermiyoruz ki kimse kolay kazanmıyor evet ama herkes işinin hakkını verse keşkeCanım hepsi aynı artık insan yardımcı almak istemiyor banada 2 kişi geldi aynı bezle tüm evi temizlemiş ben işteydim eşim yanlarındaydı adam nereden bilsinŞu halimizle biz daha iyi yaparız emin ol çok üzücü hakedilmemiş parayı kullanabiliyorlar birde Allahtan bu sefer görümcem kayınvalidem temizledi içim rahat
Sorun değil helal olsun. Çok şükür beklemedigimiz anda bir mucize kapimizi çaldı tam normalde doğum yapmam gereken dönemde. Tabi kaybettigim can son nefesime kadar benimle Allah kimseyi evladıyla sinamasinÖzür dilerim hakkını helal et listede olunca yazdım… Yeniden hamile kalmışsın çok şükür Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Volta atıp duruyordum stresten, oyalanayım diye oje sürüyorum şimdi.Birbasak Napıyosun Başakçım merak ediyorum seni Karnında son sevişmeleriniz artık yarına kucaklaşırsınız mis gibi
Canım sanırım hepsi aynı artık, ben de geçen çağırdım resmen kadının başında beklemek zorunda kaldım. O suyu değiştirsek mi, onu başka bir bezle mi silsek, şurayı gözden kaçırdık galiba falan diye diye kadından daha çok yoruldum resmenYa gerçekten tek kova suyla silmişler tüm evi onu da koridoru silerken suyu değiştir abla dedim dökerken anladım şok oldum. Arkalarından hemen sıcak su deterjan yaptım ev sildim bide dediğin gibi az uz bişey vermiyoruz ki kimse kolay kazanmıyor evet ama herkes işinin hakkını verse keşkesen şanslıymışsın emin ellere emanet etmişsin evini :)
Sürecin gecici oldugunu bil lütfen. Çocukların dünyaya alışma süreci 3 ay. Boşuna 4. Trimester demiyorlar bu sürece. Hatta ve hatta deneyimli annelerimiz yazsın bir bebeğin 40 cıkınca bile rahatlıyor bebek analı kızlı azıcık zaman verin birbirinize hepsi geçecek emin olBeynim o kadar yorgun ki şurada 2 cümle yazı yazmak bile o kadar zor geliyor. Annem bir kaç gün önce gitti. Eşim 2 gündür işe gidiyor. Bebe uykusuz bırakmaya başladı. Emmese de Memede durmak istiyor. Cok zorlanıyorum. Çok yorgunum çok uykusuzum düzgün beslenemiyorum ve hiç süt sıkıntısı çekmemiştim ama sütüm eskiye göre azalmaya başladı sanki
Ay karaborsa kadınlar bende Ankara yaşıyorum bildiğin kara borsaya düştüAy kızlar temizlik bitti biraz önce gitti kadınlar. Ben kafayı yicem ya iki kadın 3+1 ev ya bide evim küçük benm tek başıma altından kalktığım evi zor yetiştirdiler hatta yetişmeyen yerler oldu zaman kalmayınca mutfak baştan savma oldu. Gerçekten kafayı yicem artık 3 kişimi tutulucak anlamadım ki her odaya bir kadın mı tutmak gerek inanamıyorum gerçekten. Hayrına ankarada yaşayıp iyi birini bilen varsa bana tavsiye etsin bi süre yardıma almayı düşünüyorum düzenli şekilde çünkü.
Kıyamamm çok güzel zamanlar hisler karışıyorVolta atıp duruyordum stresten, oyalanayım diye oje sürüyorum şimdi.O konuya hiç girmeyelim aklıma geldikçe ağlıyorum, çok tuhaf hislere sahibim şu an.
Benim aşağıda canım kafası orda kasilmalarim 34 ten sonra yoğun olmaya başladı şimdi daha sık tabi ihtiyaç dahilinde yürüyorum harici yatıyorum ona rağmen kasık ve vajina ağrısı kasılmaMerhaba kızlar bayadır bakamadım buralara. Doğuranlara göz aydını diliyorum. Bekleyenler de sağlıkla kavuşsun evlatlarına inşallahBenn bugün ilk defa Nstye girdim 35.haftam Nst de kasılmalar çıktı doktor da ultrasonla bakarken bebeğin aşağıya inmeye başladığını söyledi. Bol bol dinlen kendini yorma dikkat et dedi. Ara ara kasılmalarım oluyor ve yataktan kalkarken biraz çatı ağrım oluyor. Benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?