2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar sezeryan sonrasi odem problemi yasayan var mi? Ben doguma sifir odemle girdim ama maalesef suan ayaklarim bileklerimden parmaklarima kadar cok sis , doktoruma yazdim ama henuz donmedi. Sizde boyle bir durum yasayan oldu mu?
ben yaşadım ayaklarım 43 no oldu ama 10 güne gecti

şirketten çağırdım canım bi de tek kişi gelmiyolar çok da başlarında durmadım hani rahat rahat çalışsınlar diye ama yanlış yapmışım yani. ya ben şirkete bildirmiyorum canım ya şu ekonomide insanlar bi de işsiz kalmasın diye bi de mutfakta bana diyo ki eee dolapları boşaltcazmı o zaman yetişmez. ben de dedim ki dışını ben zaten hep siliyorum tabii ki boşaltacaksınız. valla bu nazı ben yapmıyorum ya bedava temizliyorum her yeri
vallaha sorma tam karaborsa. başka şehirde arkadaşım var her hafta alıyor 200 veriyor haftalık. ben soruyorum 450 ye burun kıvırıyor ya 2 kişi oldular diye kişi başı 450 kabul ettiler anca. valla 300 e tamam diyeni bulsam 10 günde bir alırım ya en azından şu 3-4 ay boyunca

keşke eşlerede 40gun izin verilse dimi, bebişi kaç dk.da besliosun ben uyandıkca besliyorum ama yeterli mi değil mi bilmiyorum. bgn kontrolumz vardı dr. ii dedi ama anlayamıyorum.

3+1 eve iki kişi gelmişler bir de dolap boşaltmayacaklar mıymış hey Allah'ım Ben böyle olduğunda uygun bir dille mümkün olduğunca yumuşak ifadelerle bildiriyorum şirkete, çünkü her seferinde mağdur olmak beni yoruyor dediğin gibi az uz para değil verdiğimiz, 500'e geliyorlar bana da. Kaç ek derse giriyorum, kaç saat boğaz patlatıyorum o para için :))))

Hmm insallah guzelce devam eder sancn dogurdun mu?

Insallah canm gercekten bambaska duygu kizlarimiza güzel ömür nasip etsin rabbim

ayy cok sevindim canim senin adina ,
en az agri siziyla dogum yapmissin, okurken de darisi basima dedim
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
Amin canm su gibi aksın gecsin dogumun strest yapma hep iyiyi düşün kimsenin dogumunu bende boyle olursam diye dusunme herkes bambaska yasiyor saglikla gelsin yavrun

aynen öyle valla zaten biraz önce fark ettim çekmecelerin içine girmemişler hiç. yani ben de 900 tl kazanmak için neler yapıyorum neler ama en azından güzel olsa vallaha değer dicem ama böyle olunca yine pişman oluyorum da yapıcak birşey yok artık napayım olduğu kadar. :)

Maşallah canımm kilosu gayet iyi tabi dursun minik kuş azıcık daha beslensiin orda dışarda 6 ay malum sadece süt icecek
450 ye zor ikna oluyorlar aynen ben bu gidişle eşim ben annem yapacaz bu gidişle
Maalesef beklemedeyim yarın kontrolüm var herkesten dua bekliyorum
Allah yardımcın olsuun

Canım bebişim 3.800 doğdu boyu da 50 cm sabah 8 gibi hafif hafif başlayan sancılarım sonra şiddetlenince kendimizi hastanede bulduk 4 saatlk bir sancı süreci sonunda sağ Salim kavuştuk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…